fener kavurma dardenia / seafoodplus.info - Yenilikçi Perakende Haber Portalı

Fener Kavurma Dardenia

fener kavurma dardenia

Yenilikçi menüleri farklı tatları ile balık kültürüne yeni tatlar kazandıran Dardenia, Kasım ayında da balıkseverlere avantajlı fiyatlarla m

Yenilikçi menüleri farklı tatları ile balık kültürüne yeni tatlar kazandıran Dardenia, Kasım ayında da balıkseverlere avantajlı fiyatlarla menüler sunmaya devam ediyor. 

Özel Dardenia sosla ızgarada pişirilmiş fener balığı ile yapılan karşı konulamaz lezzet Fener Kavurma, enfes sebzeli karidesli börek ve sizin seçeceğiniz bir içecekten oluşan Enfes Menü Kasım ayı boyunca uygun fiyatlarla.

Balık ekmekte devrim yapan, farklı pişirme teknikleri ve özel soslarıyla balık lezzetlerine yepyeni tatlar ekleyen Dardenia&#;nın Kasım ayı fırsatlarını kaçırmayın! Her ay bir menüyü avantajlı fiyatlarla misafirlerine sunan Dardenia&#;nın Kasım ayı yıldızı Enfes Menü.

Enfes Menü&#;de Dardenia&#;nın özel soslarıyla ızgara üzerinden yapılan enfes Fener Kavurma&#;ya, Dardenia&#;nın eşsiz tatlarından sebze, karides ve özel formüllü spring roll yufkası ile yapılan sebzeli karidesli börek ve canınızın çektiği bir içecek eşlik ediyor. Bu özel tatların birarada sunulduğu menü kasım ayı boyunca Dardenia&#;nın tüm şubelerinde.

Çevreci, sağlıklı ve hijyen koşullarda hazırlanan Dardenia&#;nın ürünlerinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanılmıyor. Dardenia, balık ekmek, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklar gibi farklı seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.

&#; Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca&#;da!
Önizle

Dardenia’dan Balık Tutkunlarını Şımartan Bir Lezzet: Fener Kavurma


Balık severlere farklı lezzet deneyimleri sunan Dardenia, klasik bir balık lokantası lezzeti olan fener kavurmayı yeniden yorumladı. Teppanyaki ızgarada özel Dardenia sosuyla pişirilen, yanında pita ekmeği ve mini salata ya da patates kızartması ile birlikte servis edilen Fener Kavurma, dayanılmaz soslu lezzeti ve hafifliğiyle yaz aylarında sağlıktan ve lezzetten vazgeçmek istemeyenlerin kalbini fethediyor.

Yenilikçi menüleriyle balık tutkunlarının uğrak adresi olan Dardenia, dayanılmaz fener balığı lezzetini geleneksel olarak yorumlayarak yeniden oluşturdu. Dardenia’nın en çok tercih edilen tadlarından biri haline gelen Fener Kavurma, bağımlılık oluşturan lezzeti ve hafifliğiyle yaz aylarında sağlıktan ve lezzetten vazgeçmek istemeyenlerin kalbini fethediyor.

Fener Kavurma menüsünde, teppanyaki ızgarada özel Dardenia sosuyla pişirilen fener balığı, kapya biber, beyaz soğan ve sarımsakla çeşnilendirilip pişiriliyor, yanında pita ekmeği ve mini salata ya da patates kızartması ile birlikte servis ediliyor. Dardenia’nın enfes balık lezzetini en sağlıklı haliyle sunan menülerinden biri olan Fener Kavurma, hem çok lezzetli hem de tamamen katkısız ve saf bir lezzet olarak farklı tatlar arayanların vazgeçilmezi olacak.

Tüm lezzetlerini balık aşkıyla ve geleceğe verimli denizler bırakmak arzusuyla hazırlayan, ürünlerinde hiçbir katkı maddesi kullanmayan Dardenia, balık ekmek, balık çorbası, kalamar tava, midye tava, fish&chips ve tempura atıştırmalıklar gibi seçeneklerle de her damak tadına hitap ediyor.

Dardenia Fish & Bread, Aqua Florya Avm, Şenlikköy, Bakırköy, İstanbul

Dardenia Fish & Bread, Aqua Florya Avm

0 () 18 60 , 0 () 18 61
Şenlikköy Mah Halkalı Cad. No: 93/5 Bakırköy, İstanbul
İstanbul Bakırköy mekanları arasında yer alan Dardenia Fish & Bread, adresi, yorumları, resimleri ve menüsü ile seafoodplus.info'da. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin.
Mekan Tipi
Balık Restoranı, Fast Food, Restoran

Mutfak
Balık
  • Pazartesi -
  • Salı -
  • Çarşamba -
  • Perşembe -
  • Cuma -
  • Cumartesi -
  • Pazar -

CORBA BALIK PORSIYON ATISTIRMALIK … · ONLINE SİPARİŞ: seafoodplus.info - DARDENIA SİPARİŞ HATTI: 20 37 Karton kutularımız geri dönüşümlüdür. CORBA ATISTIRMALIK PAYLASIMLIK&

Page 2: CORBA BALIK PORSIYON ATISTIRMALIK … · ONLINE SİPARİŞ: seafoodplus.info - DARDENIA SİPARİŞ HATTI: 20 37 Karton kutularımız geri dönüşümlüdür. CORBA ATISTIRMALIK PAYLASIMLIK&

Karton kutularımız geri dönüşümlüdür. ONLINE SİPARİŞ: seafoodplus.info - DARDENIA SİPARİŞ HATTI: 20 37

S O S L A R I M I ZAIOLI SOS ; MİDYE TAVA VE KALAMAR TAVANIN VAZGEÇseafoodplus.info SOS ; BALIK EKMEKLERİMİZİN EFSANE SOSU. SPICY SOS; PATATESİ BİR DAHA BAŞKA SOSLA seafoodplus.info SOS; JUMBO KARİDES VE PİLAVLARIN ACI seafoodplus.info SOS; SALATALARIMIZ VINEGRETTA SOSUMUZ İLE DAHA GÜZEL.

SOSLARIMIZ KENDİ FABRİKAMIZDA UZUN AR-GE ÇALIŞMALARIMIZSONUCU GELIŞTİRDİĞİMİZ FORMÜLLERLE ÖZENLE ÜRETİLİR.

KENDİ ZEYTİNLİKLERİMİZDENSOĞUK SIKMA YÖNTEMİ İLE

ÜRETİLMEKTEDİR.

MİDYELERİMİZESERTİFİKALI VE ÖZEL ÇİFTLİKLERDE

ÜRETİLDİKLERİ İÇİN‘’GÜVENİLİR MİDYE’’ DİYORUZ.

B A L I K L A R I M I Z

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, 30 yıllık Dardanel tecrübesiyle, sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz

alarak, yılında kuruldu. Birbirindenlezzetli deniz mahsullerini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia kuruluşundan bu

yana ve konseptleri ile toplamda 12 şubede hizmet vermektedir.

Uluslararası alanda tanınan geleneksel lezzet markası olmak hedefiyle yola çıkan Dardenia, doğal ve katkısız lezzetleriyle

balık tutkunlarına enfesdeneyimler sunuyor.

Tüm Türkiye’ye balığı sevdirmeyi,sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmayı

hedefliyoruz. SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIK İLKELERİNİ KILAVUZ ALARAK,DOĞA ANAYA BÜYÜK SAYGI DUYUYOR, GELECEĞE

VERİMLİ DENİZLER BIRAKMAK ARZUSUYLA ÇALIŞIYORUZ.

E K M E K L E R I M I Z. .

Z E Y T I N Y A G I M I Z. ˘

M I D Y E L E R I M I Z. . .KENDİ FABRİKALARIMIZDA

BALIK EKMEK İÇİN ÖZEL OLARAKÜRETİLMİŞ EKMEKLERİMİZUZUN AR-GE ÇALIŞMALARIMIZ SONUCUNDA KORUYUCUSUZ VE KATKISIZ OLARAKMÜKEMMEL YUMUŞAKLIĞINAULAŞMIŞTIR.

Balik Nereden Geli yor.

Ciftlik Denizi. . .

MEZGİTCOD

USKUMRUFENER

DARDANEL TONTON BONFİLE

SARDALYAKALAMAR

LEVREKKARİDESSOMONMİDYE

NORVEÇNORVEÇ

SAROZ/NORVEÇMARMARA VE EGE

ATLANTİK, PASİFİK, HİNT OKYANUSLARIATLANTİK, PASİFİK, HİNT OKYANUSLARI

ÇANAKKALEİSPANYA / BABAKALE

EGE/AKDENİZMARMARA/İSKENDERUN

NORVEÇŞİLİ

DENİZDENİZDENİZDENİZDENİZDENİZDENİZDENİZ

ÇİFTLİKÇİFTLİKÇİFTLİKÇİFTLİK

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir