korhan saygıner neden vatandaşlıktan çıkarıldı / Zuhal Topal'ın Eşi Korhan Saygıner Vatandaşlıktan Çıkartıldı - Son Dakika

Korhan Saygıner Neden Vatandaşlıktan Çıkarıldı

korhan saygıner neden vatandaşlıktan çıkarıldı

Zuhal Topal vatandaşlıktan çıkarılan eşiyle Dubai&#;ye gitti!

Zuhal Topal'la Sofrada program&#;n&#; izleyenler Zuhal Topal'&#;n ailesini özellikle de e&#;i Koray Sayg&#;ner'i, annesi Güler Sayg&#;ner'i ve kay&#;nvalidesi Nesrin Sayg&#;ner'i merak ediyor. ___n

Her yapt&#;&#;&#; ad&#;m ad&#;m takip edilen Zuhal ve ailesinden haber var. Zuhal Topal, e&#;i Korhan Sayg&#;ner'le birlikte Ramazan ay&#;nda Dubai'ye gitti. O anlardan bir kare payla&#;an Topal'&#;n payla&#;&#;m&#;na binlerce be&#;eni geldi.

___n

KKTC VATANDA&#;LI&#;INDAN ÇIKARILDI

Kuzey K&#;br&#;s Türk Cumhuriyeti (KKTC) Hükümeti, ki&#;ilik vatanda&#;l&#;k listesinde yapt&#;&#;&#; de&#;erlendirmede aralar&#;nda ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'&#;n e&#;i Korhan Sayg&#;ner'in de bulundu&#;u ki&#;inin vatanda&#;l&#;&#;&#;n&#; iptal etmi&#;ti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Zuhal Topal'ın Eşinden Üzücü Haber Geldi! Zuhal Topal'ın Eşi Vatandaşlıktan Çıkarıldı! Zuhal Topal ile Birlikte Yurtdışına Gitti!

Zuhal Topal, sunduğu yemek programı ile adından söz ettiriyor. Başarılı ismin tatil gününde yaptığı bu hamle büyük ses getirdi. Çünkü eşi ile Dubai'ye gitmesi şaşırttı. Pek çok kişi bu gelişmeyi beklemiyordu bile. Eşi Korhan Saygıner'in ise KKTC vatandaşlığından çıkarılması gündeme gelmişti. Dolayısıyla ikilinin Dubai tatili nasıl yorumlandı? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yeer alıyor.

Eşi ve Çocuğuyla Tatilde!

Zuhal Topal, eşi ve çocuğuyla Dubai'ye giderek tatilin keyfini çıkardı. Denize girdikleri fotoğrafları paylaştılar. Mutlu oldukları her halinden belli oluyordu. Dolayısıyla ikiliyi uzun süredir bir arada göremiyorduk. Ailecek gezintinin yanı sıra sunucu hakkında uzun süredir bu tarz bri bilgi edinmiyorduk. Sosyal medyayı aktif kullanması nedeniyle Dubai'ye gittiğini öğrendik.

Vatandaşlıktan Neden Çıkarıldı?

Korhan Saygıner'in vatandaşlıktan neden çıkarıldığı uzun süre konuşuldu. Sonrasında ise detaylara yer verildi. KKTC Hükümeti ,hazırladığı listede Korhan Saygıner'i de inceledi ve vatandaşlıktan çıkarılmasına karar verdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir