lara tekne turu / Tekne Turları – Lara Diamond Hotel

Lara Tekne Turu

lara tekne turu

AKTİVİTELER

  • Rafting

    Antalya’da rafting yapılan tek yer Köprülü Kanyon Milli Parkı içerisinden geçen Köprüçay ırmağıdır. Doğa harikası kanyonlardaki yeraltı suları ile beslenen Köprüçay ırmağı, milli parkın içerisinden geçerek Belkıs Aspendos’dan Akdeniz’e dökülür. Tur yetkilileri siz yardımcı olacaktır.

  • Şelale Turları

    Bu tur Antalya şehir merkezi ve yakın çevresi doğal ve tarihi güzellikleri gezip görmek isteyenler için idealdir. Türkiye'nin ilk ve tek denize yüksekten dökülen Düden şelalesi ve kurşunlu şelaleleri tur boyunca göreceğimiz eşsiz yerlerdendir.

  • Aquapark

    Değişik türlerde su kaydırakları, sıçrama yastıkları, sörf ve dalga havuzları ile her yaştan insanın kendine eğlence bulduğu su parkı özellik yaz sıcaklarından kurtulamak ve heyacanlı dakikalar yaşamak isteyenler için eşi bulunmaz bir yerdir. Otelimiz Antalya Lara Aquaparka son derece yakındır.

  • Dalış Turları

    Akdeniz'in ilginç bitki örtüsü, zengin çeşitlerden oluşan sualtı yaşamı,cazip sualtı mağaraları Antalya ve Türkiye'yi dünyadaki en önemli dalış merkezlerinden biri haline getirmiştir. Antalya'da bir çok dalış okulu olmakla beraber iletişim için acentanız size yardımcı olabilir.

  • Myra-Kekova Gezileri

    Demre Noel Baba Kilisesi ve Kekova Adası'ndaki Simena batık şehrini keşfetmek için masmavi sularına dalıp şnorkelle yüzmeye ne dersiniz? Myra Kekova turları için acentanız ile görüşebilirsiniz.

  • Jeep Safari

    Katılımcılar Taşağıl, Çardak ve Sağırin köyleri üzerinden geçerek heyecan ve macera dolu bir yolculuktan sonra Köprülü Kanyon Milli Parkı içerisindeki tesislere varırlar. Jeep safari turları için acentanız ile görüşebilirsiniz.

  • Hamam

    Kendinizi sağlıklı , mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir dünya var mı? “Her şeyin bası sağlıktır” düşüncesinden hareketle bu gününüzü sağlığınıza ayırmanızı ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sunulan tedavi, bakım ünitelerinden yararlanarak, gününüzü eğlenceli ve sağlıklı geçirmenizi öneririz.

  • Tekne Turu

    Misafirler Antalya Kaleiçi yat limanında karşılanırlar. Misafirler tekneye alınırlar ve tekne limandan ayrılır. Konyaaltı Plajı, Falezler gibi eşsiz yerleri görürken Tur esnasında bazı güzel koylarda demir atıp yüzme, su sporlarıyla ilgilenme olanaklarına sahipsiniz.

  • Antalya Akvaryum

    Dünyanın en büyük akvaryum komplekslerinden biri olan Antalya Aquarium, ilham, eğlence ve eğitimi bir arada sunuyor. 40 tematik akvaryumun ardından metrelik uzunluğu ve 3 metrelik genişliği ile dünyanın en büyük tünel akvaryumu Antalya Aquarium’da sizleri bekliyor!

  • Tahtalı Turu

    Tahtalı Dağı Toroslarırı bir bolümü oluşturmakta olup metre zirve noktası ile Antalya. Alanya'dan Kaş'a kadar uzun bir alanın tek noktadan izlenilebildiği mükemmel bir manraya sahip zirve noktasıdıfunduszeue.info için acentanız ile görüşebilirsiniz.

  • Pamukkale Turları

    Dünyada minarelli termal suyun insanoğluna hediyesi Denizli ili sınırları içerisinde bulunan Pamukkale’dir. Pamukkale sizlere görsel ve tensel doyum sunan doğal ve kültürel hazinedir. görkemi ile tiyatrosu ve tabiki iyileştirici gücüne inanılan termal suyu ile Pamukkale’ye ayrıcalık sizlere de yeni bir mutluluk yaşatır.

  • Su Sporları

    Jetski’den Katamarana, Parasailing’den Banana’ya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermekte olan su sporları tesislerinde güzel bir gün geçirmek için rehberiniz ile görüşebilirsiniz.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası