mutlu çelikkol / Login • Instagram

Mutlu Çelikkol

mutlu çelikkol

İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu'dan şaşırtan itiraf! "Yaptığım en cesurca şeydi"

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, yılında Mihre Mutlu ile nikah masasına oturmuştu. Aralık 'da Ali adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Bir YouTube kanalına konuşan Mutlu, eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İbrahim Çelikkol’un eski eşi Mihre Mutlu’dan şaşırtan itiraf! Yaptığım en cesurca şeydi
İbrahim Çelikkol’un eski eşi Mihre Mutlu’dan şaşırtan itiraf! Yaptığım en cesurca şeydi
İbrahim Çelikkol’un eski eşi Mihre Mutlu’dan şaşırtan itiraf! Yaptığım en cesurca şeydi
SON DAKİKA

Mihre Mutlu

Mihre Mutlu

Son dakika Mihre Mutlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mihre Mutlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mihre Mutlu haber sayfamızda

Daha Fazla

Mihre Mutlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 mihre mutlu haberi bulunmuştur.

‘O benim kıymetlim’

‘O benim kıymetlim’İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.

Cadde

İbrahim &#;elikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz

İbrahim &#;elikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, Natali Yarcan ile romantik bir karesini yayınladı.

Cadde

Mihre Mutlu'dan eski eşi İbrahim &#;elikkol'a teşekk&#;r

Mihre Mutlu'dan eski eşi İbrahim &#;elikkol'a teşekk&#;r yılında anne ve babaları dahil kimseye haber vermeden Muğla Datça'da nikâh masasına oturan oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mimar Mihre Mutlu, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede evliliklerini sonlandırmıştı. Mihre Mutlu, katıldığı yayında, "Sana verilen en güzel hediye neydi?" ve "Yaptığın en cesur şey neydi?" sorularını cevapladı.

Cadde

İbrahim &#;elikkol'dan oğlu Ali ile antrenman paylaşımı

İbrahim &#;elikkol'dan oğlu Ali ile antrenman paylaşımıİbrahim Çelikkol, Mihre Çelikkol ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali'yi de kendi gibi doğa ve spor düşkünü yetiştiriyor. Deprem bölgesine katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.

Cadde

İşte İbrahim &#;elikkol'un yeni sevgilisi

İşte İbrahim &#;elikkol'un yeni sevgilisiMimar Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliği tek celsede sona eren, eski rol arkadaşı ve yakın dostu Birce Akalay'a gönlünü kaptırdığı yönünde haberler çıkan İbrahim Çelikkol, yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, 'ün ilk gününde yeni sevgilisi ile romantik bir fotoğrafını paylaştı.

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa CaddeÇakma samimiyet göndermesi İrem Derici, ‘Yaz Gülü’ parçasıyla müzikseverlerle buluştu

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde‘Yunus Çocuk’ gün sayıyorGösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak

Cadde

İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: N&#;khet Duru geriden geliyor!

İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: N&#;khet Duru geriden geliyor!Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar

Cadde

N&#;khet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hi&#; hoş bir g&#;r&#;nt&#; değil!

N&#;khet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hi&#; hoş bir g&#;r&#;nt&#; değil! yılında dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 'te ilk 33'lük plağı yayınlanan Nükhet Duru, 'te 'Beni Benimle Bırak' ile geniş dinleyici kitlesine ulaştı. 70'li ve 80'li yıllarda Türkiye'de popüler müziğin en güçlü ve en meşhur seslerinden biri olan 68 yaşındaki sanatçı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi çok konuşulacak sözler sarfetti: Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin".

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa CaddeSenfoni çıktıMazhar Alanson’un en bilinen eserlerinin bir araya toplandığı 18 şarkılık ‘Mazhar Alanson Senfoni’ albümü, Sony Music Türkiye etiketiyle CD olarak yayınlanıyor

Cadde

Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım

Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşımBirce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Akalay sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuştu. Oyuncu, İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Çelikkol hakkında da "Arkadaşım" açıklamasını yaptı.

Cadde

Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde

Mihre Mutlu boşanma sonrası tatilde yılında nikâh masasına oturan Mimar Mihre Mutlu ile oyuncu İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırdı. Mihre Mutlu, boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla tatile çıktı.

Cadde

İbrahim &#;elikkol ile Mihre &#;elikkol tek celsede boşandı!

İbrahim &#;elikkol ile Mihre &#;elikkol tek celsede boşandı!Yaşadıkları sorunları aşamadıkları için boşanacakları konuşuluyordu, haberler doğru çıktı! yılında mutluluğa 'Evet' diyen oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu Çelikkol'un evliliği, bugün görülen dava ile tek celsede bitti. Ali adında iki yaşında bir oğulları bulunan çift, yakın dostlarınının araya girmesine karşın kararlarından vazgeçmedi.

Cadde

Evlilikte kriz

Evlilikte krizİbrahim Çelikkol’un, beş yıldır evli olduğu mimar eşi Mihre Mutlu’yla evliliğinde problemler yaşadığı öğrenildi

Cadde

Mihre Mutlu'dan eski eşi İbrahim &#;elikkol'a teşekk&#;r

İbrahim Çelikkol, Nisan 'de Samsun'a giderek, mimar sevgilisi Mihre Mutlu'yu ailesinden istemiş, ardından evliliğe ilk adımı atarak nişanlanmışlardı. İkili, bir ay sonra sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından veren oyuncu, Knidos Deveboynu Feneri'nde çekilen düğün fotoğraflarını, "Bütün medeniyetlerin şahitliğinde evet" notu ile Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Aralık 'da Ali adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, geçtiğimiz yıl evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu haberlerden sonra İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol'dan üzücü haber gelmişti.

İkilinin ilişkilerini toparlaması için yakın dostları araya girmiş ama tüm çabalara rağmen karar değişmemişti. Aşk pozları mazide kalan Çelikkol ve Mutlu, Mayıs 'de tek celsede anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

Bir YouTube kanalına konuşan Mutlu, eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Sana verilen en güzel hediye neydi?" sorusu üzerine 34 yaşındaki mimar, "Ali tabii ki, oğlum. Evrenin bana mükemmel bir hediyesi. Kendime de inanılmaz bir hediye verdim bence. Eski eşime de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mihre Mutlu, "Yaptığın en cesur şey neydi?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

Evlenme şeklim. Zaten hâlâ eski eşimi çok severim. Nişanlıyken bir tatile gittiğimizde, Datça’da Kindos Feneri’ni çok beğenip enerjisini de çok sevip, akşam yemeğinde karar verip hiç kimseye bir şey söylemeden; anneler, babalar, kardeşler, arkadaşlar dahil Sanırım ondan bir 18 saat sonra gittik ve orada evlendik.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası