ezgi yavuz avukat / Avukat Ezgi Yavuz - 23068 - Ankara Barosu

Ezgi Yavuz Avukat

ezgi yavuz avukat

Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz kimdir? Ünlü yorumcu Erman Toroğlu evlendi! Eşi Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MAGAZİNahaber.com.tr

Giriş Tarihi: 03.01.2022 Güncelleme Tarihi: 03.01.2022

ABONE OL

Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz kimdir? Ünlü yorumcu Erman Toroğlu evlendi! Eşi Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz kimdir? Spor dünyasının ünlü isimlerinden birisi olan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu evliliğe imza attı. Toroğlu, iş hukukunda uzman bir avukat olan Ezgi Yavuz'la dünya evine girdi. Bu gelişmenin ardından Ezgi Yavuz kimdir sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapan isim 39 yaşındadır.

Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz kimdir? Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu dünya evine girdi. Toroğlu'nun Barcelona'da evlendiği kişi ise iş hukukunda uzman bir avukat olan Ezgi Yavuz oldu. Peki; Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi olmuştur ve üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz vermiştir. İşte genç avukat hakkında merak edilen bilgiler!

EZGİ YAVUZ KİMDİR?

Erman Toroğlu, geçtiğimiz Salı günü Barcelona'ya gitti. Barcelona'da Türk konsolosluğunda evlenen Toroğlu, 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile dünyaevine girdi. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat olarak biliniyor.

Yavuz, ihtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmakta.

İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapan isim 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi olmuştur ve üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz vermiştir.

Ezgi yavuz kimdir? Erman Toroğlu Eşi kim? Ezgi Yavuz kaç yaşında?

Ezgi yavuz kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Çiftin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca uzunca bir süre konuşuldu. Ezgi yavuz kim? Ezgi Yavuz kaç yaşında? Erman Toroğlu Eşi kim?

ERMAN TOROĞLU'NUN EŞİ EZGİ YAVUZ KİMDİR?

Erman Toroğlu ve genç eşi evlerinin kapısını Sabah'tan Serkan Ünlü'ye samimi açıklamalarda bulundu. "Bir daha evlenmem" diyen Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük avukatıyla evlenmesiyle ilgili "Açıkçası evlilik bana uzak geliyordu. İlk eşimle uzun zaman ayrı yaşadık. Bir daha evlenmem diyordum ama Ezgi'yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, 'Bu insanla olabilirim' dedim. O zaman 'Neden evlenmeyelim?' dedik" açıklamasını yaptı.

Yaş farkı sebebiyle eleştirilen çift bu konuda da konuştu. Erman Toroğlu açıklamasında "Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?" dedi.

Ezgi Yılmaz ise "Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil. Erman Hoca'nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri" yorumunda bulundu.

Erman ToroğluSerkan ÜnlüEzgi YavuzEvlilikHaberler

Ezgi Yavuz kimdir kaç yaşında Erman Toroğlu eşi ne iş yapıyor?

Eski hakem ve futbol yorumcusu olan Erman Toroğlu'nun Avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesi magazin basınının gündemi oldu. 73 yaşındaki Erman Toroğlu 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile ikinci evliliğini yaptı. Karısıyla aralarında 34 yaş fark bulunan Erman Toroğlu 2017 yılında ilk eşi, 2 çocuğunun annesi Şükran Toroğlu'ndan boşanmıştı. Peki Erman Toroğlu kimdir, aslen nereli?

Kendine has uslubu ile futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu evlendi. Avukat Ezgi Yavuz ile ikinci evliliğini yapan Erman Toroğlu ile eşi arasındaki 34 yaş fark magazin basınında olay oldu. Avukat olan Erman Toroğlu’nun eşi Ezgi Yavuz 39 yaşında. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile el ele Cihangir’de görüntülenen Erman Toroğlu, ilk eşi ve iki çocuğunun annesi olan Şükran Torunoğlu’ndan 2017 yılında tek celsede boşanmıştı. Peki Erman Torunoğlu kimdir, aslen nereli, ikinci eşi Ezgi Yavuz kimdir?

Toroğlu’nun evlendiği kişinin Cihangir sokaklarında birlikte yürürken görüntülendiği Ezgi Yavuz olduğu öğrenildi.

El ele görüntülenmişlerdi: Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Toroğlu, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz yürürken, elini tuttuğu Ezgi Yavuz’un görüntülendiklerini fark etmesini ardından eski hakemin elini bırakması dikkat çekmişti. Yavuz, Toroğlu’nu hiç tanımıyormuş gibi yolun karşı tarafına geçerek, tek başına yürümeye başlamıştı.

2017 yılında eşinden boşanmıştı
Toroğlu, lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu’ndan 2017 yılında tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Toroğlu’nun boşandığı eşinden iki çocuğu var.

Erman Toroğlu kimdir: Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Lise yıllarında Gençlerbirliği’nde başlayan futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü’nde devam etti. Futbolculuğu bıraktıktan sonra hakemliğe başladı, 1989 yılında FIFA kokartı aldı. 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki EURO 92 eleme maçını yönetti.

Cavit Çağlar’ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, hocası Aydın Güven Gürkan’ın karşısına Mersin’de DYP’den aday oldu. Şansal Büyüka ile uzun yıllar önce Show TV ve ardından Lig TV’de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yaptı. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol’de futbol yorumculuğu yaptı. 2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır. Şimdilerde ise A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

  Göster


WoowAsistan -> Ezgi Yavuz kimdir kaç yaşında Erman Toroğlu eşi ne iş yapıyor?


Hata Bildir

Ünlü Futbol Yorumcusu Erman Toroğlu, Ezgi Yavuz ile Evlendi! Ezgi Yavuz Kimdir? Ezgi Yavuz Kaç Yaşında,Nereli?

Haberler

Magazin

Ünlüler Dosyası

Ünlü Futbol Yorumcusu Erman Toroğlu, Ezgi Yavuz ile Evlendi! Ezgi Yavuz Kimdir? Ezgi Yavuz Kaç Yaşında,Nereli?

Ünlü futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Ezgi Yavuz ile evlendi. 72 yaşındaki eski hakem Erman Toroğlu'nun evliliği konusu sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu. Dünya evine girdiği kişinin daha önce Cihangir sokaklarında el ele görüntülendiği Ezgi Yavuz olduğu öğrenildi. Vatandaşlar Ezgi Yavuz'un kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Ezgi Yavuz kimdir? Ezgi Yavuz kaç yaşında? Ezgi Yavuz nereli? İşte detaylar...

Ezgi Yavuz Kimdir?

Ezgi Yavuz Kimdir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir