gürsel tekin in mal varlığı / Gürsel Tekin'den, Gündem Yaratacak Açıklamalar! - İlk Haber Gazetesi

Gürsel Tekin In Mal Varlığı

gürsel tekin in mal varlığı

CHP milletvekili G&#;rsel Tekin'in oyunu ortaya &#;ıktı! "A&#;ız" diyerek dert yanmıştı mal varlığı şoke etti

G&#;NDEMSabah

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

CHP milletvekili Gürsel Tekin’in oyunu ortaya çıktı! Açız diyerek dert yanmıştı mal varlığı şoke etti

CHP Milletvekili Gürsel Tekin’in Aksaray’da yaptığı pazar ziyareti sırasında yanına gelip, "iş yok, aş yok açız" diyen 67 yaşındaki Elif Yılmaz, kim olduğu ortaya çıktı. Bu diyalogları sosyal medya hesabından paylaşan Tekin’in algı operasyonu yine tutmadı. İsimli vatandaşın emekli maaşı aldığı, bir aracının bulunduğu ve ayrıca arsalarının da olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bir grup partili ile Perşembe pazar yerini ziyaret etti. Tekin'in pazar yerinde yanına gelen Elif Yılmaz isimli vatandaş, "Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. İş yok, aş yok çok zor durumdayız. Hasta çocuğum var doktora alıp gidemiyorum. Oğlumun işi yok iş bulamıyorum. Açlıktan, parasızlıktan millet karısını çocuğunu öldürüyor. Çok zor durumdayız. Gelsinler ben açları göstereyim" dedi.

Gürsel Tekin de, "Aç yok diyorlar. Aç var. İnsanlar kendisini yakıyor, intihar edenler var" sözleriyle cevapladı.

Tekin bu diyaloğu da, "Aksaraylı teyzenin sözleri içinizi acıtacak. Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. Aç yok diyorlar gelsinler ben göstereyim" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

kaynağı değiştir]

Tekin, lise yıllarında Bülent Ecevit'in genel başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gençlik örgütüne katıldı. Siyasi yaşamı Darbesi nedeniyle kesintiye uğrayan Tekin, yılında Sosyal Demokrasi Partisi'nde (SODEP) siyasete yeniden girdi. yılları arasında İstanbul'da bulunan Kuleli Askerî Lisesi'nde askerlik görevini tamamlamasının ardından SODEP'in ardılı olan Sosyaldemokrat Halkçı Parti'ye (SHP) katıldı. Türkiye yerel seçimleri'nde SHP Kadıköy Belediye Meclis üyesi seçildi. 5 yıl sonra yapılan Türkiye yerel seçimleri'nde tekrar seçilerek görevini sürdürdü. yılında SHP ile CHP'nin birleşmesi üzerine görevini CHP'de sürdürdü ve partinin ilçe yönetim kuruluna girdi. ve Türkiye yerel seçimleri'nde belediye meclis üyeliğine seçilerek yılından beri sürdürdüğü görevine devam etti. Ayrıca yerel seçimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi oldu.[6]

yılları arasında CHP İstanbul il başkan yardımcılığı görevini üstlendi. 14 Ağustos tarihinde Merkez Yürütme Kurulu tarafından CHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Şinasi Öktem'in yerine getirildi. yerel seçimleri’nin kampanya sürecinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çalıştı. Türkiye yerel seçimleri'nde yeniden Kadıköy'den İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi seçildi. Çeşitli dergi ve gazetelerde yazılar yazan Tekin, Türkiye'nin sosyo-ekonomik yapısı ve yerel yönetim sorunlarına ilişkin ′ü aşkın makaleye imza attı.[7][8][9]

Milletvekilliği[değiştir

Gürsel Tekin hakkındaki iddialara cevap verdi

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, hakkındaki iddialarla ilgili partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Tartışma konusu gömleğin faturasını gösteren Tekin, “Helal paramla 10 milyonluk gömlekte giyerim. O seni hiç ilgilendirmez. Hiç boğazımızdan haram girmemiştir” dedi.

Fatma VURGUN

Yayınlanma:

Gürsel Tekin hakkındaki iddialara cevap verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde “Adaylığa her zaman hazırım” mesajını verdikten sonra Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile mal varlığı tartışmasına giren Gürsel Tekin iddialara cevap verdi.

GÖMLEK FATURASI GÖSTERDİ

Tekin, “Ekonomik krizin had safhada olduğu dönemde benim gömleğim ve mal varlığım sorun oldu. Benim gömleğimin peşine düştüler. O gömlek TL'dir” diyerek tartışma konusu gömleğin faturasını basın mensuplarına gösterdi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gömleğin faturası da burada. Gözlerinizin içine sokayım, utanmayacaksınız, arlanmayacaksınız ama. Helal paramla 10 milyonluk gömlekte giyerim. O seni hiç ilgilendirmez. Hiç boğazımızdan haram girmemiştir Girmez, o bizim fıtratımızda yok”

Gürsel Tekin'in basın toplantısına CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve (solundaki) ve partililer de eşlik etti.

Gürsel Tekin’in basın toplantısına CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve (solundaki) ve partililer de eşlik etti.

“7 SÜLALEMİ ARAŞTIRIN VARSA BABAMDAN KALAN TARLALARI DA VERİYORUM”

Hakkındaki iddialara cevap verdiği konuşmasında; “ dairem, 7 villa ve 8 benzin istasyonum varmış. MASAK’a sesleniyorum, 7 sülalemi araştırın. Böyle bir şey yok. Bunlar varsa eğer babamdan kalan tarlaları da veriyorum, hepsini 10 milyon liraya bırakıyorum. Bu parayı da İstanbul’u beton lobisinden kurtarmak için seçim çalışmasında kullanacağım” ifadelerini kullandı.

“SİZİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Kapalı Çarşı’daki sorunu dile getirdiğini için ‘Gömlek’ konusunun açıldığını iddia eden Gürsel Tekin “İstanbul’da kapalı çarşıya istisnasız en az 40 kere gitmişimdir. Bir türlü gündeme taşıyamadım. Kapalı çarşıda kaç dükkan kapalı olduğunu, ekonomik krizin ne durumda olduğunu bir türlü anlatamadık. Geçen hafta Cuma günü Kapalı Çarşı’ya gittim. Sadece iki sokakta 53 tane dükkan kapalı. yıldır dünyaya hizmet veren dükkanlarımız batıyor. Ancak bazı medya kuruluşları utanmadan televizyonda saatlerce hiçbir dükkanın kapalı olmadığını ve iftira attığımı söylediler. Kuldan utanmıyorsunuz, sizi Allah’a havale ediyorum. Belediye Başkanlığı adaylığım kesinleşirse size açıklayacağım dosyalar var” şeklinde konuştu.

AnkarabenzinCHPCumaGürsel Tekinistanbulİstanbul Büyükşehir BelediyesiMASAKMelih GökçekseçimSezgin Tanrıkulu

kaynağı değiştir]

Tekin Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı'nda CHP Genel Başkanlığı görevine Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesinin ardından 4 Ağustos tarihinde İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Ancak 3 Mayıs tarihinde Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.[13] Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan yardımcılığı görevine tekrar getirildi.[14][15] Bu görevini 14 Eylül tarihine kadar sürdüren Tekin, 8 Mayıs tarihinde CHP Genel Sekreterliği görevine atandı. Görevini 24 Ocak tarihine kadar sürdürdü.[16]

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası