9500 promosyon veren bankalar / Bankaların Nisan ayı emekli promosyon ücretleri arşa çıktı! Banka banka yeni liste açıklandı

9500 Promosyon Veren Bankalar

9500 promosyon veren bankalar

Emekli promosyon ödemelerinde yeni gelişme! Memur-Sen'den bankalara çağrı! En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

En y&#;ksek emekli promosyonu veren bankalar… Bankaların emekli promosyonu &#;cretleri ne kadar?

Milyonlarca emeklinin gündeminde en yüksek emekli promosyonu veren bankalar yer alıyor. Temmuz ayında uygulanan %42,35'lik zammın ardından bankalar da yeni promosyon kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bankaların promosyon yarışına girdiği şu günlerde maaşını taşımak isteyen emekliler tarafından gözler en yüksek emekli promosyon ödemesi yapan bankalara çevrildi. İşte, Ziraat Bankası, Vakıf Bank, Deniz Bank, Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING ve Türkiye Finans emekli promosyon ödemeleri detayları

EN YÜKSE EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR

Bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 7 bin TL'ye varan emekli promosyonu imkanı sunuyor. Yeni sözleşme rakamlarının güncellenmesiyle ortaya çıkan yaklaşık 2 bin liralık fark da bankaların bildirimine göre hesaplara yatırılacak.

Bankaların emekliler için verdiği promosyonlar şöyle:

YAPI KREDİ: 3 yıllık taahhütle, aylığı 1 bin TL’ye kadar olanlar için 4 bin TL, bin TL-2 bin TL arasına 6 bin TL, 2 bin TL’nin üzeri için 7 bin TL promosyon ödeniyor. 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda TL ek nakit ödül alabiliyor. İlk kez kredi kartı alan veya promosyon tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanyadan sonra toplam TL harcama sonrasında ek TL nakit promosyon alıyor. Böylece promosyon miktarı 7 bin liraya ulaşabiliyor.

ING: 3 yıllık aylık taşımama taahhüdü ve başka bir hizmet zorunluluğu olmaksızın ile aylık tutarı TL’ye kadar olanlar TL, bin TL 2 bin TL arasındakiler 5 bin TL, 2 bin TL’nin üzeri aylık alanlar 7 bin TL nakit promosyon alıyor. Ayrıca, bankaya yönlendirilen her emekli için, kişi başına lira olmak üzere, 5 kişiye kadar toplam bin lira fazladan ödeme alınabiliyor. Böylece promosyon miktarı 8 bin liraya ulaşıyor. Aylık almak için bankaya verilen 3 yıllık taahhüdün bozulması halinde, promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevme (gün esası) göre geri alınıyor.

GARANTİ BBVA: 3 yıllık taahhüt karşılığında bin TL’ye aylık alanlar 4 bin TL, bin bin TL arasına 6 bin TL, 2 bin TL ve üstüne 7 bin TL nakit promosyon veriliyor. Banka, paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle, maaşın tamamını tek tuşla ve bozuk paraya kadar çekim olanağı veriyor. Emekliler için yüzde 2,64’ten başlayan faiz oranıyla kredi fırsatı da sağlanıyor. Taahhüdün bozulması halinde nakit promosyon, yine gün esasıyla geri isteniyor.

İŞ BANKASI: Mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde bankaya taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), aylıklarına göre 5 bin TL’ye kadar promosyon alıyor. 1 bin TL için 3 bin TL, bin - 2 bin TL arası aylıklar için 4 bin TL, 2 bin TL ve üzeri için 5 bin TL promosyon veriliyor. Ayrıca emekli tanıdıklarına aylıkları için referans olanlara TL’ye varan Pazarlama MaxiPuan’ı tanımlanıyor.

AKBANK: Emekli aylıklarını 3 yıllığına buraya taşıyanlar, bin liraya kadar 4 bin TL, bin TL 2 bin TL arası için 5 bin TL, TL ve üzeri için 7 bin lira nakit promosyon alıyor. Ayrıca 2 ayrı otomatik ödeme talimatı karşılığında lira ve kredi kartı harcamalarına da liraya kadar chip-para ödemesi yapılıyor.

DENİZBANK: Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere TL’ye varan nakit promosyon veriliyor. Maaş tutar aralığı TL olanlara TL, TL - 2 bin TL arası maaş alanlar TL, 2 bin TL ve üzeri maaş alanlar ise TL promosyon alabiliyor.

QNB FİNANSBANK: QNB Finansbank, 5 bin TL’ye varan promosyon imkanı sunuyor. Aylık TL altında maaş alanlara 3 bin TL, aylık TL ile 2 bin TL arasında maaş alanlara 4 bin TL, 2 bin TL ve üzeri maaş alanlara 5 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

TEB: Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin TL’ye varan nakit promosyon ödüyor.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI: SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını Türkiye Finans aracılığı ile alan ya da almak isteyen ve promosyon başvurusunda bulunan tüm müşterilerine, 36 ay boyunca maaşlarını Türkiye Finans bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları halinde; TL'ye kadar emekli maaşı alanlara TL’ye kadar, TL ile TL arasında emekli maaşı alanlara TL’ye kadar, TL ve daha fazla maaş alanlara TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır. Kampanya tarihine kadar emekli maaşını bu bankaya taşıyan müşterileri kapsamaktadır. Promosyon tutarlarına ek olarak emekli maaşını bankaya taşıdıktan sonra emekli yakını getiren müşterilere her yakını için TL, toplamda 2, TL’ye varan nakit ödül ödeniyor.

ZİRAAT BANKASI: SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası'na taşıyan müşterilere; TL altında emekli aylığı alanlara ,00 TL, TL ila TL arasında emekli aylığı alanlara ,00 TL, TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara ,00 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

HALKBANK: TL altında emekli maaşı alanlara TL, TL ile TL arasında emekli maaşı alanlara TL, TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

VAKIFBANK: 1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı; TL’ye (TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam TL, - TL (TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam TL, TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam TL 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir