meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı / Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya’da personel alacak! TIKLA BAŞVUR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı

meteoroloji genel müdürlüğü personel alımı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Personel Alımı İçin Düğmeye Bastı: 78 Kişi Alınacak! İşte Başvuru Ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kuruluşlardan biri olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dönem dönem gerçekleştirdiği personel alımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez ilgili yasaların belirttiği şartları taşımak koşulu ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini bildiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni personel alımı kapsamında 78 kişiyi istihdam edeceğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden şartlara ilişkin de açıklama geldi.

Personel alımların devam ettiği kamu kurum ve kuruluşlarına son olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü eklendi. Yeni personel alacak olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan şartı da dahil olmak üzere pek çok şartını bildirdi. Peki Meteoroloji Genel Müdürlüğü 78 personel alımı şartları neler? Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ve başvuru ekranı…

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI YAYINLADI

Yeni bir ilan yayınlamış olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete aracılığıyla personel alımı yapacağını bildirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayınladığı ilan kapsamında 4 sözleşmeli mühendis, 1 sözleşmeli büro personeli, 59 temizlik görevlisi olarak çalışacak destek personeli, 2 şoför olarak çalışacak destek personeli ve 12 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 78 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Personel alımında herhangi bir sınav gerçekleştirmeyecek olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sadece KPSS B grubu sınav puan sıralaması ile alımın yapılacağını bildirdi. Sıralamada yılı KPSS puanlarının geçerli olacağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, e-Devlet üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden başvuruların 26 Mayıs tarihine kadar tamamlanmasını istedi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ŞARTLARINI TEK TEK SIRALADI

Her kamu kurumu gibi sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartların tamamını genel şart sayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özel şartlar da belirlediğini duyurdu. Bu kapsamda büro personeli için ön lisans mezuniyeti ve KPSSP93 puan türünden en az 60 puan talep eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, temizlik görevlisi ve şoför olarak çalışacak olan destek personelleri için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan, 35 yaşını aşmamış olmak ve lise veya dengi okullardan mezun olmak şartlarını sıraladı.

Şoförler için ek olarak; 5 yıllık CE sınıfı sürücü belgesi, güncel psikoteknik belgesi ile SRC3 veya SRC4 mesleki yeterlilik belgesi gibi belgeler isteyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, silahlı koruma ve güvenlik görevlisi için de aradığı şartları sıraladı. Bu pozisyon için de 35 yaş şartı bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sadece erken personel alacağı bu pozisyon için ön lisans programı mezunu olmak ve KPSSP93 puan türünden en az 60 almak gerektiği öğrenildi. Son olarak mühendislerin meteoroloji mühendisliği lisans programından mezun olması gerektiğini bildiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aradığı sınav puanını ise KPSSP3 puan türünden en az 50 olarak duyurdu.

#açıklama

Kamu Memur Personel Alımı İlanları </p>
            <span class=nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası