ider avcılar tel / İder Mobilya (@idermobilya) • Instagram photos and videos

Ider Avcılar Tel

ider avcılar tel

İder Mobilya avcılar mağazası

İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder, Yeni mağaza açılışları ile büyümeye devam edeceklerini belirterek, “ m²'lik mağazamızı halkımızla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye belirtti. 

Yeni mağaza açılışlarında büyük metrekareleri tercih ediyoruz

Yeni açılacak mağazalarında da metrekare konusunda titiz davranacaklarını belirten İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder; “İder hızla büyüyen bir marka olduğundan mağazalarımızın genişliğine oldukça önem veriyoruz. Ürünlerimizi en iyi şekilde sergileyebilecek mağaza konseptlerini tercih ediyoruz. Bu nedenle yeni açılacak mağazalarımızda da en az m² olmasına özen gösteriyoruz. Avcılar’da açılan m²'lik dev mağazamız, İder Mobilya açısından emsal niteliğindedir” dedi. 

“Mobilya sektöründe önemli bir yere sahibiz”

İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder, “Mobilya sektörü Türkiye’de her yıl büyüme gösteren sektörlerin başında geliyor. Ülkemizde dünya ile rekabet edebilecek standartlara sahip

Ider Mobilya Avcılar Mağazası, Avcilar, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

Avcilar şehrinde Ider Mobilya Avcılar Mağazası konumuna Toplu Taşıma

Avcilar, Türkiye'deki Ider Mobilya Avcılar Mağazası adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Ider Mobilya Avcılar Mağazası adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Ider Mobilya Avcılar Mağazası adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Ider Mobilya Avcılar Mağazası için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: İgs - Beylikdüzü Yönü; Mustafa Kemal Paşa; Cihangir Mahallesi; Esenyurt Yolu - Avcilar Yönü; Borusan Otomotiv - Esenyurt-Avcilar Yönü; Bağlar İçi - Avcilar Metrobüs Yönü.

OtobüsBZ34GAHT29Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A - MİNİBÜS: AMİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Ider Mobilya Avcılar Mağazası için yol tarifi alın.

Ider Mobilya Avcılar Mağazası adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Avcilar konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Ider Mobilya Avcılar Mağazası için Otobüs, Minibüs / Dolmuş ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Ider Mobilya Avcılar Mağazası adres: Avcilar Üniversite Mah. Londra Asfaltı Yan Yol No: 60 Sokağı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir