antalya şehirlerarası otobüs terminali / Antalya Otogarı İletişim ve Ulaşım Bilgileri | funduszeue.info

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali

antalya şehirlerarası otobüs terminali

Otobüs kalkışları ve varışları Antalya

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.
Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!
Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.
Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!
Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Popüler ot. hatları

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali), Kepez, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Kepez şehrinde Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) konumuna Toplu Taşıma

Kepez, Türkiye'deki Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Antalya Blv-2; - Otogar; - Dumlupınar Blv-1; - Batıgar; - Otogar İçi; - Sakarya Blv; - Dumlupınar Blv-2; - Otogar Depolama; - Dumlupınar Blv

Otobüs:KA07SA19TA08TK36

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) için yol tarifi alın.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Kepez konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali) adres: Kepez Yeni Doğan Mah. Dumlupınar Blv. No:2 Sokağı

Antalya Otogarı

Antalya Otogarı, Türkiye’nin özellikle turizm alanında en gelişmiş illerinden biri olan Antalya’ya karayolu ile ulaşım sağlayabileceğiniz merkezdir. Antalya, Otogarı ulaşımın kolay olması açısından ve bu alanda oluşan ulaşım sıkıntısının giderilmesi için Antalya – İzmir, Antalya – Alanya karayolları gibi ulaşım noktalarının kesişim noktasında yer almaktadır. Aynı zamanda turizm açısından bu denli önemli bir şehirde yer alması dolayısı ile şehrin, raylı sistemlerine ve otobüs duraklarına yakın konumda yapılmıştır. Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali (Antalya Otogarı) Kepez ilçesinin sınırları içerisinde yer almaktadır. Antalya Otogarı bulunduğu konum itibari ile şehrin turizm merkezleri ile otogarı birbirine bağlayan bir noktada yer almaktadır.

Türkiye’nin en hareketli ve yoğun şehirlerarası terminallerinden biri olan Antalya Otogarı, şehirlerarası otobüs terminali ve ilçelerarası otobüs terminali olmak üzere iki ana modül üzerine inşa edilmiştir. 29 Ekim yılında kurulan ve bugün hala başarılı şekilde hizmet sağlayan Antalya şehirlerarası otogarı, bugün gün içerisinde yaklaşık kişiyi ağırlamak ile birlikte faaliyet göstermeye devam etmektedir. Yaklaşık kilometrekarelik alan üzerine kurulmuş olup, alan içerisinde çeşitli bölümlere ayrılmıştır. Bu alanlar içerisinde en büyük bölüm yaklaşık otobüslük otobüs park alanıdır. Aynı zamanda yeme – içme mekanları da yer almaktadır. Yolculuğunuza başlamadan önce, kişiler için ayrılmış bu mekanlarda vakit geçirebilirsiniz. Antalya Otogarının, hem şehir dışına hem de şehir içindeki turizm merkezlerine hizmet sunan bir nokta olarak günün her saatinde oldukça yoğun olduğunu bilmeniz gerekir.

Antalya Otogarından Hangi Otobüsler Hareket Ediyor?

Antalya Otogarının ülkenin en yoğun ulaşım merkezlerinden biri olduğundan bahsetmiştik. Bu nedenle şehir içine ya da şehir dışına ulaşım sağlayan çok sayıda otobüs firması bulunmaktadır. Bugün, Antalya Otogarından sefer düzenleyen otobüs firmaları arasında, “Güney Akdeniz Seyahat, Isparta Petrol, Metro Turizm, Süha Turizm, Ulusoy Turizm, Esadaş Turizm, Seç Turizm, Es Turizm, İsmail Ayaz, Has Turizm, Çayırağası Turizm, Şanal Turizm, Vangölü Turizm, Mis Amasya, Adıyaman Gülaras, Star Batman, Ben Turizm” gibi firmalar yer almaktadır. Antalya Otogarından kalkan firmaların otobüs bileti fiyatları “25 – 90 TL” gibi değişiklik göstermektedir.

Antalya Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlarım?

Antalya Otogarı, oldukça fazla yolcusu bulunan bir nokta olarak ulaşımın kolay sağlaması amacı ile merkezi bir konuma alınmıştır. Antalya’da bulunan raylı sitemlerini kullanarak, farklı ilçelerden kalkan münibüsleri kullanarak otogara kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Antalya içinde “94TL, VF02, , ” kodlu otobüsler ile de Antalya otogarına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya Otogarı Adres: Yenidoğan Mah. Dumlupınar Bulv. Kepez/Antalya

Antalya Otogarı Telefon Numarası: ()

Antalya Otogarı Ulaşım ve İletişim

Antalya Otogarı Otobüs Firmaları

Antalya Otogarında şehirlerarası yolcu taşımacılığı hizmeti veren otobüs firmaları; Güney Akdeniz Seyahat, Alanyalılar Turizm, Kamil Koç, Metro Turizm, Ulusoy Turizm, Özkaymak Turizm, Pamukkale Turizm, Balıkesir, Uludağ Turizm, Nilüfer Turizm, Isparta Petrol Turizm, Kontur Turizm, Süha Turizm, Efe Tur, Anadolu Ulaşım, Tokat Seyahat, Seç turizm, Ben Turizm, Star Diyarbakır, Antalya Toros Turizm, Batı Antalya Tur, Has Turizm ve diğer otobüs firmalarının otogar yazıhaneleri telefon numaraları, otobüs hareket saatleri, sefer düzenledikleri güzergah, otobüs oturma düzenleri, otobüs bileti fiyatı gibi bilgilerine "Antalya Otobüs Firmaları" sayfasından ulaşabilir, dilerseniz bu sayfalardan online otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Antalya Otogarı Nerede? Nasıl Gidilir? Yol Tarifi

Yukarıdaki Antalya Otogarı ulaşım haritasını kullanarak Kepez Yenidoğan Mahallesi Dumlupınar Bulvarında bulunan Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminaline pratik yol tarifi alabilirsiniz.

Antalya Otogar İletişim:

Antalya Otogar Adresi: Yenidoğan Mah. Dumlupınar Bul. G Kepez / ANTALYA
Antalya Otogar Telefon No: +90 () 01 05
Antalya Otogar Faks No: +90 () 01 09

Antalya Otogarına Ulaşım:

Antalya Otogarına giden belediye otobüsleri numaraları ve hat bilgileri:

Hat Otogar - Antalya Havalimanı
Hat TK Otogar - Liman Kavşağı
Hat TC Otogar - Doğu Garajı
Hat TL Otogar - Lara
Hat VF Varsak - Otogar - Erasta
Hat AC Aksu - Otogar
Hat DC Meydan - Otogar - Akdeniz Üniversitesi
Hat TC Otogar - Ermenek
Hat TK Otogar - Konyaaltı Plajları
Hat LC Otogar - Kundu
Hat TCP Otogar- Pınarlı
Hat TCS Otogar - Sinan Mahallesi
Hat TK Otogar - Akdamlar
Hat TK Sarısu - Otogar - Kepezaltı
Hat VF Varsak Aktarma - Otogar - Bayındır - Jandarma
Hat VF Varsak - Otogar - Minicity - Migros
Hat MC Kepezaltı - Otogar - Jandarma
Hat TB Otogar - Habibler
Hat LC Otogar - Kundu
Hat Otogar - Aşağıkaraman
Hat Otogar - Doyran
Hat Otogar - Çağlarca

Antalya Otogar Taksi Durağı

Telefon No: +90 () 11 69

Antalya Otogar Araç Kiralama

Antalya araç kiralama şirketlerini ve araç kiralama fiyatlarını karşılaştırıp online rezervasyon yapmak için "Araç Kiralama" sayfalarımızdan yararlanabilirsiniz. Bu sayfalarda yer alan sistem büyük markalardan kaliteli araç kiralama hizmeti almanızı, daha fazla araç seçeneği görmenizi ve uygun araç kiralama fiyatları ile çok büyük tasarruf etmenizi sağlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası