atar kalbim inadına senin için valla / (DOC) Kıbrıs Türklerinin Manileri,25 Mayıs docx | İbrahim MAnavoğlu - funduszeue.info

Atar Kalbim Inadına Senin Için Valla

atar kalbim inadına senin için valla

Kiralık Aşk Fragman

Kiralık Aşk Oyuncu Kadrosu

Tür:Aşk
Yönetmen:Barış Yöş
Senaryo:Meriç Acemi
Kanal ve Yayın Günü:Star Tv - Cuma -
Kiralık Aşk Oyuncuları:Ferdi Merter (Hulusi), Melisa Giz Cengiz (Esra), Hikmet Körmükçü (Türkan), , Onur Büyüktopçu (Koray), Osman Akça (Serdar), Ender Sakallı (Vedat)
Elçin Sangu (Defne), 11 Temmuz İstanbul doğumlu dizi oyuncusudur. Mersin üniversitesi opera bölümünden mezun olmuştur. yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Jale karakteriyle ün kazanmıştır. Bugüne kadar Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Jale), Aşk Kaç Beden Giyer (Nehir), Bir Aşk Hikayesi (Eda), Kurt Seyit ve Şura (Güzide), Sevdam Alabora (Zeynep), Kiralık Aşk (Defne) gibi dizilerde rol almıştır.
Barış Arduç (Ömer), 9 Ekim İstanbul doğumlu oyuncudur. Ömür Gedik'in Paramparça isimli video klibinde oynadıktan sonra oyunculuk kariyeri başlamıştır. Bugüne kadar Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Deliha isimli sinema filminde oynamıştır. Dizide zengin bir iş adamı olan Ömer karakterini canlandırmaktadır.
Salih Bademci (Sinan), 15 Ağustos İzmir doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Bugüne kadar Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Barda, Arkadaşlar Arasında sinema filmlerinde de oynamıştır. Başarılı oyuncu Kiralık Aşk dizisinde Sinan karakterini canlandırmaktadır.
Gözde Sinem Öztürk (Yasemin)1 Eylül İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu ekranlarda ilk olarak yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisindeki Gamze rolü ile görünmüştür. Ayrıca yılında Atv ekranlarında yayınlanan Huzur Sokağı dizisindeki Şükran karakteri ile de iyice ünlenmiştir. 1,78 m boyunda ve 30 yaşındadır. Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.
Bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmler:
- Arka Sıradakiler - Gamze
- Uygun Adım Aşk - Gamze
- Dersimiz Atatürk - Öğretmen
- Uçan Melekler - Eda
- Huzur Sokağı - Şükran
- Fikir Atölyesi - Sunucu
- Hayat Yolunda - Melis Saka
- Yusuf Yusuf - Hatice
- Kiralık Aşk - Yasemin
Elçin SanguElçin Sangu (Defne)
Barış ArduçBarış Arduç (Ömer)
Salih BademciSalih Bademci (Sinan)
Gözde Sinem ÖztürkGözde Sinem Öztürk (Yasemin)
Levent ÜlgenLevent Ülgen (Necmi)
Nergis KumbasarNergis Kumbasar (Neriman)
Sanem YelesSanem Yeles (Nihan)
Kerem FırtınaKerem Fırtına (İsmail)
Kiralık Aşk Konusu:

Star Tv'nin yaz dönemi dizisi olan Kiralık Aşk dizisi bu dönemde reytingleri alt üst etti. Dizi yayınlandığı gün olan Cuma akşamları açık ara lider konumda. Dizi son olarak Total'de 9 reytinge ulaşarak kendi rekorunu kırdı.
Dizinin yapımcılığını, daha önce 1 kadın 1 erkek dizisinin yapımcılığını yapan Müge Turalı'nın şirketi Ortaks Yapım üstlenmektedir.
Bu güzel romantik komedinin konusu ise şöyle;
Sıradan bir hayatı olan Defne, bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Defne'nin hayatı, Nergis'in teklif ettiği aşk oyunu ile bir anda değişir. Nergis, Defne'ye Ömer'i kendisine aşık edip evlenmesi karşılığında bin lira vereceğini söyler ve olaylar başlar. Bakalım Defne, Zengin ve başarılı bir iş adamı olan Ömer'i kendisine aşık edebilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Oy:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası