karahayıt ev pansiyonları / Karahayıt en iyi fiyata Kiralık Villalar ve Yazlıklar | cozycozy

Karahayıt Ev Pansiyonları

karahayıt ev pansiyonları

Karahayıt Apart Oteller

Karahayıt Tatili Hakkında

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı bir belde olan Karahayıt, şehir merkezine yaklaşık 24 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Karahayıt, doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve şifalı sularıyla öne çıkmaktadır. Türkiye çapında ünlü birçok termal kaplıcaya ev sahipliği yapan Karahayıt, aynı zamanda konaklama bakımından da ziyaretçilerine birçok seçenek sunmaktadır. Türkiye’nin her bölgesinden ulaşımların rahat bir şekilde yapılabildiği Karahayıt’a karayolu ulaşımları Denizli Otogarı üzerinden; havayolu ulaşımları ise Denizli Çardak Havalimanı üzerinden yapılabilmektedir. Havalimanı, Karahayıt’a yaklaşık 79 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına yakın konaklama önerileri için Denizli'nin otel seçenekleri arasından merkez konumundakileri tercih edebilirsiniz.

Karahayıt Kaplıcaları, bölgenin öne çıkan doğal güzellikleri arasındadır. Eşsiz doğası ve şifalı sularıyla birlikte mutlaka ziyaret edilmesi gereken destinasyonlardan olan kaplıcalar, tıpkı Pamukkale Travertenleri gibi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmektedir. 60 derecede sabit sıcaklıkta olan kaplıcalar, mide, karaciğer ve bağırsaklardaki hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.

Karahayıt gezinizde görebileceğiniz tarihi yapılar arasında; kuruluşu M.Ö. 3. yüzyıla dayanan Laodikeia Antik Kenti bulunmaktadır. Aynı zamanda bölgedeki kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan eserlerin sergilendiği Hierapolis Arkeoloji Müzesi de Karahayıt gezinizde uğramanız gereken tarihi yerler arasında yer almaktadır.

Konaklama açısından ziyaretçilerine birçok seçenek sunan Karahayıt’ta otel ve konaklama tesisleri, termal turizm kapsamında hizmet vermektedir. Bölgede çok sayıda termal yer alırken; bu tesislerde aynı zamanda Karahayıt’ın şifalı sularının bulunduğu havuzlarda keyif yapabilir, vücudunuzu yenileyebilirsiniz. Karahayıt bölgesinde yapacağınız tatillerde tercih edebileceğiniz otel seçenekleri, apart otel, butik otel ve termal otel şeklinde sıralanmaktadır. Karahayıt'ın lüks otelleri, kaplıca imkanlarıyla birlikte konuklarına hizmet vermektedir.

Pamukkale Travertenleri’ne oldukça yakın bir konumda bulunan Karahayıt, doğal güzellikleri, tarihe tanıklık eden yapıları ve termal kaplıcaları ile birlikte ziyaretçilerine eşsiz bir tatil deneyimi sunmaktadır.

Apart Otel Tatili Hakkında

Apart oteller konsepti, özellikle kalabalık aileler için uygundur. Bir apartman odası ya da villa şeklinde olmaktadır. Diğer otellerle benzerlikleri ve farklılıkları bulunur. Dilediğiniz süre boyunca kiralayabilir ve kaliteli bir tatil dönemi geçirebilirsiniz. Apart olması fiyat anlamında da avantaj sağlar. Yani diğer otel konseptlerinde olduğu gibi kişi başına değil kaldığınız apart için ödeme yaparsınız.

Farklı sayıda odası ve mutfağı bulunan bir konaklama tipidir. Aileler için avantajlı bir tatil fırsatı olmaktadır. Türkiye’nin birçok noktasında apart otel konsepti bulunmaktadır. Mutfağı sayesinde günün istediğiniz saatinde kendi yemeğinizi hazırlayabilirsiniz. Bu açıdan daha özgür olduğunuz bir tatil geçirirsiniz.

Tatillerde kendinizi rahat hissetmeniz oldukça önemlidir. Apart konsepti evinizin rahatlığına en yakın olan otel konseptidir. Odalarında rahatça dolaşabilir, mutfağını günün her saati dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Villa ya da apartman şeklinde olan türleri bulunur. Kalacağınız kişi sayısına göre genişlik tercihi yapabilirsiniz.

Apart oteller birçok farklı şehirde hizmet verir. Size sunduğu avantajlar sayesinde hayallerinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz. Bazı kişilerin tercihi her şey dahil konseptli otellerden yana olurken, bazı kişilerin tercihi kendi hallerinde kalabilecekleri bir otelden yana olur. Standart yemek saatlerine bağlı kalmak ya da kalabalıkla birlikte hareket etmek istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda beş yıldızlı, her şey dahil oteller sizin için pek de uygun bir tercih olmayacaktır. Bunun için Apart oteller ideal bir tercih olacaktır.

Apart türünde, daha sakin bir tatil geçirebileceğiniz otelleri tercih edebilirsiniz. Ailenizle, dostlarınızla kendinizi daha dinlenmiş ve özgür hissedebilirsiniz. Üstelik kalacağınız süreyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Temiz ve bakımlı odalarında konaklarken, yemeğinizi isterseniz dışarıda yemeyi tercih edebilir, isterseniz de kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Daha özgür bir tatil için apart oteller arasından tercih yapabilirsiniz.

Karahayıt Güneş Apart

Pamukkale Güneş Apart , Karahayıt Apartları 


 

Konumu,Denizli iline 23 km. Pamukkale'ye ise 2 km. uzaklıktaki Karahayıt beldesinde bulunan otelimiz, ilk olarak  Güneş  adı altında  kurularak hizmet vermeye başlamıştır.

Mustafa Güneş tarafından kurulan tesis ilk yıllarda 5 oda ile hizmet vermiştir. yılında yeniden yapılanan tesisimiz  Apart Otel olarak hizmetini sürdürmeye başlamıştır. Yer Ayırtmak İsteyen Değerli Misafirlerimiz Lütfen Önceden Yerinizi Ayıttırın.

, 1+1 Ve Tek Oda Apart Fiyatları
   Sadece Oda İndirimli Fiyatları

 

Kişilik 1+0 Apart      TL  sonrası   TL
Kişilik 1+1 Apart     TL          sonrası    TL
  



ÖNEMLİ NOT

Karahayıt Pansiyon , Fiyatları Ve Oda Özellikleri


 Termal Apart, Şu anda 25 oda bulunan otelimizde her odada Karahayıt'ın kendine özel şifalı Kırmızı Su'yu, Özel Küvet, Banyo, Mutfak, Buzdolabı,Telefon, Televizyon, Kalorifer, Klima ve Kablosuz İnternet bulunmaktadır.


 

Fiyat Bilgisi

apart otel fotoları sitemizde funduszeue.info tarzında düzenlenmiş olan otelimizde kaliteden taviz vermeden uygun fiyat ve ödeme koşulları 

ile hizmet yaz ve kış sunulmaktadır.


Kırmızı Su


Yılın her mevsiminde ana kaynağından 58 derece çıkan Karahayıt'ın kendine has kırmızı renkli şifalı termal suyu ve termal çamuru, Ege Üniversitesi hidroklimatoloji enstitüsünün vermiş olduğu rapora göre içerdiği zengin mineralleri ile eşsiz bir sağlık kaynağıdır. Otelimizde, Kırmızı Su ve Termal Çamur sayesinde pek çok hastalık ve sağlık probleminize şifa bulacaksınız. 


 


Karahayıt Kırmızı su Özellikleri

 

T.C. Sağlık Bakanlığı Termal Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün vermiş olduğu raporda;

Banyo uygulamaları şeklinde kullanıldığında;

• Ortopedik ve nörolojik sekellerin rehabilitasyonunda tamamlayıcı tedavisinde, 

• Romatizmal hastalıklar 

• Siyatik, bel-boyun fıtığı, kireçlenme

• Dolaşım sistemi hastalıkları ve sedasyon (ruhi rahatlatma) özelliği 

• Nörolojik rehabilitasyon gerektiren hastalıklar

• Ameliyat sonrası tutukluk ve sertliklerin giderilmesi

• Kadın hastalıkları

• Stres ve strese bağlı tüm hastalıkların rehabilitasyonu

• Uykusuzluk ve yorgunluklar

• Saç, tırnak ve derideki hücrelerin canlanması

• Cilt ve deri hastalıkları

• Kırıkların alçılarının alınmasını müteakip gelişen kontraktürlerin giderilmesi

• Adele spazmlarının giderilmesi 

• Gut hastalığı, Nevralji, nevrit, Artrozlar, Kolit hastalıklarının tedavisi.


İçme Suyu Olarak


İçme suyu uygulamaları şeklinde kullanılarak;

• Üst gastrointestinal sistemin fonksiyonel bozukluklarında,

• Mide ve yemek borusu rahatsızlıklarında

• Kemik erimesinde, kalsiyum ihtiyacının tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanılabileceği belirtilmiştir.
 

 


MASAJ

 

Kan dolaşımını hızlandırır, spazm çözerek gevşeme sağlar, ağrıları giderir. Sakinleştirici ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Zaman ve strese karşı cildin diriliği ve esnekliğini korumasına yardım eder.

 

 

 

Karahayıt Hakkında

 

Denizli yöresinin tarihi, Anadolu'daki en eski uygarlıklara kadar ulaşmaktadır. Kentin kuzeyindeki Beyce Sultan Höyüğü'ndeki buluntular, Denizli'nin yazılı tarih öncesini aydınlatmakta ve yerleşme tarihinin Katolik Dönemle başladığını Tunç Çağıyla sürdüğünü göstermektedir. Kuruluş yıllarında Hitit Devletinin etki alanında kalan kent, Batı Anadolu ve Ege ' de yaşanan siyasal olaylara paralel olarak sırasıyla Lidyalılar, Persler, Makedonyalılar, Romalılar ve Bizanslılar denetimine girmiştir. yılından itibaren yıl süreyle Denizli Türklerle Bizanslılar arasında sık sık el değiştirmiş ve sonunda yılında kesin olarak Osmanlı topraklarına katılmıştır. Osmanlı Döneminde Aydın Eyaletine bağlı bir sancak olan Denizli 'de yılında belediye teşkilatı kurulmuştur. Cumhuriyet 'in ilanıyla birlikte Denizli'nin yönetim biçimi de il merkezi olarak değişmiştir.
 

Misafir Tavsiyeleri


Karahayıt Güneş Apart

 

Alper  Kınık - 8 Ağustos

 

Biz   direk aparttan yer ayıttırdık çok lüks apart istemeyenler için ideal bir yer içinde sıcak su var birde küçük havuzcuk var 2 kişilik  ailer için iyi bir yer yemek yapmak isteyenler malzemesini getirsinler.  merkezi bölgede tavsiye ederim. 


DİREK APARTTAN KOMİSYONSUZ YER AYIRT
 TELEFON : Direkt Apart : Telefon 


 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası