kvk cihaz takip / KVK Cihaz Sorgulama Cihaz Takip Sistemi - seafoodplus.info

Kvk Cihaz Takip

kvk cihaz takip

KVK cihaz fatura ve garanti sorgulama işlemlerinde imei numarasına ihtiyaç vardır. KVK cihaz durumu ve süresi öğrenme yöntemleri ile beraber KVK müşteri hizmetleri bilgileri öncesinde kısa detay; Türkiye’nin en güçlü distribütörlerinden birisi olan KVK Teknik Servis, marka ayırt etmeksizin telefon kullanıcılarının tüm şikayetlerine çözüm bulmayı amaçlamaktadır.

Cep telefonu kullanımının da oldukça yüksek olduğu düşünüldüğünde KVK cihaz sorgulama ve garanti sorgulama büyük bir önem taşımaktadır. ’te kurulan KVK, mobil iletişim ürünlerinin Türkiye’de tanıtımını ve satışını sağlamakla yetkili dağıtıcı bir firmadır. Çukurova Holding ve MV Holding ortaklığında kurulan KVK, şu anda MV Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

KVK Nedir?

Özellikle cep telefonu sektöründe 30 yıla yakın süredir yer alan KVK, ülke genelinde noktada faaliyet gösterir. KVK kısaltması; Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı ve Osman Kavala’nın soyadlarının baş harflerinden oluşur. Türkiye’nin en güçlü distribütörü olan kurum, ’den bu yana satış sonrası hizmetler alanında da çalışmaya başlamıştır. Satış sonrası hizmetler, yılının Haziran ayında KVK Teknik Servis Hizmetleri adıyla farklı bir şirket olarak kuruldu.

KVK Telefon Nedir?

Cep telefonları neredeyse özdeşleşen KVK ile ilgili olarak anlam karmaşası yaşanabilir. KVK telefon ile anlatılmak istenen KVK garantili telefondur. Kurumun distribütörlüğünü yaptığı cep telefonu markalarından birini satın aldığınızda KVK garantili bir telefon almış olursunuz.

KVK garantili telefonunuzda herhangi bir arıza meydana geldiğinde ücretsiz olarak tamir ettirebilirsiniz. Ancak servis dışında cihazın içini açarsanız, cihaz garanti kapsamından çıkar. İşbirliği yaptığı markalara garanti veren KVK, tüketicilerin problemsiz bir şekilde cep telefonu kullanması için hizmet verir.

KVK Hizmet Verdiği Markalar

KVK; Kurulduğundan bu yana 30 milyona yakın cep telefonu, milyonlarca SİM kart, milyarlarca kontör kartı ve operatör ürünlerinin satışını yapan firmanın ana iş kolu cep telefonu distribütörlüğüdür. ’de “Bilişim ” araştırmasında 6. sıraya girmiştir. ’de ise “İnsana Saygı” ödülünü aldı. Güçlü markalarla anlaşması vardır ve aşağıdaki markalı cep telefonlara garanti vermektedir;

AppleAlcatelAsus
BlackberryCasperFluo
General MobileHPHTC
HuaweiLGMotorola
NokiaReederSamsung
SonyTom TomVestel
ViewSonic ZTEXiaomi

KVK IMEI Sorgulama Nasıl Yapılır?

KVK garanti sorgulamak için cihazın İMEİ numarasının bilinmesi gerekir. İMEİ numarasının bilinmesi halinde cep telefonunun garanti durumu sorgulanabilir. Cihazın İMEİ numarasını öğrenmeniz çok kolaydır. Bu numarayı bir yere kaydetmenize ya da ezberlemenize gerek yoktur. Dilediğiniz her an birkaç numarayı tuşlayarak öğrenebilirsiniz. İMEİ numarasını öğrenmek için telefonunuzdan “*#06#” (yıldız – kare &#; 0 (sıfır) – 6 – kare) kodlamasını tuşlamanız yeterlidir. 

IMEI numarası (Uluslararası Mobil Ekipman Kimliği) her cihaz için ayrı verilerek mobil cihazları tanımlamayı amaçlamaktadır. İhtiyacınız olan IMEI numarası cihazınızın garanti belgesinde ya da kutusunda bulunmaktadır.

Ancak herhangi bir şekilde her 2 seçenekle ulaşamıyorsanız, cihazınızdan *#06# tuşlayarak IMEI Numaranızı öğrenebilirsiniz. Sonrasında öğrendiğiniz 15 haneli IMEI numarası ile cihazınızın kalan garanti süresi ve durumu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

KVK Fatura ve Garanti Sorgulama

Cihazın İMEİ numarasını öğrendikten sonra KVK Teknik Servis’in ya da KVK’nın resmi web sitelerine girerek fatura ve garanti sorgulaması yapabilirsiniz. 

KVK Teknik Servis fatura ve garanti sorgulama:

  • “seafoodplus.info” adresine girin.
  • Menüden “Cihaz Takip” sekmesini açın.
  • Karşınıza çıkan sayfada bir form göreceksiniz. Bu forma İMEİ numarası, form numarası ve 5 haneli güvenlik kodunu girin.
  • Son olarak “Ara” butonuna basmanız gerekir.

KVK cihaz fatura ve garanti sorgulama:

  • Kurumun resmi web sitesi olan “seafoodplus.info” adresine girin.
  • Menüden “Hakkımızda” sekmesini açın.
  • Daha sonra “E-Hizmetler” bölümüne gelin ve “Fatura ve Garanti Sorgulama” sekmesine tıklayın. 
  • Karşınıza çıkan sayfadaki forma İMEİ numarasını ve 6 haneli güvenlik kodunu girin.
  • Son olarak “Sorgula” butonuna basmanız gerekir.

KVK Cihaz Durumunu Sorgulama Nasıl Yapılır?

KVK Teknik Servise cihazınızı teslim ettikten sonra online telefonunuzun durumunu kontrol etmeniz mümkündür. Cihazın teslimatından yapım aşamasına kadar her detayı görebildiğiniz KVK cihaz durumu sorgulama ekranında telefonunuzun onarılıp, onarılamayacağı bilgisine de erişebilirsiniz.

KVK cihaz durumu sorgulama işlemini yapabilmek için öncelikle cihaz faturasına ihtiyacınız vardır. Cihaz faturasına sahip olmayan kullanıcılar ise sorgulama yapabilmek için IMEI numarasını mutlaka öğrenmelidir. KVK cihaz durumu sorgulama işlemleri adım adım şu şekilde yapılmaktadır;

  • İlk olarak KVK cihaz takip sistemine giriş yapın.
  • Açılan sayfada sizden istenen cihazınızın IMEI numarası ve Form numarasını alanlarını doldurun.
  • Bilgileri doğru bir şekilde girmenizin ardından alt tarafta yer alan güvenlik kodunu girerek arama işlemini başlatabilirsiniz. 
  • Tüm bilgileri doğru gerdiğinizde açılacak yeni sayfayla KVK cihaz takip sistemini görüntüleyebilirsiniz. 

KVK Garanti Süresi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Satın aldığınız 0 ya da 2. el cihazın garanti süresini öğrenmeniz mümkündür. Cihazınızın garanti süresinin ne zaman biteceğini öğrenmek için KVK fatura ve garanti sorguma sayfasına girmeniz gerekmektedir.

Açılan sayfada yapmanız gereken tek şey 15 haneli IMEI numarasını istenen yere yazarak sorgula butonuna tıklamak.  Ancak cihazınızın IMEI numarasını bilmiyorsanız, tüm bu sorgulama işlemlerinden önce IMEI numaranızı öğrenmeniz gerekecektir. 

KVK Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Numarası

KVK müşteri hizmetleri telefon numarası 0 40 00’dır. KVK Teknik Servis’in telefon numarası ise 0 15 85’tir. Kuruma mail yoluyla ulaşmak isteyenler seafoodplus.info adresine girdikten sonra sayfayı aşağı kaydırmalı ve e-Hizmetler bölümünden İletişim sekmesine tıklamalıdırlar. Açılan sayfadaki iletişim formuna konu, isim soy isim, e-mail adresi, telefon numarası ve mesajınızı yazabilirsiniz. 

Türkiye’de 14 noktada bulunan KVK teknik servis listesini inceleyerek size en yakın adrese ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca KVK’nın 15 85 numaralı WhatsApp hattı üzerinden de soru, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca bildirimlerinizi [email protected] mail adresi üzerinden de yapabilirsiniz. 

Sonuç olarak KVK, daha çok cep telefonu gibi mobil cihazların ülkemizdeki satışını, dağıtımını ve satış sonrası teknik desteğini veren bir distribütördür. Uzun yıllardır ülkemizde faaliyet gösteren firmanın anlaştığı markalardan bir ürün aldıysanız garanti ve fatura sorgulamalarını kolayca yapabilir, teknik servis desteğinden faydalanabilirsiniz.

Ülkemizde cep telefonu kullanımı oldukça yüksek seviyede bulunuyor. Yeni bir cep telefonu alanlar, garanti süreleri ile ilgili bilgi almak için KVK cihaz sorgulama işlemini gerçekleştirmektedir. Bu yazımızda KVK cihaz sorgulama ve cihaz takip sistemi hakkında bilgi vereceğiz.

KVK CİHAZ SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

KVK cihaz sorgulama işlemi birkaç bölümden oluşmaktadır. KVK üzerinden kullanıcılar cihaz durum sorgulamasının yanı sıra cihaz garanti durumu sorgulaması da yapabilmektedir. Bu işlemler sanıldığından çok daha kolay gerçekleştirilmektedir.

KVK telefonların cihaz sorgulaması için yapılması gereken işlemler aslında oldukça kolaydır. Bu işlemlerin gerçekleşmesi için öncelikle kullanıcıların cihaz faturasına ihtiyacı bulunur. Cihaz faturasına sahip olmayan kullanıcıların cihaz sorgulama yapması oldukça zor olacaktır. Bir kullanıcının fatura olmadan cihaz sorgulaması yapabilmesi için IMEI numarasını bilmesi gerekmektedir. IMEI kodu üzerindenKVK cihaz sorgulaması yapılacaktır.

KVK CİHAZ IMEI NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR?

KVK cihaz sorgulamasını IMEI numarası ile yapmak için telefondan #06# ile arama yapmak gerekmektedir. IMEI numarasının öğrenilmesinin ardından kullanıcılar KVK cihaz sorgulama işlemini gerçekleştirebilecektir. KVK cihaz sorgulama işlemi sonucunda cihazın ne kadar garantisinin kaldığı kolaylıkla öğrenilecektir.

KVK CİHAZ TAKİP SİSTEMİ NASIL KULLANILIR?

KVK tarafından sunulan cihaz takip sistemi sayesinde kullanıcılar telefonları ile ilgili birçok bilgiye erişim sağlayabilirler. KVK üzerinden ulaşılacak durum sorgulama ekranı üzerinden telefonun yapım aşaması, teslim süresi, kargoya verilişi gibi bilgilere rahatlıkla ulaşmak mümkündür.

KVK cihaz durum sorgulaması için kullanıcıların KVK cihaz takip sitesine girmesi gerekmektedir. Cihaz takip sitesi üzerinden bilgi alabilmek için kullanıcılara sunulmuş olan formun eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir. Bu form üzerinde yer alan bilgiler şu şekildedir;

  • IMEI numarası
  • Form numarası
  • Servis kabul numarası
  • Kurumsal ID bilgileri

KVK cihaz takip sistemini kullanmak için bu bilgilerin tamamının yazılması gerekmez. Cihaz hakkında bilgi almak için söz konusu alanlardan birkaç tanesine ait bilgileri sisteme girmek yeterli olacaktır. KVK cihaz takip sorgulaması için kullanıcının izlemesi gereken adımlar şu şekilde sıralanabilir;

KVK cihaz takip sistemadresine giriş yapılmalıdır. Bu işlem için kullanılacak adres;

seafoodplus.info

Açılan sayfadan kullanıcının cihazına ait olan IMEI numarası ve form numarası girişi yapılır

Gerekli bilgilerin giriş yapılmasının ardından altta yer alan güvenlik kodu ilgili alana girilir ve ‘Ara’ yazan butona basılır.

Ara butonuna basılmasının ardından açılacak yeni sayfa üzerinden KVK cihaz takip sistemine ulaşım sağlanacaktır. Bu alandan cihaz ile ilgili her türlü bilgiye ulaşılabilir.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınla Paylaş!

55

Paylaşım, 55 points

Vatan bilgisayar, KVK Teknik servis ve Apple rezilliği

  • Er
    7 Mesaj
    Konu Sahibi

    Öncelikle herkese iyi forumlar

    Yaklaşık ay önce vatan bilgisayardan iPhone 11 64GB siyah renk satın aldım, satın aldığımda cihazın fiyatı tl idi. Aldığım gün cihazı hiç incelemeye fırsat bulamadan arka koruma, kamera koruması ve ekran koruyucu taktırdım. Birkaç gün sonra bir belgenin fotoğrafını çekmek için kameramı açtığımda siyah bir nokta olduğunu farkettim ve taktırdığım lens koruyucudandır diye düşünerek aldırış etmedim.. Yılbaşına birkaç gün kala geniş açılı kamera ile fotoğraf çekerken flash yansıdığı için lens koruyucuyu çıkarma gereği duydum, siyahlığın olup olmadığını test ettiğimde kameranın kendisinde olduğunu farkettim ve apple destek ile görüşmede bulundum. Servise göndermem gerektiğini söylediler. O sırada finallerime yakın bir tarih olduğu için göndermek istemedim ve finallerimin bittiği gün vatan aracılığıyla garanti servisine "değişim" talepli olarak gönderdim çünkü cihazım henüs yeni olduğu için tamir edilmesini istemiyordum. KVK servise gitti ertesi gün sms ile kamerasını değiştiği bilgisini aldım ve apple'ı aradığımda yardımcı olamayacaklarını çünkü cihazı onlardan satın almadığımı söylediler. Bende bana yardımcı olan vatan çalışanını aradım. İlgileneceğini söyledi ardından şunu ekledi, cihazın satın alma tarihi üzerinden gün geçmediği için aslında tamir edilmemesi gerektiği, yenisinin verilmesi gerektiğini ve benim bu konuda haklı olduğumu söyledi. Ardından telefonu kapattık. Aradan birkaç gün geçti. Vatan çalışanı beni aradı ve ellerinde 0 kapalı kutu cihaz bulunmadığını ve apple'ın swap cihaz teklif ettiğini söyledi. Swap cihazın daha önce tamir edilmiş bir cihaz olup olmadığını sorduğumda bu konuyu kvk servis ve apple ile görüşmem gerktiğini söyledi bunun üzerine aradığımda 0 cihaz olduğunu sadece kutusuz olduğununu söylediler. bende kabul etmediğimi (anlatma tarzları hiç güven vermediği için) 0 cihazda ısrarcı olduğumu söyledim. Ve de eğer gerekirse farklı renk ile değiştirebileceklerini ekledim. Ve şu cevabı aldım "renk değişikliği yapılmadığını, eğer ısrarcı olunursa fiyat farkından dolayı ek ücret alınması gerewktiği" söylendi. o zaman swap cihaz olmasında karar kıldığımı söyledim ve bunun üzeriine cihazım 2. kez servis yolunu tuttu. Cihazım bu sabah kvk servise ulaştı ve tekrar bir sms geldi ve ardından cihazda bir sorun olmadığı, yazılımının güncellendiği ve tekrar kargoya verildiğiyle ilgili sms geldi

    Gerçektende verdiğim para ile rezil olduğumu hissediyorum Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum Önerilerinizi bekliyorum dostlar.








  • Ürün garantili, kamerada leke varmış garantiden sadece kamera değişecekmiş. Neyine itiraz ettiniz anlamak güç? Takılacak olan kamera tamamen orijinal parça olacaktı. Swap cihaz ile de devam etmemiş olacaktınız. Neden parça değişimine karşı çıkılıyor bu telefon işinde hiçbir şekilde anlamıyorum. Otomobillerde, ev ürünlerinde garantiden parça değişince bir sorun olmuyor, telefon açılınca nasıl bir sorun oluyor anlam veremiyorum.

    KVK her zaman olduğu gibi saçmalamış.

    Geçmiş olsun. Kameranızın değiştirilmesini isteyin bence tekrar.

  • Çavuş
    75 Mesaj

    Hocam hakem heyetine başvurursanız sonuç alırsanız ama sonuçların çıkması birkaç ay sürüyor genelde. Cihaz fiyatlarının artacağını varsayarsak, çok istiyorsanız yeni bir cihaz alıp diğerini kenarda bekletme seçeneğini kullanabilirsiniz.

    Bu gibi nedenlerden ötürü Amazon ve Apple dışında iPhone ve benzeri Apple cihaz alınmaması gerektiğini savunuyorum mümkün olduğu müddetçe.

  • Telefonlar son d&#;nemde suya dayanıklı olarak geliyor ve fabrikasyon ilk conta a&#;ıldıktan sonra diğerinin &#;zenle yapılması gerekmekte. İşinin ehli tarafından yapılmaz ise su ile temasta cihazın &#;&#;pe d&#;nmesi anlamam gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Onun i&#;in her yere yazıyoruz cihazlarınızı biraz daha pahalı olsa da Apple resm&#; sitesinden alin diye ( bu cihaz i&#;in s&#;ylemiyorum) diğer teknoloji marketleri &#;r&#;n&#;n&#;n arkasında durmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Er
    7 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    bpinarxb kullanıcısına yanıt
    Satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini istemek sizin yasal hakkınız zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bpinarxb kullanıcısına yanıt
    Birincisi, iPhone 11'de Hakkında kısmında kamera değişimi ile ilgili bir bilgi yer almıyor. Sadece batarya ve ekran değişimi g&#;r&#;n&#;r.

    Sizin dediğiniz iPhone 12, iPhone 13 ve iPhone 14 modellerinde arka sistemin, TrueDepth kameranın, pilin, ekranın veya arka kameraların değiştirilip değiştirilmediğini g&#;rebiliyorsunuz.

    İkincisi kamera değişimi Apple tarafından (yetkili servis) yapıldığı ve orijinal olduğu m&#;ddet&#;e hi&#;bir şekilde değer kaybına sebep olmaz. Aksine gelen kamera revizyonlu oluyor b&#;y&#;k ihtimalle. Yani sorun &#;ıkartan ya da ilk &#;retimde sorunlu olan herhangi bir par&#;asından tamamen arındırılmış oluyor.

    &#;&#;&#;nc&#;s&#; tamir konusu. Bahsettiğiniz kamera değişimi tamir değil. Par&#;a değişimi. Sizin tamir dediğiniz konu telefoncuların par&#;a değişikliği yapmadan mevcut par&#;alar &#;zerinde işlem yapmasıdır ki bu durum risklidir. Par&#;a değişimi değer kaybettirmez.

    D&#;rd&#;nc&#;s&#; yetkili serviste olduğu m&#;ddet&#;e sıvı ve toz bantları eskisi kadar dayanıklı olmaz diye bir şey yok. Daha &#;nceki telefonlarımda bu tip şeyler başıma geldi. Apple tarafından orijinal batarya değişimi yaptırdım, batarya değişimi yaptığım telefon ile su altında da yağmurda da hala foto & video &#;ekimi yapıyorum, hi&#;bir şekilde sorun yaşamadım.

    S&#;yledikleriniz kusura bakmayın ama tamamen bilgi eksikliği ve varsayım &#;zerine kurulu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 31 Ocak ; >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüzbaşı
    Mesaj
    bpinarxb kullanıcısına yanıt
    kamera ya da başka bir bileşen orijinal par&#;a ile yetkili serviste değişirse bu hi&#;bir şekilde değer kaybına sebep olmaz.

    su ve toz ge&#;irgenliği kenar bantı değiştikten sonra etkilenmez. bahsetiğiniz profil contalar zaten IP sertifikasına sahip contalar. orijinal &#;r&#;n olup, yetkili serviste yapıldığı m&#;ddet&#;e risk sıfırdır.

    &#;zetle g&#;z yumduğunuz hi&#;bir şey olmayacaktı ve telefonunuz değer kaybetmeyecekti. boş yere işi uzatmışsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HillCrestH kullanıcısına yanıt

    işte o dediğin öyle olmuyor

    servis görmüş cihaz ile servis görmemiş cihazı seafoodplus.info aynı paradan satamazsın

    ayrıca yasal hakkı mevcut 6 ay içerisinde ortaya çıkan kusur ilk gün çıkmış gibi sayılır diyor yasa , neyin tantanasını yapıyorsunuz ?

    Tüketici ürünün sıfırını istemekte sonuna kadar haklı , ürün kusurlu

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Hirotaro kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz servis g&#;rme hikayesi yetkili servis dışında yapılan m&#;dahaleler i&#;in ge&#;erlidir.

    yetkili serviste yapılan işler i&#;in değer kaybı s&#;z konusu değildir. &#;&#;nk&#; yetkili servis par&#;a tamir etmez. par&#;a değiştirir. sorunlu par&#;ayı &#;ıkartır, yerine orijinal sıfır par&#;ayı teknik kuralları işleterek takar. yapamayacağı bir şey var ise de aradaki farkı &#;deyin sıfırı ile değişim yapalım der.

    yasal haktan konuşmuyoruz şu anda. yasal hak dediğiniz de swap telefon veriliyor. sizin mantığınızla ona da itiraz edilmesi gerekiyor o halde.

    tantana yapan sizsiniz, doğrusunu &#;ğrenin sonra konuşun. 17 yıllık reklamcıyım, belkide yaşınız kadar dslr fotoğraf makinası, video kamera, cep telefonu kameraları kullandım, iş yaptım, para kazandım. i&#;lerinden lens şikayeti ile yetkili servise gidenler oldu. buna iphone'da dahil. satarken bir lira bile zarar etmedim.

    ha yok dersenizki ffpro'daki gibi don&#;r anakartta &#;ip aktarımı yapılmış, telefonun i&#;indeki par&#;alar aktarılmış, ekran, batarya, kameralar A kalite dedikleri &#;in malı par&#;alar ile değiştirilmiş, o zaman değer kaybı konusunda haklısınız derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarbay
    Mesaj
    Yazık &#;ok yazık, Allah b&#;yle b&#;y&#;k dert vermesin, acil şifalar diliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HillCrestH kullanıcısına yanıt

    Yasal hakta swap telefon verilemez ilk 6 ayda çıkan kusurlar için

    yasa ne diyor ilk 6 ayda çıkan KUSUR İLK GÜN ÇIKMIŞ GİBİ SAYILIR YANİ ÜRÜN DİREKT KUTUDAN SORUNLU/KUSURLU çıkmış gibidir diyor .

    bu detayı atlamayın bu detay önemli .

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Hirotaro kullanıcısına yanıt
    ben yasal haktan bahsetmediğimi 2. kere tekrarlayayım isterseniz size. yasal hakkını kullanamaz gibi bir şey demedim. bahsettiğiniz yasa ile 2 farklı marka orta format kameranın sens&#;r arızasından değişimi sağladım zamanında. ama bahsettiğim şey o değil!

    benim bahsettiğim şey yetkili servislerde yapılan par&#;a değişimlerinin değer kaybı yaratmadığı hakkındadır ve yetkili servis dışında yapılan tamir ile yetkili serviste yapılan par&#;a değişimi arasındaki farklardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    Şikayetvar a yazın, bir sonu&#; alınamazsa thh harici bir &#;&#;z&#;m yok maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çavuş
    77 Mesaj
    Okadar para verip niye tamir g&#;rm&#;ş cihazı olsun ki &#;stelik &#;ok bir s&#;re de ge&#;memiş. Araba, buzdolabıyla karşılaştıranlar var Allah akıl fikir versin nediyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bot Player TrB kullanıcısına yanıt
    Allah o aklı fikri sana versin. Ne dendiğini anla sonra konuşursun. O c&#;mlede bahsedilen şey garanti prosed&#;rlerinin t&#;m &#;r&#;n gruplarında aynı şekilde işletildiğini anlatmaktadır.

    Aldığın arabanın bir par&#;ası garantiden değiştiğinde arabamı değiştirin mi diyorsun distrib&#;t&#;re ya da markanın kendisine? Sıfır ara&#; mı veriyorlar sana? Ya da aldığın bir &#;amaşır makinasının herhangi bir par&#;ası garantiden değiştiğinde yeni &#;amaşır makinası mı istiyorsun?

    &#;nce tamir ile garanti prosed&#;rleri i&#;inde par&#;a değişiminin ne olduğunu ve arasındaki farkların ne olduğunu &#;ğrenin sonra akıl dilenirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kendi mağazasında 11 olmadığı için büyük ihtimalle sıfırıyla değiştirme olasılığı 12 ve üstü modellere göre daha zor olduğu için size alternatif olarak swap cihazı önermiş olabilirler, Büyük ihtimalle bunun sebebi de sizin ürünü direk "değişim" talebinde bulunmanızdan kaynaklanıyordur.

    Vatan Bilgisayar'ın elinden bir şey gelmez. O yüzden Vatanın bu süreçte hatalı olduğunu düşünmüyorum.

    KVK konusundaysa ürünüzü güncelleme ile düzelttiklerinizi belirtmişsiniz. Onda da sorun yok.

  • Yüzbaşı
    Mesaj

    fatura tarihinden itibaren ilk 6 aylık süreç doa kapsamındadır. Tüketici bu süre zarfında sıfır ürünle değişim talep edebilir. ilk 6 ay içinde arızalanan ürün fabrikasyon ayıplı mal statüsüne girer.

  • Yarbay
    Mesaj

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir