yıldızlı şifreleri görme chrome / Yıldız ile şifrelenmiş şifreleri görme [Programsız Yöntem]

Yıldızlı Şifreleri Görme Chrome

yıldızlı şifreleri görme chrome

Chrome Kayıtlı Şifreleri Görme Nasıl Yapılır?

Chrome kayıtlı şifreleri görme nasıl yapılır diye merak ediyorsanız ya hatırlamaya ihtiyacınız olan bir şifre ya başkalarının erişmesini istemediğiniz bir şifre var demektir. Sizlerle Chrome tarayıcısında kayıtlı olan şifrelerinize nasıl erişebileceğinizi ve şifre işlemlerini nasıl yapacağınızı paylaşmak istiyoruz. Dilerseniz içeriğimize geçelim.

Daha önce sizlerle Chrome Pencereleri Göster Tuşu Hangisidir sorusuna yanıt aramıştık.

Chrome Kayıtlı Şifreleri Görme Nasıl Yapılır?

Chrome Kayıtlı Şifreleri Görme Nasıl Yapılır?

Tarayıcıların şifremizi kaydetmemesi her zaman akılcı, sağlıklı bir durum gibi görünmeyebilir. Ancak, şifrelerinizi unuttuğunuzda veya şifrelerinizin hangilerinin kayıtlı olduğunu öğrenmek istediğinizde tarayıcınıza şifrelerinizi kaydetmesi için verdiğiniz izne şükredeceksiniz. Eğer daha önce şifrelerinizi kaydetmesi için Chrome'a yetki verdiyseniz aşağıdaki adımları takip ederek Chrome kayıtlı şifreleri görme nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

  • Google Chrome'u açın ve sağ üst köşede bulunan üç noktalı menü simgesine tıklayın.
  • Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
  • Ayarlar sayfasında, sol tarafta yer alan menüden "Şifreler" seçeneğine tıklayın.
  • Şifrelerinizi görüntülemek için bir kimlik doğrulama adımı gerekebilir. Google hesabınıza giriş yapmanız veya bilgisayarınıza yönetici parolasını girmeniz istenebilir.
  • Kimlik doğrulama adımını geçtikten sonra, kaydedilmiş şifrelerin bir listesi görüntülenecektir. Bu listede, web siteleri ve kullanıcı adları görüntülenir ancak şifrelerin kendisi yıldızlı veya noktalı şekilde gizlenir.
  • İlgili kaydı görüntülemek veya düzenlemek için yanındaki göz simgesine tıklayabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları sırasıyla ve hatasız şekilde takip ettiğinizde tarayıcınızdaki kayıtlı şifreleri kolayca görebilirsiniz. İçeriğimizin hemen başında da belirttiğimiz gibi tüm bu adımların sağlıklı bir sonuç vermesi için öncelikle görmek istediğiniz şifrelerin kaydedilmesine izin vermiş olmanız gerekir. Eğer şifrelerin kaydedilmesine izin vermediyseniz kayıtlı şifrelerden bir sonuç elde edemezsiniz.

Chrome Şifre Kaydetme Nasıl Açılır?

Chrome tarayıcısı sizin tarayıcı üzerinde kullandığınız şifreleri doğrudan, size danışmadan kaydetme hakkına sahip değildir. Eğer izin vermediğiniz halde şifrelerinizin kaydedildiğini, kullanıldığını düşünüyorsanız Chrome Destek ekibiyle en kısa sürede görüşmelisiniz. Kaydetme özelliğini nasıl açacağınızı merak ediyorsanız tek yapmanız gereken daha önce giriş yapmadığınız herhangi bir hesabınıza Chrome üzerinden giriş yapmalısınız. Giriş sırasında şifrenin kaydedilip kaydedilmeyeceği soralacaktır. Kabul edin ve işlem tamam!

Chrome Kayıtlı Şifreleri Görme Ne İşe Yarar?

Tarayıcınız üzerinden kayıtlı olan şifreleri görmenin nasıl bir fayda getireceğini tam olarak bilmiyorsanız Chrome kayıtlı şifrelerimi görmek ne işime yarayacak diye düşünüyor olabilirsiniz. Aslında şifrelerinizin herhangi bir yerde yazılı, kayıtlı olması güvenden çok güvensizlik hissi uyandırmalıdır. Sonuçta şifrenizin başkasının elien geçme potansiyeli olarak düşünebilir. Öyleyle Chrome'un şifre kaydetme özelliğinin faydaları nelerdir?

  • Şifrelerinizin izniniz dışında kaydedilmediğini kanıtlar,
  • Unuttuğunuz şifrelere erişiminizi sağlar,
  • Şifre girmekle uğraşmadan oto kayıtları aktif edebilir,
  • Nasıl şifreler koymanız gerektiği konusunda sizi uyarabilir.

Chrome Kayıtlı Şifreler Tehlikeli Mi?

Chrome kayıtlı şifreleri görme nasıl yapılır sorusuna yanıt verirken en çok güvenlik ve şifrenizi unutma durumlardan bahsettiğimizin farkındayız. Tam da bu nedenle olacak ki Chrome kayıtlı şifreler tehlikeli mi diye merak ettiğinizi düşünüyoruz. Şifrelerinizin sadece Chrome özelinde değil herhangi bir yerde kayıtlı olması çok bariz bir güvenlik açığıdır. Eğer siz doğrudan yazılı şifrelerinize ulaşabiliyorsanız herkes ulaşabilir, değil mi?

Artık Chrome kayıtlı şifreleri görme nasıl yapılır bildiğinize göre bu özelliğin tehlikeli olup olmadığına kendiniz karar vermeli ve duruma göre özelliği aktif edip etmeyeceğinizi de kararlaştırırsınız. Tayming ailesi olarak çok özel şifrelerinizin zihniniz dışında bir yerde olmamasını tavsiye ediyoruz.

Windows bilgisayarda web tarayıcıda noktayla veya yıldızla maskelenen parolaları görmek için Noktalı Şifreleri Görme Programını sitemizden ücretsiz indirebilir veya programsız yöntem ile Windows bilgisayarlarda Chrome, Firefox, Edge gibi tarayıcılarda unutulan gizli noktalı veya yıldızlı şifreleri görebilirsiniz.

Bilgisayarda Kayıtlı Noktalı Şifreleri Görme Programsız Nasıl Yapılır?

Bu yöntemi Chrome, Edge, Opera, Brave ve Firefox gibi popüler tarayıcılarda uygulayabilirsiniz.

Bilgisayarda Noktali Sifreleri Gorme Programi 15

  1. Noktaların tam üzerine sağ tıklayın ve açılan menüden en alttaki “İncele” yazan seçeneğe tıklayın. Üstteki resimde gösterdik.Yildizli Sifreleri Gorme Programsiz 17
  2. Tarayıcı ekranının sağ tarafında açılan yeni pencerede <input type=”password” veya buna benzer bir kodun seçili olduğunu göreceksiniz.
  3. Burada passwordyazısına çift tıklayarak seçili hale getirin ve klaveyden Delete tuşuna basarak silin.
  4. Sildikten sonra klavyeden Enter tuşuna basın.
  5. Son olarak tekrar noktalı şifrelerin olduğu kısma bakınca noktaların kaybolduğunu ve onun yerine gerçek şifrenin geldiğini göreceksiniz. Aşağıdaki resimde gösterdik.

Noktali Sifreler Nasil Gorulur 19

Chrome’da sitelerin kayıtlı noktalı şifreleri görme nasıl yapılır?

Chrome Noktali Sifreleri Gorme Yildizli Sifreler Nasil Gorunur 21

  1. Chrome tarayıcısında noktalı şifrenin olduğu giriş sayfasını açın ve sağ üst köşedeki alt alta üç nokta simgesine basın.
  2. Açılan menüden Ayarlar seçeneğine tıklayın.
  3. Karşınıza gelen sayfanın solundaki menüden Otomatik Doldurma seçeneğine tıklayın.
  4. Açılan sayfada Şifreler seçeneğine tıklayın.
  5. Karşınıza çıkan sayfada kayıt olduğunuz sitelerin listesini göreceksiniz. Ama şifreler güvenlik nedeniyle noktalı şekildedir.
  6. Bu listede şifresini unuttuğunuz sitenin maskelenmiş yani noktayla gösterilen şifresini görmek için hemen sağ tarafındaki göz şeklindeki simgeye tıklayın.
  7. Eğer Windows açılış şifreniz var ise, açılan ufak pencerede sizden bilgisayar şifrenizi girmeniz istenecek.
  8. Doğru şekilde şifreyi yazarsanız, noktalı şifrenin gerçek hali gösterilecek.

Alternatif olarak Chrome tarayıcısında dilerseniz Unmask Password adlı ücretsiz eklentiyi yükleyerek yıldızlı noktalı maskelenmiş tüm şifreleri görebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken noktalı şifrelerin olduğu sayfayı açıp, sağ üst köşede görünen Unmask Password eklentisinin simgesine tıklamak. Tıklayınca gerçek şifre gösterilir.

Edge’de sitelerin kayıtlı noktalı şifreleri görme nasıl yapılır?

Edge Kayilti Noktali Sifreleri Gorme 23

  1. Edge tarayıcısında noktalı şifrenin olduğu giriş sayfasını açın ve sağ üst köşedeki yan yana üç nokta simgesine basın.
  2. Açılan menüden Ayarlar seçeneğine tıklayın.
  3. Açılan sayfada Parolalar yazan seçeneğe tıklayın.
  4. Karşınıza gelen sayfada kaydolduğunuz bütün siteleri ve şifrelerini göreceksiniz. Ama şifreler güvenlik amacıyla noktalı şekilde gösterilmiş.
  5. Bu listede şifresini unuttuğunuz sitenin maskelenmiş yani noktayla gösterilen şifresini görmek için hemen sağ tarafındaki göz şeklindeki simgeye tıklayın.
  6. Eğer Windows açılış şifreniz var ise, açılan ufak pencerede sizden bilgisayar şifrenizi girmeniz istenecek.
  7. Doğru şekilde şifreyi yazarsanız, noktalı şifrenin gerçek hali gösterilecek.

Alternatif olarak Edge tarayıcısında dilerseniz Unmask Password adlı ücretsiz eklentiyi yükleyerek yıldızlı noktalı maskelenmiş tüm şifreleri görebilirsiniz. Aslında bu bir Chrome tarayıcısıdır ama artık Edge tarayıcısı Chrome altyapısını kullandığı için tüm Chrome eklentilerini sorunsuz yükleyip çalıştırabiliyor.

Tek yapmanız gereken noktalı şifrelerin olduğu sayfayı açıp, sağ üst köşede görünen Unmask Password eklentisinin simgesine tıklamak. Tıklayınca gerçek şifre gösterilir.

PC’de Siteler ve Yazılımlardaki Noktalı Şifreleri Görme Programı 2022

Bu program sayesinde tüm web tarayıcılarındaki web sitelerde kayıtlı ama noktayla maskelenmiş olan şifreleri görebilirsiniz.

Ayrıca FileZilla, Outlook, IDM ve diğer kullandığınız bilgisayar programlarının pencerelerinde yıldızlı olarak görünen ama unuttuğunuz şifreyi öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarda Yıldızlı Noktalı Şifreleri Nasıl Görebilirim?

Noktali Sifreleri Gorme Programi 25

  1. Asterisk Password Decryptor adlı ücretsiz programı bu bağlantıya tıklayarak bilgisayara indirin ve kurulumu tamamlayıp çalıştırın.
  2. Ardından noktalı şifrenin tam üzerine fareyle bir defa tıklayınca, Asteriks programının penceresinde şifrenin gerçek yani maskesiz halini göreceksiniz.
  3. Yukarıdaki resimde gösterilmiştir. İnceleyiniz.

Programsız Yıldızli Şifreleri Görme ?

Hayatımızın hep ÅŸifrelerle dolu hangisini aklımızda tutacağımızı ÅŸaşırdık tarayıcımıza girdiÄŸimizde karşımıza kullanıcı adı ve ÅŸifreler otomatik gelebilir  ama ÅŸifreler yıldızlığı geldiÄŸi için ÅŸifrenin ne olduÄŸunu bilemeyiz peki bu yıldızlı gelen ÅŸifreleri nasıl öğreneceÄŸiz bunun basit bir yöntemi var  bunun için  Tarayıcımızı açıyoruz.

Görüldüğü gibi ÅŸifre yeri yıldızlı  Bu ÅŸifre yazılı yere gelip faremizle saÄŸa basıyoruz.  ve öğeyi denetle diyoruz

 

Öğeyi Denetle dedikden sonra açılan aşağıdaki küçük pencere yazım öğelerini göreceksiniz orda password yazan kısmı siliyoruz

 

password yazan yeri siliyoruz ve enterliyoruz.

 

Password yazan yeri silip entere bastığımızda  ÅŸifre yerindeki yıldızlı ÅŸifremiz bize görünecektir

 

AÅŸağıda izliyeceÄŸiniz video ile nasl yapıldığını  görebilirsiniz.

 

yıldızlı şifreleri, eğer unuttuysanız bulamıyorsanız yukarıda metotlar işe yaracaktır.

passwordşifreyıldızlı şifreyıldızlı şifre göster

Yıldızlı şifreleri görme – Chrome

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır