mobil biniş kartı bagaj / Giden Yolcu İşlemleri

Mobil Biniş Kartı Bagaj

mobil biniş kartı bagaj

Biniş Kartı Nedir? Nasıl Alırım? Gerekli mi?

Yeni dünya teknolojisinin insanlığa sunduğu ayrıcalıklardan bir tanesi olan biniş kartı, mobil uygulamalar ya da web sitesi aracılığı ile yapılacak olan check-in işlemleri sonrası kullanıcıya sunulan bilet modeli olarak tanımlanabiliyor. Sunduğu çok sayıda kolaylık var ve kullanmanız gereken bir kart olduğunu da belirtmek gerekiyor. Günümüzde birçok havayolu firması check-in işlemlerini daha sorunsuz ve daha hızlı hale getirebilmek ve yolcularına zaman kaybı yaşatmamak adına online dünya ya da mobil dünya üzerinden yapmayı tercih ediyor ve kullanıcıların bu gelişmelerden memnun olduğunu da belirtmekte fayda var.

 

Check-i işlemlerinizi tamamladıktan sonra cep telefonu ile birlikte e-mail gibi bilgilerinizi gireceğiniz bir form karşınıza çıkacaktır ve bu formu doldurduktan sonra bilgiler kısmında verilmiş olan mail ya da cep telefonuna biniş kartı barkodu sunulur. Biniş kartınızın çıktısını alabilir ya da cep telefonlarınızda veya mail adreslerinizde barındırabilirsiniz. Havalimanına vardığınızda bu kartları güvenlik görevlilerine göstermeniz de yeterli olacaktır. Biniş kartlarınızı açabilmeniz için internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır ve bunun dışında farklı bir detay karşınıza çıkmıyor.

 

Firmalar Bu Sisteme Geçiş Yapmış Durumda


Ülkemizde ve tüm dünyada hizmet veren hava yolu firmalarının biniş kartı uygulamasına geçiş yaptığını da belirtmek gerekiyor. Bu uygulama ile birlikte havalimanında zaman kaybı yaşamıyorsunuz ve sizinle birlikte firma görevlileri de zaman kaybı yaşamamış oluyor. Bilet satın alacağınız firmaların web sitelerinde bu detay step step anlatılıyor ve zaten gerekli yönlendirmeler de en doğru şekilde yapılmaktadır.

 

Zamanı lehinize çevirecek olan bu uygulama ile birlikte havalimanında beklemenize de gerek kalmıyor. Check-in işlemleri sonrası elinize ulaşacak olan biniş kartlarınızın çıktısını almanız da tavsiye ediliyor. Firmalar, bu konuda gerekli tüm bilgilendirmeleri yapacaktır ve dilerseniz firma iletişim numaralarını kullanarak merak ettiğiniz soruları da yetkili isimlere iletebilirsiniz. Bu sistem, son dönemde çok daha ilgi çekici ve çok daha kullanışlı bir hal aldı. Firmalar artık mobil biniş kartı uygulamasına geçiş yapmış durumda ve binlerce yolcu da bu hizmetten memnun olduğunu belirtiyor.

Mobil biniş kartı nedir? Nerden alırım?

Hava yolu firmalarının resmi web sitelerinden temin edebileceğiniz mobil biniş kartı, sizlere çok sayıda avantaj ve kolaylık sunmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra cep telefonlarınız aracılığı ile mobil uygulama kullanarak da bu kartlara sahip olmanız mümkündür. Uygulama ya da site üzerinden check-in işlemlerine başlayabiliyorsunuz… Check-in menüsü ile birlikte rezervasyon kodu ve akabinde isim soy isim bilgisi girişi ile uçuşlarınızı da sorgulayabilirsiniz. Check-in ekranı üzerinden işlemleri sırası ile yaptıktan sonra cep telefonu ve mail bilgisi de girildikten sonra onay vermeniz gerekiyor. Girdiğiniz bilgiler sonrası cep telefonunuz ve mail adresinize bir bildirim gelecektir ve mobil biniş kartı olarak adlandırılan bu bildirim, barkod olarak da tanımlanıyor.

 


Eğer bagajınız bulunmuyorsa mobil biniş kartın en önemli avantajını sizler de kullanabilirsiniz ve güvenlik geçişi esnasında güvenlik görevlilerine kartınızı göstermeniz de hareket etmeniz için yeterli olacaktır. Büyük bir avantaj ve zaman kaybını da büyük ölçüde ortadan kaldırdığını belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz. Mobil biniş kartlarınızı görüntüleyebilmek için internet bağlantınızın olması gerekiyor ve bu sayede dilediğiniz an kartlarınızız görüntüleme fırsatına sahip oluyorsunuz. Teknolojik gelişmeler ve firmaların da bu teknolojiye kısa sürede ayak uydurması ile birlikte uçak ile seyahat etmek isteyen yolcular birçok avantaj ile karşı karşıya geliyor. Mobil biniş kartı sayesinde güvenlik noktasında vakit kaybı yaşamıyor ve zamanı lehinize çevirebiliyorsunuz.

 


Mobil biniş kartı uygulaması an itibarıyla birçok hava yolu firması tarafından sunulan özel ayrıcalıklardan bir tanesidir Konu hakkında daha detaylı bilgi almak adına dilerseniz seyahat vedeceğiniz firma ile iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz soruları da yetkili isimlere iletebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası