2017 gelinlik modelleri prenses / 2017 Tesettür Prenses Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri Prenses

2017 gelinlik modelleri prenses

Kabarık eteği ile gelin adaylarının hayallerini süsleyen prenses gelinlik modelleri, birbirinden şık tasarımları ile gelinlik markalarının yeni sezon koleksiyonlarında yerini alıyor. Straplez, göğüs dekolteli, transparan, işlemeli, dantelli gibi birçok farklı model seçeneği ile düğünüz için kabarık etekli, belden oturan bir gelinlik tercih etmek isterseniz, ünlü markaların yeni sezon prenses gelinlik modellerine göz atabilirsiniz…

Straplez Prenses Gelinlik Modelleri 

Straplez kesimler, prenses gelinliklerde en çok karşımıza çıkan modeller. Düşük kol detayları ile oldukça romantik bir görünüme sahip olan bu modelde; vücuda oturan tasarımı ve oldukça kabarık formdaki eteği dikkat çekiyor.

Üst kısmındaki taş işlemeleri ve etek ucundaki dantel işlemeleri ile oldukça zarif bir görünüme sahip olan bu straplez prenses gelinlik modeli, kabarık eteği ile ince belli kadınlar için ideal bir seçenek.

Yine benzer bir model. Bu kez straplez üst kısmını tamamlayan bir transparan, işlemeli koları da var. Kabarık formdaki tül eteği ile oldukça şık ve zarif bir görünüme sahip.

2017 Prenses Gelinlik Modelleri

Dantel işlemeli kolları ile oldukça romantik bir görünüme sahip olan bu gelinlik, 2017 prenses gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Sırtındaki bağcık detayları da gelinliğe ayrı bir hava katıyor.

Prenses gelinliklerde artık kat kat etekler öne çıkıyor. Katlı formdaki tül eteği ve bele oturan işlemeli üstü ile oldukça zarif bir model. Düğününüzü lüks bir otelde yapacaksanız, bu tarz gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller, kır düğünü gibi açık alanlarda yapılan düğünler için çok da uygun değil.

Yine 2017 yılında trend olan bir başka model. Üst kısımdaki transparan detayı ve üzerindeki işlemeleri ile oldukça modern ve romantik bir görünüme sahip olan bu model, 2017 yılının moda prenses gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

prenses-gelinlik-modelleri-

Daha farklı bir tasarım arayanlar için iddialı ve dikkat çekici bir model. Vücuda oturan bel kısmı ile ince belinizi ortaya çıkaran bu özel tasarım gelinlik, parlak eldivenleri ile özel bir görünüme kavuşuyor. Göğüs kısmından çıkan ve sırtı saran detayı da gelinliğe ayrı bir hava katıyor. 2017 prenses gelinlik modelleri arasında yer alan bu model, klasik modellerden sıkılanlar için farklı bir alternatif oluşturuyor.

Kaynak: https://www.asortik.net/2017-prenses-gelinlik-modelleri-1932

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor...

En Güzel Prenses Gelinlik Modelleri ve Fiyatları 2017

Gelinlik arayışına başlayan gelinlik adayları prenses model gelinliklere de mutlaka göz atarlar. Eğer sizin hayalinizdeki gelinlik modeli prenses gelinlik ise prenses gelinlik modelleri ve fiyatları hakkında bilgi almanız, alışveriş sırasında işinize yarayacaktır.

Büyüleyici Prenses Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Şık prenses gelinlik modelleri ve fiyatları, gelinliği alacağınız yere göre değişiklik gösterebilir. Bazen semtler arasında da bile model ve fiyat farklılıkları görülebilir. Ayrıca şehirden şehire de fiyatlar artıp azalabilir. En net fiyatı gelinlikçilerden alabilirsiniz.

Dantel İşlemeli Prenses Gelinlik Modelleri 2017

Prenses gelinlikler abartıyı ve gösterişi kaldırabiliyorlar. Eğer gösterişli gelinlikleri seviyorsanız bu tarz bir modele bakabilirsiniz. Straplez, üzerinde dantel işlemeleri olan bu gelinlik balo salonunda yapılacak bir düğün için de oldukça uygun olacaktır. Böyle bir gelinlikle kendinizi prenses gibi hissedeceksiniz.

Taşlı Prenses Gelinlik Modelleri

Prenses modelin zaten gösterişli olduğunu düşünüyorsanız ve fazla detayları olan bir gelinlik istemiyorsanız üst kısmı taşlı, eteklerinde işlemeler olan bu gelinlik sizin için ideal olabilir. Bol tüllü eteği gerçekten göz kamaştırıyor.

Fransız Dantelli Prenses Gelinlik Modelleri

Straplez gelinlikle rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, gelinliğin askılarının düşeceğinden ve rahat edemeyeceğinizden korkuyorsanız kolsuz bir gelinlik giyebilirsiniz. Üst kısmı dar, boncuklu bu gelinlik oldukça şık bir seçim olacaktır. Transparan detayları ve dantelleri de oldukça güzel duruyor.

Düşük Askılı Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

Düşük askılı gelinlikler son yıllarda çok moda. Eğer siz de bu tarz gelinliklerden hoşlanıyorsanız düğününüz için düşük askılı bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Sade gelinliklerden hoşlananlar bu gelinliği oldukça beğenecek. Üst kısmı taşlı olan gelinlikte dantel detayları görülmüyor. Askılarındaki, göğüs kısmındaki ve eteklerindeki tüyler gelinliğe ayrı bir hava katmış.

İşlemeli Prenses Gelinlik Modelleri

Düğününüz balo salonu gibi gösterişli bir yerde yapılacaksa gelinliğiniz de buna uygun olmalıdır. Üzerinde işlemeleri olan, dantelli şık bir gelinlik düğününüz için ideal bir seçim olabilir.

Prenses Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Prenses gelinlik fiyatları 1000-1500 TL'den başlıyor. Üst bir sınır vermek mümkün değil. 5000 TL'ye de 15000 TL'ye de 100000 TL'ye de gelinlik bulabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Kapalı Prenses Gelinlik Modelleri

Birbirinden şık prenses gelinlik modelleri ve fiyatları konusunda fikir edindiyseniz, tessettür gelinlik modellerine göz atmak için Birbirinden Güzel Kapalı Prenses Gelinlik Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.

Arama

2017 Prenses Gelinlik Modelleri

2017 Prenses Gelinlik Modelleri gelin adaylarına merhaba dedi bile. Düğün tarihi belirlenir ve özellikle durumun farkında olan hanımları tarifi mümkün olmayan bir heyecan ve panik kaplar. Bu heyecanın sebebi ise, düğünde giyilip, yıllarca konuşulacak olan gelinlikten başkası değildir. Bırakın modelini, haftalarca nasıl bir tarz olması istendiğine bile karar veremeyen gelin adaylarına modacıların kıyağı prenses model gelinliklerdir. Kararsız kalıp nasıl bir gelinlik seçeceğine karar veremeyenler için bu harika tasarımları incelemeleri gerektiğini hatırlatmalıyız.  Gelinlik deyince akla gelen beyazın dışında krem ve bej tonlarının da kullanıldığı bu tasarımları ele alıp inceleyelim. Böylelikle düğün günü yaklaşıp ta henüz gelinliğini seçmemiş olan gelin adaylarına destek olmuş olalım.

Çaylarınızı aldıysanız gelin hep birlikte 2017 prenses gelinlik modellerine bakalım ve aklımızda olan deli sorulara yanıt bulalım. Prenses model gelinliklerden en öne çıkan birkaç modeli paylaşalım. Açık tarzda giyinenler için hazırlanmış olan gelinlikler, etek kısımlarında bolca tül kullanılmış ve göğüs dekoltesi verilmiş olan prenses gelinlik dekolte sevenler için görülebilir. Tek omuz askısına sahip olan ve üst kısmında gipür detayları bulunan gelinlik modeli, modern bir gelinlik giymeyi isteyenler için vitrinde yer alıyor. Gelinlikte tül detayını sevmeyenler için, alt eteklerinin tamamı saten olan ve üç kısımlarında taşlar bulunan model göz kamaştırıcı bir şıklık sergiliyor.

Kapalılar için tasarlanmış olan türbanlı 2017 prenses gelinlik modellerine gelin bakalım. Türbanlı gelinlik modelleri arasında yer alan prenses modeli gerçekten görülmeye değer. Kocaman etek detayı ile kanatlarını açmış bir kuğu gibi görünen bu harika tasarım, bakmanız gereken ilk modeldir. Türbanında taş işlemeleri bulunan ve kuyruk detayı ile hareketlendirilen prenses modeli gelinlikler ise şaşalı giyinmekten hoşlanan gelin adayları için ideal bir seçenektir. Kabarık gelinliklerden hoşlanıyorsanız, ilk bakmanız gereken modellerden bir tanesi prenses gelinliklerdir. Alışılmışın dışına çıkmak isteyenlerin tercih etmesi gereken modellerden biri olan, alt eteklerinde bolca tül kullanılan tasarımlardır. Gösteriş seviyorsanız swarovski taşları ile ince ince işlenmiş olan, gece sizi sultanmışsınız gibi hissettirecek taşlı modellere bakabilirsiniz.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor...

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor...

Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017

Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017

Kabarık veya balo tipi gelinlik olarak bilinen prenses gelinlik modelleri sadece normal gelinliklerde değil tesettür gelinlik modellerinde de kullanılır. Tesettür prenses gelinlik modelleri2017’de de evlenecek olan gelinlerin gönlünü fethetmeyi başarıyor.

Tesettür prenses gelinlik modellerinin özellikleri

Adı üstünde olan prenseslerden esinlenerek yapılan prenses tipi gelinlikler, oldukça kabarık ve tülü bir elbise türüdür. Kat kat gelen file tarzı kumaşların üst üste gelerek kabartılan ve özellikle gelinliğin içine giyilen tarlatanı diğer gelinliklere göre daha geniş olan gelinliklere tesettürprensesgelinlikler diyoruz. Ve bu file tarzı kumaşların üstüne genellikle çeşitli boyutlarda ve renklerde inciye benzer boncuklar kullanılmasının yanı sıra pek ağır olmayan sade danteller kullanılabiliyor.

  • Prenses kesim gelinliklerin çeşitleri
  • Bel kesimine göre prenses tipi gelinlikler
  • Tam prenses, yani eteğin tam olarak belden kesildiği gelinlikler.
  • Düşük bel, yani eteğin bel ve kalçanın tam ortasından kesildiği gelinlikler.
  • Etek kesimine göre prenses tipi gelinlikler
  • Kuyruksuz ve tam yuvarlak olan gelinlikler.
  • Hafifçe arkaya U yaparak uzanan gelinlikler.
  • Olabildiğince uzun ve tam kuyruk olan gelinlikler.

Tesettür prenses gelinlik modelleri hangi vücut tipine uygun?

Neredeyse tamamen armut tipi vücutlar için üretilmiş bu gelinlik türü benzer vücut tipi olarak kum saatine de uygun bir kesime sahip gelinlik türüdür. Ama bu vücut tiplerine uygun diye başkası giyemez diye bir şey yok hatta uzun boylulara düşük bel prenses modeli önerilebilir.

Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017

ETİKETLER:en güzel Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017, Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017, yeni sezon Tesettür prenses gelinlik modelleri 2017

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır