doğum tarihiyle isim analizi / İsim Analizi - Detaylı İsim Analizi | Hayatın Şekilleniyor mu?

Doğum Tarihiyle Isim Analizi

doğum tarihiyle isim analizi

Melis Aygen bir numerolog… Yeni kitabında hepimizin ismimiz ve doğum tarihimiz dolayısıyla ömür boyu her yere titreşim olarak taşıdığımız rakamlarımız olduğunu ve bunların deşifresinin hayatımızın temellerini ortaya koyduğunu anlatıyor. Bu rakamlar bizimle olgunlaşıyor ve yıllar içinde farklı anlamlarını da ortaya koyuyor. Bu bir kehanet sistemi değil ama tıpkı astroloji gibi yolumuzu aydınlatan bir fener… Üstelik kendi başımıza keşfetmemiz de oldukça kolay. Bunu nasıl yapabileceğimizi kendisi ile konuştuk. 

Matematikten anlamadığınızı söylüyorsunuz. Böyle biri nasıl olur da numerolojiyle ilgili 700 sayfa kitap yazabilir?

Matematik çok başka bir şey. Hep bize öğretilen çerçevelerle görüyoruz her şeyi. Ben de dönüp kendime baktığımda asla rakamları bu kadar seveceğimi hayal edemezdim herhalde. Berbat bir matematik öğrencisiydim. Ama yaş olgunlaştıkça bazı şeyler değişebiliyor. Çünkü biz isim ve soy isimlerimizdeki harflerden rakamlar taşıyoruz. Ömür boyu bizimle olan rakamlar da bizimle birlikte olgunlaşıyor ve farklı anlamlarını gösteriyorlar. Örneğin 4’ün disiplinini matematiksel başarıda uygulayamıyordum ama kendi olgunlaşma seviyemle birlikte ruh veya psikolojiyle harmanlayarak rakamların farklı anlamlarını keşfetmeye başladım.

“RUH BU HAYATTA TAŞIDIĞI RAKAMI GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Temsil ettiğimiz rakamlar bizimle nasıl olgunlaşabiliyor?

Ben Melis olarak 11’in bir rakamını taşıyorum. 11 nedir; aydınlanma, hayalperestlik. Ben bunu 11 yaşımda fantastik hayal gücümle Harry Potter tarzı romanlar yazarak deneyimliyordum. Ama numerolojiyle 11’in aydınlanma ve aydınlatma enerjisi olduğunu bilerek kendi bilgimi aktarma yolunda 11’i kullanmaya başladım. Ruh aslında taşıdığı rakamı gerçekleştiriyor bu hayatta. Keza ismimiz ve soy ismimizdeki harfler de öyle. Biz aslında her harfi gerçekleştiriyoruz. Numeroloji 1’den 9’a kadar olan bir sistemde işliyor; bebeklik, çocukluk, gençlik, yetişkinlik, yaşlılık diye. Ve nasıl ki yaşlandıkça daha çok bilgeleşiyoruz, yüceliyoruz, tamamlanma enerjisine doğru evriliyoruz dolayısıyla 9 yaşındaki halimizle 19, 29, 39, 49, 69’daki halimiz tabii ki aynı olmuyor. Sayıların bizle ömrümüz boyunca seyahat etmesi böyle bir şey.

Numeroloji bilmek bir avantaj o zaman?

Sayıların size bahşettiği özellikleri bilinçli bir farkındalıkla gerçekleştiriyorsanız o inanılmaz bir manevi tatmin. Çünkü numeroloji içten dışa doğru dönüştürücüdür. Önce siz ruhunuzu keşfedeceksiniz, ruhunuzun ve kalbinizin sesine kulak vereceksiniz. Bu farkındalıkla göz bir kere açıldığında bunun dışa yansıması insanlara iyi gelmek. Kendinize hiçbir şey yapmasanız da iyi duygularla yüklü olarak en başta yakın çevrenizi, ailenizi iyileştirirsiniz.

Numeroloji çok eski bir bilgi değil mi?

Tarihsel geçmişi M.Ö. 6. yüzyıla dayanıyor. İbni Arabi “Sayı ilahi hazrette bilkuvve mevcut ilahi bir sırdır. Bu sırra muttali olup, onunla amel edene sayının sırları, ruhları ve menzilleri açılır” demiş. Aslında yaratıcı ve alem arasında sayı her zaman nizam unsuru. Ama insan, eşya diye tabir ettiğimiz maddesel dünyayla o kadar alakadar ki, Sümerler, Keldaniler, Mısırlılar bile sayıyı maddesel olarak kullanmış. Sümerlere gittiğimizde ilk mesleğin de aslında muhasebecilik olduğu görülüyor. Sümerler çakıl taşlarını sayıyorlarmış, İnkalar renkli düğümler atıyorlarmış. Çinlilerde abaküs varmış, Firavun uygarlığında resimler… Matematiği hep bu şekilde kullanmışlar ama kendilerinin matematikten oluştuğunun sonradan farkına varmışlar.

“NUMEROLOJİ İLMİNİ MÜFREDATA KABUL ETTİRMEKLE İLGİLİ ÇALIŞIYORUM”

Bu herkesin kullanabileceği bir sistem mi?

Batı numerolojisinde isminizdeki harflerin, alfabenin harflerinin ait olduğu bir rakam grafiği var. Kitapta da bunu çok sık tekrarladım. Sadece bu grafiğe sahip olarak kendinizin, ruhunuzun ve kişiliğinizin tüm rakamlarına ulaşabiliyorsunuz. Bu son derece kolay ve bir o kadar da sihirli. Sadece ve sadece parmak hesabı ya da hesap makinası ve toplama işlemi gerektiren bir ilim. Dolayısıyla kişinin doğum tarihini ve ismini hesaplayarak ruhuna ve benliğine kavuşması çok kolaymış ama her şey bize zor yolardan öğretilmiş. O yüzden müfredatı da sorgulamıyor değilim. Şimdi de geçmiş öğrenciliğimin acısı olarak boynumun borcu bildim bunu; numeroloji ilmini müfredata sokmak ve kabul ettirmekle ilgili çalışıyorum.

“ATATÜRK’ÜN YAZDIĞI HER ŞEYİ BİZ ŞU AN YAŞIYORUZ”

Zaten Atatürk geçmişte bunu yapmış kitabınızda da anlatmışınız aslında.

Dünya 3500 yıllık bir süreçten geçti ve bu süreçte inanılmaz alimler yetiştirdi. Bu insanlar bu dünyada bilgilerini aktararak başka aleme göç ettiler. Mevlâna, Yunus Emre, İbn-i Arabi, peygamberler, uygarlıklar bilgilerini gelecek nesillere bırakıp göçtüler. Atatürk, Hz. Muhammed, Fatih Sultan Mehmet, Eyüp Sultan gibi isimler “yüce meclisler” diye tabir edilen Anadolu topraklarındaki bilge kişilerdir. Bu varlıklar da tüm bilgilerini emanet ederek ve nesilden nesle aktararak gittiler.

Nasıl yaptılar bunu?

Bilginin bir şekilde forme edilmiş olması gerekiyor. Bunu bir camide sembol olarak görebilirsiniz, onun aktaracakları vardır. Ayasofya’nın her bir milimetrik köşesinde bir motif, bir sembol, bir hikâye saklıdır. Göbeklitepe’den tutun da birçok diğer tarihi noktada insanlar bu kadim ve okült bilgileri işlemişler. Atatürk devrimler yapmış, Mevlâna Mesnevi’yi yazmış, Hz. Muhammed en şifreli kitabı emanet etmiş. Baktığımız zaman üstat enerjisine sahip olan tüm bu varlıklar astronomi, astroloji, numeroloji gibi pozitif bilimleri aslında kullanmışlar. Hz. Muhammed’in Kuran-ı Kerim’i 19’lar terminolojisinde yazması gibi. Kur’an-ı Kerim zaten rakamlardan oluşuyor; ayetlerin rakamları, hadislerin rakamları, keza Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’na giderken ya da kendi doğum gününü anlatırken, 23 Nisan’ı, 19 Mayıs’ı, bayramları, devrimlerini gerçekleştirirken seçtiği tarihler tesadüf değil. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilan ederken bile numeroloji kullanmış. Cumhuriyet kelimesinin içindeki “hu”, Arapça “o tektir” demektir. Atatürk Kuran-ı Kerim’i Elmalılı Hamdi’ye Türkçe olarak çevirtip bu topraklara kazandıran bir varlık. Nutuk’u yazarken Kuran’ın 19’lar terminolojisinde yazmış. Onun için herkes şimdi hayretler içinde nasıl öngörmüş diyor ya günümüzü. Yazdığı her şeyi biz şu an yaşıyoruz.

Numeroloji, astroloji kadar popüler değil ama buna rağmen özellikle son beş yıldır daha fazla biliniyor. Özellikle de bu sene numerolojiye ilgi arttı. Neden?

Son 10 yıldır astroloji çok popüler ama hala karmaşık; gezegenler var, açılar var. Astroloji ilmi çok kolay bir ilim değil ama numeroloji pratik. Herkes numerolojiye çok kolay ulaşabilir, bir kitapla dahi ulaşabilir.

“AYDINLANMA ÇAĞINA İLERLEYECEĞİMİZ BU DÖNEMDE BİLGİYİ AKTARMAK GEREKİYOR”

Evet, kitabınızda neredeyse her şeyi anlatmışsınız.

Bunu zaten paylaşmak gerekiyor. Aydınlanma çağına ilerleyeceğimiz bu dönemde bilgiyi aktarmak gerekiyor. Kurtuluş tamamen bilgileri aktarmakla olacak. Ben burada aktaracağım ki okuyan herkes kendine göre kendi farkındalığını gerçekleştirsin. Ve bunu belki evet, bir kitaba erişerek yapacak. Ben bu bilgiyi kendime saklayamam çünkü biliyorum ve paylaşmakla yükümlüyüm. Bunu şimdilik, kişisel danışmanlıklarımı yaparak, uzaktaki insanlara da kitapla ulaşarak yapabiliyorum. Ama bir sonraki hedefim de kitapla paralel giden ve uzun zamandır üzerinde çalıştığım konu olan üniversitelerle iş birliği. Bu da benim işte 11 misyonlarımdan bir tanesi. İsteyenler numerolojinin eğitimini bir üniversite aracılığıyla alsın. Bunun uygulayıcılığına geçip bundan da para kazansın. Çünkü hepimiz biliyoruz ki artık yeni dünyada en çok yükselen kariyerler bu başlıklarda gerçekleşecek. Siz medya okumuş olabilirsiniz, mühendislik okumuş olabilirsiniz. Önünde sonunda bunu sezgisel bir ilimle dengelemekle yükümlü hissedeceksiniz kendinizi, gelecekteki dünya öyle gösteriyor.

Numerolojiyle karmamızı nasıl anlayabiliyoruz?

Numeroloji yeniden doğuş felsefesini anlatıyor. Dünyaya geldiğin ismin, soy ismin ve doğum tarihin aslında bugüne kadarki yaşanmışlıkları, bilgileri içinde barındırıyor. Ben Melis Aygen olarak geldim bu dünyaya, geçmiş yaşamdan taşıdığım travmalarım, korkularım var ve bu benim eksik harflerimde ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan bu sayılar geçmiş yaşamla ilgili bir karma. Ve eksik olan o sayıların tüm durumları duygu olarak, yaşanan olaylar olarak sizin karşınıza her daim çıkacaktır. Siz onu tamamlayıp, artıya çevirene kadar.

Nasıl yapılıyor?

Mesela eksi 2’niz mi var, hayat size her daim aşk ilişkilerinde dengeyi bulmakla ilgili sınavlarla gelecek. Çünkü eğer sizin 1 rakamınız çok fazlaysa yani isminizin içinde A, J, S, Ş harfleriniz çok varsa eril enerji fazladır. 1 çok yoğun diyelim, 2’ye geldik eksi. Diyor ki senin öğrenmen gereken şey, eril-dişil dengesini bulmak. Çünkü tek sayılar eril, çift sayılar dişil enerjiyi temsil eder. Eksi 2 de ilk dişil rakam olduğu için kadın olduğunu anlaman lazım diyor. 2’nin duygusu nedir? Tutku hissedememek. Tutku hissettiği yaratıcılığı bulmak. Evet bunu cinsel anlamda bulmak, bulduktan sonra çocuk sahibi olmak, anneliği, dişil enerjiyi hissetmek. İş birliği ve uyumlu olmayı öğrenmek, esnek olmak. Kadın her kabın şeklini alır denir ya, yumuşak olma, rahat olma gibi durumları getirir. Geçmiş yaşamlarda demek ki bu alanlarla ilgili problemler olmuş, bu dünyada da şu anki isminle bunu çözmen gerekiyor

Görsel-:Gerd Altmann-Pixabay

SAYILARIN FARKINDA OLUN, NE SÖYLEDİKLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜN”

Siz nasıl karar verdiniz numeroloji eğitimi almaya ve nereden eğitim aldınız?

Manevi olarak plan zaten sizin için hazırdır. Doğum tarihimizle, isim ve soy ismimizle kader çoktan şekillenmiştir. Çünkü İbn-i Arabi’nin söylediği gibi “Aslında yaratıcı ve alem arasında bir mizandır sayı”. İnsan sayılardan oluşuyor dolayısıyla her şey çoktan tasarlandı bile. O yüzden eğer siz düşüncelerinizi, sezgilerinizi, kalbinizi farkındalığa açarsanız yaratıcının sizin için hazırladığı planın her bir durumunu gerçekleştirebilirsiniz. Bir saniyede tam 9,5 milyon veri vardır. Standart bir insan o 9,5 milyon verinin 3 tanesini alır ve der ki “Ne tesadüf, tam seni düşünüyordum bana mesaj attın.” Ama hayat bu değil, sayılar da böyle. Siz kendinizi daha çok verdikçe, farkındalığınız daha çok açtıkça sayılar da size daha çok açılır. O yüzden o farkındalık, 3 olmaz 3 bin olur, 3 bin olmaz 300 bin olur. Ben karşıma çıkan her şeyin peşine düşerim. Sürekli bir kitap mı çıkıyor, okurum. Çünkü demek ki bana söyleyeceği bir şey var. Karşılaştığım ya da karşıma çıkan her şeyin peşine düşerim. Sayılar bu anlamda çok kutsal. O yüzden de insanlara diyorum ki sayıların farkında olun. Hep tekrar eden sayılar vardır bazılarının hayatında. Uğurlu sayım derler ona. En kolayı uğurlu sayı demektir. Ama o sayının sizin için ne söylediğinin peşine düşerseniz eğer, bulmanız gerekeni bulursunuz. Bana soruyorlar mesela, “Hep 3 görüyorum neden?”, yanıt vermiyorum. Çünkü ben söylersem eğer kendi algımla söyleyeceğim ve o kişiyi aslında yönlendireceğim. Ama belki de o kişiye 3 rakamının söylediği şey beni onu yönlendirmemden çok daha başka bir şeydir. Peşine düşecek 3’ün, mesela Mısır Piramitleri’ne gidecek. O kişinin bu dünyada belki de tezahür ettirmeye dair bulması gereken bir şey var orada.

Hayatımızdaki her sayı bize bir mesaj mı veriyor?

Oturduğunuz semt, kapı numaranız, plaka numaranız, bunlar yaratıcının sizinle bu dünyada iletişim kurma şekilleridir. Yaratıcının dili sayılardır. Ben bunların peşine düştüm. İlk kitabımda numeroloji yazmışım farkında değilim. Sürekli 11’i anlatmışım. Zaten benim için hazır olan plana ben adım adım gidiyormuşum. Dünyada ne zaman bunun vakti geldi karşıma tak diye numeroloji hocası çıktı, numeroloji de neymiş diyerek iki ders aldım. Online eğitime devam ettim ve Londra üzerinden sertifikalı bir eğitim aldım. Sonrası biraz da pratiğe ve sizin kendinizi geliştirmenize kalmış. Çünkü bir bilgiyi bilmek başka bir şey, uygulamak başka bir şey. Oku, oku, oku…

Siz numerolojiye başlamadan önce ne yapıyordunuz?

Her zaman medyacıydım. 2017’ye kadar ilk kitabımı yazmaya başladığım zamana kadar sürdürdüm. Zaten manevi ilimlere açılmaya görün. Tamamen kurumsaldan uzaklaştım. Ama Kadir Has Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi’nde medya hocalığı yaparak medyaya verdiğim hizmeti medyadan öğrendikleri öğretmek anlamıyla iletişim derslerine dönüştürdüm.

Sizden numeroloji seansı alan kişi ne öğrenir? Geleceğiyle ilgili bir şey öğrenir mi?

Öğrenir.

Kehanet gibi mi?

Numeroloji MÖ. 6. yüzyılda coşmuş, unutulma sebebi de ondan sonra bir kehanet sistemi olarak görülmesi. Astrolojiyi de falcılıkla karıştırıyorlar ya. Numeroloji bir falcılık, kehanet sistemi değildir ama evet gelecek tespitleri yapabilirsiniz, sayılardan oluştuğumuz için. Hayatımızın 9 yıllık döngülerinde rakamların bizim için neler söyleyeceğini görerek bu farkındalıkla ilerleyebiliyoruz. Zaman ilerledikçe önümüzdeki her ayın ya da her yılın insana ne getireceği gibi gelecek öngörüleri elbette görülüyor. Numerolojiye kehanet etiketini yapıştırmak tarikatlar tarafından gerçekleştirilmiş. Çünkü ruhun farkındalığı bazı kişilerin çok hoşuna gitmiyor. Çünkü o zaman aydınlanma başlar. Aydınlanma sonrası bilgi akışı, ayaklanma başlar. Bu da bazı kesimlerin çok hoşlanacağı bir nokta değil. Ama her ne olursa olsun iyilik kazandığı için baskılansa da aydınlanmanın her zaman gerçekleştiğini, hatta baskılandıkça daha da çok yükseldiğini düşünüyorum.

Numeroloji bilmek bize ne kazandırır? Bizi nasıl yüceltir?

Bütünsel olarak kendinizi görme kabiliyetine erişirsiniz. Negatif duyguların neden gerçekleştiği, korkuların nereden geldiği, sağlık problemlerinin neler olduğu, çözmeniz gereken rakamların size neler getirdiği, daha iyi bir yaşam yolunda yürümeniz daha iyi bir yön oluşturmanız için neler yapmanız gerektiğini görürsünüz. Meslek sahibi mi olmak istiyorsunuz, yetenekleriniz ne? Hangi yaşam yolunda yürümeniz gerekiyor? Hangi yaşam amacını gerçekleştirmeniz gerekiyor? Tüm bu sorulara yanıt bulunuyor. Zaten kitabı okudukça gerçek hayat amacınız ve kafanızdaki soruların tüm cevabını alacağınızı düşünüyorum. Mesela kişi toprakla haşır neşir olmak, kurumsaldan ayrılmak istiyorsa zaten numeroloji bunun cevabını o kişiye verecektir.

Sağlık problemleriyle ilgili nasıl yararı oluyor peki?

Sağlık problemleriyle alakalı da neden kişi astım problemi yaşıyor, buna numeroloji kitabı vasıtasıyla baktığında o astımı nasıl çözebileceğini görebilir. Mesela aromaterapi, şifalı taşlar, yemesi gereken besinler gibi şeyleri fizikselde nasıl destekleyeceğini görür. Duygusal olarak da o göğüs ve iç sıkıntısını gerçekleştiren sevgiyi hissedememe durumunun neden kaynaklandığını anlar. Numeroloji iyi niyet şifası, yapıcı bir ilim. Eksi olan her şeyi artıya çevirmekle yükümlü. Numeroloji bana bunları öğretmişken ve ben hayatımı bedensel, zihinsel, duygusal, duyusal olarak yapılandırabiliyorken neden bütün insanlık bunu yapmasın ki? Herkes en iyi en yüce haline ulaşmalı. Bu da benim misyonlarımdan bir tanesi.

“İlahi sistem sizi iyileştirmek için burada. Burnunu sürteyim de acı çektireyim, engeller çıkarayım da tekamülünü gerçekleştirsin diye bir durum yok.”

Bazı harfler eksik diyelim, ne yapmak lazım?

İlahi sistem sizi iyileştirmek için burada. Burnunu sürteyim de acı çektireyim, engeller çıkarayım da tekamülünü gerçekleştirsin diye bir durum yok. Hayat acı çektikçe var olurum, neler yaşadım da sonunda ben oldum gibi bir şey değil. Olan her şey sadece biz büyük resmi göremediğimiz için, olmuşu bitmişi göremediğimiz için. Neden bunlar benim başıma geliyor diyoruz. Onların bir deneyim olduğunu, o deneyimlerin gelişmemiz, tekamülümüzü gerçekleştirmemiz için bir mücadele hali olduğunu göremiyoruz. Ama aslında yaratıcı olmuş bitmişi bildiği için önümüze çıkarıyor çünkü her şey planlı. Başarıya ulaşman için bir engel çıkmak zorunda değil. Bizim eksik harflerimiz, eksik rakamlarımız neyse yaşadığımız hayat her şeyiyle bunlara takviye olarak oluyor. Her rakamın eksi olan her başlığı bize hayat deneyimleri şeklinde geliyor.

Açılış Fotoğrafı: diapicard-Pixabay

©mümkün dergi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Yuka Ajans Yay. ve Org. Tic. Ltd. Şti.’ye aittir. Köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmesi ve/veya habere aktif link verilmesi halinde dahi kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

İsim Analizi

Nasıl Çalışır?

Kimler Kullanabilir?

Çapa 2

Kuantuma Göre İsim Arama Motoru Nasıl Çalışır?

 ismimkuantum.com  sitesinde Türkiye'de ilk test olarak sunulan ücretsiz detaylı isim analizi ve kuantum ve kader sayısına göre  yeni isim belirleme testi  kullanıma açıldı. 

1) Doğum tarihi, isim ve soyisminizigirdikten sonra isim ve doğum (kader) sayınız hesaplanır.

2) Yeni isim seçmek için testin 2. aşamasına geçin

3) Yeni isminizin istediğiniz ve istemediğiniz özelliklerini belirleyin.

  • Uzunluk

  • İçinde olmasını istediğiniz harfler     (tek veya harf grubu)  : 

  • Hangi harfleri bulundurmasın (tek veya harf grubu)

  • Yeni kuantum sayısı  (yeni isim, önceki isim ve soyad toplamı)

       ve dahası özellikler vardır.

** İstemediğiniz isimleri göstermeme özelliği eklenmiştir. 

** Bu isimler ve size gösterilmez

4) Bebeğinize isim düşünüyorsanız, sadece isim araştırmak için "Bebeğime İsim Arıyorum" düğmesine tıklayın.

Detaylı İsim Analizi

Numerolojide isim ve kader sayılarının insanların karakter ve  yaşayış biçimleri yani kaderleri üzerinde etkili olduğuna inanılır. Bu inanış tecrübe ve gözlemlerle doğrulanmış, günümüzde yaşayan birçok insanın tecrübelerinden sonra kabul görür bir hal almıştır.

Bunun yanında harflerin FREKANS ( titreşim ) lerinin hitabet sırasında çok etkili olduğunu kendi FARKINDALIK ve dikkatimiz ile rahatlıkla onaylayabiliriz. İsim ve soyisimlerin oluşturduğu melodi, ritm ise kendimizi ifade etme biçimini tekrar tekrar oluşturur ve biçimlendirir.

Aldığımız enerjiyi benzer şekilde geri yansıtırız.

Kuantum Enerji titreşimleri, Numeroloji ve Astrolojinin yardımıyla  yeni doğacak bebeklerin ve yetişkinlerin kendi isimlerine karar verme bilgisi arttı.

Çıkan sesler frekans oluşturur, enerjiniz değişir. Örneğin A harfi enerjilidir, A ile biten ve başlayan isimlerin frekansı yüksektir.​

Çapa 1

İsim koymak çok önemli bir etkiye sahip !! sadece modern, bereketli, güzel, çekici olması önemli değil !!​

Yetişkinlerin de farkındalık sahibi olması gereken konu "kendi isimlerine #yeniden#  karar verebilecek hakka sahip oldukları"dır. Çevreniz ve etrafınızdaki insanların da buna uygun olması şartı önemli...

Bu testte her harfin sahip olduğu sayılar toplanır ve toplamdaki  sayılar 1'den 9'a veya 11 veya 22 oluncaya dek tekrar toplanır. 

Kimler İsim Analizi Yapabilir ?   

Kendinize yeni isim almak veya bebeğinize isim seçmek için kullanabilirsiniz.

Unutmayınız ki ! İsim sayısının sizin istediğiniz sayı olması istediğiniz karaktere bürünebileceğiniz anlamına gelmez.  Bunun için çaba ve değişime hazır olmanız gerekir...

En doğru yeni isim özelliklerini Doğum Haritanızı doğru biçimde yorumladıktan sonra alabilirsiniz.

İletişim

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır