hyundai izmir bayraklı / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Hyundai Izmir Bayraklı

hyundai izmir bayraklı

Yükseliş Hyundai Bayi Hakkında

Binek, SUV ve ticari araç modelleri yetkili Hyundai satıcılarında! Hyundai Kredi avantajlarından yararlanarak ayın özel teklifleri ve Hyundai satış kampanyaları ile aradığınız modeli satın alabilirsiniz. Hyundai heyecanının benzersiz deneyimini yeniden keşfetmenizi sağlayacak indirimler ve uygun fiyatlara yetkili satıcılardan ulaşabilirsiniz. Satın alacağınız Hyundai modellerini orijinal aksesuar, özel tasarım ve model seçenekleriyle oluşturabilirsiniz. Sıra dışı bir yolculuğu keşfetmenizi sağlayacak Hyundai modelinizi seçmek için yetkili Hyundai bayileriyle iletişime geçerek test sürüşü randevusu oluşturabilirsiniz.

Hyundai Fiyat Listesi

Yükseliş Hyundai Bayi Ürün ve Hizmetler

  • i20
  • i10
  • Elentra
  • Kona
  • Tucson
  • H Kamyonet
  • Hyundai Test Sürüşü
  • Hyundai Aksesuar
  • Hyundai Kredi
  • Hyundai Kasko
  • Hyundai Fiyat Listesi
  • Ayın Özel Teklifleri
  • Hyundai İkinci El
  • Hyundai Kapınızda

Yükseliş Hyundai Bayi İletişim Bilgileri

Yükseliş Hyundai Bayi Adres

Anadolu Caddesi No: - Bayraklı / İzmir

Yükseliş Hyundai Bayi Telefon

0 () 88 00

Yükseliş Hyundai Bayi

Yükseliş Hyundai Bayi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

İzmir şehrinde Bayraklı ilçesinde bulunan Yükseliş Hyundai Bayi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 88 00 numaralı telefondan Yükseliş Hyundai Bayi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yükseliş Hyundai Bayi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Assan, A segmentinde önemli satış rakamlarına ulaştığı i10 modelinin makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. Daha canlı renkler ve daha şık bir tasarımla dikkat çeken i10, gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor unsurları ve genellikle sadece üst segmentlerde görülen teknolojileri de sunuyor. Hyundai i10, bu yeni eklentileriyle beraber sınıfında şimdi daha da rekabetçi.

Devamını oku
Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai Motor Grubu, Seul'de İnovasyon Teknoloji Günü etkinliği düzenledi. Bu özel etkinlikte gelecek planlarını ve çalışmalarını paylaşan Hyundai, aynı zamanda dünya çapındaki şirketlerle inovasyon ve start up alanındaki işbirliklerine devam edeceğini vurguladı. Grup, inovasyon faaliyetlerini güçlendirmeye başladığı 'den 'ün ilk çeyreğine kadar 'den fazla girişime 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını açıkladı.

Devamını oku

HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı, Karşıyaka, nerede, Otobüs, Tren, Metro veya Tramvay ile nasıl gidilir?

Karşıyaka şehrinde HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı konumuna Toplu Taşıma

Karşıyaka, Türkiye'deki HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Makine Mühendisleri Odası; Salhane Aktarma Merkezi; Halide Edip Adıvar; Üniversite; Halkapınar.

OtobüsTren:ALIAĞA-ÇIĞLIÇIĞLI-ALIAĞAMENEMEN-CUMAOVASITEPEKÖY-ALIAĞAMetro:İZMIR METROSU

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı için yol tarifi alın.

HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Karşıyaka konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı için Otobüs, Tren, Metro ve Tramvay fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

HYUNDAI Yükseliş İzmir-Bayraklı adres: Karşıyaka Anadolu Caddesi, 29 Sokağı

Y&#;KSELİŞ HYUNDAİ

Açıklama

Hyundai Y&#;KSELİŞ, Y&#;kseliş Otomotiv olarak yılında Manisa-Salihlide Anadolunun ilk Hyundai bayiliğini a&#;tık. Aynı yıl i&#;erisinde İzmirdeki ilk Hyundai Bayiliğini 1. Kordona a&#;an Y&#;kseliş, Ege b&#;lgesine hizmeti ilk ulaştırmayı ilke edinen misyonu, yılında şu anda Bayraklıda bulunan ‘D&#;nyanın en b&#;y&#;k Hyundai Plazasında” devam ettirdik. Y&#;kseliş; Ege B&#;lgesinde ‘D&#;r&#;st, kaliteli ve m&#;şteri odaklı &#;alışma ilkesini benimsemiş ve yılında satış ve satış sonrası hizmetlerinde, Hyundai bayiler arası Ulusal ve uluslararası Olimpiyatlarda d&#;nya dereceleri elde etmiştir. Y&#;kseliş Şirketler Grubu b&#;nyesinde 4 Şirket faaliyet g&#;stermektedir.

İletişim Bilgileri

Telefon numarası:() 88 37() 04 54

Adres:ADALET ANADOLU CAD. NO/31 BAYRAKLI/İZMİR BAYRAKLI İZMİRBayraklı/İzmir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir