shop&fly kart nedir / Ayakları Yerden Kesen Kredi Kartı: Shop&Fly | Marketing Türkiye

Shop&fly Kart Nedir

shop&fly kart nedir

Garanti’den yeni uçuş kartı: Shop&Fly

Garanti’nin yeni uçuş kartı Shop&Fly, müşterilerin 1 TL harcamalarına en az 1 mil kazandırarak ve diledikleri havayolu şirketinden bilet almalarına, havalimanı vergisini de milleriyle ödemelerine imkân sağlıyor.

Garanti Shop&Fly

Garanti’nin yeni kredi kartı, bireysel müşteriler için Shop&Fly Gold ve Shop&Fly Platinum olmak üzere iki segmentten, ticari firmalar için Shop&Fly Business segmentiyle Mastercard/Visa ve American Express olarak iki karttan oluşuyor. Özel Bankacılık müşterileri ise Shop&Fly Masters kartının sunduğu fırsatlardan yararlanabiliyor.

Garanti Bankası’nın kredi kartı portföyünde 2000 yılından bu yana, Türk Hava Yolları’nın resmi kredi kartı Miles&Smiles’ın yanı sıra 2006 yılı itibarıyla tek temsilcisi olduğu Türkiye’nin en prestijli kredi kartı American Express Card gibi markalar bulunuyor.

Shop&Fly’ın lansman toplantısında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, “Garanti olarak, sektöre yön vermeye, müşterilerimize yenilikler sunmaya, hayatlarına dokunmaya, yenilikçi ürünlerle değer katmaya aralıksız devam ediyoruz. Bu anlayıştan hareketle müşterilerimizin beklentisine uygun, fark yaratan ürünlerimizle kredi kartı pazarında liderliğimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar Türkiye’yi çok önemli ve değerli kredi kartı markalarıyla tanıştırdık. Şimdi de Shop&Fly kredi kartıyla yeni bir marka hikayesi yazmak üzere yola çıkıyoruz. Shop&Fly’ın, seyahatseverlerin uçuş ve alışveriş deneyimini farklı bir boyuta taşıyarak, kullanımı basit ve pratik bir kart olarak sektörde önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini düşünüyoruz. Sahip olduğu özellikler, çok geniş kullanım alanı, sağladığı fırsatlar ve kullanıcısına kazandırdıklarıyla önemli bir ürün olarak pazara yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz.”dedi.

Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan Shop&Fly, müşterilerinin hayatına girdiği günden bu yana değer yaratıyor. Shop&Fly müşterileri kazandıkları 285 milyon TL değerindeki millerle bu üç yılda 100’den fazla ülkeye 300’den fazla şehre seyahat etti. Shop&Fly’ın kullanıcılarına sağladığı faydaları ve yeni dönem hedeflerini konuşmak için bir araya geldiğimiz Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur, Shop&Fly’ın pazardaki diğer uçuş kartlarına göre hem daha çok mil kazandırdığını hem de mil kullanımının daha kolay olduğunu söylüyor.

  • Ayakları yerden kesen kredi kartı: Shop&Fly
Bildiğimiz üzere Shop&Fly 3. yaşını kutluyor. Bu üç yıllık süreyi Shop & Fly nasıl geçirdi? Shop&Fly kart sahipleri tarafından sevilen bir uçuş kartı, bunu neye bağlıyorsunuz?

Shop&Fly bizim üç sene önce çıkardığımız uçuş ve alışveriş keyfini fırsata dönüştüren kredi kartımız. Geçen üç yıllık sürede 350.000’den fazla kişi Shop&Fly sahibi oldu. Üç yıl boyunca 100’den fazla ülkede 300’den fazla şehre seyahat eden Shop&Fly sahipleri 1000’den fazla kampanyaya katılarak daha çok mil kazanma ayrıcalığını yaşadılar.
Shop&Fly’ı hem çok iyi oranlarda mil kazandıran ve kullandıran hem de müşterilerimizin seyahatlerinde uçtan uca ayrıcalıklı olduklarını hissettiren bir uçuş kartı olarak tasarlamaya çalıştık.

Müşterilerimizin daha fazla mil kazanmaları için onların harcama trendlerine göre özel kampanyalar sunuyoruz. Böylece alışverişlerinden kazandıkları millerin üzerine ekstra mil kazanmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Müşterilerimizin seyahat deneyimlerinin başından sonuna ayrıcalıklar sunuyoruz ve onların yanında oluyoruz.
Shop&Fly kart sahibi müşterilerimize seyahatlerinde havalimanına giderken transfer hizmeti, havalimanında vale&otopark hizmeti, Türkiye ve dünyada anlaşmalı 700 den fazla lounge’da giriş ayrıcalığı , gittikleri destinasyonda restoran ve otellerde ekstra mil&indirim kampanyaları sunarak ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşatıyoruz.

Shop&Fly kartlarda mil kazanımı nasıl gerçekleşiyor?

Mil kazanım koşullarımız son derece basit. Shop&Fly Platinum kredi kartı sahiplerimiz 1 TL’lik harcamaya 1 mil, Shop&Fly Platinum American Express ise 1.25 mil kazanıyorlar. Mesela 100 TL’lik bir alışverişi Shop&Fly MasterCard ile yapan kart sahipleri 100 Mil kazanırken, aynı alışverişi Shop&Fly American Express kartıyla yapan kart sahipleri 125 mil kazanıyorlar. Mil hesaplamalarımız da son derece anlaşılır. Biriktirilen her 100 mil 1 TL sayılıyor. Böylece kart sahiplerimiz biriken milleriyle ne kadarlık harcama yapabileceklerini kolayca hesaplayabiliyor.

Şimdiye dek ne kadar mil kazanıldı ve ne kadar mil harcandı? Kart sahipleri kazandıkları millerle en çok nereye uçtular?

Kart sahiplerimiz bugüne kadar 285 milyon TL değerinde 28,5 milyar mil kazandı ve bugüne kadar yaklaşık 15 milyar mil kullandılar. Kullanılan millerin TL değeri 152 milyon TL. Müşterilerimiz için yarattığımız bu değer, kartımızın ne kadar önemli bir ihtiyacı karşıladığını da gösteriyor. Kart sahiplerimiz istedikleri yere istedikleri havayolu şirketiyle dilerlerse alan vergilerini de milleriyle ödeyerek kolayca uçtular. Bugüne kadar en çok uçulan yurt içi destinasyonlar İzmir, Antalya ve Bodrum olurken, yurt dışında en çok uçulan destinasyonlar ise New York, Londra ve Amsterdam oldu.

Shop&Fly kredi kartı sahipleri seyahatlerini nasıl planlıyor?

Müşterilerimiz Shopandfly.com.tr’yi açtıklarında mil kazanımından ekstra ayrıcalıklara ve ürün özelliklerine kadar kartımızla ilgili tüm bilgilere rahatlıkla ulaşıp işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Müşterilerimiz web sitemizde diledikleri seyahat tarihini girerek ve istedikleri havayolunu seçerek uçak biletlerini alabilecekleri gibi yine belirledikleri tarihlerde dünyanın neresinde olursa olsun bütçeleri doğrultusunda tüm otellere ulaşabilirler.

Ödeme anında müşterilerimiz millerinin eksik kalması durumunda www.shopandfly.com.tr üzerinde herhangi başka bir kanala bağlanma gereği duymadan aynı sayfa üzerinden avans mil alabilir veya kalan bedeli kartlarıyla TL olarak da ödeyerek işlemlerini hızlıca tamamlayabilirler. Ayrıca ödeme adımında taksit seçeneklerinden de faydalanabilirler.
Ayrıca kart sahiplerimiz 4440333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi ve 4440700 özel bankacılık hatlarımızdan Kolay Seyahat Hattımıza bağlanarak seyahat planlamalarını yapabiliyor. Diledikleri destinasyona istedikleri havayoluyla bilet alabiliyor, milleri yeterli gelmezse avans mil talebinde de bulunabiliyorlar.

Shop&Fly diğer avantaj kartlarından hangi noktalarda farklılaşıyor?

Shop&Fly kredi kartlarımız pazardaki diğer kartlara göre ciddi oranda daha fazla mil kazandırıyor. Kart sahiplerimiz Shop&Fly kredi kartlarıyla yaptıkları her 1 TL’lik harcamaya en az 1 mil kazanıyorlar.

BonusFlaş üzerinden hız kesmeden yaptığımız kampanyalarla kart sahiplerimize her ay daha fazla mil kazandırmaya devam ediyoruz. Her ay yaptığımız onlarca kampanyayla binlerce mil kazanmaya devam edecek olan kart sahiplerimiz her ay 7.500 TL alışveriş yaparak alışverişlerinden en az 7.500 mil, kampanyalara katılarak da ekstra 10.000 mil kazanarak yılda 5 yurt içi gidiş dönüş uçak bileti kazanma şansını yakalıyor.

Pazardaki diğer uçuş kartlarına göre mil kazanım ve kullanım yapısı da oldukça basit ve anlaşılır, her anlamda müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan bir kredi kartı Shop&Fly.

Shop&Fly ile kazanılan miller uçuş dışında otel, araç-ev-tekne kiralama gibi seyahat hizmetleri için de kullanılabiliyor. Seyahat hizmetlerinin yanı sıra kazanılan miller yine bu kapsamda, 1 TL’ye 100 mil olacak şekilde, belirli markalarda yapılan alışverişlerde de kullanabiliyor, Garanti BBVA üye işyerleri olan Petrol Ofisi ve Shell istasyonlarıyla Beymen, Beymen Club, MediaMarkt ve Migros mağazalarında da mil harcaması yapılabiliyor. Shop&Fly sahipleri ayrıca Türkiye çapında anlaşmalı 52 restoranda da indirim imkânı yakalıyor.

Yine altını çizmek istediğimiz bir diğer önemli özelliğimiz Rötarda Mil uygulamamız. Müşterilerimiz Shop&Fly kredi kartlarıyla shopandfly.com.tr ve Kolay Seyahat Hattı’ndan aldıkları biletlerinde, uçuşlarında rötar olması durumunda bile ekstra mil kazanabiliyor.

“Rötarda Mil” başvuruları BonusFlaş uygulaması içinden kolayca yapılabiliyor. Kart sahiplerimiz uçuşlarına ait PNR numarasını girerek rötarlarını sorgulayabiliyorlar ve rötar olması durumunda Rötarda Mil’den hemen yararlanabiliyorlar.

Üç yıllık yolculuğunuzun çok ciddi bir dönemi de pandemi gibi zorlu bir sürece denk geldi. Bu durum sizi ve kullanıcılarınızı nasıl etkiledi?

Pandemiyle birlikte seyahat kredi kartı olarak konumlandırdığımız Shop&Fly, kart sahiplerinin pandemi dönemi ihtiyaçlarını cevaplayabilmek için ana ihtiyaç sektörlerinde ve özellikle e-ticaret tarafında ara vermeden kampanya yapmaya devam etti. Müşterilerimizin kazandıkları millerini seyahat hariç farklı ihtiyaçları için kullanabilmeleri amacıyla farklı sektörlerde mil harcaması yapmalarına olanak sağladık. Böylece müşterilerimiz pandemide de kazanmaya ve harcamaya devam ettiler.

featuredShop&Fly

Miles&Smiles

NASIL TAKSİT KAZANIRIM?

BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve garantibbva.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr ’de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Diğer Bilgiler

Gib.gov.tr’den GarantiPay’le 4 Taksit Fırsatı ile Ödeme Nasıl Yapılır?

Araç vergisi veya Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri, Bonus'la şimdi çok kolay!

Garanti BBVA kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr'den kartınızla ya da kart bilgilerinizi girmeden GarantiPay kolaylığı ile

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemi Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan "ödemeler" menüsü altındaki "vergi ödemeleri" adımından, Garanti BBVA Mobil'den bankacılık işlemleri adımındaki "ödemeler" bölümünden Garantibbva.com.tr'den de "ödemeler ve hizmetler" adımından gerçekleştirebilirsiniz. BonusFlaş üzerinden de Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile MTV borç ödeme işleminizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. GarantiPay ile ödeme seçimi yapıldığında BonusFlaş'a gönderilen işleme ait bir bildirimden ya da "Ödemeler" bölümünden GarantiPay seçimi yapılarak kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan kolayca ödeme gerçekleştirilebilir. Böylece; araç bandrol ödemelerinizi vakit kaybetmeden ve güvenle yapabilirsiniz.

Motorlu Taşıt Vergisini, 2023 MTV ödeme tarihleri olan Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere 2 kerede ödeyebilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisi taksitli ödeme seçeneklerini, Motorlu Taşıtlar Vergisini (Araç Pulu Ödeme) Garanti BBVA Kartı'yla ödeyenlere özel gerçekleşen kampanyaları ve diğer MTV ödeme seçenekleri için detayları ilk öğrenen siz olun!

Sıkça sorulan sorular

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası