vodafone pass paketi nasıl kullanılır / "Vodafone Pass" ile popüler uygulamalar internetten yemeyecek

Vodafone Pass Paketi Nasıl Kullanılır

vodafone pass paketi nasıl kullanılır

Sınırsız Uygulamalar ve Paketleri

Müzik Pass

    Power App TV Kanallar

Pass Müzik radyo yayınları için geçerli olup mobil uygulama ve internet sitelerinde sunulan televizyon kanalları (örneğin Power TV, Power Türk TV) tarifenizin her yöne internetinden ücretlendirilirsiniz.

İletişim Pass

    WhatsApp

Whatsapp’ta görüntülü ve sesli aramalarınız, mesajlaşmalarınız ve dosya, konum, fotoğraf, video gibi paylaşımlarınız Pass İletişim dahilindedir.

    Facebook Messenger

Mesajlaşmalarınız ve dosya, konum, fotoğraf, video gibi paylaşımlarınız Pass İletişim dahilindedir. Sesli Arama ve Görüntülü Arama hizmetleri için tarifenizin her yöne internetinden ücretlenirsiniz. İnternetinizden yemeyen paketler; uygulamalar ve uygulamaların web sitelerinde geçerlidir.

 

Sosyal Pass

    Reklam Gösterimleri

Sosyal Pass'te reklam gösterimleri reklam sağlayıcılar tarafından yapıldığı için bu esnada kullanılan data fayda kapsamında değildir ve kullanıcıların tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Reklam gösterimlerinde kullanılmak üzere hediye ekstra internet paketi koruma amaçlı hattınıza tanımlanacaktır. Detaylar ile ilgili esasları inceleyebilirsiniz.

 

 

    Video İzleme

Facebook, Twitter ve Instagram'da izleyeceğiniz videolar ve canlı yayınlar internetinizden yemez. Eğer izlediğiniz videolar sizi başka bir uygulamaya/web sitesine yönlendiriyorsa buradaki kullanımlarınız için tarifenizin her yöne internetinden ücretlendirilirsiniz.

 

Video Pass

    Reklam Gösterimleri

Video Pass'te reklam gösterimleri reklam sağlayıcılar tarafından yapıldığı için bu esnada kullanılan data fayda kapsamında değildir ve kullanıcıların tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Reklam gösterimlerinde kullanılmak üzere hediye ekstra internet paketi koruma amaçlı hattınıza tanımlanacaktır. Detaylar ile ilgili esasları inceleyebilirsiniz.

 

    Video İzleme

YouTube ve İzlesene'de izleyeceğiniz videolar ve canlı yayınlar internetinizden yemez. Eğer izlediğiniz videolar sizi başka bir uygulamaya/web sitesine yönlendiriyorsa buradaki kullanımlarınız için tarifenizin her yöne internetinden ücretlendirilirsiniz.

Vodafone Pass Kampanya e-spor ile ilgilenen oyuncalar ve dijital oyun yayıncılarına yönelik oluşturulmuştur. Faturalı faturasız hatlar içinde geçerlidir.

Vodafone Pass Nasıl Kullanılır?

Vodafone Pass kampanyasını kullanabilmek için öncelikle bu kampanyası aktif etmeniz gerekmektedir. Aktif etme işlemini ise,

PASS ILETISIM yaz ’ a ücretsiz SMS olarak gönder.  

Kampanyayı aktif ettikten sonra geçerli olduğu uygulamaları öğrenerek koşullara uygun şekilde bu kampanyayı kullanabilirsiniz.

Vodafone Pass Çark Nedir?

Vodafone Pass Çarkı kullanıcılarına çeşitli hediyeler ve avantajlar sağlayan bir servis uygulamasıdır. Çark sayesinde 20 GB ‘te kadar bedava internetkazanabilirsiniz. Ayrıca İletişim Pass veya Sosyal Pass paketlerinden indirimler kazanabilirsiniz.Çarkı çevirdiğiniz de çarkın durduğu ödül sizin olacaktır ve hemen hattınıza tanımlanacaktır. Bu çarkta tüm bu fırsatların haricinden başlıca markalardan da özelindirimler veya hediyeler kazanabilirsiniz.

Vodafone Pass İletişim

Vodafone Pass iletişim hattınızda aktif olduğunda belli uygulamaları kullandığınız sırada mevcut tarifenizden yemez. Böyle bir durumda VodafonePass devreye girerek belli uygulamaları ücretsiz olarak kullanım sağlarsanız. Ancak Vodafone Pass devrede iken fotoğraflarınız, videolarınız, dosyalarınız Mesajlaşmalarınız ve konumlarınız dışında herhangi bir uygulamadan sesli veya görüntülü arama yaparsanız hemen devreden çıkar o zaman mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Burada dikkat edilecek şey ise Vodafone Pass aylık paketleri otomatik olarak yenilerken haftalık veya günlük paketler otomatik olarak yenilemezler. Pass iletişim kampanyasına katılmak istiyorsanız PASS ILETISIM yaz ’e ücretsiz SMS gönderin.

Vodafone Pass Paket Ne Demek?

Vodafone Pass; paketler, faturalılar, faturasızlar için kullanılan bir kampanyadır. Ancak faturalı hatlardaki kullanımı ile faturasız hatlardaki kullanımı birbirinden farklıdır. Bu kısımda ise faturalı ve faturasız Vodafone Pass paketlerinin farklılıklarına bakacağız.

Faturalı Hatlarda Pass Fiyatı

Vodafone Pass kampanyası Faturalı hatlarınızda kullanacaksanız mevcut tarifenize ek olarak ücretlendirilirsiniz. Bu ücretlendirme 12 TL&#;dir.

Faturasız Hatlar Pass Nedir? Nasıl Yapılır?

Vodafone PassPaketi Faturasız hatlarda kullanacaksınız 3 farklı kullanım durumu mevcuttur. Faturasız hatlarda pas yapmak için;

  1. Aylık İletişim Pass Paketi; PASS ILETISIM yaz ’e SMS gönder 
  2. Haftalık İletişim Pass Paketi; HAFTALIK ILETISIM yaz ’e SMS Gönder
  3. Günlük İletişim Pass Paketi; GUNLUK ILETISIM yaz ’e SMS gönder 

Vodafone Pass Tarifeleri Nelerdir?

Faturalı ve faturasız olarak sunulan bu kampanyada faturalı hatlara sağlanan özellikler faturasız hatlara göre çok daha fazladır. Vodafone Pass Tarife ve fiyatları aşağıdaki gibidir;

Paket Adı  Türü   FiyatNasıl Yapılır?  
Vodafone Pass Aylık Gamer  Faturasız  20 TL  OYUN EKSTRA Yaz ’ya SMS Gönder  
Vodafone Pass Haftalık Gamer  Faturasız  12 TL  Haftalık Gamer yaz ’e SMS Gönder  
Vodafone Pass Aylık Gamer  Faturalı  25 TL  GAMER yaz ’ya SMS Gönder  
Vodafone Pass Haftalık Gamer  Faturalı  15 TL  HOYUN yaz ’e SMS Gönder  

Vodafone Pass Hangi Uygulamalarda Geçerli?

Vodafone Pass kampanyası faturalıveya faturasız hatlarda farklı uygulamalar üzerinde geçerlidir. Faturalı hatlarda daha çok uygulama üzerinde kullanılabilirken faturasız hatlarda çok daha az uygulama üzerinde kullanımına izin verilmektedir. Faturasızları inceleyecek olursak;

  • Sınırsız PUBG Mobile Kullanımı
  • Sınırsız Discord Kullanımı
  • Her ay muhteşem hediye kazanma fırsatı
  • Sınırsız Youtube Kullanımı

Yukarıdaki 4 kullanım şekli faturalı ve faturasız için aynıdır. Faturalı ek olarak avantajları aşağıdakilerdir.

Faturalı Hatlar içinek olarak;

  • Sınırsız twitch kullanımı
  • Hediye zula altın kesesi ve 50 twitch
  • 10 logitech pro ekipman setinden herhangi birisini kazanma fırsatı
  • Aylık paket 30 gün geçerlidir
  • Otomatik yenilenmektedir
  • Haftalık paket 7 gün geçerlidir

Perşembe Günleri Sınırsız İletişim Pass Ne Demek?

Vodafone İletişim Pass kampanyası dahilinde mesajlaşmalarınız, verileriniz, dosyalarınız, konum servisleriniz, fotoğraflarınız veya videolarınız gibi paylaşımlarınız İletişim Pass dahilinde işlem görmektedir. Böylece bu işlemleri yaparken kotanızdan veya mevcut paketinizden ücret almaz.

İletişim Pass dahilinde internetinizden yemeyen paketler;

  • Whatsapp
  • Vodafone Message
  • Vodafone Call
  • Facebook Messenger mobil

İletişim Pass Paketi Ne İşe Yarar?

Haftalık tekrarlanan İletişim Pass Paketinde Facebook Messenger, Whatsapp, Vodafone Call+ ve Vodafone Message+ uygulamalarını kapsayacak şekilde mevcut tarifenizin internet kotasından ücretlendirilmeden kullanım sağlamaktadır. Bu uygulamalar dışında yer alan herhangi bir iletişim içerik sağlayıcılarından gerçekleştirilen internet kullanımlarınız mevcut tarife kotanızdan düşmektedir.

Vodafone Pass Paketi Nedir ve Nasıl Kullanılır detaylı bilgilendiriyoruz. Hediye Çarkı Pass iletişim, video ve sosyal Paketi işte detayları.

Vodafone tarifeler faturalı veya faturasız olarak hizmet alan tüm müşterilerinin hediye çarkından faydalanmasını sağlamaktadır. Müşteriler bu hediye çarkını haftada bir kez çevirme hakkına sahiptirler ve her hafta farklı hediyeler kazanma şansını yakalamaktadırlar.

Hediye çarkında müşterilere verilen hediyeler arasında passpaketi bulunmaktadır. Bu paket son zamanlarda müşterilerin dikkatini çeken sürpriz hediyelerden birisidir. Bu paket kişilere iletişim paketi, video paketi ve sosyal paketi şeklinde sunulmaktadır. Bu farklı şekilleri sayesinde ise müşteriler farklı zaman dilimlerinde kendilerine sunulmuş sınırsız bir kullanım hakkına sahip olmaktadırlar.

Hediye Çarkı İletişim Pass Paketi Nedir (Nasıl Kullanılır)

Vodafone kendi müşterileri için sunmuş olduğu iletişim pass paketi hizmetini müşteriler Whatsapp, Bip, Facebook, Yaay, Telegram, Signal. Mssenger gibi uygulamalarda kullanabilmektedirler. Bu aşamada ise müşterilerin aşağıda verilmiş olan bilgileri bilmeleri gereklidir.

  • Bu paket değiştirilebilecek ve geliştirebilecek bir pakettir.
  • Bu paketin geçerli olmaya başlama süresi kişilere gelen onay mesajı ile başlamaktadır.
  • Bu paket yurt içinde geçerlidir.
Vodafone pass paketi nedir nasıl kullanılır?

İnternet paketinizin kullanımı Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarınızda gezinti yaparken internetinizden düşmeyen bir ek pakettir.

Vodafone video pass sınırsız mı?

Vodafone video pass paketi Youtube&#;de en çok tercih edilen pakettir. Paketi tanımladığınızda sınırsız ve ücretsiz bir şekilde Youtube&#;den video izleyebilirsiniz.

Vodafone Video Pass Kullanım Koşulları

Vodafone Video Pass kullanım koşulları, Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır. Bu paketi bu ücret karşılığında temin eden kişilerin gelecek olan onay mesajını beklemeleri gereklidir.

Söz konusu olan bu paketi kullanmak isteyen müşterilerin hizmeti anlık olarak gerçekleşmektedir ancak bu paketten çıkmak isteyen müşterilerin dönem sonuna kadar beklemeleri zorunludur. Dönem sonunda kişiler istedikleri hizmetten faydalanabilirler.  

Vodafone Sosyal Pass Paketi

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.

Söz konusu olan paketten yararlanmak isteyen müşteriler tüm vergilerin de içinde olduğu 32 TL’yi ödemeleri gerekmektedir. Bu ödeme ücreti kişilerin dönem sonuna kadar olan ücrettir.

Garanti hediye çarkı ve Vodafone yanımda uygulaması ücretsiz indirmek için; Vodafone Yanımda indir başlığını ziyaret edin.

Vodafone Tarifeleri 19 TL – Vodafone Faturasız Tarifeler

Vodafone Faturalı Tarifeler (GÜNCEL) – Vodafone Yeni Gelen Faturalı

Vodafone Bedava İnternet (GÜNCEL) – Faturalı / Faturasız Kampanyalar

Başlıklar

Vodafone faturalı ve faturasız aboneler her hafta hediye çarkı kampanyasına katılarak farklı hediyelerden birini kazanabiliyorlar. Son zamanlarda en sık verilen hediye ise pass paketi oluyor. Peki Vodafone hediye çarkı pass paketi nedir ne demek (nasıl kullanılır) ve ne işe yarar nerede geçerlidir pass hakkı sosyal pass kotası ne demek? Bu soruların tamamını yanıtlayarak aklınıza takılanları cevaplamak istedik.

Vodafone hediye çarkı pass paketi, çark kampanyasına katılan müşterilere sıklıkla verilen hediyelerden biridir. Örneğin 1 günlük Youtube pass paketi verildiğinde, 24 saat boyunca Youtube uygulamasında sınırsız internet kullanılabilir.

Vodafone Hediye Çarkı Sürekli Pass Paketi Veriyor

Hediye çarkı kampanyasına katılan bazı abonelerden sürekli pass paketi geliyor gibi şikayetleri duymuştuk. Bunun nedeni tam olarak nedir bizlerde bilmiyoruz. Fakat uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyerek giriş yapın belki şansınız haftalık hediye internet olacak şekilde değişir. (Garanti yöntem değildir.)

Vodafone Hediye Çarkı Pass Paketi

Pass paketleri belirli uygulamalarda sınırsız internet kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Peki bu paket nasıl kullanılır nerelerde geçerli?

  • Örneğin; Video Pass paketi: Youtube gibi uygulamalarda sınırsız internet kullanmanıza olanak sağlar. Eğer hediye çarkından Youtube pass paketi kazandıysanız Youtube uygulamasını paket geçerlilik süresi içinde internetinizden yemeden sınırsız kullanabiliyorsunuz.
  • Eğer iletişim pass paketi kazandıysanız whatsapp, messenger gibi uygulamalarda sınırsız internet kullanımı elde etmiş olursunuz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası