akıncı 20 bölüm full izle / Akıncı Bölüm Sezon Finali full izle

Akıncı 20 Bölüm Full Izle

akıncı 20 bölüm full izle

Akıncı 9.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı 9.Bölümde de nefes kesecek sanelerle ekranada olcak

Akıncı 8.Bölüm Ful tek parça izle

AKINCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akıncı, Profesör Yusuf ve kızı Deniz'in kaçırıldığı yere baskın yapar. Köşeye sıkışan Köksal ve adamları Akıncı'yla amansız bir mücadeleye girişir. Cevdet, Yusuf ve kızı için ölüm emrini verirken hiç hesaba katmadığı bir sürprizle karşılaşır. Cüneyt ise Nergis'in ihanetine karşılık harekete geçer. Nergis'in gizlediği tüm belge ve dosyaları ulaşabilmek için özel arama izniyle stüdyoya gelir. Nergis'i köşeye sıkıştırmaya çalışan Cüneyt'in karşısına Fatih çıkar. Cüneyt ve Nergis arasında oklar iyice gerilir. Emniyetin operasyonuna karşılık vermek isteyen teröristlerin ele geçirdiği hastanede yaşanan olayda ise Akıncı ve Terörle Şube Müdürü Kemal Günay çatışmanın tam ortasında karşı karşıya gelir.

AKINCI SON BÖLÜM İZLE

Akıncı 8.Bölüm Önizleme Akıncı 4.Bölüm İzle

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı 5.Bölümde de enefes kesecek

AKINCI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet, polis sorgusundan kurtulmanın yollarını araraken Nergis de babasının 'gerçekte' kim olduğunu öğrenmek için Kemal'den yardım ister. Lukas görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı'ya karşı savaş açmak için güç toplar. Lukas'ı takipte olan Akıncı için bu savaş beklediği fırsattır ama Lukas beklenmedik bir hamle yapar. Gizli Yapı, yetki alanının dışına çıkan Lukas için ölüm emri verir ve bu görev Cevdet Emiroğlu'na verilir. Bunu öğrenen Lukas, Cevdet'i Nergis üzerinden vurmayı planlar. Üstelik bu kez Akıncı, Nergis'in yardımına koşamayacak kadar uzaktadır. Nergis'i kurtarmak için sürpriz bir isim ortaya çıkar.

AKINCI SON BÖLÜM İZLE

Akıncı 4.Bölüm 2. Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl Bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl Hakkında

Tims Productions yapımı Muhteşem Yüzyıl dizisi, genel oalrak Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan arasındaki aşkı konu edinmektedir. Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi, oldukça ilgi görmüştür. yılının ilk ayında ekranlara gelmeye başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisi toplamda bölümden oluşmaktadır. Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler, Yağız Alp Akaydın ve Mert Baykal'ın bulunduğu projenin yapımcılığını Timur Savcı üstlenmektedir. Çekimlerinin Tims Stüdyolarında yapıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde birbirinden başarılı isimler yer alırken dizinin Senaristi Meral Okay, ilk bölümden itibaren dizinin bir kurgudan oluştuğunu yani gerçekleri yansıtmadığını söylemiştir. Toplamda 4 sezondan oluşan Muhteşem Yüzyıl, 'Son Dem, Son Sezon' sloganıyla finalini yapacağı sezonu gerçekleştirmiştir. 11 Haziran ise son bölümü ile ekranlara gelerek final yapmıştır.

Osmanlı İmparatorluğunun padişahı Kanuni Sultan Süleyman ve aşık olduğu kadın Hürrem Sultan'ın hayatı ele alınmaktadır. Kanu Sultan Süleyman, babası Yavuz Sultan'ın ölümü üzerine tahta geçer. Bu zaman içerisinde saraya getirilen cariye Hürrem Sultan'ı görür ve ona aşık olur. Ancak Hürrem Sultan intikam peşindedir. Bunu farkeden Valide Sultan, Mahidevran Sultan, Şehzade Mustafa ve Pargalı İbrahim Paşa engel olacaklardır. Hürrem Sultan ise, aşık olduğu padişah Kanuni Sultan Süleyman ve devleti arasında seçim yapmak zorundadır. Muhteşem Yüzyıl, bu zorlu mücadelenin hikayesi.

Muhteşem Yüzyıl dizisi Karakterleri

Kanuni Sultan Süleyman (Halit Ergenç); Osmanlı padişahı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde babasının ölümünün ardından tahta geçer. Saraya gelen cariyelerden Hürrem Sultan'a aşık olur.

Hürrem Sultan (Meryem Uzerli / Vahide Perçin); Saraya getirilen Rutenyalı cariye. Padişah Kanuni Sultan Süleyman'ın karısı olacaktır. Padişaha dört şehzade ve bir sultan doğurur.

Mahidevran Sultan (Nur Fettahoğlu); Kanuni Sultan Süleyman'ın hasekisi Şehzade Mustafa'nın annesi.

Ayşe Hafsa Sultan (Nebahat Çehre); Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi.

Şehzade Mustafa (Mehmet Günsur); Kanuni Sultan Süleyman'ın Mahidevran Sultan'dan olan en büyük oğlu. İlerleyen bölümlerde boğularak öldürülecektir.

Malkoçoğlu Yahyapaşazade Bali Bey (Burak Özçivit); Soylu bir aileden gelen Bali bey, yıllarca akıncı beyi olarak hizmet vermiştir.

Şehzade Selim (Engin Öztürk); Hürrem Sultan'ın oğlu.

Devamını Göster

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası