samsun havaalanı yol tarifi / Samsun İstanbul Havalimanı Arası Kaç Km Yol Tarifi

Samsun Havaalanı Yol Tarifi

samsun havaalanı yol tarifi

Samsun ile Tokat Havalimanı Arası Kaç Km?

Samsun Tokat Havalimanı Kaç Km

Samsun ile Tokat Havalimanı arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. Samsun Tokat Havalimanı arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 3 saat 24 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Samsun Tokat Havalimanı Km Yakıt Hesaplama

Samsun ile Tokat Havalimanı yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 13,3 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 11,3 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Samsun Tokat Havalimanı Yol Tarifi

Samsun Tokat Havalimanı Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Samsun hava durumu veya Tokat Havalimanı hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Samsun Çarşamba Havaalanı, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Samsun Çarşamba Havaalanı konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Samsun Çarşamba Havaalanı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Samsun Çarşamba Havaalanı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Samsun Çarşamba Havaalanı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Samsun Çarşamba Havaalanı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Samsun Çarşamba Havaalanı; Samsun Çarşamba Havaalanı Girişi.

Otobüs:H1H2SAMSUN-TERME

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Samsun Çarşamba Havaalanı için yol tarifi alın.

Samsun Çarşamba Havaalanı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Çarşamba konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Samsun Çarşamba Havaalanı için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Samsun Çarşamba Havaalanı adres: Çarşamba Çınarlık Mahallesi, Samsun Çarşamba Havaalanı, Çarşamba/Samsun, Türkiye Sokağı

İçindekiler

Samsun Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Samsun Çarşamba Havalimanı, şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Havalimanından şehir merkezine olan ulaşımlar BAFAŞ Yolcu Taşımacılığı tarafından yapılmaktadır. BAFAŞ ile havalimanından şehir merkezine, Atakum, 19 Mayıs, Çarşamba, Yakakent, Terme, Bafra, Tekkeköy ve Alaçam ilçelerine gidebilmek mümkündür.

Havalimanı ile şehir merkezi ve Atakum arası çalışan HAVAŞ servis otobüsleri ise Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici bir süreyle durdurulmuştur.

Havalimanından şehir merkezine yolcuların tercih edebileceği bir diğer ulaşım alternatifi ise özel transfer ve araç kiralama seçenekleridir. Havalimanı terminal binası içerisinde yer alan acente ofislerinden transfer hizmeti satın alabilir veya bir araç kiralaması yapabilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi BAFAŞ ile Ulaşım

Samsun Havalimanı’na inen yolcular şehir merkezine olan ulaşımlarını BAFAŞ Yolcu Taşımacılığı tarafından işletilen servis otobüsleriyle yapabilirler. İç hat uçak seferleriyle eş zamanlı olarak ulaşım hizmeti veren BAFAŞ servis otobüslerini gelen yolcu salonunun çıkışında bulabilirsiniz. Şehir merkezinde farklı güzergâhlara ulaşım imkânı sağlayan BAFAŞ otobüsleri, uçak inişinden yaklaşık 25 dakika sonra hareket etmektedir.

Havalimanından hareket eden BAFAŞ servis otobüsleri aşağıda yazılı olan üç ana güzergâh üzerinde ulaşım hizmeti vermektedir;

Atakum Anayol Güzergâhı:

Havalimanı – Fener – Baruthane – Teknik Lise – İlk Adım Yurdu – Yedaş – Türkiş – Ömür Evleri – Grand Atk. TV Sap. – Fakülte Eczaneler Durağı

Serra Otel ve Atatürk Kültür Merkezi Güzergâhı:

Havalimanı – Tekkeköy – Kirazlık – Çağrı Merkezi – B. Evleri – Piazza AVM, Tekel Sap. – Shell Benzin İstasyonu – Atatürk Kültür Merkezi – Serra Otel

Bafra, Engiz, Taflan, Polis Okulu ve İncesu Güzergâhı:

Havalimanı – Turgut Özal – Çakırlar – İncesu – Polis Okulu – Çatalçam – Taflan – İskele Balık – Dereköy – Âşık Kutlu – Engiz – Ofis

Samsun Havalimanı BAFAŞ Yolcu Servisi

BAFAŞ servis otobüsleri ile havalimanından şehir merkezine ve diğer güzergâhlara olan yolcu yaşıma ücret tarifesi aşağıdaki gibidir;

  • Güzergâh

    Güncel Tarife (TL)

    Havalimanı — Çarşamba

    Havalimanı — Terme

    Havalimanı — Terme Akçay

    Havalimanı — Tekkeköy İlçe Sınırları

    Havalimanı — İlkadım İlçe Sınırları

    Havalimanı — Atakum (OMÜ Kampüs)

    Havalimanı &#; Ondokuzmayıs

    Havalimanı &#; Bafra İlçe Sınırları

    Havalimanı — Alaçam

    Havalimanı &#; Yakakent

Havalimanından şehir merkezine olan seyahat süresi trafiğin yoğunluğuna göre değişmekte olup ortalama 30 dakika sürmektedir. Bilet ücreti kişi başı tek yön 15 TL olup, ücretinizi otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz.

Havalimanından şehir merkezi ve diğer güzergâhlara olan servis otobüsü güncel saat ve güzergâh bilgilerini BAFAŞ Yolcu Taşımacılık resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgi için 00 55 numaralı BAFAŞ müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Şehir içi Toplu Taşıma İçin SamKart

Samsun’da birkaç gün kalmayı planlıyor ve şehir içi ulaşımınızı toplu taşıma ile yapmayı planlıyorsanız bir SamKart satın alabilir ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm toplu aşıma araçları ve Özel Halk Otobüsleri araçlarında ekonomik bir şekilde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. SamKart şehir merkezine varışta Kart İşlem Merkezleri ve Dolum Bayileri aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Ayrıca SamKart mobil uygulaması ile şehir içi otobüs güzergâhı ve saatlerini öğrenebilir, konumunuzu kullanarak size en yakın SamKart yükleme noktalarını öğrenebilirsiniz. IOS ve Android kullanıcıları aşağıdaki linkten uygulamayı telefonlarına indirebilirler.

IOS / ANDROID

Havalimanı/Ünye–Fatsa–Kumbaşı-Ordu HAVAŞ ile Ulaşım

Samsun Havalimanı ile şehir merkezi ve Atakum arasında yolcu taşımacılığı yapan HAVAŞ hizmetleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici süreyle durdurulmuştur. Ancak Samsun Havalimanına inen ve Ordu güzergâhına gidecek olan yolcular için HAVAŞ’ın servis hizmeti devam etmektedir. İç hat uçak seferlerine göre hareket eden HAVAŞ otobüsleri gelen yolcu salonunun dışından hareket etmektedir.

Havalimanı – Ordu HAVAŞ Servis Güzergâhı:

Samsun Havalimanı – Ünye – Fatsa – Kumbaşı – Ordu

Havalimanından hareketle Ünye ve Fatsa ilçelerine uğrayıp Ordu’ya devam eden otobüsle yolculuğun süresi yaklaşık 2 saat 30 dakika olup, bilet ücreti kişi başı tek yön Ordu ve Kumbaşı’na 35 TL, Fatsa’ya 28 TL ve Ünye’ye 25 TL’dir. Bilet ücretinizi otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz.

HAVAŞ otobüsleri ile Samsun Havalimanı’ndan Fatsa Otogarına servis hizmeti – , Ordu Otogarına ise – saatleri arasında karşılıklı olarak yapılmaktadır.

Samsun Havalimanı HAVAŞ İletişim:

Yetkili Adı: Adem Akbulut

Telefon: 0

Samsun Havalimanı’ndan Ordu ve ilçelerine otobüs hareket saatleri ve güzergâh hakkında detaylı bilgi için HAVAŞ’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Samsun Havalimanı Taksi Ulaşımı

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Yolcu servisini beklemeden şehir merkezine veya doğrudan otelinize hızlıca ulaşmak için havalimanı taksilerini kullanabilirsiniz. Haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren taksiler ile şehrin birçok yerine ulaşım mümkündür. Gelen yolcu salonunun çıkışında yer alan taksilerle şehir merkezine yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Havalimanı ile şehir merkezi arası taksi ücreti ortalama TL civarıdır.

Havalimanından Konya’nın diğer bölgelerine olan taksi ücretleri aşağıdaki gibidir;

  • Havalimanı – Salıpazarı: TL
  • Havalimanı – Terme: TL
  • Havalimanı – Ayvacık: TL
  • Havalimanı – Taflan: TL

Güncel taksi ücret tarifeleri ve detaylı bilgi için 38 80 numaralı telefonu arayabilir veya havalimanı taksi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Yüksek güvenlikli, araç içi zenginliğe sahip konforlu araçlarla seyahat etme keyfini özel transfer hizmeti satın alarak yaşayabilirsiniz. Samsun’da şehir merkezi dışında ilçe yerlere gitmek için özel transfer rezervasyonu yapabilir ve havalimanında bekleme yapmadan hızlıca varış yerinize ulaşabilirsiniz. Özel transfer hizmetlerinin sabit ücret tarifesine sahip olması nedeniyle yoklular tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Samsun Havalimanı ve çevresinde özel transfer hizmeti veren firmaları bulabilmek mümkündür. Havalimanına varışta veya henüz gelmeden çevrimiçi rezervasyon yapabileceğiniz firmalar arasında Samsun Havalimanı Transferi, Kadıoğlu Transfer, Ekvator Servis Tur, Oto Kiralama Samsun, Acar Car Rental ve Şahkar Travel yer almaktadır.

Rezervasyonunuz sırasında uçuş gün ve saatinizi yetkili kişiye verdiğinizden emin olun. Havalimanına varışta gelen yolcu salonunun çıkışında sürücü tarafından karşılanarak doğrudan aracınıza binebilir ve varış yerinize ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Samsun Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Samsun’a gezi amaçlı geliyor ve şehirde birkaç gün kalmayı planlıyorsanız araç kiralaması yaparak çevre yerlere kolayca ulaşabilir ve kendi hızınızda etrafı keşfedebilirsiniz. Samsun Havalimanı, yolcuların araç kiralaması yapabilecekleri birkaç acente ofisine ev sahipliği yapmaktadır. Aralarında tercih edebileceğiniz farklı araç türlerine sahip olan acentelerden havalimanına varışta veya henüz gelmeden çevrimiçi rezervasyon yapabilir ve doğrudan havalimanında aracınızı teslim alabilirsiniz.

Samsun Havalimanı’nda araç kiralama hizmeti veren acenteler arasında Avis, Europcar, Hertz, Enterprise, My Fleet, Central, ACAR, Garenta ve Budget yer almaktadır. Araç kiralama ofisleri gelen yolcu katındadır. Ayrıca havalimanı nizamiye çıkışındaki yol üzerinde Lider Oto Kiralama, Car Plus, Sam City, Çizgi Rent a Car ve Car Plus bulunmaktadır.

Samsun Otogardan Havalimanına Nasıl Gidilir?

Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Samsun Havalimanı’na doğrudan giden bir belediye toplu taşıma otobüsü bulunmamaktadır. Ancak SAMULAŞ bünyesinde hizmet veren otobüslerle BAFAŞ havalimanı otobüslerinin hareket ettiği noktaya gelebilir ve buradan aktarma yaparak havalimanına ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz.

Otogardan hareket eden SAMULAŞ otobüsleri şehir merkezinde Atatürk Bulvarı güzergâhından geçmektedir. Burası BAFAŞ havalimanı otobüslerinin hareket noktası olan Serra Otel’e 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Otogardan T1 Terminal – 19 Mayıs Üniversitesi, T2 Otogar – Cumhuriyet Meydanı, Terminal Gece Hattı otobüsleriyle Atatürk Bulvarı Gençlik Parkı durağında inebilir ve BAFAŞ havalimanı servis otobüslerinin hareket ettiği Serra Otel’e yürüyerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Samsun Otogarı

Otogardan Atatürk Bulvarı Gençlik Parkı’ndan SAMULAŞ otobüs hatlarının güzergâhı aşağıdaki gibidir;

T1 Otogar – 19 Mayıs Üniversitesi

Otogar – Araştırma Hastanesi – 2. Bulvar – Gençlik Parkı – Atatürk Bulvarı – Nişantaşı Caddesi – Cağaloğlu Bulvarı – Yeni Mahalle – Vatan Caddesi – Atatürk Bulvarı – 19 Mayıs Üniversitesi

T1 Otogar – 19 Mayıs Üniversitesi otobüs ücreti tam 2,95 TL, Samkart 2 TL’dir.

T2 Otogar – Cumhuriyet Meydanı

Otogar – Şehit Korhan Ekiz Bulvarı – İlyasköy – Diş Hastanesi – İlim Yayma – Yıl Bulvarı – Gençlik Parkı – Büyük Camii – Cumhuriyet Meydanı

T2 Otogar – Cumhuriyet Meydanı otobüs ücreti tam 2,35 TL, Samkart 1,75 TL’dir.

Otogar Gece Hattı

Otogar – İlyasköy – Asri Mezarlık – Yıl Bulvarı – Eski Stad – B. Evleri – Atatürk Bulvarı – Kılıçdere – Yıl Bulvarı &#; 19 Mayıs Bulvarı – Meydan – Gençlik Parkı – Yıl Bulvarı – Barış Bulvarı – Otogar

Samsun otogarından hareket eden bir diğer otobüs ise T4 Otogar – Tekkeköy hattıdır. Bu otobüs hattı havalimanına en yakın yerleşim yeri olan Tekkeköy’e gitmektedir. Otogardan T4 otobüsüne binebilir ve son durak olan Tekkeköy’de inebilirsiniz. BAFAŞ havalimanı servis otobüsleri Tekkeköy’den yolcu alımı yaparak havalimanına gitmektedir.

Otogar gece hattı otobüs ücreti tam 2,35 ve Samkart 1,75 TL’dir.

T4 Otogar – Tekkeköy

Otogar – Eğitim Araçtırma – Ulugazi Toki – Göğüs Hastanesi – Gazi Devlet Hastanesi – Kadın Doğum – Asri Mezarlık – Ağız ve Diş Hastanesi – Atasam Hastanesi – Kuzey Yıldızı Toki – Medicana Hastanesi – Belediye Evleri – Lovelet – İlk Adım Sanayi – 19 Mayıs Sanayi – Tekkeköy

T4 Otogar – Tekkeköy otobüs ücreti tam 2,95 ve Samkart 2 TL’dir.

Samsun Havalimanı Havaş Yolcu Servisi

Ordu–Kumbaşı–Fatsa-Ünye/Havalimanı HAVAŞ ile Ulaşım

Ordu, Fatsa ve Ünye otogarlarından Samsun Çarşamba Havalimanı’na HAVAŞ servis otobüsleriyle doğrudan gidebilmek mümkündür. Ordu Otogarından hareket eden HAVAŞ otobüsleri Fatsa ve Ünye Otogarlarına uğrayıp havalimanı yolcularını aldıktan sonra Samsun Havalimanı’na gitmektedir. Uçak kalkış saatinden en az 2,5 saat önce Ordu otogarında olmanız gerekmektedir. Ordu otogarından hareket eden otobüs trafiğin yoğunluğuna göre yaklaşık 2 saat 30 dakika sonra havalimanına varmaktadır.

Ordu – Samsun Havalimanı HAVAŞ Servis Güzergâhı:

Ordu – Kumbaşı – Fatsa – Ünye – Samsun Havalimanı

HAVAŞ servis otobüsleri Ordu’dan Samsun Havalimanı’na olan güzergâh üzerinde aşağıdaki duraklardan yolcu alımı yapmaktadır;

  • Ordu Otogarı
  • Kumbaşı Metro yazıhanesi önü
  • Fatsa Otogarı (Metro yazıhanesi önü, Dolunay Kavşağı)
  • Ünye Otogarı 1 no’lu peron

Bilet ücreti kişi başı tek yön Ordu ve Kumbaşı 35 TL, Fatsa 28 TL ve Ünye 25 TL’dir. Bilet ücretinizi otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz.

Ordu şehir merkezinden Samsun Havalimanı’na olan güzergâh üzerindeki duraklardan servis otobüsleri hareket saatlerini HAVAŞ’ın resmi web sitesi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Ordu şehir merkezi, Kumbaşı, Fatsa ve Ünye’den Samsun Havalimanı’na HAVAŞ servis otobüsleri iç hat uçuş seferlerine göre düzenlendiğinden, olası uçuş iptal ve değişikliklerine göre seferleri yeniden düzenlemeye gitmektedir. Bu nedenle herhangi bir mağduriyet yaşamamanız adına seyahatiniz öncesinde 0 numaralı Çağrı Merkezi hattını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Samsun Çarşamba Havalimanına Ulaşım:(Yol tarifi alabileceğiniz ulaşım haritası sayfanın alt kısmındadır.)


Samsun Havalimanı Taksi

Tel: 0 10 00

Samsun Çarşamba Havalimanı Ulaşım Haritası:

Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Türkiye Havalimanları, Havaalanları, Turkey Airport

Samsun Çarşamba Havalimanı Ulaşım - seafoodplus.info
Samsun Çarşamba Havalimanı ulaşım; servis kalkış yerleri, servis saatleri, ulaşım haritası, havalimanı taksi. Samsun Çarşamba Havalimanı nerede, nasıl giderim?
samsun, havalimanı, çarşamba, ulaşım, haritası, havaalanı, servis, saatleri, taksi, nerede, nasıl, giderim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir