playstation 3 jailbreak yapma / Homebrew (video oyunları) - Vikipedi

Playstation 3 Jailbreak Yapma

playstation 3 jailbreak yapma

kaynağı değiştir]

'da Odball, 'ten beri Magnavox Odyssey için ilk oyun oldu. Yapımcısı o zamandan beri birçok Odyssey oyunu yazan Robert Vinciguerra [1]. 11 Temmuz 'de, Dodgeball Chris Read tarafından yayınlandı.[2]

Fairchild Channel F[değiştir
  • Flash sürücüyü PS3&#;ün sağdaki yuvasına geri takın. Jailbreak işlemini tamamladıktan sonra flash sürücünün burada kalması gerekecek.

  • PS3&#;ün web tarayıcısını açın. PS3&#;ün ana ekranındaki www simgesini seçin .

  • &#;Boş Sayfa&#; seçeneğini ana sayfanız olarak ayarlayın. Böyle yaparak:

    • Üçgen basın
    • Araçlar Seç
    • Ana Sayfa Seç
    • Boş Sayfa Kullan&#;ı seçin
    • Tamam&#;ı seçin
  • Geçici dosyaları silin. Bu önemli değildir, çünkü bunu yapmamak, özel ürün yazılımını (CFW) indirmeye çalışırken bir hatayla sonuçlanabilir. Geçici dosya türlerinin her biri için aşağıdakileri yapın:

    • Çerezler &#; Basın Üçgen seçeneğini Araçlar , seçmek Çerezleri Sil ve seçmek Evet istendiğinde.
    • Arama Geçmişi &#; Basın Üçgen seçeneğini Araçlar , seçmek Arama Geçmişini Sil 
    • Önbellek &#; Basın Üçgen seçeneğini Araçlar seçin Cache Sil
    • Doğrulama Bilgisi &#; Basın Üçgen seçeneğini Araçlar seçin Kimlik bilgileri Sil
  • Adres çubuğunu açın. Bunu yapmak için PS3&#;ün kontrol cihazındaki Seç düğmesine basın .

    • Bu web sitelerini denerken ısrarlı olun, çünkü PS3&#;ün tarayıcınızda ilk kez açtığınızda nadiren çalışıyorlar.

      Bir adres girin. Aşağıdaki üç adresten herhangi birini adres çubuğuna yazın, ardından Başlat&#;a basın . Bu web sitelerinin her birini, bunlardan birinin çalışmasını birkaç kez denemeniz gerekebileceğini unutmayın.

  • Konsol tipinizi seçin. Ya seçeceğiz NAND veya NOR geri ilk bölümde olmak için konsolu belirlenen PS3 tipine göre seçeneği.

    • Siteyi kullanıyorsanız, önce ekranın üst kısmındaki Konsol Seç sekmesini seçmeniz gerekir .
  • İndirme sayfasını yer imlerinize ekleyin, ardından tarayıcıyı kapatın. Seçdüğmesine basın , ardından oluşan menüde Yer İşaretlerine Ekle&#;yi seçin. Daha sonra basarak tarayıcıyı kapatabilirsiniz Çemberi seçin

  • İndirme sayfasını tekrar açın. Web tarayıcınızı açın, Seç düğmesine basın, kaydettiğiniz URL&#;yi seçin ve istendiğinde Tamam&#;ı seçin.

  • Seç Flaş Bellek yaz&#;ı seçeneği. Bu seçeneği sayfanın altında bulabilirsiniz. Bunu yapmak, özel yazılımın (CFW) indirmeye başlamasını isteyecektir.

    • Ekranın alt kısmında yeşil &#;SUCCESS &#;&#; düğmesi görünmüyorsa, Flash Memory&#;e Yaz seçeneğini tekrar seçin.
    • &#;SUCCESS &#;&#; ifadesini görüyorsanız, ancak PlayStation 3 cihazınız donmuşsa, 10 dakika bekleyin. PS3&#;ünüz çözülmezse, kapatınız, ardından tekrar açınız ve NOR veya NAND CFW&#;yi tekrar takmaya çalışınız.

      Kurulumun tamamlanmasını bekleyin. Ekranın alt kısmında yeşil bir &#;SUCCESS &#;&#; başlığı göründüğünde, CFW&#;niz yüklenmiştir.

  • PS3&#;ün kapanmasına izin ver. CFW&#;yi başarıyla yükledikten sonra, PS3 üniteniz bip sesi çıkarır ve birkaç saniye sonra (veya bazı durumlarda dakikalar) kendini kapatır.

  • kaynağı değiştir]

    Wii Homebrew Channel logosu

    Wii'nin piyasaya sürülmesinden önce, WiiCade, Wii ve uzaktan kumandası için özel olarak tasarlanmış, Wii'nin Opera web tarayıcısı kullanılarak herhangi bir exploit olmadan oynanabilen Adobe Flash Homebrew oyunlarını barındıran ilk siteydi.[18] Wii, Aralık 'de özel bir seri arayüz aracılığıyla saldırıya uğradı.[19] Çoğu Wii exploitin amacı, kullanıcıların konsolda Homebrew yazılımını çalıştırmalarına izin veren özel bir kanal olan Homebrew Channel'ı kurmaktır. Homebrew Channel'ın ilk tam sürümü Aralık 'de yayınlandı.[20] Nintendo, Homebrew Channel'ı kurmak için çeşitli eski exploit başarılı bir şekilde yamalamış olsa da, kanalı mevcut aygıt yazılımı üzerinde çalıştırmak için birçok exploit mevcuttur. Bu kanal, Super Smash Bros. gibi oyunlarda exploit kullanılarak kurulabilir. İnternet Kanalındaki bir exploit [21] veya Wii'nin mesajlaşma sistemindeki bir exploit yoluyla kurulabilir.[22] Yalnızca disk oyunlarını kullanan exploit kanalı Wii U'ya özel sistem izni exploit yoluyla yükleyen bir exploit olan "wuphax" haricinde, Homebrew Kanalını bir Wii U'da vWii (sanal Wii) moduna yüklemekle uyumlu olduğunu unutmayın. Wii Opera yazılım geliştirme kiti, geliştiricilerin JavaScript'te kendi oyunlarını yapmalarına izin verir.[23] Konsolun denetleyicisi de modifikasyon için popüler bir hedefti.[24] 9 Ağustos 'da Team Twiizers, bir funduszeue.info dosyasını belleğe yüklemek için hatalı biçimlendirilmiş bir posta mektubu (Arabellek taşması) kullanan LetterBomb 12 Kasım tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. adında bir exploit yayınladı ve ardından imzasız kodu çalıştırmak için Homebrew Kanalını yükledi .

    Son yıllarda, İnternet kanalını (Flashhax 30 Kasım tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.) ve EULA'yı kullanan başka yöntemler de piyasaya sürüldü (str2hax [25] ). 'da, bluebomb [26] adlı Bluetooth kullanan bir exploit piyasaya sürüldü. Bluebomb, Wii Mini'nin İnternet ve Wii mesajlaşma yetenekleri nedeniyle daha önce mümkün olmadığı ve SD yuvası kaldırıldığı için Wii Mini'nin ilk kez hacklenebilir olduğu anlamına geliyordu.

    Sekizinci nesil konsollar[değiştir kaynağı değiştir]

    Atari , 'de piyasaya sürülmesine rağmen, Homebrew projeleri için hala popüler bir platformdur. Atari için oluşturulan oyunlar, bir emülatör kullanılarak veya doğrudan bir PROM veya EPROM yongası kullanılarak boş bir kartuşa kopyalandığında yürütülebilir. Daha sonraki sistemlerden farklı olarak, konsol bir modchip gerektirmez. Batari Basic adında bir üst düzey derleyici olmasına rağmen, Atari için çoğu geliştirme hala derleme dilinde yapılmaktadır. 'ün son derece sınırlı kaynakları ile birleştirildiğinde, geliştirilmesi zor bir sistemdir ve bazı oyunlar sadece teknik zorluklar için programlanmıştır.[4]

    NES[değiştir

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası