marmaris masaj spa / Sky Spa & Wellness | Motto Premium Hotel Marmaris

Marmaris Masaj Spa

marmaris masaj spa

Sky Spa & Wellness

Aromaterapi Masajı

Bitki özlerinden elde edilmiŞ karışımlardan hazırlanan masaj yağlarını kullanılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır. Rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir özelliğe sahip bir masajdır.

Relaxing Masajı

Bedeni rahatlatmak,dinlendirmek ve gevşetmek için ritmin yavaş tutulduğu,baskının az olduğu bir masaj çeşididir.
Ortalama 1 saat sürmekle birlikte;adale ağrıları,stres gibi unsurlar başta tutularak,tüm bedeni teknik hareketlerle aromatik yağlarında etkisiyle bedene ve ruha zindelik kazandıran masajdır.

Anti stres Masajı

Uygulaması kasları gevşetmeye yönelik ağır ve yavaş hareketlerle uygulanan bir masaj yöntemidir. Amaç kişinin stres kaynaklı oluşan kas tutulmalarını, kas sertleşmelerini çözebilmek ve kişiyi hem fiziksel hem ruhsal bir rahatlamaya ulaştırabilmektir.

Mix Masaj

Isıtıcı etkisi olan masaj kremleri ya da bitkisel yağlarla tüm vücuda ya da bölgesel olarak uygulanan bir masaj tekniğidir. Kas ağrıları, kas tutulmaları, gerginlik, kireçlenme ve romatizmal nedenlerden kaynaklı sırt, boyun, bel ve bacak ağrılarını gidermede etkili olan bu masaj dört tekniğin birleşiminden oluşmaktadır. Ayak refleks, sırt masajı, sıcak taş masajı ve Hint baş masajının kombinasyonu şeklinde adlandırılabilir.

Spor masajı

Basınç ve hız kasa istenilen etkiye göre değişir. Öfleraj kasa kan akışını artırır. Petrisaj, iki elin de kası tutup sıkıştırmasına dayanan iki elle yapılan bir yoğurma türüdür. Bu teknik gerilmiş kas demetlerini gevşetir. Kasa yapılan vuruşlar ve darbeler olan perküsif vuruşlar çoğunlukla küçük parmaklarla uygulanır. Kaslara biçim vermek için yapılır.

Bronzlaştırıcı Masaj

Organik güneş bronzlaşma yağımız en üst düzeyde koruma sağlar. Hem havuç hem de kakao yağları, dokuyu güneşin zararlı UV ışınlarından korurken, aynı zamanda bronzlaşma sağlar. Bu ürün bir saat koruma sağlar ve saat &#; arasında doğrudan güneş ışığından uzak durmanızı öneririz.

Sırt Masajı

Bu tedavide kaslar gevşetilir ve ağrılar ve ağrılar hafifler. Sinirler bel kemiğinden başlayıp vücudunuza dağıldığı için, bu masaj sinirlerinizi doğrudan etkiler ve sinir sisteminizi rahatlatır. Baş ağrısı, uykusuzluk, stres, sırt ve boyun ağrıları ve tuğlalar gibi sorunların giderilmesinde özellikle etkilidir.

Derin doku masajı

Vücudunuzdaki gerginlik, derin dokulara ve kaslara yerleşerek kaslarınızın ağrımasına neden olur. Derin Doku Masajı, sorunlu bölgeler için tasarlanmış düzenleyici ve tedavi edici bir masajdır. Toksinlerin vücudunuzdan atılmasında son derece etkilidir ve özellikle sert masajlardan hoşlananlar tarafından tercih edilir. Derin doku masajı fiziksel, psikolojik ve zihinsel olarak rahatlamak, tıkanıklıkları çözmek ve enerji akışını teşvik etmek için mükemmel bir yöntemdir.

Kral ve Kraliçe Masajı

Lüks bir ortamda kendinizi kral ve kraliçe gibi hissettiren bir terapi. İki uzman terapist, senkronize hareketlerle tüm vücut masajını uygulayacak. Bu aynı anda dört elin senkronize hareketi sizi unutulmaz bir deneyime bırakıyor.

Anti- Selülit Masajı

Selülit masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve taze oksijenle dolu bir doku sağlar. Özel selülit yağları ile cildin altındaki portakal kabuğu benzeri bir görünüm tahrip olabilir. Daha iyi bir sonuç için, haftada 3 seans alınmasını öneririz:

Sıcak Taş Masajı

Bu terapi, vücudunuzun bazı kısımlarına ısıtılmış volkanik taşlar koymakla başlar. Vücudunuzdaki volkanik taşların kayması ve sürtünmesi vücudunuzdaki stresi ve ağrıları emer. Bu terapi vücudunuzdaki toksinleri atar ve lenf sistemi için son derece önemli olan rahatlama ve derin dolaşım sağlar.

Ayak Refleksolojisi Masajı

plantar fasiit, ayak bileği yaralanmaları ya da gün içinde spor ya da ayakta iş yapmak durumunda olan kişiler için rahatlatıcı ve terapötik bir yöntemdir. Refleksoloji masajında terapisti, ayak, bilek ve bacağınıza masaj uygular.

Baş masajı

üst beden,sırt,omuz,boyun,saç,saç derisi ve yüzünüze aromatik yağlarla uygulanan ve özel tekniğiyle kasları rahatlatarak kan dolaşımını hızlandıran bir masajdır. Dış etkenlerin başında gelen stres,üst beden ve baş bölgesinde enerjinin bloke olmasına neden olur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası