yükselen burcu bulma / Yükselen Burç Hesaplama Aracı: Astroloji Uzmanı – Moyra

Yükselen Burcu Bulma

yükselen burcu bulma

Y&#;kselen Bur&#; Hesaplama ()

Yükselen burç nedir ve neler gösterir?

Astrologlar bir haritayı incelerken, kişinin doğum anında Doğu ufkunda yükselmekte olan burca özel bir önem verirler. Biz kendimizi tek bir burç gibi düşünsek de, aslında astrolojik haritamızda 12 burç, değişik vurgularla yer alırlar. Doğum anımızda ufukta yükselmekte olan burç, diğer adıyla yükselen burç bizim ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle ilişkimizi büyük oranda şekillendirir. Yükselen burç aynı zamanda bebeklik ve erken çocukluk döneminde hangi çevresel şartlar içinde olduğumuzu da açıklar.

Bunu bir örnekle açıklayalım, örneğin Koç ve Yengeç birbirinden çok farklı hatta uyumsuz karakterde burçlardır. Haritasında Koç burcu yükselen birisi çevre ile ilişkilerinde daha atak, canlı, direkt ve daha saldırgan bir tutum izler. Muhtemelen bu özellikler aslında, onun küçükken yetiştirilme tarzında ve çevresinde yaşananlarla ilişkilidir. Örneğin belki küçükken en içinde daha fazla rekabet, mücadele ve hayatta kalma çabası vurgulanmış ve çocuk da küçük yaşından itibaren kendisi de böyle bir bakış açısı edinmiştir. Yükselen Yengeç çevreye aşırı duyarlı, kolay etkilenen, duyguları ile hareket eden, başkalarını kollayan ve güven arayan bir yapıdadır. Koç gibi cesur davranamaz ancak sezgilerini kullanır. Muhtemelen Yengeç burcu yükselen kişinin erken çocukluk yaşamında ailenin büyüklüğü, annenin ve ailenin hikayesi, korunma güdüsü çok daha fazla vurgulanıyor olabilir ve bu nedenle kişi böyle bir korunma atmosferi içinde kalmayı, gizlenmeyi kendine alışkanlık haline getirmiş olabilir.

Yükselen burç bizim hayata bakış açımızı anlatır. Olayları nasıl değerlendiriyor ve onlara ne anlamlar yüklüyoruz, bu yükselen burcumuzla yakından ilişkilidir. Çünkü diğer burçların hangi evlerde kaldığı da yine yükselen burcumuzun ne olduğuna bağlı olarak değişir. Çünkü yükselen burç her zaman birinci evdir, ondan sonra gelen burçlar sırasıyla diğer evlere yerleşirler. Örneğin Yay burcunun yükseldiğini düşünelim. Bu durumda astrolojik haritamızda 1. evde Yay vardır. Yay’dan sonra gelen Oğlak burcu 2. eve, ardından gelen Kova 3. eve, Balık 4. eve ve bu şekilde yerleşecektir ve her bir burç, bulunduğu evle ilgili konularda hayata bakış açımızı şekillendirecektir. Örneğin Yay yükselen bir kişi çevresiyle ilişkisinde bağımsızlığını vurgulayan, maceracı ve spontane ve sorumluluklardan uzak kalmak isteyen bir yapıdadır. Ancak para ve yetenekler evi olan 2. evde Oğlak burcu olması, bu kişinin hayatının belirli bir döneminde, şartlar gereği para kazanmak ve gelirlerini arttırmak için çok daha sıkı çalışması gerekeceğini, çok çalışma isteyeceğini ve bu konuda hırs yapacağını da gösterir. Kısaca söylemek gerekirse, yükselen burç bizim hayata bakış açımızı ve çevremizle ilişkimizi gösterirken, hayatın tüm alanları ile de (para, aile, aşk, sağlık, düzen gibi) nasıl bir ilişki içine gireceğimizi gösterecektir. Bu bir bakıma hayatımızın temel kodlarını gösteren bir şifre gibidir.

Yükselen burç, 1. ev, bedenle de yakından ilgili olduğu için hem sağlığımızla ilgili konuları hem de fiziksel özellikleri de etkileyebilir. Kuşkusuz her kişinin kendi ailesinden ya da ırkından getirdiği genetik eğilimler önceliklidir ancak belirli burçlar belirli fiziksel eğilimlerin ortaya çıkmasını kolaylaştırırlar. Örneğin su elementi burçları, Yengeç, Akrep ve Balık, eğer aile geçmişinde mavi göz kapasitesi varsa, kişinin de mavi gözde olmasını kolaylaştırabilir. Belki bu kişinin dedesi mavi gözlü iken, anne babası kahverengi gözlü olsa, bile bu özelliğin onda yeniden ortaya çıkmasına neden olabilir. Burçların getirdiği bazı temel fiziksel karakteristikleri daha sonra tek tek yer vereceğiz.

Yükselen burç kişinin genel talihi, kişiliği ve yetenekleri hakkında da bilgi verir. Örneğin Yengeç burcu yükselen bir kişinin hayatında annesi, ailevi değerler çok daha önemli yer tutarken, yükselen burcu İkizler olan bir kişinin hayatında kardeşler, yakın çevre ve zeka ile ilgili konular öne çıkabilir. Benzer biçimde yükselen burcu Akrep olan bir kişinin hayatında genellikle ölüm kalım getiren mücadeleler ve değişim arzusu dikkat çekecektir. Başka bir örnek vermek gerekirse, yükselen burcu Yay olan bir kişinin hayatında yabancıların yeri, yurtdışı ile ilgili konular ve yolculuklar büyük bir rol oynayabilecektir.

Yükselen burç adeta bir maske gibidir. Bizim gerçek özümüzü başta Güneş, Ay ve içsel gezegenler anlatırken, yükselen burcumuz bu özelliklerimizi nasıl ortaya koyabileceğimizi gösterecektir. Bir bakıma yükselen burç bir araç gibi, kişinin ulaşmak istediği hedeflere götüren bir vasıta gibidir. Yine bir örnek verelim. Bir kişinin astrolojik haritasında Yengeç ve Boğa gibi daha muhafazakar, temkinli, güvenliğe önem veren göstergeler olsun, ancak bunun yanında yükselen burç ise Koç olsun. Bu durumda kişi kendi içinde sağlamcı ve temkinli olmak istese bile, yine de hayatla olan temasında ve kendisini ortaya koyma biçiminde girişken, risk alan bir yapıda olacaktır. Bir başka deyişle kişi risk alarak ve cesaret göstererek kendisini güven altına almak isteyecek, bu yönde bilinçli çaba sarf edecektir.

Yükselen burç yakın çevremizle nasıl bir uyum ve adaptasyon içinde olduğumuzu da gösterir ve özellikle birebir ilişkilerde karşımızdaki kişilerin tutumlarını ya da bizim nasıl yakın ilişkilere çekildiğimizi de anlatır. Herhangi bir burç yükseldiğinde, onun karşıt burcu da ister istemez önem kazanır ve bu burç ikili ilişkileri, evlilik ve anlaşmaları, çatışmaları gösteren 7. eve yerleşir. Örneğin yükselen burcu Kova olan bir kişinin ilişkiler ve anlaşmalar evinde otomatikman Aslan burcu yer alacaktır. Bu durumda Kova yükselen kişi karşısında sıcakkanlı, yaratıcı ve güçlü kişiler ve partnerler arayacaktır. Hatta bu evde bulunan burç evleneceği eşinin özelliklerini de gösterebilir. Sırayla söylemek gerekirse, Koç’un karşısında Terazi, Boğa’nın Akrep, İkizler’in Yay, Yengeç’in Oğlak, Aslan’ın Kova, Başak’ın Balık, Terazi’nin Koç, Akrep’in Boğa, Yay’ın İkizler, Oğlak’ın Yengeç, Kova’nın Aslan, Balık’ın karşıt burcunda Başak vardır.

Bu gözle bakınca yükselen burç bizim yakın ilişkilerimizi, ilişkilerdeki tutumumuzu, nasıl bir işbirliği aradığımızı da anlatır. Şimdi kısaca yükselen burçların hayata bakış açılarında neler getirdiğini bazı kısa ifadelerle görelim:

Yükselen Koç, yakın çevresi üzerinde etkin olmak ve fethetmek ister
Yükselen Boğa, yakın çevresini hissetmek ve bedensel olarak tatmin olmak ister
Yükselen İkizler, yakın çevresini öğrenmek, merakını gidermek ve iletişim içinde olmak ister.
Yükselen Yengeç, çevresini korumak, kollamak, annelik yapmak ister
Yükselen Aslan, dikkat çekmek ve kendini sergilemek ister
Yükselen Başak, çevresini düzene koymak ve pratik hizmet getirmek ister
Yükselen Terazi, denge ve uyum içinde olmak, ortaklıklar kurmak ister
Yükselen Akrep, çevresini kontrol etmek ve yakın duygusal bağlar kurmak ister
Yükselen Yay, çevresini keşfedeceği heyecanlı bir yer olarak görmek ve hareket etmek ister
Yükselen Oğlak, başkalarına düzen, kural ve disiplin getirmek ister
Yükselen Kova, bireyselliğini ve özgürlüğünü vurgulamak, bağımsız kalmak ister
Yükselen Balık, çevresinin etkisi altında fedakarlık yapmak ve kendisini çevresine adamak ister.

Yükselen burçta yer alan gezegenler

Eğer doğum haritanızda yükselen burcunuzda herhangi bir gezegen varsa, bu gezegenin karakteristikleri de, çevreye bakışınızı, kişiliğinizi ve kendinizi nasıl ortaya koyduğunuzu etkileyecektir. Bu durumda, burcun özellikleri ile, gezegenin işlevleri iç içe geçmiş olur.Örneğin haritanızda kendi öz burcunuz yükseliyor olabilir (sabah erken saatte, Güneş yükselirken doğanlar) bu durumda yükselen burçta yani birinci evinizde Güneş olacaktır. Kuşkusuz bunu bilebilmeniz için, astrolojik haritanızı bilmeniz de gerekir.

Eğer yükselen burçta Güneş varsa, bu kişiler yakın çevrelerinde daha dominant, parlayan, gururlu ve gösterişe önem veren kişiler olabilirler.
Eğer Ay varsa, bu kişiler daha yansıtıcı, hassas, duygularla harekete geçen ve koruyucu olma eğiliminde olabilirler.
Eğer Merkür varsa, bu kişiler çok daha konuşkan, hareketli, çok yönlü ve meraklı olma eğilimindedirler.
Eğer Venüs varsa, bu kişiler zevk sahibi, denge isteyen ve güzelliklere, ortaklıklara önem veren kişiler olabilirler.
Eğer Mars varsa, bu kişiler daha savaşkan, cesur, kavgacı ve girişimci, yüksek motivasyon sahibi kişiler olabilirler.
Eğer Jüpiter varsa, bu kişiler daha geniş görüşlü, eğitime ve sosyal konulara duyarlı, cömert tipler olabilirler
Eğer Satürn varsa, bu kişiler daha kontrollü, disiplinli, müşkülpesent ve derin düşünen tipler olabilirler
Eğer Uranüs varsa, bu kişiler özgün, bağımsız, ani reaksiyonlar veren, sisteme karşı duran, dengesiz tipler olabilirler
Eğer Neptün varsa, bu kişiler alıcı, sanatkar ruhlu ancak karmaşık, kendini feda eden, kişisel sınırlarını tam olarak belirleyemeyen özellikler yansıtabilir
Eğer Plüton varsa, bu kişiler yakın çevrelerinde sessiz ancak baskın, bir bilmece gibi derin ve güçlü iradeli ancak zorlayıcı karakterler olabilir.
Kuşkusuz bu durumda yükselen burçtaki gezegenin yaptığı açılar yani diğer gezegenlerle olan ilişkisi de ele alınarak daha fazla şey söylenebilir.

Daha Fazla

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burç, burç sahibinin kişisel özellikleri ve pek çok şey hakkında bilgi verir. Doğum esnasında ufukta yükselen burç olarak özetlenebilir. Yükselen burç hesaplaması yapılırken yükselen burç tablosu göz önünde bulundurulur. Tabloyu yorumlarken önemli olan nokta, yükselen burç saatleri ile ilgili doğru değerlendirme yapmaktır. Burçların yükselenleri burç sahiplerinin hayatını büyük oranda etkilediğinden yükselen burç özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak, kişilerin hayatını doğru yönlendirmelerine yardımcı olur.

Yükselen burç, burç sahibinin yaşamı boyunca nasıl hareket edeceğini ve hayata karşı olan duruşunu gözler önüne serer. Olayların değerlendirmeleri ve yüklenecek anlamlar, burçların yükselenleri ile yakından ilişkilidir. Birinci evi belirleyen burç yükseleni, kişilerin hayata bakış açısını belirlemesinin yanı sıra burç sahibinin çevresi ile olan ilişkileri hakkında da bilgi verir.

Yükselen Burç Nedir?

Yükselen burç özellikleri; aile ile ilgili verilen kararlar, maddi gelişmeler, aşk hayatı, yaşam düzeni ve sağlık konularında nasıl bir hayat sürüleceğinin ipuçlarını verir. Yani burçların yükselenleri, kişinin yaşamının belirleyicisi olarak görülür ve bir yaşamın şifresi olarak ele alınır.

Yükselen burç tablosu ile ulaşılabilen yükselen burç özellikleri, burç sahibinin kişiliğini nasıl yansıtacağının, çevresiyle olan ilişkilerinin, sosyal ya da korumacı olup olmayacağının da mesajlarını verir. Ayrıca kişilerin ikili ilişkilerdeki tutumları ve kurulan diyaloglardaki yaklaşımı da yükselen öğrenme yöntemi ile gözler önüne serilebilir.

Kişilerin ilişki tutumu, nasıl arkadaşlıklar kurduğu ve hayata bakışını belirleyen yükselen burç hesaplama nasıl yapılır?

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burç bulma konusunda ihtiyaç duyulan bilgiler, kişilerle ilgilidir. Yükselen öğrenme için edinilmesi gereken ilk bilgiler gün ve ay bilgilerini de içeren doğum tarihi, doğum saati ve yükselen burcu öğrenilecek kişinin cinsiyetidir. Bu bilgileri edinen kişi yükselen burç öğrenme için ne yapabilir?

Yükselen Burcum Nedir?

Burç yükselen hesaplama yöntemi, gerekli bilgiler toplandıktan sonra devreye girer. Astroloji ile ilgili eğitim almayan kişilerin de ulaşabileceği yöntemler arasında en kolay uygulanabilecek olanı, yükselen burç hesaplama aracı kullanmaktır. Burç yükseleni ile ilgili araştırma yapanlar sıkça yükselen burç hesaplama aracıyla karşılaşırlar. Burada başlıklara uygun bilgilerin ilgili boşluklara girilmesi durumunda kişileri, kolaylıkla yükselen burç özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olabilirler.

Yükselen Burç Tablosu

Yükselen burç hesaplama yöntemlerinden diğeri de yükselen burç tablosu kullanmaktır. Yükselen burç saatleri dikkate alınarak oluşturulan bu tablo ile burç yükseleni öğrenmek oldukça kolaydır.

Yükselen burç tablosu 12 burcu, burçlara ait günleri ve belirli saat aralıklarını içerecek şekilde hazırlanmıştır. Burç sahibinin doğduğu saat ile doğum tarihinin kesiştiği nokta yükselen burcu gösterir.

Yükselen burç tablosu:

Yükselen Burç Tablosu

Yükselen Burç Özellikleri

Yükselen burç hesaplama yöntemleri ile ulaşılan burç yükselenlerinin her biri ev temsilcisidir. 12 burcun da ayrı ayrı temsil ettiği evler bulunur. Doğum haritası aracılığı ile hesaplamalar yapılarak yükselen burçların özelliklerine ulaşılır. Yükselen burç özelliklerine göre karakterlerinin nasıl şekillendiğini merak eden kişiler, konuyu sıkça mercek altına alır ve burçların yükselenleri doğrultusunda nasıl biri olduklarını çözmeye çalışırlar.

Şahısların kendilerini nasıl yansıttıklarını belirleyen yükselen burçları, hayata dair ipuçları sunar. Yükselen burçlar burç sahiplerinin yaşamlarının dönüm noktalarını gözler önüne serer. Kişilerin hayatı boyunca elde edeceği başarıları, maddi kazançları ve çocukluk dönemlerini nasıl geçireceklerini yükselen burç özellikleri belirler. Herkesin yükselen burcunun özellikleri farklıdır. Kişilerin yaşamlarını yakından etkileyen yükselen burçların özellikleri nelerdir?

Yükseleni Koç Burcu Olanların Özellikleri

Yükselen koç burcuna sahip kişiler renkli kişiliğe sahiptirler. Doğayla uyumlu iç dünyaları sayesinde eğlenceli yönleri ile ön plana çıkarlar. Ancak yükseleni koç burcu olan kişilerin her şeyden çabuk sıkıldıkları görülür. Bu durumlarda huysuz davranışlar sergilemeleri ise en çok dikkat çeken özellikleridir.

Yükselen Koç Burcu Özellikleri

Yükseleni Boğa Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni boğa olanlar, uyumlu yönleri ve sosyal ilişkilerdeki kibar tavırlarıyla ön plana çıkarlar. Çok iyi birer dinleyici olan boğa burçları, en değerli dostlardandır. Sırdaş yönlerinin yanı sıra para harcamayı seven yükseleni boğa burcu olan kişilerin zevk düşkünü oldukları bilinir.

Yükselen Boğa Burcu Özellikleri

Yükseleni İkizler Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni ikizler burcu olanlar neşeli yönleri ile kendilerini gösterirler. Becerileri ve yetenekleriyle ön plana çıkan ikizler burçları, her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar. Ayrıca birden fazla konuyla ilgilidirler. Bu yönleri onları çekici kılar.

Yükselen İkizler Burcu Özellikleri

Yükseleni Yengeç Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni yengeç burcu olanlar, hassas yapılarıyla dikkat çekerler. Duygusal yengeç burçlarının hisleri oldukça kuvvetlidir. Bu davranışlarını karşı taraftan da beklerler. Ancak kendilerine aynı şekilde davranılmadığını düşünmeleri durumunda boş yere üzülürler. Metafizik gibi konularla ilgilenirler. Genel olarak gizemli bir havaları vardır.

Yükselen Yengeç Burcu Özellikleri

Yükseleni Aslan Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni aslan burcu olanlar ilişkileri konusunda sadık kişilerdir. Ayrıca dürüsttürler. Karşılarındaki kişilerden de bunu beklerler. Kendilerini geliştirmeyi seven aslan burçları, kendilerini önemserler.

Yükselen Aslan Burcu Özellikleri

Yükseleni Başak Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni başak burcu olanlar, çevrelerine karşı mesafeli tavır sergilerler. Karşılarındakine güvenmek isterler. Doğru adım atmak için ikili ilişkilerde çok detaycıdırlar. Hayır kelimesini en sık kullanan burçların başında gelirler.

Yükselen Başak Burcu Özellikleri

Yükseleni Terazi Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni terazi burcu olanlar gezme konusunu çok önemserler. Sevdikleri için fedakarlık yapmaktan kaçınmazlar. Aynı davranışı karşılarından da beklerler. Gezmek kadar eğlenmeyi de severler.

Yükselen Terazi Burcu Özellikleri

Yükseleni Akrep Burcu Olanların Özellikleri

Yükselen burcu akrep olanlar için yaşam bir savaş alanıdır. Duygularını uçlarda yaşayan akrep burçları, yaşanan her gelişmeden çok etkilenirler. Ancak kendilerine olan güvenleriyle her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar.

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri

Yükseleni Yay Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni yay burcu olanlardan bazıları oldukça içe kapanık sessiz yapıdayken bazıları sosyal becerileriyle ön plana çıkan kişiler olurlar. Hayatlarındaki her kişinin yaşadığı olumlu olumsuz tüm olaylardan fazlaca etkilenirler.

Yükselen Yay Burcu Özellikleri

Yükseleni Oğlak Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni oğlak burcu olanların odağında her daim başarılı olmak vardır. Tüm planlarını bu doğrultuda yaparlar. Her işi en ince ayrıntısına kadar düşünen oğlaklar, arkadaşlarını bile buna göre seçerler. Geçici heveslerle ilgilenmeyen oğlaklar, zeki kişilerle bir arada bulunma çabasındadır. Kuruntulu yaklaşımları nedeniyle kimseye güvenmezler.

Yükselen Oğlak Burcu Özellikleri

Yükseleni Kova Burcu Olanların Özellikleri

Yükselen burcu kova olanlar idealist ve dürüst duruşlarıyla dikkat çekerler. Olaylara serin kanlı yaklaşırlar. Zekaları sayesinde sorunlar karşısında hızlıca çözüm üretebilirler.

Yükselen Kova Burcu Özellikleri

Yükseleni Balık Burcu Olanların Özellikleri

Yükseleni balık olanlar sakin davranışlar sergileseler de bu kişilerin içlerinde fırtınalar kopar. Ancak yaşadıkları duyguları dışarıya yansıtmazlar. Hayalleri doğrultusunda yaşarlar. Geleceklerini planlamayan bu kişiler hayatı akışına bırakırlar. Çevrelerine karşı son derece yardımsever davranırlar ve duyarlı tavırlarıyla dikkat çekerler.

Yükselen Balık Burcu Özellikleri

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

funduszeue.info'nin yükselen burç hesaplama aracını kullanarak, "Yükselen burcum nedir?" konusundaki merakınızı giderebilirsiniz. Yükselen burç bulma işlemi, doğduğunuz anda ufuk çizgisinden yükselen burca göre yapılır. Dolayısıyla hesaplama yapılırken doğum saati, tarihi ve yeri gibi bilgilere bakılır. Bununla birlikte yükselen burç öğrenme hesaplaması için kişinin cinsiyeti de dikkate alınır.

YÜKSELEN BURCUNU ÖĞREN

Yükselen burcunuzu yukarıdaki hesaplama aracını kullanarak öğrenebilirsiniz. Burçların yükseleni kişinin öz burcu kadar önem taşımaktadır. Yükselen burçlar, ortalama iki saatte bir değişiklik gösterir. Burç yükseleni hesabı için yukarıdaki ilgili kısımları doldurabilirsiniz. Yükselen burç bulma aracında yer alan cinsiyet, doğum tarihi ve doğum saati bilgilerini doğru bir şekilde doldurduktan sonra "Yükselen burcunu hesapla" butonuna tıklayabilir ve bu sayede hesaplama işlemini tamamlayabilirsiniz. Yukarıdaki aracı kullan ve yükselen burcunu bul!

YÜKSELEN BURÇ NASIL BULUNUR?

Yükselen burç nasıl hesaplanır sorusu şu şekilde cevaplanır; hesaplama işlemi sırasında öncelikle kişinin doğduğu yerin coğrafi koordinatları ve doğum tarihi ile saati kullanılır. Bu sayede gökyüzündeki yıldızların haritası oluşturulur. Bu haritadan yola çıkılarak ufuk çizgisinden yükselen burç bulunur ve hesaplama işlemi tamamlanır.

BURÇ YÜKSELEN HESAPLAMA ARACI SONUCU DOĞRU MU?

Yükselen burç hesaplama aracında sizden istenen doğum yeri ve zamanı bilgilerini doğru girdiğiniz takdirde elde edeceğiniz sonuç kesinlik taşıyacaktır. Hesaplama aracı ile gökteki cisimlerin konumu detaylı olarak hesaplanır, dolayısıyla sonuçlar da kesinlik yansıtır. Bununla birlikte yaz saati uygulaması gibi detaylar da funduszeue.info'nin yükselen burç hesaplama aracında dikkate alınmaktadır.

YÜKSELEN BURÇ NEDİR?

Yükselen burç, doğum tarihi ve saati dikkate alınarak yapılan hesaplama ile ortaya çıkan burca denir. Yükselen burcu, doğum anında güneşin doğuş istikametinde bulunan göksel bölge olarak tanımlanır. Farklı bir tanımlamaya göre ise yükselen burç ne demek sorusu, gökyüzündeki 12 yıldız bloğunu simgeler olarak açıklanır. Bu bilgiler ışığında yükselen burç hesaplama işlemi ile yükseleninizi öğrenmek ve bulmak için elinizde net bir doğum tarihi ile saati bilgisinin olması gerektiğini söylemek mümkündür. Aksi halde hesaplama işlemi doğru sonuç vermez.

YÜKSELEN BURÇ YORUMLARI

Yükselen burçlar, kişilerin karakteristik özellikleri ile hayata karşı bakış açılarını gösterir önemli bir simge olarak kabul edilir. Yükselen burçtan yola çıkılarak bir kişinin olayları değerlendirme şekli, kişilere ve durumlara yüklediği anlam gibi konular hakkında çıkarımda bulunmak mümkündür. Yükselen burç, çevreyle olan iletişimi, doğal olarak da para, aile, aşk ve sağlık gibi olgularla kurulacak olan iletişimi yansıtır.

Yükselen burç hava grubundan ise;

Kişinin meraklı, arkada canlı ve sözlü ifadede kendini iyi bir şekilde yansıtabilir, zihinsel olarak hızlı bir kimse olarak tanımlanır. Kişinin en çok zorlandığı şeylerden bir tanesi her işte bir mana aramaktır.

Yükselen burç ateş grubundan ise;

Kişi kendinden emin ve eylem odaklı bir kimsedir. Birinci önceliği dünyada iz bırakmaktır. Hayatı bu doğrultuda yaşayan kişi, büyük bir canlılık ve fiziksel enerjiye de sahiptir.

Yükselen burç toprak grubundan ise;

Kişi materyalist bir kimsedir. Dünyevi maddelere odaklanma eğiliminde, hayata karşı kararlı bir yaklaşıma sahiptir.

Yükselen burç su grubundan ise;

Kişi, çevresinden kolaylıkla etkilenebilen duyarlı bir kimsedir. Duyguları hayatına yön veriyor ve kişi bu durumdan dolayı zorluklar yaşıyor olabilir.

YÜKSELEN BURÇ ÖZELLİKLERİ

Astrolojide yer alan 12 burcun her bir tanesi, bir evi temsil eder. Bu burçlar aynı zamanda kendi içinde de ayrışır. Yükselen burç uyumu, doğum haritasına göre yapılan hesaplama doğrultusundaki yükselen burç tanımlarına göre belli olur. Astrolojiye ilgi duyanlar özellikle yükselen burç özelliklerine göre nasıl biri olduğuna yönelik araştırmalar yapıyor. Peki yükselen burcunuzun özelliklerine göre nasıl birisiniz?

Yükselen bur, kısa tanımıyla kişilerin zihinsel kapasiteleri olarak tanımlanır. Bu kapasitenin kullanım şekli, insanların kendini ifade etme tarzı kişiliklerini dışarıya yansıtır. Bu değişenleri belirleyen de yükselen burçtur. Şansın hangi alandan geleceği, bahtın nereden döneceği yükselen burç özellikleri ile yorumlanır.

Hayatta yapılan tüm başarılar, yatırımlar, çocukluk yıllarının nasıl geçtiği ve benzeri durumlar yine yükselen burç özellikleri ile belli olmaktadır. Astrolojik olarak simgesi ise ASC olarak ifade edilir. Güneş burcu ile benzer oranda önem taşımakla birlikte herkesin yükselen burcu bulunmaktadır.

YÜKSELEN KOÇ ÖZELLİKLERİ

Yükselen koç burcu özellikleri, kişilerin renkli kişiliklerini yansıtır. Koçlar, iç dünyaları ve doğanın uyumu içerisinde ön plandadırlar. Eğlenmeyi ve çevresindeki insanları eğlendirmeyi severler. Her şeyden çabuk sıkılır, sıkıcı buldukları olaylar ve kişilerden birden uzaklaşmak yerine zamanla kendilerini uzaklaştırmayı tercih ederler. Sıkıldıkları zaman huysuz küçük bir çocuk gibi davranırlar.

YÜKSELEN BOĞA ÖZELLİKLERİ

Yükselen boğa burcu özellikleri, hayatı yaşamayı iyi bilmeleriyle ön plana çıkar. Genellikle sağlıklı ve güçlü bünyeye sahip bireylerdir. Sosyal ilişkilerde nazik, kibar ve son derece uyumludurlar. Arkadaş çevrelerinde çok iyi bir dinleyici olarak bilinirler, zaman içerisinde çok iyi bir sırdaş ve dost olurlar. Zevklerine düşkün, para harcamayı seven ve hayata bir kere geliyorum mottosuyla yaşamlarını sürdüren kişilerdir.

YÜKSELEN İKİZLER ÖZELLİKLERİ

Yükselen ikizler burcu özellikleri, canlı ve neşeli karakterleri ile bilinir. Yükseleni ikizler olan kişiler, birden çok konuya karşı ilgilidir ve bu özellikleri sayesinde birçok işin üstesinden gelebilecek yeteneğe sahiptirler. Dış dünyaya karşı çekici bir görünüm sergileyen yükselen ikizler burçları girdikleri her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar.

YÜKSELEN YENGEÇ ÖZELLİKLERİ

Yükselen yengeç burcu özellikleri, duygusallık ve hassas bir karakter olarak tanımlanır. Hisleri oldukça kuvvetli kişiler olan yükselen yengeç burçları, bu yaklaşımı yakın iletişim kurdukları insanlarda da görmek isterler. Çoğu zaman bu bakış açılarından ötürü gereksiz yere kendilerini üzer ve kırılırlar. Gizemli bir duruşa sahiptirler, metafizik gibi konulara karşı ilgi sahibidirler.

YÜKSELEN ASLAN ÖZELLİKLERİ

Yükselen aslan burcu özellikleri arasında aşka karşı sadakatleri ön plana çıkar. Yükselen aslanlar, dürüst kişiliklerinden ötürü çevrelerindeki insanlardan da dürüstlük beklerler. Kendilerine önem verirler, gelişime açıktırlar.

YÜKSELEN BAŞAK ÖZELLİKLERİ

Yükselen başak burcu özellikleri arasında, soğuk görünümleri ve insanlara karşı mesafeli duruşları ön plana çıkar. Güven onlar için en önemli şeylerden bir tanesidir, bu sebeple adımlarını sağlam atmak için ince eleyip sık dokurlar. Hayır demeyi bilirler. Hatta bu kelimeyi en sık kullanan burç oldukları söylenir.

YÜKSELEN TERAZİ ÖZELLİKLERİ

Yükselen terazi burcu özellikleri arasında gezmeyi seven yapıları ön plana çıkar. Arkadaşları için düşünmeden fedakarlık yapmayı göze alabilen yükselen teraziler, aynı yaklaşımı karşılarındaki kişiden de beklerler. Eğlenip gezmeyi, seyahat etmeyi çok severler.

YÜKSELEN AKREP ÖZELLİKLERİ

Yükselen akrep burcu özellikleri arasında hayatlarının tam anlamıyla bir savaş alanı olduğundan bahsetmek yanlış olmaz. Tüm duyguları uçlarda yaşar, iyisiyle kötüsüyle her olaydan fazlasıyla etkilenirler. Kendilerine olan güvenleri sayesinde her ortamda dikkat geçer, kolayca fark edilirler.

YÜKSELEN YAY ÖZELLİKLERİ

Yükselen yay burcu özellikleri, iki farklı şekilde değerlendirilir. Bir grup oldukça sessiz ve sakin bir yapıya sahipken kimi yükselen yaylar ise iletişimi kuvvetli ve sosyal çevreleri gelişmiş insanlardır. Her insanın hayatında yaşanan iniş ve çıkışlardan yükselen yay burçları daha fazla etkilenir, bu sebeple pek çok kayba uğrayabilirler.

YÜKSELEN OĞLAK ÖZELLİKLERİ

Yükselen oğlak burcu özellikleri, başarı odaklı kişilikleri ile bilinir. Her işi en ince ayrıntısına kadar düşünen yükselen oğlak burçları, adımlarını buna göre atar ve arkadaşlarını bu şekilde seçerler. Gelip geçici heveslerden uzak dururlar, zeki insanlarla iletişim kurmayı tercih ederler. Kuşkucu bir yapıları vardır, kimseye kolay kolay güvenmezler.

YÜKSELEN KOVA ÖZELLİKLERİ

Yükselen kova burcu özellikleri arasında en belirgini dürüstlüktür. Yükselen kova burcuna sahip kişiler idealist tavırları, olaylar karşısında sergiledikleri soğukkanlı duruşları bilinirler. Çabuk çözüm üretme yeteneğine sahiptirler, sıra dışı bir tarzları vardır.

YÜKSELEN BALIK ÖZELLİKLERİ

Yükselen balık burcu özellikleri arasında en belirgin olanı sakin kişilikleridir. Buna rağmen iç dünyalarında fırtınalar koparlar. Yaşadıkları duygu değişimlerini dışarıya yansıtmaz, hayallerini her zaman ön planda tutarlar. Geleceğe dair çok fazla plan kurmaz, hayatı akışında yaşamayı tercih ederler. Duyarlı kişilerdir, insanlara karşı son derece yardımsever davranırlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası