fenerbahce helsinki kadrosu / Son dakika: Fenerbahçe’nin Helsinki maçı kamp kadrosu belli oldu - Takvim

Fenerbahce Helsinki Kadrosu

fenerbahce helsinki kadrosu

Fenerbahçe-Helsinki maçının kadrosu belli oldu: O isimler kadroda yok!

Fenerbahçe-Helsinki maçının kadrosu belli oldu: O isimler kadroda yok!

funduszeue.info

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Finlandiya takımlarından Helsinki karşısında mücadele edecek.

Turu geçmek için elinden geleni yapacak olan sarı-lavivertli ekip, ilk maçında Kadıköy'de olacak.

Taraftarı karşısında mutlak galibiyet hedefleyen ve Finlandiya'ya eli güçlü gitmek isteyen Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

Bazı isimlerin maç kadrosunda yer almaması ise taraftarların dikkatini çekti.

FENERBAHÇE'NİN HELSİNKİ MAÇI KADROSU

UEFA Avrupa Ligi'nde play off turunda Helsinki ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu.

UEFA'ya sunulan listede Dimitris Pelkas, Steven Caulker, Kim Min-Jae, Mbwana Samatta, Burak Kapacak, Mathias Zanka, Mauricio Lemos, Diego Perotti yer almadı.

Bu isimler, Helsinki ile oynanacak iki karşılaşmada da forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Samatta, UEFA'nın FFP kurallarına takıldığı için kadroda yer almadı.

Fenerbahçe-Helsinki maçının kadrosu belli oldu: O isimler kadroda yok!

FenerbahçeAli Koç

Google News ile Takip Et

Fenerbahçe - HJK Helsinki: İlk 11'ler

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi ağırlayacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 'te başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Fenerbahçe - Helsinki maçı TV8'den canlı yayınlanacak.

Müsabakanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü Finlandiya'da oynanacak.

TUTTUR'DA HEMEN OYNA

Türkiye'nin en çok kazandıran bahis sitesi Tuttur'da hem maç öncesi, hem de canlı olarak iddia oynayabilirsiniz. Karşılaşma için Fenerbahçe'nin kazanmasına 1,39 oran açıklandı. HJK Helsinki galibiyetine 4,40 oran verilirken; beraberlik 3,55 olarak duyuruldu. 2,5 Alt'a 1,75, 2,5 Üst'e ise 1,58 oran açıklandı. Tuttur'da hemen oynamak için tıklayın

Fenerbahçe'nin eksikleri

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun ve Enner Valencia'nın yanı sıra Pelkas da bu maçta oynayamayacak. UEFA kadrosuna yazılmayan Mbwana Samatta da mücadelede görev yapamayacak. Ayrıca Mathias Zanka, Mame Baba Thiam, Mauricio Lemos, Burak Kapacak, Diego Perotti, Kim Min-Jae, Steven Caulker ve Nabil Dirar UEFA'ye verilen 23 kişilik kadroda yer almadı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe
Altay, Szalai, Serdar, Tisserand, Novak, Gustavo, Sosa, Osayi, İrfan Can, Mesut, Zajc

Helsinki
Tannander, Saksela, Moren, O'Shaughnessy, Murillo, Hostikka, Sparv, Jair, Ri. Riski, Ro. Riski, Valencic



Fenerbahçe, gün sonra Avrupa maçına çıkacak

Fenerbahçe, Avrupa arenasında gün sonra bir resmi karşılaşmaya çıkacak.

Sarı-lacivertliler, son olarak sezonunda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Zenit ekibiyle karşılaşmıştı.

Fenerbahçe, 21 Şubat tarihinde yapılan söz konusu karşılaşmanın ardından 2 yıl 5 ay 29 gün sonra bir Avrupa maçında boy gösterecek.

Pereira ile Avrupa maçı

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa maçına çıkacak.

Sarı-lacivertlilerin başında 2. dönemini geçiren Portekizli teknik adam, ilk olarak sezonunda Fenerbahçe ile Avrupa'da boy göstermişti.

Söz konusu sezonda Fenerbahçe ile Avrupa'da 14 mücadeleye çıkan Portekizli çalıştırıcı, sezonu başında da 2 mücadelede kulübede yer almıştı.

Avrupa'da maç

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile karşılaşacak Fenerbahçe, uluslararası alanda müsabakasına çıkacak.

Avrupa kupalarında sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı karşılaşmada 84 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 98 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip filelere gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise gol gördü.

"Kupa 2"de maç

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce maça çıktı.

Bu kulvarda daha önce oynadığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 49 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu maçta rakip fileleri kez havalandırırken, kalesinde gole engel olamadı.



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası