photoshop para kazanma / Tişört Tasarlayarak Para Kazanma - fikrimmce

Photoshop Para Kazanma

photoshop para kazanma

Tişört Tasarla Para Kazan">

Canva basit kullanımı sayesinde çok fazla kişinin aktif kullandığı bir programdır. Web tabanlı bir program olan Canva hem ücretli hem de ücretsiz erişime sahip bir programdır.

Canva’ya ücretsiz giriş sağladıktan sonra Canva Pro’ya geçerek ücretli erişime sahip olmuş olursunuz. Böylece daha fazla tasarım seçeneğini edinebilirsiniz. Canva sayesinde basit ama etkili tasarımlar yaparak tişört tasarımlarınızı tüketiciyle buluşturabilirsiniz.

5- Inscape Tişört Tasarla Sat!

T-shirt tasarlayarak para kazanmak için Gelato sitesini not alın! Gelato sipariş üzerine üretim yapan bir sitedir. Dünyanın birçok noktasına tişörtlerinizi satmak için fırsat sunar. Sitenin sadece tişört tasarla sat sitesi olmadığını belirteyim.

Burada pek çok tasarım ürünün satışı gerçekleştiriyor. Mağazanıza ürün oluşturmaya, satmaya ve eklemeye başlamak için e-ticaret mağazanızı saniyeler içinde Gelato’ya entegre edin.

Farklı bir tişört tasarlama sitesi için de video bırakıyorum. 🙂

Tasarım Tişörtleri Nasıl Satarım?

Tişört tasarlayıp satmak için farklı satış kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Bu şekilde kazancınızı arttırmanız çok kolay! Hem fiziki hem de online satış gerçekleştirerek normal kazancınızın 10 katına ulaşabilirsiniz.

Peki fiziki satış yerleri ve online satış sitelerini bilmiyor musunuz? Aşağıdaki tabloyu inceleyerek ve altındaki başlıkları detaylı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz…

Fiziki SatışOnline Satış
FestivalTrendyol
KermesN11
PanayırGardrops
Sosyete PazarıShopier
Konsept StoreDolap
Hipicon
Instagram
Hepsiurada
Etsy

1- Fiziksel Satış Gerçekleştirmek

Tişörtlerinizi bahsettiğimiz programlarda tasarladınız… Baskısını gerçekleştirdiniz… Sıcak paraya hızlıca ulaşmak istiyorsunuz… O zaman direkt fiziksel satış gerçekleştirmek doğru hamle olacaktır. Elinizdeki tişörtlerin hızlıca satışını gerçekleştirmek ve satış sirkülasyonunu sağlamak için bazı yerlerde satışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Festival, kermes ve panayır alanlarında stant ekibiyle görüşerek kendi standınızı açabilirsiniz. Sosyete pazarında açtığınız tezgahla tasarladığınız tişörtler çok satacaktır. Konsept storelarla görüşerek mağaza bünyesinde kendi tasarladığınız tişörtleri belli komisyon oranı ödeyerek satabilirsiniz.

2- Online Satış Gerçekleştirmek

Tişört tasarlayarak para kazanma denince ilk akla gelen satış opsiyonu her zaman online satıştır. Tasarım ürün almak isteyen çok fazla tüketici belirli alışveriş sitelerini takip ederek ürün satın alıyorlar. Sizde Trendyol, N11, hepsiburada, gardrops ve dolap gibi alışveriş sitelerinde kendi tasarladığınız tişörtleri satarak para kazanabilirsiniz.

ve Hipicon gibi yurt dışına tasarım ürün satışı yapan alışveriş sitelerinde de satışınızı yapabilirsiniz. Bu siteler dolar bazında ürün satışı gerçekleştirdiği için kazancınızı 20 katına çıkarmanız mümkün…

Öneri Yazı:

Sık Sorulan Sorular

Tişört tasarlayarak para kazanmak hakkında sıkça sorulan sorular şu şekilde;

1- Tişört nasıl tasarlanır?

Tişört tasarımı için günümüzde dijital çözümler tercih ediliyor. Tasarım programlarından tişört tasarımı için uygun olanını seçerek bu işe başlayabilirsiniz.

2- Tişört baskısı nasıl yapılır?

Tasarlanan tişörtün baskı aşaması, özel makineler yardımıyla yapılmaktadır.

Tişört tasarlayarak para kazanmak için gerekli tüm bilgileri sizler için aktardık. Farklı fikirlerle kendi işinizi yapmak istiyorsanız ve kafanız karışıksakategorisinde yer alan diğer yazıları okumanızı tavsiye ederiz…

Bu yazıyı faydalı buldunuz mu?

İlgili Bağlantılar

Online Girişim Tişört">

Printful da dolarla para kazanmanızı sağlayacak bir tişört tasarlama sitesidir. Siteye üye olduktan sonra tasarım için t-shirt seçeneğine basıp, tasarımınızı gerçekleştiriyorsunuz. İşlemler çok kolay!

Yaptığınız tasarımlar sonrasında mağazaya düşüyor. Bu tasarımları satın alan olduğunda Printfull sizin için ürünü baskıya verir, hazırlar ve kargolar. Çok hızlı bir şekilde müşteriye teslim eder. Her ay 1 milyondan fazla teslim edilen ürün var. Siz de Printfull ile tişört tasarlayarak para kazanma sürecine başlayabilirsiniz!

Öneri Yazı:

9- Gelato

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır