kazandıran bankkart / Ziraat Bankası’ndan Kazandıran Bankkart ve Özellikleri | Finans Arşivi

Kazandıran Bankkart

kazandıran bankkart

TotalEnergies İstasyonlarında 75 TL Değerinde Bankkart Lira hediye!

OYAK Grup Şirketleri bünyesinde hizmet veren Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş., Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine ayrıcaklı fırsatlar sunuyor. Bankkart ile anlaşmalı TotalEnergies İstasyonlarında geçerli olmak üzere farklı günlerde ve tek seferde yapılacak TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişleri, 75 TL değerinde Bankkart Lira kazandırıyor.

Bankkart sahiplerine özel sunulan kampanya, 01 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında sadece Bankkart anlaşmalı TotalEnergies İstasyonlarında yapılan TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde geçerli olacak. Bankkart sahipleri kampanyadan sadece birer kez faydalanarak en fazla 75 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilecek. Kazanılan Bankkart Lira’lar, 20 Mart tarihine kadar kullanılabilip, yalnızca Bankkart anlaşmalı TotalEnergies İstasyonlarında geçerli olacak.

Kampanyaya Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business  sahipleri katılabilecek. Kampanyaya Bankkart Mobil ile funduszeue.info’den veya SMS ile katılım sağlanabilir. SMS ile katılmak isteyen Bankkart sahipleri “TE” yazıp ’e SMS göndererek kampanyaya ücretsiz olarak katılım sağlayabilirler.

Kampanya koşulları ve detaylı bilgiye funduszeue.info, funduszeue.info, ve Bankkart Mobil  uygulamasından ulaşılabilir.

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran Güzel Enerji Akaryakıt, akaryakıt ve madeni yağ sektöründe geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunmaya devam edecek. 

Ziraat Bankası&#;nın yeni tanıttığı ve uygulamaya aldığı Kazandıran Bankkart, çok özel ayrıcalıklarla hizmete sunuldu.


En başından söylemeliyim ki, Genç Bankkart ve Harçlık Avans kullanan banka müşterileri Kazandıran Bankkart özelliklerinden faydalanamıyorlar. Bunun dışında Ziraat Bankası ATM kartı olan müşteriler,  00 00 ya da sahip oldukları Bankkart’ın son 4 hanesini &#;KAZANDIRAN &#; şeklinde yazıp &#;ye SMS göndererek Kazandıran Bankkart özelliklerini kullanmaya devam edebiliyorlar. ( numarasına gönderilen SMS ücretleri 0,50kr)


Kazandıran Bankkart&#;ın Özellikleri


Kazandıran Bankkart ile yurt içinde, yurt dışında ve internette yapacağınız tüm alışveriş işlemlerinde alışveriş tutarınızın %0,50&#;si kadar ödül para kazanıyorsunuz. Ödül paralarınız bir sonraki ay başında bankkartınıza bağlı hesabınıza nakit olarak yatırılıyor. Kazandıran Bankkart&#;ınıza bağlı ana hesabınızda TL&#;nin üzerinde bakiye olması durumunda, hesap bakiyeniz üzerinden günlük faiz kazanıyorsunuz. Faizli bakiyeniz günlük olarak hesabınıza yansıtılıyor.


Etiketler:En iyi Günlük Banka FaiziGençbankkart Harçlık AvansKazandıran BankkartZiraat Bankası

Kampanyalar

Et ürünlerimiz yerli üreticilerde helal sertifikalı etten üretilmektedir.

Yerli Üretim

Ziraat Bankkart&#;tan günlük faiz

Ece CEYHUN

BORSA / F&#;NANS SERV&#;S&#;

Ziraat Bankas&#;, kartl&#; ödemeler dünyas&#;nda tercihini banka kart&#;ndan yana kullan&#;yor. Al&#;&#;veri&#;lerde banka kart&#; kullan&#;m&#;n&#; art&#;rmak konusunda iddial&#; hedefler koyan Ziraat, Genç Bankkart, Ula&#;&#;m Bankkart, Kampüs Kart'&#;n ard&#;ndan &#;imdi Kazand&#;ran Bankkart'&#; ç&#;kartt&#;. Kazand&#;ran Bankkart'&#;n tan&#;t&#;m&#;n&#; yapmaya ba&#;lad&#;&#;&#; yakla&#;&#;k 3 haftal&#;k sürede bin mü&#;terinin cüzdan&#;na giren Ziraat Bankas&#;'nda y&#;l sonuna kadar hedef 1 milyon mü&#;teriye ula&#;mak.

Türkiye'de toplam milyon adet olan banka kart&#;n&#;n milyonu Ziraat Bankas&#;'nda. Bankan&#;n mü&#;teri profiline bak&#;ld&#;&#;&#;nda 5 milyondan fazla emekli, milyondan fazla ö&#;renci bankac&#;l&#;k i&#;lemlerini Ziraat arac&#;l&#;&#;&#; ile yap&#;yor. Bankan&#;n maa&#; mü&#;terilerinin yüzde 10'unu A plus denilen zengin kesim olu&#;turuyor. Kalan yüzde 90'&#;n yar&#;s&#; 2 gün içinde kalan&#; ise önce maa&#;&#;n&#;n yüzde 60'&#;n&#; çekiyor ard&#;ndan ortalama 2 haftada hesab&#;ndaki nakdin tamam&#;n&#; çekmi&#; oluyor. Bankan&#;n ortalamas&#;na bak&#;ld&#;&#;&#;nda gün içinde vadesiz mevduat hesab&#; olan mü&#;teri paray&#; cüzdanda ta&#;&#;maya ba&#;l&#;yor. Banka bu ortalamay&#; mümkün oldu&#;u kadar uzatmak istiyor. Ama tüm bunlar&#;n ötesinde Ziraat Bankas&#;, geni&#; mü&#;teri a&#;&#;na daha henüz ödemeler dünyas&#;nda ald&#;&#;&#; pay çok s&#;n&#;rl&#; olan banka kart&#;n&#;n ATM'den para çekmenin ötesinde al&#;&#;veri&#; yapmak içinde kullanabilece&#;i bir dünya yaratmak istiyor. Onun içinde banka bugün puan toplayan, taksit yapan, kampanyalarla farkl&#; avantajlar sunan normal bir kredi kart&#;n&#;n baz&#; özellikleri ile tasarruf bankac&#;l&#;&#;&#;n&#; banka kart&#;na yüklüyor.

Ziraat Bankas&#; Ödeme Sistemleri Grup Ba&#;kan&#; Osman Tanaçan ile hem yeni ç&#;kart&#;lan banka kart&#;n&#; hem de bankan&#;n ödeme sistemlerinin geldi&#;i büyüklü&#;ü konu&#;tuk.

Al&#;&#;veri&#; için nakit çekmeye gerek yok
Ziraat Bankas&#; Ödeme Sistemleri Grup Ba&#;kan&#; Osman Tanaçan, banka kart&#;n&#;n sadece ATM'den para çekmek için de&#;il bir al&#;&#;veri&#; arac&#; olarak da alg&#;lanmas&#;n&#; sa&#;lamak istediklerini belirterek "Hedefimiz banka kart&#; ile al&#;&#;veri&#;i art&#;rmak" dedi ve ekledi: "Ziraat Bankas&#; olarak son dönemde farkl&#; segmentlerdeki mü&#;terilere yönelik farkl&#; avantajlar sunan birçok yeni banka kart&#; ürünü ç&#;kard&#;k. Türkiye'de kredi kart&#; taksit ve puan gibi özelliklerin geli&#;tirilmesi ile çok h&#;zl&#; büyüdü. Yapt&#;&#;&#;m&#;z ara&#;t&#;rmalar e&#;itim ve i&#; düzeyi ba&#;&#;ms&#;z toplumun büyük kesiminin banka kart&#;n&#; sadece nakit çekmek için kulland&#;&#;&#;n&#; gösteriyor. Kredi kart&#; çok güzel bir ödeme arac&#; ama ondan daha da güzel bir ödeme arac&#; da banka kart&#;. Banka kart&#; sadece ATM'den para çeken bir kart olarak dü&#;ünülüyor halbuki kredi kart&#;ndan hiç fark&#; yok. Kazand&#;ran Bankkart'ta hem al&#;&#;veri&#; yap&#;labilece&#;ini yazd&#;k hem de mesaj&#; vurgulamak için kart&#;n üzerine market arabas&#; bile koyduk. Banka kart&#; ile 1 TL'de harcars&#;n TL'de harcars&#;n.  Bütçesine hakim olmak isteyen banka kart&#; kullan&#;r."
Banka kart&#;n&#; Ziraat Bankas&#;'n&#;n kuvvetli kaslar&#;ndan biri olarak niteleyen Tanaçan burada pazar paylar&#;n&#;n yüzde 21 oldu&#;una i&#;aret ederek "Biz banka kartlar&#;n&#; büyütürsek sektörde büyür. Onun için banka kart&#;na olan fark&#;ndal&#;&#;&#; art&#;rmak için çal&#;&#;maya devam edece&#;iz" aç&#;klamas&#;nda bulundu.

Kredi kart&#;ndan fark&#; kalmayacak
7 ayl&#;k çal&#;&#;man&#;n sonucunda nisan ay&#;nda önce ATM ve &#;ubelerde tan&#;t&#;m yapt&#;klar&#;n&#; geni&#; kitlelere temmuzun son haftas&#;ndan itibaren duyurduklar&#;n&#; kaydeden Tanaçan, "Nisan ve temmuz aras&#;nda bin ki&#;iye ula&#;t&#;k. Tan&#;t&#;ma ba&#;lad&#;&#;&#;m&#;z 3 haftal&#;k sürede bin adete ula&#;t&#;k. Y&#;l sonu hedefi 1 milyon" aç&#;klamas&#;nda bulundu. 
&#;imdilik nakit kazand&#;ran ve hesaptaki paraya birikimli getiri sa&#;layan Kazand&#;ran Bankkart'a ileride kredi kart&#;n&#;n taksit gibi ba&#;ka özellikleri de eklenecek. Ki&#;iselle&#;tirilebilecek, dönemsel, sektörel ya da kitlesel kampanyalar yap&#;lacak.
Tanaçan, kart&#; anlat&#;rken tasarruf özelli&#;ine s&#;kça vurgu yapt&#;. Hem harcayan hem de hesab&#;nda TL üzerinde para b&#;rakan bir mü&#;terinin kazanc&#; konusunda ise &#;u bilgiyi verdi: "Kart, ilk al&#;&#;veri&#;le kazand&#;rmaya ve biriktirmeye ba&#;l&#;yor. TL'ye kadar faiz veriyor. Diyelim ki TL harcad&#;n&#;z, binde 5 yani TL kazand&#;n&#;z. Geri kalan TL'ye de piyasa &#;artlar&#;na göre de&#;i&#;mekle beraber, yüzde 5 faiz veriyor. Yakla&#;&#;k 10 TL para kazan&#;yorsunuz. Toplam getiri yüzde 11'i buluyor."

Al&#;&#;veri&#;in yüzde 5'i banka kart&#;yla yap&#;l&#;yor
Almanya'da i&#;lemlerin yüzde 90'dan fazlas&#; banka kart&#; ile yap&#;l&#;rken Türkiye'de ayn&#; grafik kredi kartlar&#; için geçerli. Tanaçan, ürünün ç&#;k&#;&#; noktas&#;n&#; anlat&#;rken "20 milyon kart&#;m&#;z ve çok büyük bir mü&#;teri kitlemiz var. Banka kart&#;n&#; kullanmay&#; te&#;vik etmek laz&#;m. Ki&#;ilerin kredi kart&#; kullanma tercihlerinde puan toplamak ve taksit imkan&#;na sahip olmak önemli bir yer tutuyor. Biz öyle bir kart yapal&#;m ki bu kart hem harcarken kazand&#;rs&#;n hem de hesab&#;nda para tutarken kazand&#;rs&#;n istedik. Bugün al&#;&#;veri&#; cirosunun 34 milyar TL'sini kredi kart&#;, 2 milyar TL'sini banka kart&#; ile yap&#;lan harcamalar olu&#;turuyor. &#;imdilik al&#;&#;veri&#;in sadece yüzde 5'i banka kartlar&#; ile yap&#;l&#;yor" diye konu&#;tu.
Tanaçan, Ziraat Bankas&#;'n&#;n kap&#;s&#;ndan her gün yeni emekli mü&#;teri, yeni maa&#; mü&#;terisi ya da genç mü&#;teri girdi&#;ini de anlatarak "Mü&#;terilerimizin tek bankas&#; olarak kalmak istiyoruz" ifadelerini kulland&#;.

Her 4 i&#;lemden biri Ziraat kart&#;yla yap&#;l&#;yor

Ziraat Bankas&#;'n&#;n ödeme sistemlerinde sektördeki konumu hakk&#;nda da bilgi veren Tanaçan, kredi kart&#;nda &#;&#; Bankas&#;'n&#;n Maximum kart ailesine üye olan bankan&#;n bu cephede milyon mü&#;terisi bulundu&#;unu da bildirdi.
Türkiye'de temmuz ay&#;nda banka kart&#;yla al&#;&#;veri&#; yapmak ve para çekmek için milyon adet i&#;lem yap&#;ld&#;. Tanaçan'&#;n verdi&#;i bilgiye göre bu rakam&#;n yüzde 24'ü yani 30 milyon adeti Ziraat Bankas&#;'n&#;n banka kartlar&#; ile gerçekle&#;tirilmi&#;. Yani sektördeki her 4 i&#;lemden biri Ziraat Bankas&#;'n&#;n kartlar&#;yla yap&#;l&#;yor. milyon i&#;lemin de 47 milyon adedi al&#;&#;veri&#; cirosunu olu&#;turmu&#; durumda. Ziraat'in buradaki pazar pay&#; ise yüzde Ziraat'in pazar pay&#; i&#;lem adetlerinde daha yüksek cirodaysa daha dü&#;ük. Temmuzdaki yakla&#;&#;k 2 milyar TL'lik al&#;&#;veri&#; cirosunun yakla&#;&#;k milyonu Ziraat'in. Tanaçan, "Ziraat Bankas&#; mü&#;terisi, banka kart&#;n&#; sektör ortalamas&#;ndan daha s&#;k ama daha küçük i&#;lemler için ç&#;kart&#;yor" dedi.


Kartlar ve ADK'da y&#;ll&#;k hacim milyar TL'ye ko&#;uyor
Ziraat Bankas&#; Ödeme Sistemleri Grup Ba&#;kan&#; Osman Tanaçan, y&#;l sonunda internet, POS, ATM, kredi ve banka kart&#; olarak dü&#;ünüldü&#;ünde hacmin milyar TL'yi bulaca&#;&#;n&#; söyledi. &#;nternet bankac&#;l&#;&#;&#;nda geçen y&#;l&#;n tamam&#;nda milyar TL'lik i&#;lemin gerçekle&#;ti&#;ini belirtenTanaçan, bu y&#;l&#;n ilk 6 ay&#;nda ise hacmin milyar TL'yi buldu&#;u bilgisini payla&#;t&#;. Y&#;ll&#;k 40 milyon adet i&#;lem hedeflediklerini ve sonunda milyon olan internet bankac&#;l&#;&#;&#;n&#; kullanan mü&#;teri say&#;s&#;n&#;n bugün art&#;k milyona geldi&#;ini aktaran Tanaçan, "Y&#;l sonunda internet bankac&#;l&#;&#;&#;n&#;n toplam hacmi milyar TL'yi bulur. Kredi kart&#; ve POS'ta ayl&#;k milyar TL, banka kart&#;nda ise 7 milyar TL'lik ciro dönüyor. ATM i&#;lem cirosu ayl&#;k 9 milyar TL. Y&#;ll&#;k bazda bak&#;ld&#;&#;&#;nda ise milyar TL'lik bir hacim olu&#;uyor" dedi. Tanaçan, ayr&#;ca yeni internet sitelerinin de geçen ay devreye girdi&#;ini de kaydetti. Ziraat Bankas&#;'n&#;n POS say&#;s&#; binden bine ç&#;karken hedef bine ula&#;mak. Geçti&#;imiz dönemde adet para adet yat&#;rmal&#; ATM alan Ziraat toplam adet ATM ile hizmet veriyor.

Aidat, ücret ve komisyon alm&#;yor
Banka kart&#; ile kredi kart&#;ndan farkl&#; olarak herhangi bir kredi yükümlülü&#;ü alt&#;na girmeden, hesaptaki para kadar harcama yap&#;labiliyor. Bankada hesab&#; olan herkes banka kart&#; sahibi olabiliyor ve kart aidat&#; da ödenmiyor, komisyon ve masraf da talep edilmiyor.
Kazand&#;ran Bankkart ile yurt içi, yurt d&#;&#;&#;nda veya internette yap&#;lan ister 1 TL ister TL'lik tüm al&#;&#;veri&#;lerde i&#;lem tutar&#;n&#;n binde yar&#;m&#; kadar para kazan&#;l&#;yor. &#;lk al&#;&#;veri&#; ile kazan&#;lmaya ba&#;layan paralar ay boyunca biriktiriliyor ve ay sonunda karta ba&#;l&#; hesaba yat&#;r&#;l&#;yor. Bu para da istenirse nakit çekilebiliyor istenirse al&#;&#;veri&#;te kullan&#;labiliyor. Gün sonunda hesapta kalan bakiyeye de günlük faiz i&#;letiliyor. Faiz oranlar&#; piyasa &#;artlar&#;na göre de&#;i&#;iklik gösterebiliyor. Günlük faiz kazanmak için hesapta en az TL bulunmas&#; gerekiyor. Bakiyenin de TL'ye kadar olan k&#;sm&#;na faiz veriliyor.
Ziraat Bankas&#;'nda mevcut bir Bankkart'&#; olan mü&#;teriler KAZANDIRAN yaz&#;p, bo&#;luk b&#;rak&#;p Bankkart'&#;n&#;n&#;n son 4 hanesi ile birlikte 'e SMS atarak ATM,   00 00 nolu ça&#;r&#; merkezi ya da tüm &#;ubelerden kart&#;n&#; Kazand&#;ran Bankkart'&#;na dönü&#;türebiliyor. Banka kart&#; olmayan ya da Ziraat Bankas&#; mü&#;terisi olmayanlar&#;n önce &#;ubeye giderek Bankkart ba&#;vurusunda bulunmalar&#; gerekiyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası