mazı köyü mavi yeşil / Mavi Yeşil Bungalow / Mazı Konaklama, Restaurant / Muğla

Mazı Köyü Mavi Yeşil

mazı köyü mavi yeşil

Mazı Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum’un sessiz ve merkeze uzak ama huzurlu köylerinden Mazı köyü muhteşem güzellikteki yeşili, Gökova’nın maviliği ve doğasıyla adeta cennet köşelerden biridir. Yukarı mazı, köyün merkezi olduğundan daha çok köy havasını hissedeceğiniz, aşağı mazı ise birbirinden güzel bakir koyların bulunduğu size adeta “dünya varmış” dedirtecek güzellikte bir sahil bölgesidir.

Eğer teknoloji ve şehir hayatından biraz uzaklaşmak isterseniz, mola verebileceğiniz, salaş ama şirin diyebileceğimiz birkaç pansiyon ahşap bungalov tarzı konaklama alanları ve sahil restoranlarıyla Mazıyı seveceksiniz.

Çok sayıda mavi tur teknelerinin de uğrak noktalarından olan Mazı’nın merkez sahilinin çevresinde çok sayıda birbirinden güzel, berrak ve içinden hiç çıkmak istemeyeceğiniz deniziyle sizi karşılayan koyları bulunuyor.

Mazı Nerede?

Bodrum’a bağlı Mumcular bölgesinden ulaşabileceğiniz Mazı köyü merkezden yaklaşık 50 km mesafededir. Yani ister günübirlik gelebileceğiniz, isterseniz de konaklamalı olarak tercih edebileceğiniz uzaklıkta olmasından dolayı keyif size kalmış. Bu arada civardaki bölgeleri gezmek isterseniz de Mazı köyü, Milas’a bağlı Çökertme’ye 15 km, Ören beldesine ise 30 km mesafededir.

Mazı’ya Nasıl Gidilir?

Mazı’ya nasıl gidilir diye merak eden yerli ve yabancı turistler özel araçları ile çok rahatlıkla bölgeye ulaşabilirler. Bu anlamda, Bodrum bölgesinden Gökova Körfezi istikametine doğru yol almanız gerekecektir Sonrasında ise karşınıza çıkacak olan ilgili tabelaları takip ederek Mazı’ya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Mazı Köyü Bodrum merkezden yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Mazı Köyü’nde Nerede Denize Girilir?

Mazı Köyü’nde denize girilebilecek bazı koylar şöyle sıralanabilir:

  • Hurma Koyu
  • İnce yalı ve Çakıl Koyu
  • Ilgın Koyu
  • Kisebükü Koyu
  • Şeytan Deresi
  • Sedef
  • Akarca

Bodrum Mazı Gezilecek Yerler

Bodrum’un şirin tatil noktaları arasında yer alana Mazı ve çevresinde gezilebilecek yerler şöyledir:

Kissebükü Koyu: Tertemiz kumsalı ile ön plana çıkan bu koyda denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Şeytan Deresi: Eğer kendinizi doğanın kollarına bırakmak istiyorsanız, Şeytan Deresi tam size göre!

Akarca Koyu: Doğasıyla adeta kendine hayran bırakan bu bölgeyi de ziyaret edebilirsiniz.

Çakıllıyalı: Bölgede denize girebileceğiniz muhteşem koylardan biridir.

İnceyalı: Bölgedeki koylar arasında en sık tercih edilenlerden biridir.

Hurma Koyu: Mazı’nın en sakin koylarından biridir.

Ilgın Koyu: Yeşiller içerisinde bir ormanda adeta saklı bir cennet.

Sedef Koyu: Yine doğayla bir arada olabileceğiniz, Mazı’nın en güzel koylarından biridir.

Mazı ve Çevresi Hakkında Bilgi

MAZI

Birbirinden güzel koylarıyla Ege’nin muhteşem körfezi Gökova’nın kuzey tarafının orta kısımlarında yeralan Mazı, çevresindeki birbirleriyle rekabet edecek güzellikte sekiz koya ev sahipliği yapmaktadır.

Maviyle yeşilin muhteşem bir tablo oluşturduğu bu harika koylara, karadan ulaşım mümkündür. Yürümeyi seviyorsanız, bu koylara mükemmel bir yolculuk da gerçekleştirebilirsiniz.

Kissebükü, Akarca, Taşlıyalı, Şeytan Deresi, İnceyalı, Hurma, Ilgın, Sedef koyları, mavi yolculuk seferi yapan yatların uğrak yerleridir.

Mazı Köyü (Mahallesi) Bodrum’a 50, Milas’a 60 km. mesafede olup, Çökertme, Ören üzerinden Akyaka’ya bağlantısı olan kıyı şeridinin bağlantı noktasıdır.

Gökova Körfezi’nin billur gibi tertemiz denizinde, kıyı şeridi boyunca uzanan bakir koyları, yemyeşil doğasıyla, anıt ağaçları, Karya’lılardan kalma antik kentlerin kalıntıları, ufak tefek serpiştirilmiş pansiyonlarıyla Mazı Köyü, ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Bodrum’un bir mahallesi olmasına karşın, sakin bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçim Mazı ve çevre koyları. Üstelik, hemen hemen pansiyonların tamamında yöre köylüsünün, sütü, tereyağı, yumurtası, sebzesi, meyvesi sofraları süslüyor. Sağlıklı ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için bir cennet benzetmesi yapsak pek abartmış olmayız.

Mazı ve çevresindeki köyleri ziyaretiniz ettiğinizde, gencecik kızların anneleriyle birlikte halı dokuduklarına şahit olursunuz. Sizi güleryüzle karşılayıp, soğuk ayran ikram ederler.

Su altına dalmaya merakı olanlar, şnorkel veya deniz gözlüğüyle tadına doyum olmaz bir gezinti yapabilirler. Gökova’nın akvaryum gibi berrak sularında danseden balıkları keyifle izlersiniz. Denizden çıkmak aklınıza bile gelmez. Saatlerin nasıl geçtiğini farketmezsiniz.

Akşam sahile çıktığınızda, evrendeki tüm yıldızların burada toplandığını sanırsınız. Gökyüzüne bakmaktan boynunuz ağrır. Olsun varsın, ertesi gün karşı sahildeki Datça Yarımadası’nın yalçın dağlarının mavi körfez suyu ile kucaklaştığını gördüğünüzde bedeniniz gevşer. Cilveli turkuaz sular sizi çağırır, denizle dans edersiniz.

Gökova olur da balık olmaz mı? Sabah saatlerinde Hurma Koyu’ndaki iskelede balıkçıların gelişini bekleyenlere eşlik edin. Pazarlıksız, makul bir fiyata günlük taze balığınızı alır, oracıkta temizlersiniz.

Mazı ve koyları, hayallerin ötesinde bir tatil sunar size. Mazı’ya bir kez gelmek mümkün değildir. Dikkat edin ; alışkanlığınız, sevdaya dönüşmesin !

Yavuz Atıl

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Fiyat Bulunamadı

Aradığın tarihlerde / kriterlerde sonuç bulunamadı.Tarih aralığını değiştirerek tekrar deneyin.

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Plaj iyi'
'Konum iyi'
'Kahvaltı iyi'

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Mazıköy Mahallesi,Hurma Sahili, ,Bodrum/Muğla

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

51 yorum / değerlendirme

'Plaj iyi'
'Konum iyi'
'Kahvaltı iyi'

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

En memnun kaldığım tatil

Yaptığım tatillerin içinde en memnun kaldığım tatil Ahmet beye sevgili oğullarına şefimize ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz aile ortamında mutlu bir tatil geçirdik zor ayrıldık sevgilerimizle

Tesis Cevabı

Sizler gibi insanları tanıdığımıza ve ailemize kattığımıza mutluyuz

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Sonsuz teşekkürler

2 cocuklu aile olarak ilk defa geldiğimiz Mazı bolgesi ve Mavi Yesil Bungalov tesisinden oldukca memnun ayrıldık. Sakinlik arayanlarin, muhtesem doga ve harika bir denizle bulustugu, rahat, temiz ve tabiki yemeklerinin lezzetli oldugu bir tatil yapmak isteyenlerin gidebilecegi guzel bir tesis. Tüm personel ve tabiki sahibi Ahmet Bey e bizi cok iyi ağırladıkları icin sonsuz teşekkürler

Tesis Cevabı

Güzel yorumlarınız için teşekkürler, ailemize katıldığınız için mutluyuz

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Hiç bitmesin istedik

Öncelikle işletme sahibi Ahmet Beye oğlu Egecana eşine ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.5 gece 6 gün balayına gittik , hiç bitmesin funduszeue.infoel güler yüzlü sevecen muhabbet sohbet eden funduszeue.infoığıız evlerin temizliği vs gayet güfunduszeue.infoer de gayet başarılıydı.Mazı köyü çok güzel sahili denizi gayet güfunduszeue.infoikle Mazı köyüne gitmenizi ve tatilinizi daha çok güzelleştirmek için Mavi Yeşili tercih etmenizi şiddetle tavsiye funduszeue.info görüşmek üzere Mavi Yeşil ?

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Güzel bir yer

Temiz sessiz sakin oldukça güzel bir yer konukseverlik süper. Çalışan gençler saygılılar. Sahibi Ahmet bey nezdinde hepsine çok teşekkürler

Tesis Cevabı

Biz teşekkür ederiz.

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Rotamiz belli artik

Harika bir aile isletmesi. Sahipleri sizi musteri gibi degil misafirleri olarak agirliyorlar oyle samimi bir ortam tertemiz odalar lezzetli yemekler sakinlik huzur Gercekten evimizin rahatliginda keyifle gecirdik gunlerimizi zor ayrıldık Mavi Yeşil?den. Ahmet Bey sevgili eşi ogullari calisan arkadaslarimiz hepsi harika insanlar sayelerinde guzel bir tatil gecirdik. Her birine ayri ayri tesekkur ederiz. Tatil icin rotamiz belli artik.

Tesis Cevabı

Güzel yorumlarınız için teşekkürler ailemize sizin gibi güzel bir aile daha eklendi.

Otel Hakkında

Bodrum mavisinin ve yeşilinin iç içe geçtiği bir yer olan Mazı'da konuklarını ağırlayan Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant, Mazı'nın en yeni tesislerinden biri. yılında hizmete açılan tesiste, bungalovlar ise geniş ve kaliteli. Temizlik talep edildiği takdirde her gün yapılabilir. üstelik bu 7 bungalovun her biri de denize sıfır bir konumda yer alıyor. Tesis önün şemsiye ve şezlongun yer aldığı özel plaj bulunmaktadır. ödemelerde kredi kartı kullanılması dahilinde KDV fiyata dahildir. Ahşap bungalovlarda, LCD ekran TV ve klima bulunuyor. Konaklama ücretine kahvaltı ve akşam yemeğinin de dahil olduğu Mavi Yeşil Bungalovda kahvaltılıklar organik yiyeceklerden oluşuyor ve serpme kahvaltı olarak servis ediliyor. Akşam yemekleri ise mangal eşliğinde gerçekleşiyor, burada odun ateşinde pişen yiyeceklerin tadına doyamayacaksınız. Gün içerisinde otelin restoran kısmını kullanabilirsiniz. Yine hemen deniz kenarında şezlong ve şemsiyeler siz misafirlerini bekliyor. Doğanın içerisinde internetten de uzak olmayacaksınız, tesis konum itibari nedeniyle Wi - Fi erişimli internet bulunmuyor. Tesise Milas Bodrum Havalimanı'ndan ulaşım konusunda ise tesis yetkilileri ile görüşmeniz halinde kendileri transfer konusunda yardımcı olmaktadırlar.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant odalarında Balkon, Dağ Manzarası, Doğa Manzarası, Dolap, Klima bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Mavi Yeşil Bungalov Pansiyon & Restaurant için popüler tesis özellikleri; Çamaşırhane, Koşu Parkuru, Restoran olmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası