bir erkeği etkileyen mesajlar / Erkekleri Sinirlendiren 50 Kadın Hareketi - Foto Galeri - Memurlar.Net

Bir Erkeği Etkileyen Mesajlar

bir erkeği etkileyen mesajlar

Erkek Sevgiliye Güzel Mesajlar

Sevgilinize güzel sözler söylemenin yeri, zamanı ve sebebi yoktur. Ona karşı olan hislerinizi ifade etmek için herhangi bir vesileye de ihtiyaç olmaz. Sadece sevgilinizin hakettiğini düşündüğünüz ve içinizden gelenleri paylaşacağınız güzel sözler, erkek arkadaşınızın sizin için ne kadar önemli ve değerli olduğunu hissettirmek için çoğu zaman yeterli olacaktır. Söyleyeceğiniz güzel sözler sayesinde sevdiğinizin kalbini fethedebilir ve gerçek hislerinizi paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sadece sevgilinize ve size ait olan sözcükleri bulmak, ilişkinizi daha da pekiştirecektir. Sizinle bu yazımızda paylaştığımız sözleri erkek arkadaşınıza kendi tarzınıda söylemeniz sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır. Dolayısıyla ilişkilerinizde birbirinizi bu güzel ve özel sözlerden mahrum bırakmayın. Bu sözlerin kısa ya da uzun olmasının çok da bir önemi yoktur aslında. Bu sözleri söylerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, içtenliğiniz ve samimiyetinizdir.

ilginizi çekebilir » Sevgiliye hediye erkek

Sevdiğiniz kişiye karşı hislerinizi, sevdiğiniz kişinin yüzüne doğrudan söyleyebilmek herkes için kolay olmayabilir. Bu yazımızda yer alan ve sevgililer için özel olarak hazırlanmış sözleri sevgilinize SMS veya Whatsapp yoluyla iletirseniz hem sevgilinize olan hislerinizi söyleme fırsatı bulabilir hem de bu sözleri yüz yüze söylemek zorunda kalmazsınız. Sevgilinize söyleyeceğiniz güzel sözlerin etkileyici olması önemlidir. Bu sözler ile sevgilinizin kalbini ısıtmalı, içtenliğinizi ona tam olarak iletebilmeli ve bu sözler size zor zamanlarda da ilişkinizi kurtarabilmek için de yardımcı olmalıdır. 

Erkek Arkadaşa Kızdan Güzel Sözler

~ Ağladım, mahzunlaştım, sevdim bir şiir yazdım gözlerine. Gözlerin dile geldi dilimde aklım bakışlarının derdinde seni seven kalbimle bir şiir yazdım gözlerine adını andıkça kelimeler yazdım inci misali kelimeye hece dizdim seni görmeyen gözden bezdim bir şiir yazdım gözlerine.

~ Sana şiir yazmak ne haddime. Varlığın şiir zaten.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Kıskanıyorum. Parmaklarının değdiği kapı kolunu, yastığa değen saçlarını. Bana uzak olan seni, sana yakın olan her şeyi kıskanıyorum.!

~ Ben en güzel seni özlerken, en güzel seni severken ağlarım. Senden uzak olunca kanar yaralarım. Ben en güzel nefesimi, seni severken alırım ben en mutlu anımı seni severken yaşarım. Ben; seni yaşarken, seni beklerken, seni özlerken, seni severken adam olurum,

~ Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış. Tutamadıkların benim sana olan sevgimdir.!

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Senin yokluğunda ben, kendimi avutmak için kendimi teselli etmek için çok çaba sarfettim ben artık yoruldum ya yoruldum. Sen yanımda dursan benim başımı koyacak omuz olsan en yakınım olsan sevdiğim.

~ Sonsuza dek benimsin, benim kalacaksın bir ömür boyu mutluluk seninle olsun sevgilim.

~ Her zaman karşına çıkmıyor doğru insan, ben seni bulduğuma çok sevindim.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Kalbimi durdurabilecek tek bir güç var bu dünyada, o da senin sözlerin sevgilim. O sözler bana can da verebilir, beni bir ömür boyu yalnızlığa da kilitleyebilir. Benim ellerimi tutmak ve hiç bırakmamak ikimiz için de en güzel seçenek olabilir.

~ Sen bu dünyada başıma gelen en tatlı belasın, sen benim içimsin sen hayatımın anlamı, dünyam, her şeyim. Sen benim için en güzel ve en özel şeysin. Çocukça eğlendiğim, ruh eşim, canım, canımın içi. Sen benimsin. Seni çok seviyorum huzur kokulum.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Bir soğuk rüzgâr gibi esiyorsun gönlümde; kat kat hasretini çekiyorum başıma.

~ Gözlerine baktığımda kalbimin ritmini neye değiştirebilirim ki ben?

~ Hiç bitmeyecek, hep özlenen şiir gibiydin. Ben sana hissettiklerimi hiç yazamadım. Yazsam. Başkaları okuyacak sana aşık olacak diye korktum.

~ Senden başkayı görmez oldum. Sensizlik artık çığlık çığlığa. Sensizlik artık diz çökmekte. Militan düşüncelerim hep isyanda. Memleket hasreti gibi hasretim sana.

Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

~ Belki aramızdaki cümlelerde öznemiz hep gizliydi. Ama yüklemimiz hep belli. “seni deliller gibi seviyorum.”

~ Yanımda olmasanda, seni her saniye deli gibi özlüyorum yokluğun kötü olsa da seni hayallerimde yaşatıyorum sevgilim hep benim yanımda ol bırakma beni.

~ Sen benimsin, diğer yarımsın. Sensiz eksik kalırım. Beni hiç yarım bırakma.

~ Sen,seni seviyorumları hak eden ilk adamsın sevgilim.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sen lamba ol bende on/off düğmesi on’na basınca ışıklansın aşkımız.

~ Besmele çekmeden mi seni sevdim de bi türlü doyamıyorum seni sevmeye?

~ Büyük bir suç işleyip, yüreğine teslim olsam, ömür boyu beni yüreğine mahkum eder misin?

~ Sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana sebebi ise sensin düşüncelerimde düşümde her zaman aklımdasın seni çok seviyorum vazgeçemem senden sevdiğim.

~ Sen. Gelmiyeceğini bile bile beklediğim nefesim sin.ömrümsün. Beklemesini sevdiğim.bir tanemsin. Sen. Herşeyimsin benim. Canımmmm sevgilimmmm. Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Gel dünyayı beraber paylaşalım, denizler senin dalga benim, güneş senin yıldızlar benim, gel yada söyle anlaşalım, hepsi senin olsun sende benim ol.

~ Sevmek daima beraber olmak değil, sensizken seninle olabilmek?

~ Geceleri çekilmez oldu sensiz sende benim gibi huzursuz musun? Sensiz bu kalp yaşayamıyor inan sensin sende kalbine benim gibi söz geçiremiyor musun? Bensiz hadi o zaman gel birleşsin yüreklerimiz kalplerimiz vazgeçilmezim.

~ Yanındayken küçük bir çocuk gibi masum ve çaresizim. Seninle birlikte ilk defa öğrenir gibi dünyayı saf ve temizim. Ellerinde her şekle girecek bir ağaç gibiyim. Sana tüm ömrümü seve seve adamaya hazır bir sevdalıyım sevgilim.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sen benim deliler gibi aşık olduğum kadınımsın.

~ Benim kurduğum tüm hayallerde sadece sen varsın.

erkek sevgiliye hediye

~ Bir duygu var, içimde akan bir nehir gibi. Seni düşünmeden edemiyorum. Seni çok seviyorum aşkım.

~ Hiç kimse için göz yaşı dökmezken seni özlediğim de ilk göz yaşımı döktüm. Her akıttığım göz yaşı seni ne kadar çok sevdiğimi ansın sana yürek kokulum.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sesini duymak istiyorum uyumadan önce sabahlara kadar konuşmak, hiç kapatmamak telefonu. Aynı düşlere uyumak sonra ve uyanmak aynı güneşe

~ Ömrüm ömrün olsun sevgilim hayatında benim olsun. Huzurda ikimizin olsun. Birlikte el ele verip seninle aşk dolu hayat geçirelim biriciğim.

~ Gözlerim gözlerini görmüş var mı bundan güzel manzara?

~ Sen yalnızca bana aitsin, annen yalnızca seni benim için doğurmuş. İyi ki doğdun yakışıklı Prensim.

Erkek Arkadaşa Uzun Mesaj

Erkek arkadaşımız için en doğru sözcükleri bulmak her zaman çok kolay olmayabiliyor. Hissetiklerimizi ve duygularımızı, en doğru şekilde ifade edebilmek kimse için çok kolay değil. Hele de doğrudan yüzüne bakarak söylemek en büyük sıkıntı kaynaklarından biri. Böyle durumlarda erkek arkadaşınıza mesaj göndermek güzel bir alternatif olabilir. Böylece hem duygularınızı ifade etmiş olursunuz hem de erkek arkadaşınızı mutlu etmeyi başarırsınız. Özellkle de ilişkiniz büyüdükçe beklentiler de büyümektedir. Bu büyük beklentiler de daha çok özen, daha çok paylaşım ve uzun sevgi dolu sözcükler hatta paragraflar anlamına gelebilir. Bu özeni erkek arkadaşınıza farkettirmeyi başarabilirseniz, ilişkinizi unutulmaz kılacak anlar yaşayabilir, büyük beklentileri de karşılamayı başarabilirsiniz. 

erkek sevgili için hediye

İlişklerde güzel bir çift sözün, tatlı dilin açamayacağı kapı yoktur. Özellikle de gönül almanın gerektiği anlarda, erkek arkadaşınıza göndereceğiniz mesajlar, ilişkinizde bazı problemlerin çözülmesine bile yardımcı olabilir. Bu noktada elbette en önemli şey, doğru sözcükleri seçebilmektir. Yazılı bir şekilde kendini ifade etmek herkes için kolay olmayabilir. İşte bu sebeple, sizler için erkek arkadaşınıza gönderebileceğiniz ve hislerinizi ve duygularınızı uzun uzun ifade edebileceğiniz sözleri bir araya getirdik. Bu sözleri erkek arkadaşınıza SMS veya Whatsapp yoluyla gönderebilir, ilişkinizdeki ufak aksaklıkları giderebilirsiniz. Eğer ilişkinizde hiçbir problem yoksa, o zaman erkek arkadaşınıza karşı hissettiğiniz duyguları paylaşmak için bu mesajlar önemli bir vesile olacaktır.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sokakları bilemem ama benim her yolum sana çıkıyor sevgilim.

~ Seni seviyorum tek kelime değil 2 kelime

~ Ellerini ilk tuttuğum kadın olamadın ama benliğimi tamamen verdiğim tek adam oldun sevgilim.

~ Her ne hâl ise, sen-i düşünmek iyi geliyor bana. .

~ Elimi eline aldığında ne kadar çok sevildiğimi bir kez daha anlıyorum. Kalbime heycan, kalbimin ritmini değiştiriyorsun aşkım.

~ Aşk dediğin belki yüreğini hep acıtır. Sanma sana olan hislerim üç-beş günlük. Ben burada her gün seni beklerim. Gel, beni gül yüzünden mahrum etme ne olur. Bu hayat zaten sen yoksan zehrolur. Duy beni duy ne olur, dön bana ne olur.

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

~ Beni sokak sokak arama, yüreğindeyim.

~ Gülüşüyle içimdeki rengarenk çiçekleri açtıran, sarılmasıyla birlikte tüm hüzünlerimi çekip alan, bir bakışıyla çok şey anlatan. Sensin. Sensin tatlım...

~ Gel gönlümün sultanı, bende yanlızlık yok , gitmek yok sadece sende kalmak var.

~ Öyle bakma bana allah yarattı demem severim

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Çiçek tarlasını hafifçe yalayan rüzgar, bana seni getirir.

~ Kocaman gökyüzündeki tek mavim, sonsuzum, huzur bulduğum seni çok seviyorum.

~ Bak bana nasıl karışmışım sana. Sen olmuşum, bak kalbime sevgilim.

~ Saclarının kokusu, kalbinin güzelliği içime kadar işledi sevgili.

~ Ellerimi uzatsam ve tutsan beni, tam da kaybolmak üzereyken karanlıkların içinden çıksan ve yakalasan, uzun uzun konuşsak, aşkımı harf harf anlatsam sana,ömrümü adasam uğruna ve yaşlansak birlikte.

~ Sen benim, öbür yarımdın, ömür yaram oldun be sevdam.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Nereye baksam sen.

~ Hangi duamın karşılığısın inan bilmiyorum ama seni tanıdığım güne şükürler olsun hayatım.

~ Seviyorum seni, gerisini boş ver gel benim ol aşkım.

~ Sen benim ailemsin seninle mutsuzluğa bile varım ben iyi ki sevmişim seni sevgilim.

~ Seni sevmeye herkesin yüreği yetmez sevgilim, sen bana aitsin, benimsin.

~ Ah benim neşeli yanım, en güzel yanım. Seni çok seviyorum sevgilim.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sen özlemin, sen sevginin, sen aşkın adısın. Sen yaşamın, sen zamanın sen dünyanın tadısın. Sen benim için eşi benzeri olmayan hayattaki biricik varlığımsın. Sen ruhumun sahibi, hayatta kalmamın nedeni sen benim her şeyimsin. Aşkımın sevgimin sahibi yüreğimsin.

Erkek Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları

Aşkın en büyük göstergelerinden biri iki kişi arasında geliştirilen ortak dildir. Birbirinize söylediğiniz ve beraber geliştirdiğiniz bu dil, aşkınızın en büyük neticelerindendir. Birbirinize söylediğiniz sevgi sözcükleri de çok kıymetlidir. İster uzun olsun ister kısa, sevgilinizle paylaştığınız bu mesajlar paha biçilemez bir değerdedir ve etkisi de oldukça fazladır. İnsan her ne kadar sevildiğini iliklerine kadar hissetse de, sevildiğini duymanın tadı bambaşkadır. Biz milletçe genel olarak bu tarz sevgi sözcüklerini kullanmak konusunda çok da cömert değiliz. Özellikle de kadınlar sevgililerine güzel sözler söylemek konusunda daha da çekingendirler. Ama erkekler de bu güzel sözcükleri sevgililerinden duymak isterler. Bunları duymak hem erkek arkadaşınızın size karşı olan sevgisini arttıracak, hem de aranızdaki bağ kuvvetlenecektir.

sevgiliye hediye erkek için

Sevgilinizle birbirinize söyleyeceğiniz güzel sözler ya da sevgilinize göndereceğiniz seni seviyorum mesajları, ilişkinizin sağlamlaşmasından önemli bir rol oynayacaktır. Her zaman sizden güzel sözler duymak isteyen sevgiliniz için hazırlayacağınız bir çift güzel söz, unutulmaz bir anı yaratacak ve ilişkinizin güçlenmesini sağlayacaktır.  Bu sebeple biz de bu yazımızda sizin için erkek arkadaşınıza gönderebileceğiniz seni seviyorum mesajlarını derledik. Bu mesajları erkek arkadaşınıza gönderirken, kendinize en yakın olanı ve onunla aranızda geliştirdiğiniz dile uygun olacak olan mesajı seçtiğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. Umuyoruz bu mesajlar, erkek arkadaşınızla olan bağınızı güçlendirici sevginize sevgi katacaktır.

~ Yağmur damlam, sonbahar rüzgarım, kuruyan dalım, soru işaretimsin? Gün akşama dönerken hala cevabını veremediğimsin bir gün daha eksilirken tek kelime dahi edemediğimsin, ezberimde olduğun halde anlatamadığımsın. Sorsan da söyleyemeyeceğim yerdesin. İşte tam şurada kalbimdesin

~ Sensizliği ölüm bile kabul etmiyor.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Tek derdim sen oldun bir tanem. Ellerini tutabileceğim, gözlerine bakabileceğim gün bir an evvel gelsin diye her gece tanrı’ya dua etmekteyim. Sayılı günler geçsin diye beklemekteyim. Senin sevginle her gün yeniden doğmaktayım sevgilim.

~ Mutluluğum, hayat sevincim. Bu hayatta güzeli güzel yapan senin o tatlı kalbinin benim için atmasıdır. Seni çok seviyorum.

~ Sanma seni bıraktım gideceksin diye. Gizli gizli arkandayım yine merak etmem nerde bu ne yapıyor diye. Uyurken bile düşlerimdesin yine her an karşılaşırız baksan geriye.

~ Siyah ve beyaz gibi olsak hani herkesin gözündeki zıt renkler olalım ama muhteşem uyumumuz herkesi büyülesin.

~ Ben istemem öyle iki günlük sevgili! Yüreğin varsa bir ömür sev beni!

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Tenine dokunduğunda,onu içinde hissetmeli canım erkeğim benim.

~ Gözlerim kan çanağı, uykuya hasretim, bir de sana. Yok başka yaşam kaynağı, tek sen lazımsın bana.

~ Özledim sesini ne olur konuş. Bir gül açtır zamanların ötesinden. Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel. Gök mavisinden, deniz mavisinden bana bir şarkı söyle.

~ Gözlerin deniz, kaşların köprü olsa, ben düşerken ipler kopsa, düştüğünü yer dudakların olsa.

~ Her sabah, hayatta ki iki şey için şükrediyorum. Hayatta olmak ve harika bir kadınla birlikte olmak. İyi ki varsın bebeğim.

Kişiye Özel Fotoğraflı Sürpriz Kutu

~ Ait olduğum yerdeyim, sendeyim sevgilim.

~ Solum oldun, ama sakın sonum olma birtanem.

~ Kar tanem. Tüm yıllarım hep seninle geçsin.

~ Ve sen sevgilim, gülüşlerime sebep olansın.

~ Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmurumsun.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Sen sâhra çöllerde bir gül olsan sen kurutmamak için gözyaşlarımla sulardım seni.

~ Sevgimi hediye ediyorum sana, sende bana bir ömür boyu kalbine hediye eder misin sevgilim.

~ Yaşamak böyle güzel, hem de seninle. Aşkların en yücesi, senin aşkındır, dinleyince bıkamam, sözün şarkındır, beni sana bağlayan, eşsiz farkındır, yaşamak böyle güzel, hem de seninle.

~ Seni sen olduğun için seviyorum. Seni değiştirmeden, sana sahiplenmeden. Geçmişinle, geleceğinle, korkularınla, gel-gitlerinle, hayallerinle, hüznünle, coşkunla seni seviyorum. İçinde onlarca kadın yaşar bilirim hepsi bende emanet.

erkek sevgiliye güzel sözler

~ Özlemek mi, sensizlikten ölüyorum sensiz hiçbir şeyin tadı tuzu yok. Beni hayata bağlayan senin sevgindir birtanem.

~ Gözlerine aşık olduğum saf temiz yüreğine vurulduğum adam. Edepliğine efendiliğine aşık olduğum bakışlarına kurban olduğum iyi ki varsın sevgilim.

~ Ask seni tanımaksa ben aşkı seninle yaşıyorum demektir. Ve senin adini andığımda içim coşuyorsa demek ki seviyorum seni demektir.

~ Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın!

Işıklı Anı Çerçevesi

~ Öyle uzaktan seyretme adına hayran olduğum yar, buyur gel ömrüm ömrüne ömür olsun.

~ Sen belki benim ilk aşkım olmadın ama sonsuza kadar son aşkım olarak kalacaksın sevgilim.

Erkekleri Sinirlendiren 50 Kadın Hareketi

Kadınlar erkekleri çıldırtmayı nasıl başarıyor?

  1. <p><b>1. "Konuşmamız lazım" ile başlayan cümlelerden. </b></p>Bu cümle sızlanmanın ilk sinyali olarak beyinlerine yer etmiş durumda.</p>

    1. "Konuşmamız lazım" ile başlayan cümlelerden.

    Bu cümle sızlanmanın ilk sinyali olarak beyinlerine yer etmiş durumda.
  2. <p><b>2. İlle de alışverişe beraber gidelim ısrarlarından. </b></p>Bundan vazgeçmek çok zor farkındayız!</p>

    2. İlle de alışverişe beraber gidelim ısrarlarından.

    Bundan vazgeçmek çok zor farkındayız!
  3. 3. Sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce araşalım takıntısından.

    3. Sabah uyanır uyanmaz ve gece yatmadan önce araşalım takıntısından.

  4. <p><b>4. "Sence ben güzel miyim" ve türevi sorulardan. </b></p>Gerçeklik aşkına! Kim bu konuda yeterince dürüst davranabilir ki!</p>

    4. "Sence ben güzel miyim" ve türevi sorulardan.

    Gerçeklik aşkına! Kim bu konuda yeterince dürüst davranabilir ki!
  5. 5. Fazla dekolte giyip bu şekilde öne çıkmaya çalışan kızlardan.

    5. Fazla dekolte giyip bu şekilde öne çıkmaya çalışan kızlardan.

  6. <p><b>6. "Ben senin bildiğin kızlardan değilim" cümlesinden. </b></p>Bu cümleyi söylediğin an, "o" kızlardan biri oluyorsun.</p>

    6. "Ben senin bildiğin kızlardan değilim" cümlesinden.

    Bu cümleyi söylediğin an, "o" kızlardan biri oluyorsun.
  7. <p><b>7. Kuaför ya da alışveriş anılarının anlatılmasından. </b></p>Bu durumu tıpkı onların futbol ya da otomobilden bahsetmeleri gibi düşünebilirsin, korkunç değil mi?</p>

    7. Kuaför ya da alışveriş anılarının anlatılmasından.

    Bu durumu tıpkı onların futbol ya da otomobilden bahsetmeleri gibi düşünebilirsin, korkunç değil mi?
  8. 8. Çiçek alınması için kendisine "çaktırmadan" baskı yapılmasından.

    8. Çiçek alınması için kendisine "çaktırmadan" baskı yapılmasından.

  9. 9. Bekletilmekten.

    9. Bekletilmekten.

  10. <p><b>10. Karamsarlıktan. </b></p>Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kişilerle vakit geçirmeyi kim ister ki?</p>

    10. Karamsarlıktan.

    Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kişilerle vakit geçirmeyi kim ister ki?
  11. <p><b>11. Servet düşkünlüğünden. </b></p>Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz.</p>

    11. Servet düşkünlüğünden.

    Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz.
  12. 12. Sürekli cep telefonunla ilgilenmenden.

    12. Sürekli cep telefonunla ilgilenmenden.

  13. 13. Onun cep telefonunu karıştırmaya çalışmandan.

    13. Onun cep telefonunu karıştırmaya çalışmandan.

  14. 14. Telefonu çaldığında ya da mesaj geldiğinde "kim o" diye sorulmasından.

    14. Telefonu çaldığında ya da mesaj geldiğinde "kim o" diye sorulmasından.

  15. 15. "Ben sana söylemiştim" lafını duymaktan.

    15. "Ben sana söylemiştim" lafını duymaktan.

  16. 16. Arkadaşlarının yanında "aşkitom", "kuşum", "miniğim" gibi sevgi sözcükleri kullanılmasından ve ısrarla karşılık beklenmesinden.

    16. Arkadaşlarının yanında "aşkitom", "kuşum", "miniğim" gibi sevgi sözcükleri kullanılmasından ve ısrarla karşılık beklenmesinden.

  17. 17. Kahkaha atarken eliyle ağzını kapatan kızlardan.

    17. Kahkaha atarken eliyle ağzını kapatan kızlardan.

  18. 18. Sürekli eski aşklarından bahseden kızlardan.

    18. Sürekli eski aşklarından bahseden kızlardan.

  19. 19. Eski ilişkileriyle ilgili sorular sorulmasından.

    19. Eski ilişkileriyle ilgili sorular sorulmasından.

  20. 20. Çok yakın bir erkek arkadaşın bile olsa sürekli ondan bahsetmenden.

    20. Çok yakın bir erkek arkadaşın bile olsa sürekli ondan bahsetmenden.

  21. 21. Gündüz saatlerinde ağır makyaj yapan kızlardan.

    21. Gündüz saatlerinde ağır makyaj yapan kızlardan.

  22. 22. E-posta veya cep telefonu şifrelerinin sorulmasından.

    22. E-posta veya cep telefonu şifrelerinin sorulmasından.

  23. 23. Hafta sonları erkenden çalan telefonlardan.

    23. Hafta sonları erkenden çalan telefonlardan.

  24. 24. Kendilerini babaları, erkek kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan kızlardan.

    24. Kendilerini babaları, erkek kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan kızlardan.

  25. 25. Bakımsız tırnaklardan.

    25. Bakımsız tırnaklardan.

  26. 26. Her şeye ağlayan sulu gözlü kızlardan.

    26. Her şeye ağlayan sulu gözlü kızlardan.

  27. 27. Olayları abartarak anlatan ve abartılı tepkiler veren kızlardan.

    27. Olayları abartarak anlatan ve abartılı tepkiler veren kızlardan.

  28. 28. Gereksiz kıskançlıklardan.

    28. Gereksiz kıskançlıklardan.

  29. 29. Anneleri ile yarışan kızlardan.

    29. Anneleri ile yarışan kızlardan.

  30. <p><b>30. Kız kardeşlerinin eleştirilmesinden. </b></p>Bu konuda tahmin edemeyeceğiniz kadar kırıcı tepkiler verebiliyorlar, aman dikkat!</p>

    30. Kız kardeşlerinin eleştirilmesinden.

    Bu konuda tahmin edemeyeceğiniz kadar kırıcı tepkiler verebiliyorlar, aman dikkat!
  31. <p><b>31. "Sence bu kız güzel mi" sorusundan. </b></p>Cevap evet ise kıskançlık kavgası, hayır ise de yalan söylüyorsun kavgası çıkar, hiç kaçarı yok!</p>

    31. "Sence bu kız güzel mi" sorusundan.

    Cevap evet ise kıskançlık kavgası, hayır ise de yalan söylüyorsun kavgası çıkar, hiç kaçarı yok!
  32. <p><b>32. "Beni neden seviyorsun" sorusundan. </b></p>Tuzak sorudur aslında. Beklenen cevaplar verilmezse tartışma başka yerlere de sıçrayabilir.</p>

    32. "Beni neden seviyorsun" sorusundan.

    Tuzak sorudur aslında. Beklenen cevaplar verilmezse tartışma başka yerlere de sıçrayabilir.
  33. 33. Yemeğe çıktığınızda sürekli diyet yiyecekler siparişi vermenden ve rejim yapman gerektiğini söylemenden.

    33. Yemeğe çıktığınızda sürekli diyet yiyecekler siparişi vermenden ve rejim yapman gerektiğini söylemenden.

  34. 34. Dinlenmemekten.

    34. Dinlenmemekten.

  35. 35. Lafının kesilip alakasız başka bir konudan laf açılmasından.  <br>  Özellikle bu konu diyet veya yan masadaki kızın kıyafeti ile ilgili ise...

    35. Lafının kesilip alakasız başka bir konudan laf açılmasından.
    Özellikle bu konu diyet veya yan masadaki kızın kıyafeti ile ilgili ise...

  36. 36. Bilmece gibi şifreli konuşan kızlardan.

    36. Bilmece gibi şifreli konuşan kızlardan.

  37. 37. Burç muhabbetlerinden.

    37. Burç muhabbetlerinden.

  38. 38. Kendisine "çok şirin olmuşsun" denilmesinden.<br>  Onların gözünde şirinlik sadece kızlara özgü bir özellik!

    38. Kendisine "çok şirin olmuşsun" denilmesinden.
    Onların gözünde şirinlik sadece kızlara özgü bir özellik!

  39. 39. Saçlarıyla oynanmasından.

    39. Saçlarıyla oynanmasından.

  40. 40. "Üşüyeceksin daha sıkı giyin" ikazları almaktan.<br>  Bu soru, "yanımdaki sevgilim mi annem mi" bocalaması yaşamalarına neden oluyor.

    40. "Üşüyeceksin daha sıkı giyin" ikazları almaktan.
    Bu soru, "yanımdaki sevgilim mi annem mi" bocalaması yaşamalarına neden oluyor.

  41. 41. Yaptığı esprilere (kötü bile olsa) tepki alamamaktan.

    41. Yaptığı esprilere (kötü bile olsa) tepki alamamaktan.

  42. 42. Kendisine ayıcık, kalpli yastık ve benzeri hediyeler alınmasından.

    42. Kendisine ayıcık, kalpli yastık ve benzeri hediyeler alınmasından.

  43. 43. Çok fazla pembe dizi izleyen ve onları anlatan kızlardan.

    43. Çok fazla pembe dizi izleyen ve onları anlatan kızlardan.

  44. 44. Cep telefonuna, izlediği pembe dizinin melodisini yükleyen kızlardan.

    44. Cep telefonuna, izlediği pembe dizinin melodisini yükleyen kızlardan.

  45. 45. Beğendiği erkek sanatçının resimlerini biriktiren kızlardan.

    45. Beğendiği erkek sanatçının resimlerini biriktiren kızlardan.

  46. 46. Kız arkadaşınla onun yanında gizli gizli fısıldaşmandan.<br>  Şüphecilik sadece kızlara özgü mü sanıyorsun!

    46. Kız arkadaşınla onun yanında gizli gizli fısıldaşmandan.
    Şüphecilik sadece kızlara özgü mü sanıyorsun!

  47. 47. Telefonunu açmadığı zamanlarda imalı imalı "kim bilir ne yapıyordun da açmadın" gibi cümleler duymaktan

    47. Telefonunu açmadığı zamanlarda imalı imalı "kim bilir ne yapıyordun da açmadın" gibi cümleler duymaktan

  48. 48. Telefonlarının açılmamasından.<br>    47- ve 48. maddeler arasındaki ironiye dikkat lütfen!

    48. Telefonlarının açılmamasından.
    47- ve 48. maddeler arasındaki ironiye dikkat lütfen!

  49. 49. Başkalarının ilişkisi ile kendi ilişkisinin kıyaslanmasından.

    49. Başkalarının ilişkisi ile kendi ilişkisinin kıyaslanmasından.

  50. 50. Kendi dışında başka erkeklerin övülmesinden.

    50. Kendi dışında başka erkeklerin övülmesinden.


HaberSon DakikaÇok OkunanlarGündemÖne ÇıkanlarFoto GaleriVideo Galeri

MemurlarKamu PersoneliKPSSHaberlerMevzuatÖğretmenÖzel KonularSeçim

İlanGünün İlanlarıÇok OkunanlarDaimi İşçi Alım İlanlarıAkademik İlanlarKPSS-A İlanları4/B İlanları

ForumEn Yeni KonularEn Yeni CevaplarKamu PersoneliKamu Personeli Ortak KonularKPSS ve Diğer SınavlarGündem

HesaplamaMemur Maaş HesaplamaSözleşmeli Maaş HesaplamaMemur Emekli MaaşEmeklilik Yaşı HesaplamaAsgari Geçim İndirimi

DiğerAnketBecayiş İlanlarıKararSınavSoru/CevapSözlükBi'Mola


AndroidiOSHuawei

www.memurlar.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı memurlar.net'e aittir.
İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2023 Tüm hakları saklıdır www.memurlar.net

Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Aşık Edici Sözler, herkesin hoşlandığı kişilere gönderebilmek için bir dönem mutlaka araştırdığı sözler arasında yer almaktadır. Özellikle sevdiği kıza ve sevdiği erkeğe göndereceği mesajların ve söyleyeceği sözlerin etkileyici olmasını isteyen kişiler, aşık edici sözleri kullanmak ister. Siz de sizin için hazırladığımız içerikte bulunan aşık edici sözleri nerelerde kullanabileceğinizi merak ediyor musunuz? Sevdiğiniz kız ya da sevdiğiniz erkeği etkilemek için hangi aşık edici sözleri tercih etmeniz gerekir? En güzel ve etkileyici aşık edici sözleri sizler için derledik.

1/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
2/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
3/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
4/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
5/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
6/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
7/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
8/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
9/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
10/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
11/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
12/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
13/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
14/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
15/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
16/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
17/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
18/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
19/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
20/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
21/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
22/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
23/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
24/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
25/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
26/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
27/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
28/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
29/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
30/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
31/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
32/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
33/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
34/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
35/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
36/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
37/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
38/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
39/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
40/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
41/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
42/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
43/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
44/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
45/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
46/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
47/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
48/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
49/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler
50/50Aşık Edici Sözler 2023: Sevdiğiniz Kızı Ya Da Erkeği Etkilemek İçin En Güzel Sözler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası