ankara hogwarts express cafe / Hogwarts Express Cafe menü fiyatları Emek, Ankara Café - YummyAdvisor

Ankara Hogwarts Express Cafe

ankara hogwarts express cafe

Ankara'nın İlk Harry Potter Temalı Kafesi "Hogwarts Express Cafe" ile Söyleştik!

Rumbleroar (Dilara Uysal) 1

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Ankara'nın İlk Harry Potter Temalı Kafesi "Hogwarts Express Cafe" ile Söyleştik! – Fantastik Canavarlar

image

Tüm dünyayı kasıp kavuran Harry Potter temalı kafeler sonunda ülkemizde de layıkıyla hizmet vermeye başladı. Biz de bu kafelerden Ankara’da bulunan Hogwarts Express Cafe‘ye konuk olduk. Hem kendileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik hem de ekibi yakından tanımış olduk. O günden kalan izlenimlerimiz ve büyüleyici fotoğraflar bu yazıda! Harry Potter temalı kafelerde bu sefer Ankara, Bahçelievler’deyiz.… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Pollat03 (Ahmet Polat) 2

Aydında da yeni açıldı ama sanki bilmiyorlarmış gibiydi

Ankara&#;nın İlk Harry Potter Temalı Kafesi &#;Hogwarts Express Cafe&#; ile Söyleştik!

Tüm dünyayı kasıp kavuran Harry Potter temalı kafeler sonunda ülkemizde de layıkıyla hizmet vermeye başladı. Biz de bu kafelerden Ankara&#;da bulunan Hogwarts Express Cafe&#;ye konuk olduk. Hem kendileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik hem de ekibi yakından tanımış olduk. O günden kalan izlenimlerimiz ve büyüleyici fotoğraflar bu yazıda!

Harry Potter temalı kafelerde bu sefer Ankara, Bahçelievler’deyiz. Hogwarts Express Cafe isimli bu mekan dekoruyla Wizarding World of Harry Potter’ın ufak bir kopyası. Kafe, Potterhead müşterilerin etrafta fotoğraf çekinerek dolaşmasıyla ev hissi yaratmakta oldukça başarılı. Özellikle Kaymak Biranızı yudumlarken Hedwig’s Theme’e denk geldiyseniz…

funduszeue.info ekibi olarak açıldıkları sırada “Hogwarts Express Cafe” isimli bu mekânı selamlamıştık fakat fikrin asıl sahipleriyle ancak tanışabildik. Sağ olsunlar çok cana yakın karşıladılar ve sorularımızı da cevapsız bırakmadılar. Harry Potter temalı kafe açma fikrine nasıl karar verdiklerinden kafenin geleceği hakkındaki planlara kadar muhabbet ettik. Gelin, muhabbetimize ortak olun!

İlk olarak geçen seneki İngiltere gezilerinden bahsettiler. Seyahat için gittikleri Londra’da Wizarding World için ne yazık ki bilet bulamamışlar ve o büyülü tema parkını ziyaret etme fırsatına erişememişler. Sadece Kings Cross’a uğrayabilen kafe sahipleri, böyle imkânın neden ülkemizde bulunmadığını sorgulamışlar. Şu an elbette o çapta bir tema parkı açmak ülkemiz için zor görünüyor ancak çiftimiz yapabildikleri kadar uğraşarak biz hayranları hiç olmazsa Ankara’da bu büyülü dünyayla buluşturmak için çaba göstermiş. “En azından hayranlar üç beş adet resim çekinebiliyorlar burada,” diyen kafenin sahipleri böyle bir dekora dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan Wizarding World temalı parkları inceleyerek ulaşmışlar.

Dekorun yapımına gelince çevrelerindeki insanların da yardımıyla çok büyük kısmını kendileri yapmışlar. Sadece Harry Potter hayranı olan kişilerin değil yardıma gönüllü olan insanların de emeğinin olduğunu görmek Harry Potter’ın birleştirici özelliğini bizlere bir kere daha hatırlatmış oldu.

Kafenin sahipleri dekorlarının şu an olanla kısıtlı olmadığını, ilerisi için de birçok planları olduğunu belirttiler. Yani onların deyimiyle kafe hâlâ tamamlanma aşamasında. Ayrıca götürülenHogwarts mektupları, cübbeler ve fotoğraf çekilirken kırılan asaların da bu süreci yavaşlattığını belirtmek gerek. Kendileri, okuyucuların kafeyi ziyaret imkânı bulurlarsa dekorlar konusunda biraz daha dikkatli ve saygılı olmalarını rica etmemizi istediler. Biz de oradaki eşyaların kafe dekorunun parçası olduğunu ve diğer hayranların da fotoğraf çekinebilmeleri için daha dikkatli kullanılmalarının iyi olacağını söylemek isteriz. Zaten etrafta kendilerini rahat hissedip diledikleri gibi fotoğraf çekinen hayranları görmenin oldukça tatmin edici olduğunu söyledi bu çiftimiz.

Kafeye gelen insanların neleri bekleyebileceğini sorduğumuzda cevapları menülerinde bulunan Kaymak Birası ve Seçmen Pasta oldu. Harry Potter evreninin vazgeçilmez içeceği olan Kaymak Birası’nı kendi tariflerine göre uyarlamışlar. Seçmen Pasta ise üstünde çeşitli figürlerin bulunduğu ve kesildiğinde içinden Hogwarts binalarından birinin sürpriz olarak renkleri çıkan bir çeşit pasta. Bu pastanın tamamen kafelerine özgü olduğunu belirtmeden geçmediler.

Hali hazırda doğum günleri için pasta ayarlayan kafe sahipleri, uzun vadeli planlarının arasında bahçe kısmının dekorunu geliştirmek ve film günleri yapmak olduğunu söyledi. Menülerini Harry Potter’a özgü yiyecek ve içeceklerle çeşitlendirmek de düşünceleri arasında varmış. Yakın zamanda ise kolye, kupa, çanta ve not defteri gibi hediyelik eşya satmaya başlayacaklarını söylediler.

Bu mekânın ziyarete değer, bir kısmının adını Potter dünyasından alan tatlıların tatmaya değer olduğu konusunda katılarak muhabbetimizi sonlandırdık. Kendisini cadı ve büyücü hisseden, hatta hissetmeyen herkesin hoş vakit geçirebileceği bir yer.

Sizin aranızda bu Potter temalı kafeye giden oldu mu? Siz nasıl buldunuz? Çevrenizde de böyle kafeler var mı? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Etiketler:FC Özel, Harry Potter, Harry Potter Kafe, Röportaj

Yazar Hakkında

Dilara Uysal

Aralık ayında doğdum. Ankara Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum. Kitapların yanı sıra en sevdiğim şey kendin yap projeleriyle uğraşmak. Kendimi bildim bileli de Harry Potter yaşamımın bir şekilde parçası oldu. Okuduğum bölüm, etrafımdaki arkadaşlarım Hayatımın her yerinde izlerini taşıyor. Böyle bir topluluğun üyesi olmaktan da onur duyuyorum. Aynı zamanda gururlu bir Slytherin'im.

Hogwarts Express, Bahçelievler

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Alkol Var, Fiyat (₺)

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Cuma:

Cumartesi:

Pazar:

(Şu Anda Kapalı)

Bilgilerde Hata mı Var?

Hogwarts Express'in Menüsü

Hogwarts Express'in henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Hogwarts Express hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


irfand

irfand 4 puan vermiş.


Avatarsız

sedanurkrsln 3 puan vermiş.


Avatarsız

aslikaan 4 puan vermiş.


Hogwarts Express'i Paylaş

Hogwarts Express, Bahçelievler'in adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


Haziran 2

Mayıs 1

Nisan 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 08 Temmuz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası