metin pıhlıs çok güzel hareketler / ÇGHB 2'nin oyuncusu 3 bin TL olan kirasının rekor bir zam yapılmasına isyan etti!

Metin Pıhlıs Çok Güzel Hareketler

metin pıhlıs çok güzel hareketler

Çok Güzel Hareketler 2 yayınladığı günlerde izleyiciler tarafından beğeni ile takip ediliyor. Hal böyle olunca programda yer alan oyuncuların da hayatlarını merak eden izleyiciler, haklarında araştırmalar yapıyorlar. Metin Pıhlıs'da oyunculuğu ve sempatikliği ile izleyiciler tarafından beğeniyle takip ediliyorken izleyiciler oyuncu hakkında; 'Metin Pıhlıs kimdir? Metin Pıhlıs kaç yaşında? Metin Pıhlıs aslen nereli? Metin Pıhlıs'ın boyu kaç? Metin Pıhlıs'ın eşi kim?' gibi sorulara sorarak Metin Pıhlıs'ın hayatı hakkında sorular sordular. Bizler de haberimizde bu soruları cevaplandırdık.

METİN PIHLIS KİMDİR?

Metin Pıhlıs 29 Şubat 'da Antalya’da doğdu. Metin Pıhlıs,76  kilo ve cm boyundadır. Pıhlıs ilk ve ortaöğrenimini doğduğu yerde okudu. Ardına liseyi Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nde bitiren Pıhlıs, daha sonra üniversite sınavında Marmara Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Sermaye Piyasası Bölümü’nü kazanarak Antalya'dan ayrıldı. Oyunculuğa ilgisi küçük yaşlardan  itibaren başlayan Pıhlıs, kazandığı bölümün aksine oyunculuk yapmak istedi. Bunun üzerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Bölümü’nü kazandı ve burada başarılı bir oyunculuk eğtimi aldı. Metin Pıhlıs, ilk olarak oyunculuğa lisede okulun tiyatro kolunda yer alarak başladı. Sonrasında ise çeşitli çocuk oyunları yazdı ve oynadı. Üniversiteyi bitirmesinin ardından gittiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’ndan da mezun olan Pıhlıs, çocukluk hayali olan BKM seçmelerine girdi ve BKM Mutfak ekibine seçildi.

METİN PIHLIS'IN EŞİ

Birçok kişi tarafından evli olduğu bilinmeyen  ve bu yüzden internette daha çok 'Metin Pıhlıs'ın sevgilisi kim?' şeklinde aramalar yapılan Pıhlıs, sanılanın aksine evlidir. Metin Pıhlıs,  Gamzenur Ergun ile yılında Antalya Larena Beach’te düzenlenen nikâh töreniyle hayatını birleştirdi.

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Metin Pıhlıs&#;ın ev sahibi TL olan kirayı bakın kaç TL&#;ye çıkarmak istedi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan oyuncu Metin P&#;hl&#;s da artan kiralar&#;n ma&#;duru oldu. Genç oyuncu ya&#;ad&#;&#;&#; evin kiras&#;n&#;n art&#;r&#;lmas&#; talebi sonras&#; sosyal medyada payla&#;&#;m yapt&#;.

Skeçlerdeki ba&#;ar&#;l&#; oyunculu&#;uyla dikkat çeken Metin P&#;hl&#;s'&#;n ev sahibi kiraya zam yapmak istedi. 52 y&#;ll&#;k bir binada oturan oyuncu, TL olan kiras&#;n&#;n TL'ya art&#;r&#;lmak istenmesinin &#;okunu ya&#;ad&#;.

Ekran Al&#;nt&#;s&#;

Metin P&#;hl&#;s payla&#;&#;m&#;nda "Ev sahibim lira olan kiray&#; kira yapmak istiyor, bu arada bina 52 y&#;ll&#;k" dedi.

fghgfh

Oyuncunun payla&#;&#;m&#; da sosyal medyada gündem oldu. Kimi artan kiralara tepki gösterirken kimi de bu fiyatlar&#;n art&#;k kaç&#;n&#;lmaz oldu&#;unu söyledi.

yutu

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Çok Güzel Hareketler oyuncusundan 'kira' isyanı: Ev sahibinin istediği zammı paylaştı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan oyuncu Metin Pıhlıs, yaşadığı evin kirasının artırılması için ev sahibinden gelen talebi sosyal medya hesabından paylaştı. 

52 yıllık bir binada oturan oyuncu yüksek orandaki zam talebinden şikayetçi oldu.

Pıhlıs paylaşımında "Ev sahibim lira olan kirayı 12 bin kira yapmak istiyor, bu arada bina 52 yıllık" dedi.

TWEETİ SİLDİ

Oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Kimi artan kiralara tepki gösterirken kimi de bu fiyatların artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. 

Tartışmaların yoğunlaşması üzerine Pıhlıs tweetini sildi.

Oyuncu, "Kira meselesi ile ilgili olan tiviti sildim. Destek ve köstek mesajı atan herkese teşekkürler. Tivitin altında kavgalar dövüşler onlar bunlar her şey oldu. Benim sayfamda bu kadar gerginlik yeter. Daha güzel, daha mutlu günlerde görüşmek dileğiyle. Bu arada yeni video çok eğlenceli izleyebilirsiniz" dedi.


Çok Güzel HareketlerÇok Güzel Hareketler 2Çok Güzel Hareketler Bunlarkiraev sahibizam

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir