mamazara coffee kitchen / MAMAZARA Coffee|Kitchen - Café in Ankara

Mamazara Coffee Kitchen

mamazara coffee kitchen

Mamazara Coffee Kitchen, Ankara

Mamazara Coffee Kitchen adlı mekana arkadaşımla birlikte gittim. Arkadaşım daha önce sık sık gitmiş olduğu için gündüz vakitlerinde yer sıkıntısı olduğunu biliyordu. Bu sebeple de öncesinden arayarak rezervasyon yaptırdı ve bu şekilde gitmiş olduk.

Mekana girdiği an neden rezervasyon yaptırdığını daha iyi anladım çünkü neredeyse oturacak yer bulunmuyordu. Siz de gündüz vakti gitmek istiyorsanız mutlaka yer ayırtın.

Özellikle ortamları geniş bu sebeple de rahat bir şekilde
oturuyorsunuz ve yan masalardaki seslerden de bu şekilde çok fazla rahatsız
olmuyorsunuz. Menüsü de zengin fakat fiyat olarak civardaki yerlere göre bir
tık daha fiyatların fazla olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatlar fazla olsa da lezzet olarak Bahçeli civarındaki en iyi yerlerden bir tanesiydi. Hamburger ve pizza söyledik ikisi de doyuruculuk anlamında oldukça başarılıydı verdiğimiz paraya değdi diyebilirim. Ayrıca ev yapımı ıce tea ve ayranları da oldukça başarılıydı ve yemeğin yanına çok yakıştı. Bunları düşündüğüm vakit yakınlarınızı alarak rahatlıkla gidebileceğiniz hoş bir mekan ve herkesin damak tadına uygun yemekler bulunmakta.

İletişim ve konum bilgileri

Bahçelievler, Cadde No, Çankaya/Ankara



Mamazara Coffee KitchenMamazara Coffee Kitchen AnkaraMamazara Coffee Kitchen LezzetiMamazara Coffee Kitchen NeredeMamazara Coffee Kitchen Ortamı

Mamazara Coffee Kitchen adlı işletme Ankara Çankaya Emek adresinde bulunmaktadır. Restoran kategorisinde hizmet veren bu işletme rezervasyonsuz da misafir kabul etmektedir.

Restoranlar genellikle gel-al paket servisi vermektedir. Bunun dışında kalan adrese teslim paket servisi bu işletmede bulunmamaktadır. Yine de bu durumu kesinleştirmek isterseniz işletmeyle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca Çankaya bölgesinde bulunan bu restoranın iletişim kartındaki sosyal medya hesaplarından işletmeye ait en güncel paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bu restoran, işletmenin bizzat kendisi tarafından yönetiliyorsa iletişim kartında bulunan mesaj butonu ile direkt olarak Mamazara Coffee Kitchen ile iletişime geçebilirsiniz. Burada yer alan mesaj butonu henüz aktif değilse bu işletmenin mesaj alma özelliğini kapattığı yada henüz kendileri tarafından yönetilmediği anlamına gelmektedir. İşletme ile daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmeniz adına restorana ait sabit yada cep telefon numaraları aracılığıyla iletişime geçmenizi öneriyoruz.

Bu işletmede bulunan bilgilerin hatalı, yanlış yada eksik olduğunu düşünüyorsanız ilanın sağ üst kısmında bulunan (Geri Bildirim) işaretine tıklayarak bize geri bildirim de bulunabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir