atatürk üniversitesi araştırma hastanesi psikiyatri doktorları / Atatürk Üniversitesi, Erzurum - Doktorsitesi.com

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorları

atatürk üniversitesi araştırma hastanesi psikiyatri doktorları

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi

Nöroloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Kardiyoloji , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Adli Tıp , Radyasyon Onkolojisi , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Halk Sağlığı , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Nükleer Tıp , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Genetik , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp , Tıbbi Farmakoloji , Tıbbi Patoloji ...Daha fazla göster

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Hakkında

Adres:

Atatürk Ünv. Araştırma Hastanesi / Erzurum

Yol tarifi, adresi nerede?

1962 yılında kurulan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1964 de öğrenci kabulüne başlamıştır. Hastane 13 Şubat 1966 tarihinde Sağlık Bakanlığı Numune Hastanesi`nde, devlet hastanesi binasında hizmet vermeye başlamıştır. Üniversite kampüsü içindeki hastane binası, 01 Ocak 1978’de üniversite hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Çevre şehirlerden de rağbet gören bu kuruma giden hasta sayısı oldukça fazladır. Hastanenin, bölge çapında Artvin, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bayburt, Erzincan, Gümüşhane, Van, Muş ve Bingöl  olmak üzere 12 ilde,  4.5 milyon insana sağlık hizmeti vermektedir. Bununla birlikte, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilere pratik kazanma olanakları sunulmaktadır. Aynı zamanda tıp fakültesi uzmanlık öğrencilerine de eğitim ve uygulamalarında pratik yapma, bilgi ve donanımlarını tecrübe kazanarak harmanlama imkânı sunmaktadır.  Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi, hijyen ve kalite standartları konusunda sektörün güvenilir bir tesisidir. İster  hasta hakları, isterse de çalışan sağlık personeline karşı duyarlılığı olduğu kadar ilkeli bir şekilde insana yakışır bir tutum sergileyen bir kuruluştur.

Hastane koronavirüs salgını döneminde özveri ile çalışmıştır. Bu dönemde takdir toplayan uygulamalara imza atan kurum, kapasitesi ve özverili çalışan personeli ile hastalarına özenle, sevgi ve şefkatle yaklaşarak tedavilerini yapmaktadır. Bu hastane de cerrahi ve dâhili birimlerin yanı sıra, ileri hizmet merkezleri de mevcuttur. Yurt dışından da organ nakli merkezine başvuran hastalar bulunmaktadır. Hem yurt içi, hem de yurt dışından başvuran hastalara organ nakil hizmeti vermektedir. Hastanede; kanser hastaları için ayaktan kemoterapi merkezi ile kemik iliği nakli merkezi de bulunmaktadır. Ayrıca genetik hastalıklar tanı merkezi, taş kırma merkezi, yanık merkezi, sualtı ve hiperbarik tıp merkezi, alternatif tıp merkezi ile tüp bebek merkezi de bulunmaktadır. Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi, ulaşımı kolay olması, kaliteli hizmet anlayışı, üniversite de tıp fakültesi eğitimi alan öğrencilere geniş bir perspektif sunması gibi özellikleri nedeniyle tercih edilen bir sağlık merkezidir.

Ass. Dr. Döndü Ülker
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Uzm. Dr. Sedat Çiftel
Ass. Dr. Serpil Tanışman
Ass. Dr. İlknur Aslan
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Uzm. Dr. Kadir Şerafettin Tekgündüz
Uzm. Dr. Kadir Şerafettin Tekgündüz
Dr. Öğr. Üyesi Zuhal Keskin Yıldırım
Dr. Öğr. Üyesi Zuhal Keskin Yıldırım
Dr. Adem Güngör
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Dahiliye,
Uzm. Dr. Mustafa Kara
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Ass. Dr. Ayşegül Tanas
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,
Uzm. Dr. Mustafa Güleç
Prof. Dr. Hüseyin Şenocak
Prof. Dr. Hüseyin Şenocak
Prof. Dr. Ömer Yılmaz
Dahiliye, Gastroenteroloji,
Prof. Dr. Yalçın Yılıkoğlu
Prof. Dr. Yalçın Yılıkoğlu
Prof. Dr. İbrahim İyigün
Dr. Öğr. Üyesi Erol Ozan
Prof. Dr. Nihat Okçu

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı görevlile...

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı görevlile...

Alkol, tütün ve uyuşturucu madde bağımlılıkları hususunda yürütülen faaliyetlerin yanı sıra kumar ve akıllı telefon bağımlılığı üzerine de projeler yapmaya hazırlanan YEDAM'ın gerçekleştirdiği çalışmalar yerinde incelenirken gerçekleştirilen toplantı ile iş birliği imkanları konuşuldu

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı görevlileri, Erzurum'da bağımlılıkla mücadele alanında faaliyetlerini yürüten Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret etti.

Alkol, tütün ve uyuşturucu madde bağımlılıkları hususunda yürütülen faaliyetlerin yanı sıra kumar ve akıllı telefon bağımlılığı üzerine de projeler yapmaya hazırlanan YEDAM'ın gerçekleştirdiği çalışmalar yerinde incelenirken gerçekleştirilen toplantı ile iş birliği imkanları konuşuldu.

Madde kullanımı ve bağımlılığın önlenmesi ile tedavisi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, tanı, önleme ve tedavi süreçlerinde koordineli çalışmanın önemi vurgulanarak ortak programlar geliştirme olanakları tartışıldı.

Görüşmede Erzurum ve çevresindeki birçok ilden gelen hastaların tedavi sürecinde, iş birliği yapmanın verimi arttıracağı bunun neticesinde hastaların daha kısa zamanda bağımlılıktan tamamen kurtulabileceği konusunda görüş birliğine varıldı.

Hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla iki kurumda da görev yapan hekim, psikolog ve diğer personelin bağımlılık konusunda özel olarak alabileceği yapılandırılmış eğitimlerle arınma sürecinde hastalara verilen desteğin daha nitelikli hale getirilebileceği, bu hususta da iş birliğine gidilebileceği vurgulanarak önümüzdeki dönemde bağımlı hastaların rehabilitasyon süreçleriyle alakalı olarak koordinasyon ve iletişimin sürdürülmesi gerektiği kararlaştırıldı.


ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası