vestel venüs v30 fiyat / Vestel Venus Z30 Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri - funduszeue.info

Vestel Venüs V30 Fiyat

vestel venüs v30 fiyat

Vestel Venus Z30

Ekran Tasarım Donanım Ana Kamera Ön Kamera Batarya Kablosuz Bağlantılar Özellikler Genel Bilgiler
Çıkış Yılı

Duyuru Tarihi

01 Ağustos

Çıkış Tarihi

01 Ağustos

Diğer Bağlantılar Ağ Bağlantıları
3G
3G İndirme

Mbps

3G Karşıya Yükleme

Mbps

3G Teknolojisi

HSPA+

4G
4G İndirme

Mbps

4G Karşıya Yükleme

50 Mbps

4G Teknolojisi

LTE (Cat.6)

5G
İşletim Sistemi Çoklu Ortam Diğer Özellikler

Vestel Venus V3 alınır mı - nasıldır ? (4. sayfa)

Merhabalar. Yaklaşık 3 sene iphone 5s kullandıktan sonra Vestel aldım. B&#;y&#;k ve şık bir telefondu. Fakat bir s&#;re sonra g&#;&#; tuşunun tepkisi zayıfladı. Yaşadığım yerde servisine g&#;t&#;rd&#;m. Bir hafta sonra sıfır g&#;nderdiler bana. Yaklaşık 4 aydır bu telefonu kullanıyorum. Telefonla ilgili kanaatlerim şu şekilde:
- Telefon g&#;nl&#;k işlerinizi &#;ok rahat bir şekilde ger&#;ekleştiriyor.
- Kamerasını beğendiğimi s&#;yleyemem. Ama parasına g&#;re değerlendirilirse k&#;t&#; de denemez.
- Ben bu telefonu aldığımdan beri cam filmi veya telefon kılıfı olmadan kullanıyorum. Cebimde anahtarlarla geziyor, yerlere sert&#;e d&#;ş&#;yor ama ne ekranında g&#;zle g&#;r&#;l&#;r &#;izik ne de kenarlarında g&#;ze &#;arpan bir aşınma var Telefon şaşırtıcı derecede sağlam.
- Telefonun şarjı bir g&#;n&#; rahat &#;ıkarıyor. Bu da beni olduk&#;a memnun ediyor. 5s ve beni &#;ok yoruyordu şarj konusunda.
- Telefonun in&#; ekranı olduk&#;a rahat bir kullanım sağlıyor. Benim gibi dijital i&#;erik okumak, sosyal medyada dolaşmak,youtube video izleme gibi işlemlerde ekran &#;ok ideal.
- Telefonun ara y&#;z&#; olduk&#;a sade. Android 7 g&#;ncellemesi geldi. D&#;n akşam y&#;kledim. G&#;ncelleme artı &#;zellikler kattı.
- Dahili depolama 16 gb. Sd kart almak gerekiyor.


Son olarak ş&#;yle &#;zetleyebilirim. Bu telefon liralık fiyatına g&#;re sunduklarıyla ve servis avantajıyla rakipsiz. Evet Apple'ın işletim sistemi olan ios bambaşka bir kullanım g&#;zelliği sağlıyor ama &#;ok pahalı. Diğer tarafta donanım olarak &#;ok &#;st&#;n &#;zellikleri olsa da ben bir android telefona tl gibi rakamlar asla vermem. Alışveriş yaparken ihtiya&#;lara g&#;re hareket etmek gerektiğini d&#;ş&#;n&#;yorum




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası