mg araba hangi ülkenin / İngiliz otomobil markası MG Türkiye'de! İşte bilmeniz gerekenler - LOG

Mg Araba Hangi Ülkenin

mg araba hangi ülkenin

İngiliz markası MG’nin ödüllü modeli MG4 Electric Türkiye’de

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği, İngiliz otomobil markası MG’nin % elektrikli yeni modeli MG4 Electric, Türkiye’de satışa sunuldu. Avrupa’da piyasaya giriş yaptığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken ve geniş kullanıcı kitlesine hitap eden MG4 Electric, Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seviyesi ile ülkemizde boy gösterecek.

Comfort versiyonda PS güç ve km menzil; Luxury versiyonda PS güç ile km menzil seçenekleri sunan MG4 Electric, hem şehir içi hem uzun mesafeli kullanımlara uygun olmasıyla da öne çıkıyor. Farklı platformlarda birçok kez “Yılın Otomobili” seçilen MG4 Electric, şehir içi kullanımlarda km’ye varan menzili ile dikkat çekiyor. Yakın zaman önce Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başaran MG4 Electric’in her iki

Köklü İngiliz otomobil markası MG Türkiye&#;de! İşte büyük sürpriz hakkında bilmeniz gerekenler

Uzun süredir Uzak Doğu merkezli olarak faaliyet gösteren MG, sürpriz bir gelişmeyle &#;den itibaren Türkiye&#;deki kullanıcılarla buluşacak.

Otomobil sahnesine girişi 20&#;li yılların ortalarına kadar uzanan İngiltere merkezli MG markası, süreç içerisinde yaşadığı sıkıntılardan ötürü faaliyetlerine ara vermişti. Avrupa ve anavatanı İngiltere pazarından çekilen şirketin yeniden yapılanma süreciyse Çin merkezli SAIC grubunun satın almasıyla gerçekleşti. Uzun süredir Uzak Doğu&#;da varlık göstermesinin ardından tekrar Birleşik Krallık&#;a dönen MG, şimdi de büyük bir sürprizle Türkiye pazarına giriş yapıyor. Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğü altında kullanıcılara sunulacak olan markanın ilk etapta yüzde elektrikli SUV modeli ZS EV’i satışa çıkarılacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MG ZS EV ile Türkiye&#;ye &#;merhaba!&#; diyor

MG&#;nin Türkiye pazarına geliş süreciyle ilgili ilk açıklamalar Doğan Holding Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin&#;ten geldi. Dağtekin; &#;Ocak ayında online satış platformumuz aracılığıyla elektrikli ZS EV’yi ön satışa sunmayı hedefliyoruz. Mayıs ayı itibariyle ilk teslimatlara başlayacağız. MG’nin elektrikli SUV modeli ZS EV, sunduğu özellikler ve satış fiyatıyla çok ilgi çekecek. yılı içerisinde farklı MG modellerini Türkiye’ye getirmeyi hedefliyoruz. Bu sene MG markasıyla bin adede yakın satış hedefimiz var&#; ifadelerine yer verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İngiliz üreticinin Türkiye&#;deki ilk modeli olmaya hazırlanan ZS EV, yaklaşık 1 yıldır İngiltere&#;de satışa sunuluyor. Hindistan&#;da da podyuma çıkarılan otomobil, üzerinde taşıdığı elektrik motoruyla yaklaşık beygir güce ve Nm torka sahip. Bu dinamikler aracın performansına ise 8,5 saniyelik olarak yansıyor. Batarya kısmında ise 44,5 kWh&#;lık bir ünite var. ZS EV, bu ünite sayesinde kilometreye kadar menzil kat edebilirken, 50 kW&#;lık hızlı şarj ile yüzde 80 dolum kapasitesi 50 dakikada yakalanabiliyor.

İlgili video

ZS EV tanıtımı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası