büyük atardamar / Bulmacada Büyük atar damar | Bulmaca Sözlüğü

Büyük Atardamar

büyük atardamar

Atardamar' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'atardamar' Yanıtları

Çengel, kare ya da diğer bulmacalarda atardamar kelimesi sıklıkla sorulmaktadır. Bu sorunun iki farklı cevabı vardır. 4 harfli 5 harfli ve 6 harfli cevaplarından uygun olanı seçmeniz gerekmektedir. Bunun yanında bulmacada çıkan harflere göre de atardamar sorusunun cevabı bulunabilir. Bulmaca çözmenin stresi azalttığı ve insanların

Atardamar Sorusunun 5 Harfli Cevabı

Atardamar sorusunun 5 harfli cevabı arter olarak bilinmektedir. Soruda 5 harfli cevap isteniyorsa cevabın arter olduğunu söylemek mümkündür.

Atardamar Sorusunun 4 Harfli Cevabı

Atardamar sorusunun 4 harfli cevabı Noma olarak bilinmektedir. Eğer atardamar sorusuna 4 harfli bir cevap aranıyorsa cevabın noma olması gerekmektedir.

Atardamar Sorusunun 6 Harfli Cevabı

Bulmacalarda sıklıkla karşımıza çıkan atardamar sorusunun 6 harfli cevabı şiryan olarak bilinmektedir. Bulmacalarda atardamar nedir sorusuna harflerine göre noma, arter ya da şiryan yazmanız mümkündür.

I Anterior komünikan arterden subaraknoid kanama

Beyninizde kanama meydana gelmiştir. Beyin kanaması yumuşak meninksler arasındadır.

Beynin dış kısmında ve omurilikte 3 ince beyin zarı bulunur. En dışta sert bir deri vardır. Bunun altında 2 ince zar bulunur. Yumuşak meninkslerin arasında kanamanız bulunmaktadır. Bu bölgedeki kanamanın çeşitli nedenleri vardır. Çoğunlukla beyindeki bir arter genişlemiştir. Genişlemiş olan bu arterin duvarı incelir ve normal bir artere göre daha çabuk yırtılabilir.

Atardamarlar kanı kalpten beyne taşır. Beyinde, beynin büyük kısmını kanla besleyen 3 büyük atardamar vardır. Atardamarlar beyinde önde, ortada ve arkada yer alır. Beyninizin ortasında bulunan bir atardamardan kanama meydana gelmiştir.

İnme sırasında beyin dokusu hasar görür. Beyin kanaması bir tür inmedir. Beyin kanamasında farklı şikayetler görülebilir. Örneğin belirli kaslar gerektiği gibi hareket ettirilemeyebilir veya konuşma güçlüğü görülebilir. Genellikle çok şiddetli baş ağrıları olur. Bilinç kaybı da meydana gelebilir.

Ek kodlar

Tıbbi belgelerde, ICD koduna genellikle teşhisin güvenilirliği veya vücudun etkilenen tarafını tanımlayan harfler eklenir.

  • G: Güvenilir teşhis
  • V: Şüphe
  • Z: Durum kriteri
  • A: Hariç tutma
  • L: Sol
  • R: Sağ
  • B: İki taraflı

Diğer bilgiler

Not

Bu bilgiler kendi kendine teşhis için sağlanmamıştır ve hiçbir şekilde bir doktor tavsiyesinin yerini tutmaz. Kişisel bir tıbbi belgede ilgili bir ICD kodu bulursanız, teşhisin güvenilirliği için ek kodlara da dikkat edin.
Doktorunuz sizinle doğrudan görüşerek sağlıkla ilgili konularda daha ayrıntılı bilgi verebilir ve gerekirse ICD teşhis kodunu açıklayabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası