ankara kapalı mangal yerleri / Budak Park (@budakpark) • Instagram photos and videos

Ankara Kapalı Mangal Yerleri

ankara kapalı mangal yerleri

ANKARA MANGAL MEKANLARI

Bozkırın ortasına kurulmuş bir başkentte ne kadar mangal mekânı olabilir ki diye düşünmeyin. Zira yanılırsınız. Burası Ankara, açık hava parklarıyla, yapay ve doğal birçok gölüyle tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mangal mekânı burada. Ankara mangal mekanlarıkonusunda tahmin ettiğinizden daha fazlasına sahiptir.




Göl manzaralı piknik alanlarına sahip olan Ankara'daki mangal mekânlarında, size sanki gölün üzerinde yürüyormuş gibi hissettirecek iskeleler mevcut olduğu gibi bazılarında balık tutmanıza dahi izin verilmektedir. Ayrıca bu parklara kuşbakışı bakmanız için yapılmış seyir kuleleri de bulunmaktadır. Bazı parklarda 'ün üzerinde tahta piknik masasının yanı sıra barbekü keyfi yapabileceğiniz yaklaşık adet barbekü de bulunmaktadır. Doğayla iç içe, kiminde akasya ağaçları, kiminde çam, kiminde ise kavak ve söğüt ağaçları bulunan, ışıklı ve dev fıskiyeli havuzlara sahip mangal mekânları, piknik keyfi yaparken aynı zamanda aileniz, sevgiliniz veya dostlarınızla da eğlenmenize imkân verir.

Meyzende Meyhane

Çayyolu


Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını okuAdres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Kaliruha Ocakbaşı

Tunalı


devamını okuAdres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Bestekar Sokak 86/A Tunalı-Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy


Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün - saatleri arasında Fasıl yapılmaktadımonash.pwını okuAdres: Mutlukent Mahallesi Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay


yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını okuAdres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No/A Kızılay Ankara


Ankara mangal mekanları mangal keyfinin yanı sıra yüzme havuzları, spor tesisleri, kafeleri ve çocuk oyun alanları ile değişik aktiviteler yapma imkanı da sunuyor. Yetişkinler için adrenalin dolu dakikalar yaşayabilecekleri lunaparklar, go-kart yarış pistleri ve aqua parkları da bünyelerinde bulunduran mekânlar, deyim yerindeyse "Arayıp da bulamadığınız türden" mekânlardır.

Bu saydıklarımızın yanı sıra fotoğrafçılar için güneşin doğuşunu veya batışını, yakamozların göl üzerinde dalgalanmalarını fotoğraflayabilecekleri bir kordon boyu olan mangal ve piknik alanı da mevcut. Avrupa'nın en büyük kentsel parklarından birine de ev sahipliği yapan Ankara'daki mangal mekânlarında, engelli vatandaşlarımızın da faydalanabilecekleri yüzme havuzları ile diğer aktiviteler için kullanabilecekleri kuruluşlar da bulunmaktadır.

Belediye tarafından düzenlenen rekreasyon alanları haricinde milli parklara da ev sahipliği yapan başkentte, sıcak yaz günlerinde biraz da olsa serinlemek ve serinlerken de mangal keyfi yapmak isteyenler için rakımı yüksek yerlerde bulunan mangal mekanları da yer alıyor. Volkanik alanda kurulu kaplıcaları da bulunan bu mekânlar yüzlerce hektar çam ve köknar ormanını ve tertemiz havasını da bünyesinde barındırıyor.

Özel arabanızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz Ankara mangal mekanları sadece ailenizle değil, uzaklardan gelen misafirlerinizi de fazlasıyla memnun bırakacak kaliteye sahiptirler.

ANKARA MANGAL MEKANLARI

Mangala gidecek Ankaralılar araştırıyor: Ankara&#;da gidilebilecek piknik alanları neler? Doğa ile iç içe en iyi piknik alanları

yılında yaz mevsimine sayılı günler kala ve hava sıcaklıkların ısınması ile piknik planı yapan vatandaşlar da '' Ankara’da nerelerde piknik yapılır?'' sorusuna yanıt arıyor. Başkentte yaşayan vatandaşlar şehrin yorgunluğunu atmak için bir günlerini doğa ile iç içe geçirmek amacıyla araştırmalarına başladı. Ankara'da gidilebilecek piknik alanları neler? Ankara'da nerelerde mangal yakılır? İşte detaylar

1) YEŞİLDERE MESİRE ALANI

yılında halka açılan Yeşildere Mesire Alanı, Ankaralı doğa dostu insanlar için harika bir ortam.

Eksik bir malzemeniz olduğunda piknik alanı içinde yer alan marketten temin edebilirsiniz.

Adres: Ankara Ayaş Kara Yolu Üzeri Km Sincan, Ankara

İletişim: 87 46

2) MAVİ GÖL

Ankara’nın Kayaş semtine çok yakın olan Mavi Göl, her mevsimde ilgi gören bir açık hava piknik mekanıdır.

Bayındır Barajı’nın yeniden düzenlenmesi ile elde edilen Mavi Göl piknik alanı, patika yolu, spor alanı ve mangal donanımları ile gelenlerin rahatını sağlıyor.

Adres: 19 Mayıs bulvarı Cadde Mamak, Ankara

İletişim: 96 96

3) ÇAMLIDERE ALUÇDAĞI MESİRE YERİ

Her yıl temmuz ayında Aluçdağı’nda festivaller yapılmaktadır.

Adres: Bardakçılar Mahallesi Çamlıdere, Ankar

4) GÖKSU PARKI

Eryaman’da bulunan Göksu Parkı içinde çardaklar, barbekü alanları, futbol sahası, yürüyüş alanı, kafe ve restoranlar bulunuyor. Göksu parkında mangal yakılması yasak ancak, çayınızı, kahvenizi ve yiyeceğinizi yanınıza alıp gelebilirsiniz. 

Adres: Göksu Mahallesi Etimesgut, Ankara

5) KARAGÖL

Tatil günlerinizde piknik yapmak ve bir nebze doğa ile kucaklaşmak istediğinizde, Beypazarı içinde bulunan Karagöl’e gidebilirsiniz.

Karagöl’e ulaşmak için ise Beypazarı’na gitmeniz yeterlidir.

Adres: Karagöl Mesire Alanı Beypazarı, Ankara

6) SOĞUKSU MİLLİ PARKI

Soğuksu bünyesinde kaplıcalar, dinlenme alanları ve piknik alanları bulunuyor.

Adres: Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Kızılcahamam, Ankara

7) MOGAN GÖLÜ

Ankaralı doğa severlerin buluşma noktası olan Gölbaşı yani Mogan Gölü, hafta sonu olduğunda dolup taşıyor.

Adres: Karşıyaka Mahallesi Haymana Yolu Bulvarı Gölbaşı, Ankara 

8) TEMELLİ GÖLÜ PARKI

Temelli Gölü Parkı, Ankara ile Eskişehir yolu üzerinde kalan ve Temelli ilçesine bağlı olan bir piknik alanıdır.

Adres: Ankara – Eskişehir Kara Yolu Üzeri

9) ÇINARALTI PİKNİK ALANI

Ücretsiz otoparkı, internet erişimi, kesintisiz su imkanı, kamelyalar içindeki elektrik girişleri ve doğal ortamı ile Çınaraltı piknik yerlerinden biri oluyor.

Adres: Alacaatlı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No: 76 Çayyolu, Ankara

İletişim: 17 72

10) KURTBOĞAZI BARAJI MESİRE ALANI

Kurtboğazı piknik alanı, Ankara’ya bağlı Kazan ilçesinde yer alır.

Adres: Ankara İstanbul Kara Yolu üzeri Km Ciğir/Kazan, Ankara

11) BAĞLUM PİKNİK ALANI – KEÇİÖREN

Ankara’da sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmek ve mangalın tadına varmak istediğinizde sizleri Keçiören’de bulunan Bağlum Piknik Alanı’na çağırıyoruz.

Adres: Karşıyaka, Bağlar Caddesi No: 14, Keçiören / Ankara

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır