bursa muğla arası yol haritası / Bursa Muğla Arası Mesafe Kaç Kilometre, Yol Tarifi, Yol Haritası

Bursa Muğla Arası Yol Haritası

bursa muğla arası yol haritası

Bursa ile Muğla Arası Kaç Km?

Bursa Muğla Kaç Km

Bursa ile Muğla arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 538 Kilometre mesafededir. Bursa Muğla arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 5 saat 25 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 18:10 olacaktır.

Bursa Muğla Km Yakıt Hesaplama

Bursa ile Muğla yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 538 Km mesafede 35,0 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺839 olur. Dizel bir aracınız varsa 29,6 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺655 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺360 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺839₺655₺360

NOT: , 19.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24 TL, Motorin: 22.13 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Bursa Muğla Yol Tarifi

Bursa Muğla Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Bursa hava durumu veya Muğla hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Muğla Şehir Haritası

Bursa İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri



Bursa Muğla Yol Tarifi Haritası, Alternatif Yol Güzergahı

Bursa ile Muğla arası yol tarifi haritasını inceleyerek Bursa'dan Muğla'ya nasıl gidilir öğrenip, şehirlerarası yolculuk yapmak için bu güzergahı kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler.



Bursa ile Muğla arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.
Bursa ile Muğla arası mesafe 532 kmdir.
Bursa ile Muğla arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 6 saat 12 dakikasürmektedir.
Bursa Şehir Haritası

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır