natures arga dudak kremi / Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Şampuan ve Saç Kremi 2xML

Natures Arga Dudak Kremi

natures arga dudak kremi

Natures

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.

Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Şampuan ve Saç Kremi 2xML

​Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Şampuan ML


Boyut:ML

İşlenmemiş hindistan cevizi yağı besleyici şampuan.

  • Doğal, bitki bazlı ve sülfat içermeyen formüle sahiptir.
  • Saçlarınızı temizler, yumuşatır ve nemlendirir.
  • Boyalı saçlarda güvenle kullanılabilir.

Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Şampuanı, saçlarınızı temizler, doğal görünümü geri kazandırır. Sülfat içermeyen formülü saç ve saç derisini güvenli bir şekilde temizlerken derinlemesine nemlendirme sağlar. Buriti meyvesi, argan ve tatlı badem yağları ile zenginleştirilmiştir. Ekstra dokunulabilir ve yumuşak saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.

Kullanım Şekli:Islak saçlara masaj yaparak uygulayınız ve durulayınız. Gerekirse tekrarlayınız.

Uyarılar:Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde muhafaza ediniz. Tahriş oluşursa kullanımı durdurunuz. Direk olarak göz ile temasından kaçınınız. Temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız.


​Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Saç Kremi ML


Boyut:ML

İşlenmemiş hindistan cevizi yağı besleyici saç kremi.

Tüm saç tipleri için kullanıma uygundur.

  • Saçlarınızı nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur.
  • Saçın doğal parlaklığının geri kazanılmasına yardımcı olur.
  • Boyalı saçlarda güvenle kullanılabilir.

Nature Well Besleyici Hindistan Cevizi Yağı Saç Kremi, saçlarınızı sağlıklı günleri geri döndürür, saçları yumuşatır ve güçlendirir. Derin besleyici hindistan cevizi yağı ile formüle edilmiş bu saç kremi, saçlarınıza yönetilebilirlik ve yoğun nem kazandırır. Soya proteini, avokado ve tatlı badem yağı ile zenginleştirilmiştir.

Kullanım Şekli:Şampuanlama sonrasında saçlarınıza kökden uca doğru masaj yaparak uygulayınız. Kuru ve hasarlı saçlar için iki dakika bekletiniz. İyice durulayınız.

Uyarılar:Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde muhafaza ediniz. Tahriş oluşursa kullanımı durdurunuz. Direk olarak göz ile temasından kaçınınız. Temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir