clup dinle / Radio Club FG - Canli Dinle

Clup Dinle

clup dinle

Yeni Bir Malikanesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı!'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşamak için sıklıkla tercih ettiği Hidden Hills bölgesinden bir malikane satın aldı.

Yeni Bir Malikanesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşamak için sıklıkla tercih ettiği Hidden Hills bölgesinden bir malikane satın aldı.

  • 23.07.2020 'Kanye Yine Kriz Geçiriyor'Kim Kardashian, tutarsız açıklamalarda bulunan eşi Kanye West hakkında açıklama yaptı.

    'Kanye Yine Kriz Geçiriyor'

    Kim Kardashian, tutarsız açıklamalarda bulunan eşi Kanye West hakkında açıklama yaptı.

  • TÜM HABERLER

    Metro FM müzik jürisine katıl, şarkıları oyla, dinlediğin müziğe yön ver. 100 TL değerinde Migros Hediye Çeki kazanma şansı yakala!

    HEMEN KATIL

    PODCAST

    Demi Lovato'nun Nişan Yüzüğü!27 yaşındaki güzel Demi Lovato, mutlu haberi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

    Demi Lovato'nun Nişan Yüzüğü!

    27 yaşındaki güzel Demi Lovato, mutlu haberi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

  • 23.07.2020

    POLİGON CLUB
    MODERN DONANIM
    EŞSİZ DENEYİM

    7 GÜN AÇIK
    Hafta İçi: 10.30 - 21.30
    Hafta Sonu: 11.00 - 21.30

    Poligon Club,

    MKE'nin Resmi Mermi Bayiidir.

    Senelik fişek istihkaklarınızı MKE ile aynı fiyata Poligon Club'dan alabilirsiniz.

    Google Müşteri Görüşleri

    Kaan Eren Köseoğlu

    İşletmenin güzelliği ve temizliği , insanların güleryüzlülüğü ve atış hocalarının hepsinin profesyonel oluşu işletmeyi işletme yapan unsurlar arasındadır. Cafe bölümünde hep taze çay ve diğer meşrubatlardan da faydalanabileceğiniz bir platformdur. Gelmenizi ve bu eşsiz tecrübelerden faydalanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

    Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu (ISSF) tarafından belirlenen standartlarda yapılan 10  yollu poligonumuz istenildiğinde 5’er yollu iki bağımsız atış alanına bölünebilmektedir. Zoom yapabilen kamera sistemleriyle, hedefleri çağırmadan, atışlarını seri halde gerçekleştirebileceğiniz  Türkiye’nin en büyük ve en modern donanımlı atış poligonudur. 

    Biz Kimiz?

    Güvenlik ve Yakın Savunma Sporları alanında uzun yıllara yayılan deneyimlerimizi ve birikimimizi bir araya getirerek Türkiye'nin en modern ve en büyük atış poligonunu hayata geçirdik. Burayı bir atış poligonundan çok daha öte görüyoruz. Bir yönüyle dostlarınızla, ailenizle birlikte keyifle ve güvenle zaman geçireceğiniz bir kulüp, bir yönüyle de güvenlik sektörünün ihtiyaçlarını bütünüyle karşılayan bir okul. 

    Ayrıntılar

    Profesyonel Kadro

    Poligon Club eşsiz bir atış deneyimi yaşamanız için herşey düşünüldü. Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu (ISSF) standartlarında tasarlanan Poligon Club, güvenliği ön planda tutan teknolojik donanımlarının yanı sıra deneyimli , profesyonel personeliyle de sizin yanınızda...

    Ayrıntılar

    Poligon Club'ta sadece eşsiz bir atış deneyimi yaşamakla kalmaz, kendinizi atış, savunma ve güvenlik alanlarındaki eğitimlerle geliştirme imkanını da bulursunuz. 

    Alanlarımız

    Poligon Club sadece bir atış kulübü değildir. Bünyesinde atış poligonunun yanı sıra seminer odası, spor salonu, bekleme ve dinleme alanlarıyla Güvenlik Sektörü'nün eğitim ihtiyacını da karşılayan bir okul niteliğindedir. 

    1/4

    Sizden Bizden.

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır