chery nasil bir arabadir / Chery kullanıcı yorumları | DonanımHaber Forum

Chery Nasil Bir Arabadir

chery nasil bir arabadir

Chery araba alınır mı alınmaz mı?

Chery araba al&#;n&#;r m&#; al&#;nmaz m&#;? Otomobil fiyatlar&#; iyice el yakar hale gelince alternatif markalar da kullan&#;c&#;n&#;n dikkatini daha fazla çekmeye ba&#;lad&#;. Chery marka araba al&#;n&#;r m&#; ya da Chery kullananlar memnun mu gibi sorular ak&#;llara tak&#;lmaya ba&#;lad&#;. Biz de uygun fiyata araba alma ya da araba ihtiyac&#;n&#;z makul &#;ekilde çözme niyetinde olanlar için ara&#;t&#;rd&#;k: Chery al&#;n&#;r m&#; al&#;nmaz m&#; / Chery fiyatlar&#; daha m&#; uygun / Chery araba alan memnun mu

CHERY ARABA ALINIR MI ALINMAZ MI?

Chery araba al&#;n&#;r m&#; al&#;nmaz m&#; ya da Chery marka araç al&#;n&#;r m&#;, Chery araba sorun ç&#;kar&#;r m&#;, Chery araba alan memnun mu sorular&#;n&#;n yan&#; s&#;ra güncel Chery marka araç fiyatlar&#;na da bakal&#;m. Ama önce Chery markas&#;n&#; yak&#;ndan tan&#;yal&#;m.

CHERY MARKA ARABALAR HAKKINDA

Çin’de y&#;l&#;nda kurulan Chery Automobile Co. Ltd &#;irketi, bir devlet &#;irketi olarak üretime ba&#;lad&#;. K&#;sa sürede Çin’in en büyük otomobil sat&#;c&#;s&#; haline geldi. Çin’deki en büyük otomobil sat&#;c&#;s&#; olan Chery, dünya genelinde de senesinden beri y&#;ll&#;k araç üretiminde ilk ona giriyor. Chery’nin üretti&#;i araba modelleri SUV, otomobil ve minivan &#;eklinde. Chery ticari araç da üretiyor ancak onlar&#; Karry markas&#; ad&#; alt&#;nda pazara sunuyor. Bu arada Chery markas&#; ile Land Rover ve Jaguar ayn&#; çat&#; alt&#;ndad&#;r. Dünya genelinde Chery Tiggo ve Chery QQ modellerinin çok tutuldu&#;unun da alt&#;n&#; çizelim.

Chery ic mekan

5 SORUDA CHERY OTOMOB&#;LLER&#; TANIYALIM!

Chery marka ikinci el araba almay&#; dü&#;ünenler için Chery otomobilleri hakk&#;nda her detay&#; analiz etti&#;imiz güzel bir ara&#;t&#;rma yapt&#;k. Makalemizi okuyun ve siz karar verin; Chery otomobil al&#;n&#;r m&#; al&#;nmaz m&#;?

1. CHERY HANG&#; ÜLKEN&#;N ve CHERY TÜRK&#;YE TEMS&#;LC&#;S&#; K&#;M?

Binek otomobil, minivan ve SUV pazar&#;na araç üreten Chery Otomobil markas&#;n&#;n üretim yeri Çin’deki Wuhu kentidir. Chery hangi ülkenin sorusunun yan&#;t&#; Çin’dir. Çin’de devlet eliyle kurulmu&#; bir otomobil üreticisidir.

Chery markas&#;, Türkiye’de Mermerler Otomotiv taraf&#;ndan temsil ediliyor.

2. NEDEN CHERY ALAYIM?

Chery araba markas&#; gibi alternatif markalar, son günlerde daha fazla dikkat çeker oldu. &#;kinci el Chery fiyatlar&#;, di&#;er markalar&#;n benzer özelliklerdeki otomobillerine göre aç&#;k ara farkla uygun.

3. NEDEN CHERY ALMAMALIYIM?

Bu soruya da madde madde yan&#;t verelim:

  • Marka, Türkiye’den çekildi&#;i için size destek olacak muhatap bulman&#;z zor olabilir.
  • Yetkili servis sorunu ya&#;ayabilirsiniz.
  • Arabay&#; tekrar satmak istedi&#;inizde al&#;c&#; bulman&#;z zor olabilir.

4. CHERY TÜRK&#;YE’DE NEDEN TUTULMADI?

Chery ve Geely gibi Çin markalar&#; maalesef ülkemizde çok tutulmad&#;. Çin otomobilleri ve Çin markas&#; arabalar&#; göz önüne al&#;nca Chery ve Geely için en büyük endi&#;e güvenlik konusunda ya&#;and&#;. Ancak ilerleyen dönemde marka, güvenlik konusunda kendini yeniledi ve bunu da oldukça ba&#;ar&#;l&#; bir &#;ekilde al&#;c&#;ya tan&#;tt&#;. Otomobilde tüketici güveni kazanmak için o ülkede fabrika açma giri&#;imi denendi. y&#;l&#;nda Türkiye’ye yat&#;r&#;m haberleri, bas&#;na s&#;kl&#;kla sunuldu. Fabrika kurulmad&#; ama bu konuda epeyce haber de yap&#;ld&#;. Özetle, marka Türkiye’de tutulmad&#;. Chery Türkiye’de neden sevilmedi sorusuna detayl&#; olarak bakal&#;m:

CHERY TÜRK&#;YE’DE NEDEN SEV&#;LMED&#;?

Chery marka arabalar Türkiye’de neden tutulmad&#;? Asl&#;nda &#;&#;k görünüyorlar ve oldukça uygun fiyatlarla ula&#;&#;labilirler ama ülkemizde sat&#;&#;lar&#; çok dü&#;ük kald&#;. Bunun nedeni ne olabilir?

- Ç&#;NDEK&#; FASON ÜRET&#;M &#;MAJI!

Çin’de markas&#;z olarak yap&#;lan fason üretim, adeta ülkedeki her ürünün böyle oldu&#;u alg&#;s&#;n&#; yaratt&#;. Elbette böyle de&#;il ama bu durum, “Çin mal&#; ucuzdur” imaj&#;n&#; güçlendiriyor. Bu da “Çin mal&#; araba al&#;n&#;r m&#;” endi&#;esini beraberinde getiriyor.

- CHERY ALIRSAM SATAMAM END&#;&#;ES&#;!

Di&#;er yandan ülkemizdeki kullan&#;c&#; için otomobil sadece ula&#;&#;m arac&#; de&#;il. Türk tüketici otomobili yat&#;r&#;m arac&#; olarak da görüyor. Dolay&#;s&#;yla ald&#;&#;&#; arabay&#; daha sonra de&#;erinde satabilmeyi istiyor. Ancak Çin mal&#; arabay&#; satabilir miyim endi&#;esi var ve bu da tüketiciyi bu modellerden uzak tutuyor.

- TÜRK&#;YE’DE CHERY FABR&#;KASI YOK!

Bir markan&#;n Türkiye’de sat&#;lmas&#; için burada fabrikas&#;n&#;n olmas&#; &#;art de&#;il ama etkili bir stratejidir. Ülkemizde bir markan&#;n Türkiye’deki yat&#;r&#;m&#;n&#; önemseyen bir tüketici anlay&#;&#;&#;m&#;z var. Hyundai, Fiat, Ford, Renault markalar&#; bu nedenle çok sat&#;l&#;yor. Bu markalar&#;n fabrikalar&#;n&#;n, üretim tesislerinin burada olmas&#; tüketiciye güven veriyor. Çin markalar&#;n&#;n Türkiye pazar&#;nda tutulmas&#; için böyle bir hamle yapmalar&#; i&#;leri de&#;i&#;tirebilir.

- CHERY EURO NCAP SONUÇLARI

Chery Tiggo

Chery marka otomobillerin Euro NCAP testleri maalesef çok iyi ç&#;kmad&#;. Özellikle ilk testlerde oldukça ba&#;ar&#;s&#;z sonuçlar ç&#;k&#;nca tüketici nezdinde olumsuz alg&#; artt&#;.

- YETERL&#; REKLAM VE TANITIM YAPILMADI!

Tüketicinin hiç duymad&#;&#;&#; bir markaya güvenmesi zordur. Güven kazanmak için marka bilinirli&#;i yaratmak önemlidir. Chery markas&#; bu konuda yeterince dominant davranmad&#;.

CHERY TÜRK&#;YE’DE NE KADAR SATILDI?

&#;kinci el Chery almay&#; dü&#;ünüyor ama baz&#; endi&#;eleri de beraberinde ya&#;&#;yorsan&#;z size ad&#;m ad&#;m sat&#;&#; adedi bilgisi sunal&#;m:

Chery Türkiye pazar&#;na y&#;l&#;nda girdi. y&#;l&#;nda da çekildi. Peki, bu arada kaç adet Chery marka araç sat&#;ld&#;?

  • ’de Chery adet sat&#;ld&#;
  • ’da Chery adet sat&#;ld&#;
  • ’da Chery adet sat&#;ld&#;.
  • ’den sonra Chery marka otomobil sat&#;&#;lar&#; sürekli olarak dü&#;tü.
  • ’de Chery Türkiye pazar&#;ndan çekildi.

’de TÜRK&#;YE’de CHERY SATI&#;I VAR MI?

Chery markas&#;, ülkemizden y&#;l&#;nda çekildi. Bugün bir temsilcisi de bulunmuyor. Maalesef sadece ikinci elde Chery marka otomobil bulabilirsiniz. Resmi web sitesine de ula&#;amad&#;k.

EN UYGUN CHERY ARABA F&#;YATI NE?

Ülkemizdeki en fazla ikinci el araç ilan&#; verilen üç farkl&#; sitesini inceledik. Bu üç siteden ald&#;&#;&#;m&#;z verilere göre en uygun 2. el Chery araba fiyat&#; 34 bin TL. Chery 2. el fiyatlar&#; 85 bin TL’ye kadar uzan&#;yor.

CHERY K&#;RALAMA VAR MI?

Chery kiralayarak onu deneyimlemek ya da Chery test sürü&#;üne ç&#;kmak isterseniz; malesef arad&#;&#;&#;n&#;z&#; bulamazs&#;n&#;z. Çünkü rent a car firmalar&#;nda Chery marka kiral&#;k araç seçene&#;i yok. Ayr&#;ca Chery markas&#; ülkemizden çekildi&#;i için ve s&#;f&#;r Chery otomobil sat&#;&#;&#; olmad&#;&#;&#; için Chery test sürü&#;ü imkan&#; da yok.

CHERY MARKA ARABA ALMAK HATA MI?

Özetle; Chery araba al&#;n&#;r m&#; al&#;nmaz m&#; sorusuna &#;öyle bir yan&#;t verebiliriz:

E&#;er arabalardan anl&#;yorsan&#;z, gerekti&#;inde bir parçay&#; de&#;i&#;tirebilecek kendi ba&#;&#;n&#;za onar&#;m bak&#;m yapabilecek seviyede oto servis bilgisine sahipseniz ve arabaya ay&#;racak çok fazla bütçeniz yoksa neden olmas&#;n. Al&#;rs&#;n&#;z 35 bin TL’ye Chery marka bir ikinci el otomobil; gerekirse onar&#;m&#;n&#; bak&#;m&#;n&#; kendiniz yapars&#;n&#;z. Satmak istedi&#;inizde de çok kolay al&#;c&#; bulamayaca&#;&#;n&#;z&#; göze alarak tabi :) Bu arada modifiye merakl&#;lar&#; için de Chery 2. el araba seçenekleri cazip olabilir.

Di&#;er yandan bu i&#;lerden hiç anlam&#;yorsan&#;z, Chery marka otomobil almak, sizi çok üzebilir. Çünkü serviste, parça de&#;i&#;iminde, garanti konusunda ve hatta elinizden ç&#;karmak istedi&#;inizde hiç bir &#;ey kolay olmayabilir :(

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Chery Tiggo nasıl araba hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Chery Tiggo motoru ne marka ve Chery Tiggo kronik sorunları işte detaylar.

CheryTiggo Çin malı arabalar arasında jip tarzında olan bir modeldir. Arabanın tam anlamı ile nasıl bir araba olduğunu söylemek gerekirse aracı kullananların genel yorumları şehir içi kullanıma uygun olduğu yönündedir.

Cherry Tiggo uygun fiyatlı jip tarzı araç arayanların aslında sıkça araştırdığı bir araçtır. Bu seride jip performansını tam olarak almak mümkün değildir. öyle ki Cherry Tiggo kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu hız yükseldikçe rüzgar sesinin araç içinden hissedildiğini ve yokuş çıkarken aracın performansında düşme olduğunu söylemektedir. Aracın bazı özellikleri;

  • Tam otomatik şanzuman,
  • motor,
  • beygir,
  • 4 ileri vites,
  • 16’lık lastik,
  • Bağımsız süspansiyon,
  • SUV tarzı,
  • Yüksek araç içi konfor.

Yazımızın devamında Chery Tiggo model arabaların motorları, kronik sorunları, uzman görüşleri ve yorumlarına dair merak edilenleri inceleyebilirsiniz. 

Bin TL Sıfır Araba

Chery Tiggo Motoru Ne Marka

Chery Tiggo motorunun markası ACTECO olarak bilinmektedir. Bu marka tarafından üretilen 18 farklı türde motor bulunmaktadır. Her geçen yıl üretim kapasitesini arttıran motor fabrikasının motorlarından gayet iyi performans alınması yönünden başarılı olduğu düşünülmektedir.

Chery Tiggo binek araçlarda kullanılan ACTECO marka motorlar motor performansı yönünden memnun olunan ürünlerdir. Cip tipi araçlar arasında motor seçenekleri yönünden küçük motorları da olan bir modeldir.

ve benzeri modellerde gerçek bir cip hissiyatı almak her zaman mümkün olmayabilir ancak bütçe dostu bir cip araca şehir içi kullanım amacıyla binmek istiyorsanız Chery Tiggo iyi bir seçenek olabilir.

Chery Tiggo Kronik Sorunları

Chery Tiggo kronik sorunları denildiğinde ilk akla gelen yanan ve sönmek bilmeyen yağ arıza lambasıdır. Bu tarz hataların sıkça karşılaşıldığı bir arabadır. Özellikle model forza için yokuş çıkışında arabanın bayıldığı, motorun düz yolda daha iyi performans sergilediği sıkça dile getirilmektedir.

Teknik olarak sürekli ortaya çıkan ve büyük bir kronik sorunu bulunmamaktadır. Bu modelde araç ön panelinde yer alan ikaz ışıklarının kronik olarak yanmaya başlayabildiği bilinmektedir.

Chery Tiggo Alınır Mı

Chery Tiggo alınır mı sorusu genellikle uygun fiyatlı araç arayanların sorguladığı bir sorudur. Araç konusunda uzman olan kişiler tarafından yapılan açıklamalarda aslında Tiggo yerine biraz daha para koyarak daha sağlıklı ve piyasada tutulan bir araba alınması tavsiye edilmektedir.

Araçların piyasada ne kadar tutulduğu onların fiyatları ve ne kadar kaliteli oldukları ile ilişkilidir. Cherry Tiggo araçlar Türkiye piyasasında pek tutulan araçlar değildir. Bu nedenle satın aldığınızda tekrar satması biraz zaman alabilir. Satma güçlüğü ve benzeri nedenler göz önünde bulundurulduğunda üzerine biraz daha para koyup daha çok tutulan markaları almak mantıklı olacaktır.

Aracı alırken alıp satmayı düşünmüyorsanız sadece binmek için alıyorsanız Cherry Tiggo araçların muadili olan diğer araçlara oranla daha konforlu olduğunu da söylemek gerekir. Yakıt tüketimi konusunda da oldukça iyi performans sergilemektedir.

Chery Tiggo Lusso Yorumları

Chery Tiggo Lusso yorumları itibari ile sevilen bir arabadır. Uygun fiyata cip türü bir araca binmek istiyorum diyenlerin de tercihi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Aracın kronik arızaları ya da sürekli ortaya çıkan donanımsal arızaları olduğuna dair pek fazla yorum bulunmamaktadır.

Uygun fiyatlı bir cip deneyimi için Chery Tiggo iyi bir seçenek olabilir. Aracın iç konforu muadillerinde oranla çok daha iyi olduğu yorumlar ile sabittir. Bununla birlikte aracın şehir içi kullanımda yüksekliği benzeri nedenler ile tercih edildiği bilinmektedir. Yedek parçaları kolay bulunan bir araçtır. Araç ile ilgili satın alanlar tarafından yapılan bazı yorumları aşağıda inceleyebilirsiniz;

  •  Araba şehir içinde harika ama yokuşlarda bayılıyor.
  • Fiyat performans ürünü dedikleri bu olsa gerek. Bu fiyata SUV tarzı parçası ucuz araba bulmak zor.
  • Arabanın iç konforu mükemmel, koltuk ısıtmalarına kadar var.
  • Uzun yol için tercih edilmez ama şehir içinde hem yüksek hem konforlu.
  • Araba tam bir yakıt cimrisi. Devirli kullanılırsa çok daha iyi performans veriyor.
  • SUV tarzı arabaları bu kadar ucuza almak mümkün değil.
  • Arabanın yedek parçaları  kolay bulunuyor. Servisleri de uygun fiyata veriyor ama dışarısı daha da ucuz.
  • Chery Tiggo konforlu şehir içi arabası. Hız tutkusu olmayanların işini fazlasıyla görür.

0 Faizli Araba Kampanyaları

En Ucuz Otomatik Vites Araba

Duyulmamış Araba Markaları

Rapor Üzerine Araba Fiyatları

VW Fiyat Listesi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası