cansu dere haluk bilginer / Onur Saylak'tan Cansu Dere ve Haluk Bilginer'li "Şahsiyet"

Cansu Dere Haluk Bilginer

cansu dere haluk bilginer

Şahsiyet

Üye Eleştirileri

Basın Eleştirileri

Üye eleştirileri:

Tüm sezonlar

Ortalama puan

4, Puanlama

Sırala

En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler

Filtrele:
Hepsi

Dizi genel anlamda birkaç alt başlıkta incelenebilir.
Bunun ilk ayağı diziye de adını veren Şahsiyet meselesi. Kızlara tecavüz eden bir adamın şahsiyeti ve olayın şahsileştirilemeyecek kadar önemli bir konu olmasından yola çıkılmış.
Esas oğlan yerine esas kız seçilmiş ve kızın ailesi, mesleği , aşk hayatı ve geçmişi bir potada eritilmiş.
Haluk Bilginerin ödül almazsa ayıp olacağı oyunculuğuna şapka çıkartıyorum. Konuk oyuncuların bile diziye ait kilit rollerde olduğu çabuk birmesine sevindiğim bir senaryosu olan bu dizi Dijital platformlarda yayınlanan en iyi Türk yapımı diyebilirim.

Bu dizi hakkında insanların söylediği şeyleri gerçekten anlayamıyorum. Ben kendimi Türk dizilerinden tamamen soyutlamış biriyim. Ama çok fazla yabancı internet dizisi izleyen biri olarak bu diziden gerçekten keyif aldım. Diziyi normalde izlemeyecektim. Fakat kendisi benden daha fazla dizi izlemiş olan abim önerince izlemeye başladım. Dizide hiç aksiyon yok hep düz bir şekilde gidiyor diyenler var. Ama ben bunun diziyi kötü yaptığını düşünmüyorum. Dizide katilin ve polisin birbirlerini kovalamasından çok onların psikolojilerini anlatıyor. Bu, diziye kendine özel bir hava katıyor. Haluk Bilginer gerçekten çok iyi oynamış. Keşke Nevrayı başka biri oynasaymış ama dizinin güzelliklerinin yanında Cansu Derenin kötü oyunculuğu pek gözüme çarpmadı. Dizide kusur bulduğum tek yer Deva'yı çok itici bir karakter yapmaları. Gerçekten hayatımda bu kadar itici birini görmedim. Bir puanı da bunun için kırdım. Bunun dışında diziyi çok sevdim. İzlemenizi tavsiye ederim.

17 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümü funduszeue.info'da yayınlanmış olan, her bölümü 60 dakika olan bir internet dizisi Ana karakterdeki Haluk Bilginer alzheimer hastası ve kısıtlı zamanı olan bir seri katili canlandırır. Cansu Dere ise neden cinayet işlediğinden habersiz olan, cinayet işlediğini unutan hatta unuttuğunu da unutan bir katili bulmaya çalışan bir polisi canlandırır. Katil ise planlı bir şekilde sürekli cinayet işlemektedir fakat hastalığı sebebiyle pek çok kez unutkanlık yaşar.

Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyor.

Farklı konusuyla ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken internet dizisi Şahsiyet, ilk üç bölümüyle beni benden aldı. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese tavsiye ederim!

Amok koşucusu ayrıntısına bayıldımo tüccarın sandviç getirdiği kız ayrıntısına bayıldım Cansu derenin dönüşümü kafka elinden çıkmış gibi Klasik olmayan ama tam yerinde tam kıvamında bir son olmuş. Herkesin ellerine sağlık bence inşallah bu kalitenin devamı niteliğinde yapımlarla bizlere bu hazzı yaşatmaya devam ederler..

aslında tek suçu cinsiyeti olan reyhanın yaşadıkları ve toplumun bozulmuş namus algısının yansıtıldığı kambura çokta yabancı olmadığımız bir senaryo. her gün bir adım ötemizde her zaman yanı başımızda reyhan bazen 3. sayfa haberi bazen bir eş dost bazen biz ama hep var bu topraklarda bir reyhan ve asla ceza almayan cemiller, vurallar eksiğimiz intikamımızı alacak bir agah bey belkide
velhasılıkelam hikaye o kadar bizden
hikaye bakımından şu vakte kadar izlediğim en iyi yapım.
holding bebelerini anlatan bizim olmayan hikayelerden, yalanlarla süslü tozpembe hayatlara sıkışmış karakterlerden, bitmek bilmez entrika ve ihtiraslar o kadar bıkmıştık ki kendimizi görmez olmuştuk bazen bir yapım tokat olur kapayıp unuttuğun yüzünü gösterir sana susma der o hayat senin değil uyuma o hayatla senin gerçeğin bu! bak! belki bir yerlerde agah beyoğlu olmanı bekleyen bir reyhan vardır

İzlediğim en iyi Türk dizisi diyebilirim. Dram ve polisiye türü seven biri olarak Türk yönetmenliğinde ve karakterleri ile mükemmel bir dizi olmuş. Tek kusuru final sahnesinin bir aceleye gelmişliği ya da geçiştirilmişliği. Final bölüm Kreşendo gibi olmalıydı,gittikçe yükselmeliydi funduszeue.info de başarılı oyunculuklar ve verilen birçok ince mesajla bu kusur görmezden gelinebilir.

Şahane,sıradışı,sürukleyici,merak uyandıran şahsiyetli bir yapım olmuş!!!tebrikler ve teşekkür ler

Oyuncular ve yönetmen onur saylak şabanasınız

Çok dizi takip eden biri olmasamda 2 günde sezon bitti verilen mesaj hissedilen duygu herşey nasil da gerçek ve yazık ki doğru emeğinize sağlık

Çok güzeldi kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız. Haluk bilginer için izlemiştim. Zamanım dolu dolu geçti.

Tek kelimeyle muhteşem! Yabancı dizileri aratmadı bana. Oyuncular, senaryo, yönetmen ve konu Her şeyiyle harika! Müzik diziyle bütünleşmiş. İzlerken sinsi bir korkuya esir oldum. Bende Breaking Bad havası uyandırdı. Mutlaka izlenmeli.

13 Reasons Why (Ölmek İçin 13 Sebep) kitabından/senaryosuna etkilenilmiş. Orijinal olmadığı için de kurguda sorunlar var. Cansu Dere o kadar başarısız değildi ama Haluk Bilginer muhteşem oynuyo, sırf onu izlemek için bile seyredilmeye değer

Haluk bilginer gerçekten çok ama çok iyi bir oyuncu. rahat ama kendinden emin,"espirili yapısı, dizi çok akıcı, konusu iyi cansu derenin unutmuş olması tamam belki akla aykırı ama çocuk olduğundan hayal gerçek perde çekmesi de olağan, eleştiri güzeldir olmalı ama hakkını da vermek lazım. İzlemeyenler çok merak bile etmiyorlar.

Şimdiye kadar izlediğim en iyi Türk dizisiydi. Hikaye ve çekim teknikleri harikaydı. Herkese tavsiye ederim.

Ah keşke bu kadar mesaj kaygısı olmasaydı. Böyle güzel bir konuyu işlerken diğer mesajlar bu kadar gözümüze sokulmasaydı da biz onları bir şekilde görebilseydik. Ne güzel akardı dizi. Hala güzel; konu çok iyi, iyi düşünülmüş, başta haluk bilginer olan üzere oyuncuların bir bölümü çok iyi ama gel gör ki bazıları çok fazla zorla oynuyormuş gibi. Nasıl derler, olmadık yerde izleyicinin göreceği bir şeyi bir de ona doğal olmayan bir biçimde hatırlatıyor, tekrar tekrar söyleme gereği duyuyor. Çok yalın bir şekilde görülebilecek bir mesajı gözümüzün içine sokmaya çalışıyor, bunu farklı biçimlerde tekrar tekrar yapıyor.

Konusu, işlenişi çok funduszeue.info Bilginer mükemmel bir oyuncu, Cansu Dere bu rol için facia bir seçim.

En iyi diziler

Leyla ile Mecnun
Şahsiyet
Kanıt
Kardeş Payı
Mezarlık
Behzat Ç.
Yedi Numara
Masum
İşler Güçler
Hayat Şarkısı
En iyi Türk dizileri

Yeni baslayan diziler

I&#;m A Virgo
Kendi Düşen Ağlamaz
Glamorous
Kafatası Adası
Marvel Studios’ Secret Invasion
Benim Güzel Ailem
Yeni baslayan diziler

Gelecek sezonlar

  • Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
  • funduszeue.info of Thrones: House of the Dragon - Sezon 2
  • funduszeue.info - Sezon 2
  • funduszeue.info - Sezon 5
En çok beklenen

Şahsiyet

Şahsiyet

Tamamlanmış

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet ve Detaylar

Agah, adli katip memurluğundan emekli olan bir adamdır. Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam süren Agah'ın hayatı, kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla altüst olur. Tüm anılarını zamanla unutacak olmasının acısı karşısında büyük bir yıkıma uğrayan Agah, bir süre sonra bu durumun bir fırsat olduğunu fark eder. Agah, yıllardır ertelediği bir cinayeti işleminin tam zamanı olduğunu düşünür çünkü hastalığından dolayı işleyeceği suçu unutacak ve bundan dolayı vizdan azabı çekmeyecektir. Agah'ın aldığı bu karar sadece onun değil cinayet büro amiri olan Nevra'nın da hayatını etkileyecektir. 

1. sezona bak

Oyuncular

Tüm oyuncu kadrosu

En son haberler

9 Dizi haberleri

Son Videolar

Online Platformlarda Yayınlanan 10 Harika Yerli Dizi
Şahsiyet Teaser

Fotoğraf

  • Sahsiyet : Afis
  • Sahsiyet : Afis

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

çoğu internet dizilerini izlemiş biri olarak söylüyorum funduszeue.infoxte yayınlansaydı dünyaca üne kavuşacağı kesin. Sonunu hiç tahmin edemeyeceğiniz,çekimi ile konusu ile türk yapımı en iyi dizidir.

harika bir dizi.. türk dizilerinin ortalamasının çok çok üzerinde kaliteli bir dizi.. haluk bilginer sen nasıl bir muhteşem oyuncusun öyle.. dizinin bazı sahneleri saçma olsa da, finalini çok beğenmesem de yinede çok güzel bir diziydi, finali daha iyi olabilirdi.

gelmiş geçmiş en kaliteli türk dizisi olucak gibi .kurgu bazı filmlerden ilham alınmış galiba ama öyle direkt kopyala yapıştır değil kendilerinden tat bırakmışlar ve gerçekten iyi, senaryo iyi , oyunculuklar iyi ,müzikler iyi her şey neredeyse olması gerektiği gibi .türk dizilerindeki kalitesizlik iğrenç kurgu ,iğrenç senaryo , iğrenç oyunculuk tan eser yok .emek veriliyor .ben çok sevdim takıldığım bazı
Devamını oku

her ne kadar Cansu Dere diziyi vasata indirmeye uğraşmışsa da Haluk Bilginer ve senaryo buna izin vermemiş. Kesinlikle izlenmeli 8/10

Ben böyle muazzam bir dizi izlemedim
Açıkçası söylemek gerekirse ben türklerin dizi konusunda çok dipte olduğunu bildiğim için pek izlemezdim ama Şahsiyet dizi kadrosunu görünce bi izleyelim bakalım dedim
İyi ki izlemişim
Hakan Günday ve Onur Saylak Türkiye için şans bence izlediğim bir çok kısa filmde de onların kıymetinin ciddi bilinmediğini görüyorum umarım bir gün değetlerini fazlasıyla alırlar
Bu diziyi izleyin izlettirin

70 İzleyici eleştirisi

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Ya Çok Seversen

6

En çok beklenen yeni diziler

En çok konusulan popüler diziler

Çöp Adam

1

Arayış

2

Aktris

3

The Idol

4

İbn-i Sina

5

Aldatmak

6

Bodyguard

7

Black Mirror

8

The Walking Dead

9

Veda Mektubu

10

En popüler diziler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası