sapanca düğün mekanları / Çınar Restaurant Sapanca - Düğün Mekanları Fiyatları | seafoodplus.info

Sapanca Düğün Mekanları

sapanca düğün mekanları

Sasa Harmanlık Sapanca

sasa harmanlık sapanca
AdresGöl Mah. Prof. Dr. Mehmet Abuç Cad. No: Harmanlık mevki Sapanca / Sakarya

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

Sasa Harmanlık Sapanca hakkında

Sasa Sapanca, hafta sonu kaçamağı tadında düğün yapabileceğin çok keyifli bir mekan! Burada açık ve kapalı alanlarda organizasyonlar gerçekleştirilebiliyor. Sapanca Gölü’nün hemen kenarında yer alması sayesinde çifte ve davetlilere leziz bir manzara vaat ediyor.

Doğasına hayran kalacağına inandığımız bu mekana kır düğünü organizasyonları ve kına geceleri yoğun ilgi görüyor. Mekanla ilgili sana fikir vereceğini düşündüğümüz detaylara bakalım şimdi:

Sasa Harmanlık Sapanca düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) - TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) - TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) - TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) - TL
  • Sasa Otel Sapanca düğün fiyatları, düğün sezonuna ve hizmet içeriğine göre değişiklik gösteriyor.
  • Fiyatları etkileyen en önemli faktörlerden bir diğeri de menü seçimi oluyor.
  • Sasa Harmanlık menülerinde makarnadan salataya, balıktan kırmızı ete kadar birçok farklı lezzet sunuluyor.
  • Sasa Sapanca’nın menülerinde değişiklik yapma imkanın da var.
  • Dilersen çocuklara özel, vegan, vejetaryen menüler de hazırlayabiliyorlar.

Yukarıdaki Sasa Harmanlık fiyat listesi, başlangıç menüleri için geçerli.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Yemekli kapasite kişi
Kokteylli kapasite kişi
Açık alan kapasitesi kişi
Kapalı alan kapasitesi kişi

Sasa Harmanlık restoranı ve peyzajıyla dikkat çeken bahçesiyle çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Davetli sayına ve düğün yapacağın mevsime göre en uygun olanını tercih edebiliyorsun. Kapalı alanları daha çok butik organizasyonlar için kullanılıyor.

Sasa Harmanlık Sapanca düğün paketleri

Sasa Harmanlık düğün yapmayı düşünen çiftlere birbirinden farklı düğün paketleri sunuyor. Bunlardan dilediğini seçebilirsin. Mekanın organizasyon sorumlusu, bu paketteki hizmetleri en iyi şekilde alman için tüm planlamaları yapacaktır. Paket dahilinde mekandan alabileceğin hizmetler şöyle:

  • Yemek / Kokteyl servisi
  • Ses ve ışık sistemleri
  • Canlı müzik / DJ
  • Fotoğraf ve video çekimi
  • Mekan süslemeleri
  • Otopark
  • Organizasyon sorumlusu
  • Menü tadımı

Sasa Harmanlık Sapanca iletişime geçen çiftlere de güncel düğün paketleriyle ilgili bilgi verip; sorulan tüm soruları yanıtlıyor.

Dekorasyon ve süsleme

Sapanca Sasa Harmanlık Otel’in organizasyonlara özel tasarladığı farklı konseptleri bulunuyor. Sandalye ve masalarda beyaz rengi ağırlıklı olarak kullanıyorlar. Ortama hareket kazandıran farklı renkler ise aksesuarlarda tercih ediliyor.

Davet alanlarında; konsepte uygun renklerde çiçekler, servis takımları, peçeteler, tüller kullanılıyor. Aynı tonlarda canlı çiçeklerle de göz alıcı gelin yolu tasarımları yapıyorlar. Kır düğününe yakışır süslemeler görüyoruz sayelerinde.

Mekandaki oturma düzeni, davetli sayısına göre oluşturuluyor. Ayrıca nikah seremonisi için de çok şık bir alan tasarlayabiliyorlar. Sandalyeler kilise nikahı düzeninde diziliyor ve nikah kıyılan alanın arkasına konsepte uygun şekilde hazırlanmış bir gelin tagı yerleştiriliyor.

Müzik

Mekanda gece ’e kadar canlı müzik / DJ ile eğlence devam ediyor.

Düğün fotoğrafçısı

Sasa Harmanlık Sapanca, düğünlerin yanı sıra fotoğraf çekimi için de muazzam bir mekan. Öncelikle mekanın çevresindeki doğal güzellikler dış çekim için ideal. Davet alanlarının şık süslemeleriyle, göl manzarasıyla, ağaçların arasında birbirinden güzel kareler çektirebilirsin. Özellikle gün batımı manzarası eşliğinde, ters ışıkta fotoğraf çektirmeyi unutma.

Mekanın etrafındaki alanları da dış çekim için değerlendirebilirsin. Sasa Harmanlık yürüyüş yolunda yolculuk ve doğa temalı karelere sahip olabilirsin.

Bu arada Sasa Harmanlık düğün paketi dahilinde fotoğraf ve video hizmeti sunuluyor. Dışarıdan da fotoğrafçı getirebiliyorsun dilersen.

Otopark

Sasa Harmanlık Sapanca’nın araç kapasiteli bir otoparkı var.

Alkışlarımız

  • Sasa Harmanlık Sapanca; İstanbul’a bir saat, Ankara’ya iki saat uzaklıkta yer alıyor. Yani sadece Sakarya’daki değil, İstanbul ve çevre illerdeki konukların da mekana rahatlıkla ulaşım sağlayabilir.
  • Dünya mutfağından harmanladıkları zengin bir menüleri var.
  • Menü tadımı imkanı sunmaları çok hoş. Düğünden önce davetlilerine sunacağın lezzetleri denemek büyük avantaj.
  • Mekanın after party alanı da bulunuyor. Eğlenceye doyamayanlar, biraz da yakın arkadaşlarıyla özgürce dans etmek isteyenler bunu bir düşünsün bizce.
  • Sasa Harmanlık Sapanca konaklama imkanıyla da ilgi görüyor. Uzaktan gelen misafirlerin düğünden sonra burada birkaç günlük tatil yapabilirler mesela.

Diğer organizasyonlar

Sasa Harmanlık Sapanca, düzenlediği keyifli düğünlerle nam salmış bir yer! Ama övgü aldıkları daha birçok organizasyonları oluyor. Burada; kına gecesi, nişan, mezuniyet töreni, sünnet düğünü, bayi toplantısı, kurumsal etkinlik, doğum günü, baby shower, açılış gibi birçok farklı organizasyon düzenlenebiliyor.

Kına gecesi organizasyonları için farklı konseptler hazırlayabiliyorlar. Özellikle pembe tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı süslemeler, mekana çok yakışıyor. Dilersen kına gecesini de düğün organizasyonuna ekleterek, ikisini bir arada yapabilirsin. Son zamanlarda bu tarz organizasyonları geçmişe göre daha sık görmeye başladık.

Şimdi Sasa Harmanlık kına gecesi fiyatlarına bakalım:

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu) - TL
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi) - TL

Sasa Harmanlık nerede?

Adres: Göl Mah. Prof. Dr. Mehmet Abuç Cad. No: Harmanlık mevki Sapanca / Sakarya

Sasa Harmanlık Sapanca’da kolayca ulaşabileceğin bir noktada yer alıyor. Özel araçlarla da toplu taşımayla da mekana gidilebiliyor. Şahsi araçlarıyla gelecek olan davetlilerin için de otopark hizmetleri bulunuyor.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

Kocaeli-izmit Düğün Organizasyonu Fiyatları,Sapanca Düğün Mekanları,Kocaeli-izmit Düğün Otelleri

Kocaeli ’deki
Düğün Davet Organizasyonlarınızda Hizmetinizdeyiz.
Kocaeli-izmit düğün mekanları,Düğün Mekanları,Kocaeli-izmit Düğün mekanları fiyatları,Sapanca düğün organizasyonu,Kocaeli-izmit kır düğünü mekanları,Kocaeli-izmit düğün fiyatları, Sapanca düğün organizasyonu fiyatları,Kocaeli-izmit düğün mekanları,Sapanca lüks düğün Otelleri ve Sapanca mekanları,Kocaeli sünnet düğünü mekanları,Kocaeli-izmit nişan organizasyonu ,Kocaeli düğün Hazırlıkları Firmaları

Özel Konseptli Düğünlerinizde

Mekan Temini
Menü Seçimi
Süsleme& Dekorasyon
Müzik Organizasyonu
Havai Fişek Gösterisi
Düğün organizasyonu
Nişan organizasyonu
Kına Gecesi
Sünnet Düğünü

Tüm özel Davetlerinizde Hizmetinizdeyiz…
Türkiye nin Her bölgesindeki Düğünlerinize özel Konsept Hazırlıyoruz…

Daha detaylı bilgi için bize Düğün Organizasyonunuz ile ilgili detaylı mail gönderebilir veya Telefon açabilirsiniz….

seafoodplus.info Wedding Center
[email protected]
Kocaeli sorumlumuz Gsm no: + 78 23

sunset2

Düğün-Davet Organizatörünüz Diyorki!..

Kocaeli ‘deki Düğün organizasyonlarınızı
Bırakın Dügününüzü Profesyoneller Yapsın&#;

Dügününüzün akıllarda hoş bir anı olarak kalmasını ve her şeyin kesinlikle eksiksiz olmasını istiyorsanız yapacağınız tek şey hayallerinizi ve isteklerinizi en ince ayrıntısına kadar BİZE anlatıp düğününüzün keyfini çıkartmak.

Bizler ,evlenecek çiftlerin beğenileri, ilgi alanları, yaşam tarzları doğrultusunda özel düğün konseptleri hazırlıyoruz.. Bu konseptlerde, düğünün balayı programı dahil en ince detaylar planlanıyor. Mekan güzelleştirmeyi bir sanat olarak ele alıp, organizasyonu,otel kapısından balo salonundaki nikah masasına kadar bir bütünlük içinde uzanıyor. Masa düzenlemeleri, düğünlerin olmazsa olmazı gümüş şamdanların canlı yada kurutulmuş güllerle süslenmesi, peçetelikler, pasta seçiminin tamamı; belirli bir renk, armoni ve ahengi sağlayacak şekilde ele alıyoruz.

Mekan ve mönü seçiminden sanatçı ve müzik grubu teminine, davetiyelerin tasarımı ve basımından dağıtımına, nikah şekerlerine kadar her işi üstlenirken çiftlerin neşelerinin bir an bile kaçmaması için çalışıyorlar.

Limuzin servisi, havai fişek gösterileri, animasyon ve video gösterilerine kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz.

düş01

Türkiye nin hangi şehrinde olursa olun eğer özel ve güzel bir Düğün Organizasyonu düşünüyorsanız Mutlaka bizden Fikir almanızı Tavsiye ediyoruz.

Burada en önemli detaylar dan bir taneside Düğün organizasyonu nuzun Tarihini kesinleştirdikten sonra Düğün Mekanı nın ayarlanması konusunda geç kalmamanız…

Düğün Organizasyonlarınızda birlikte olmak dileğiyle….
İyi bir hazırlık dönemi diliyoruz.

Saygılarımızla
seafoodplus.info – Wedding Center
Evlilik Danışmanı ve Düğün-Davet Organizatörü
[email protected]

Kocaeli Düğün Mekanlarımız için lütfen bilgi isteyiniz..
Kocaeli’ deki en güzel düğün organizasyonlarını sizler için hazırlıyoruz..
Uygun fiyat alternatifleri ve düğün mekanları için dugun davet asistanınızı arayabilir veya seafoodplus.info wedding center İzmir merkez ofisimizden Kocaeli sorumlumuz ile görüşebilirsiniz…

seafoodplus.info – Wedding Center
[email protected]
Kocaeli sorumlumuz gsm no : + 78 23

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir