usb pc görmüyor / ‘Bilgisayar Telefonu Görmüyor’ Sorunu Nasıl Çözülür? - Webtekno

Usb Pc Görmüyor

usb pc görmüyor

Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa

Aygıtınız açık ve bilgisayarınıza bağlıyken, Finder'da veya iTunes'da görünür. Aygıtınızı görmüyorsanız veya bilinmeyen hata ya da 0xE hatası alırsanız bu adımları takip edin.

Aygıtınızı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın

Aygıtınızın kilidinin açık olduğundan ve aygıtta Ana Ekran'ın görüntülendiğinden emin olun, ardından bir USB kablosu kullanarak aygıtı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın. Aygıtı bir USB hub'a, ekrana veya başka bir aygıta bağlamayın. 

Bu işe yaramazsa aygıtınızın ve diğer tüm USB aygıtları ile aksesuarların bilgisayarınızla bağlantısını kesin. Ardından, yalnızca aygıtınızı yeniden bağlayın. 

Aksesuarın bağlanmasına izin verin

Farklı bir bağlantı noktası, kablo veya bilgisayar kullanmayı deneyin

Sorun bilgisayarınızdan, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından veya aygıtınızı bağladığınız USB kablosundan kaynaklanıyor olabilir. Mümkünse farklı bir bilgisayar, USB bağlantı noktası veya USB kablosu kullanmayı deneyin. Ayrıca, iPhone veya iPad'inizin alt kısmındaki şarj bağlantı noktasında kir birikintisi olup olmadığını kontrol edin.


* Bu özellik bir ayara bağlıdır: Finder'daki menü çubuğundan Finder > Ayarlar'ı (veya Tercihler'i) seçin. Ayarlar penceresinin üst kısmından Kenar Çubuğunu tıklayın ve "CD'ler, DVD'ler ve iOS Aygıtları"nın seçili olduğundan emin olun. Finder pencerelerinde kenar çubuğu görmüyorsanız menü çubuğundan Görüntü > Kenar Çubuğunu Göster'i seçin veya Kontrol-Komut-S tuşlarına basın.

Apple tarafından üretilmeyen ürünler veya Apple tarafından denetlenmeyen veya test edilmeyen bağımsız web siteleri hakkındaki bilgiler bir öneri veya onay niteliği taşımadan sunulmuştur. Üçüncü taraf web sitelerinin veya ürünlerinin seçilmesi, performansı veya kullanılması konusunda Apple hiçbir sorumluluk kabul etmez. Apple, üçüncü taraf web sitelerinin doğruluğu veya güvenilirliğiyle ilgili herhangi bir beyanda bulunmamaktadır. Ek bilgi için tedarikçi ile irtibat kurun.

Yayın Tarihi: 

Bilgisayar Telefonu Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür? USB İle Telefonu Bilgisayara Bağlamak İçin Ne Yapılır?

Gündelik hayatta çoğu zaman telefonumuzda ki verileri bilgisayara atmak ya da bilgisayarda ki verileri telefona aktarmak için bağlama yöntemini kullanmak zorunda kalıyoruz. USB ile telefonu ilk bağladığınızda şarj alır fakat bilgisayar şarj ediyor ama görmüyor sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun çözümü için de telefonunuzdan bazı işlemler yapmanız gerekmektedir. Bunu ayrıntılarıyla aşağıda açıkladık. Hadi gelin bilgisayar telefonu görmüyor sorunu nasıl çözülür adlı yazımızı beraber inceleyelim.

Bilgisayar Telefonu Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için kullandığınızda bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi şarj alıp telefonunu görmeme sorunudur. Bunu telefonu bağladıktan sonra telefonunuza bazı seçenekler gelecek, bu seçeneklerden "dosyaları düzenlemek istiyorum" adlı seçeneğe tıklar iseniz artık telefonunuz görünür olacaktır. Bilgisayar telefonu görmüyor sorununu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

  • Bağlantı noktalarını kontrol edin: Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için kullandığınız USB kablosunu ve bağlantı noktalarını kontrol edin. Kablo ve bağlantı noktaları arasında hasar olup olmadığını kontrol edin.
  • Telefonunuzu yeniden başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatın ve bilgisayarı tekrar bağlamayı deneyin.
  • Sürücüleri güncelleyin: Bilgisayarınızda telefonunuz için gerekli olan sürücülerin en son sürümünü indirin ve yükleyin.
  • Telefonunuzu modunu kontrol edin: Telefonunuzda USB hata ayıklama modunun açık olup olmadığını kontrol edin. Bu mod, genellikle Ayarlar > Geliştirici seçenekleri bölümünde bulunur.
  • Farklı bir USB kablosu deneyin: Telefonunuzu bağlamak için farklı bir USB kablosu deneyin.
  • Farklı bir bilgisayar deneyin: Telefonunuzu farklı bir bilgisayara bağlamayı deneyin.

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, telefonunuzun yazılımını güncellemek veya servis merkezine götürmek gerekli olabilir.

USB İle Telefonu Bilgisayara Bağlamak İçin Ne Yapılır?

USB ile telefonu bilgisayara bağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • Telefonunuzun USB kablosunu bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına takın.
  • Telefonunuzda USB bağlantı seçeneğini seçin. Genellikle Ayarlar> Bağlantılar bölümünde bulunur. Bağlantı modunu "Veri Aktarımı" veya "Medya Depolama" olarak ayarlayın.
  • Bilgisayarınızda telefonunuzu görüntülemek için bir dosya yöneticisi açın. Windows için "My Computer" veya "This PC" olarak adlandırılır. Mac için "Finder" olarak adlandırılır.
  • Telefonunuzu görüntüleyin ve dosyalarınızı bilgisayarınıza kopyalayın veya bilgisayardan telefonunuza dosya transferi yapın.
  • Bağlantıyı kesmeden önce bilgisayarınızda yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve dosyalarınızı telefonunuza geri kopyalayın.
  • Telefonunuzu ve USB kablosunu bilgisayardan çıkarın.

Not: Bazı telefonlar, bilgisayarla bağlandıklarında özel bir yazılım veya uygulama ile birlikte çalışır. Bu durumda, telefonunuzun üreticisi tarafından sağlanan yazılımı indirmeniz ve yüklemeniz gerekir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası