rize istanbul uçak seferleri / Rize - İstanbul Ucuz Uçak Bileti Al, En Ucuz Bilet : 721 TL | Ucuzabilet

Rize Istanbul Uçak Seferleri

rize istanbul uçak seferleri

Yaklaşık Seyahat Mesafesi

seyehat mesafesi1141 Km

Yaklaşık Seyahat Süresi

seyehat zamanı1 Saat 45 Dakika

Trabzon Havalimanı Ulaşım Bilgileri

Otobüs

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren 13 Çimenli - 18 Kanuni Numune Hastanesi - 20 Konaklar - 32 Yomra  belediye ve özel halk otobüslerini kullanarak Trabzon Havalimanı’ndan şehir merkezine, şehir merkezinden Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Sahil Peronu - Meydan - Tanjant - Değirmendere - Trabzon Havalimanı - Köy Hizmetleri – Çimenli güzergâhını izleyerek Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayan 13 Çimenli otobüsü, Sahil Peron - Şenol Güneş Caddesi - Valilik - Atapark - Tanjant - Değirmendere - Trabzon Havalimanı - Kanuni Numune Hastanesi güzergâhını izleyerek Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayan 18 Kanuni Numune Hastanesi otobüsü, Fatih Parkı - Trabzon Havalimanı - Kasaplar - Lale Sitesi güzergâhını izleyerek Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayan 20 Konaklar otobüsü, Sahil Peronu - Sahil Yolu - Değirmendere - Trabzon Havalimanı - Köy Hizmetleri - Şana – Yomra güzergâhını izleyerek Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayan 32 Yomra otobüsü ile Trabzon Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlayan otobüslerin ulaşım ücreti ortalama olarak tam 1.90 TL, indirimli 1.25 TL’dir.     

Trabzon Havalimanı’na ulaşım için bir diğer alternatif seçenek ise HAVAŞ servisleridir. Beşirli Uzunkum Otel, Orhan Petrol Ofisi önünden hareket eden HAVAŞ servisleri; Beşirli -  Uzunkum - Yavuz Selim Bulvarı - Tanjant Erdoğdu Kavşağı - Tanjant Yolu - Trabzon Havalimanı güzergâhını izleyerek Trabzon Havalimanı’na ulaşım sağlamaktadır. Trabzon şehir merkezinden Trabzon Havalimanı’na hava ve trafik koşullarına göre değişmekle birlikte yaklaşık 30 dakika içerisinde ulaşım sağlayan HAVAŞ servislerinin ulaşım ücreti 5,00 TL’dir.    


Taksi

Trabzon Havalimanı’na ulaşmak için diğer bir seçenek ise taksidir. Havalimanına ulaşmak için merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Trabzon Merkez’den Trabzon Havalimanı’na 15 - 20 TL ücretle ortalama 15 dakika içerisinde, Çukurçayır’dan Trabzon Havalimanı’na 15 - 20 TL ücretle ortalama 20 dakika içerisinde, Yomra’dan Trabzon Havalimanı’na 20 - 25 TL ücretle ortalama 20 dakika içerisinde,  ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)     

Diğer Alternatifler

Ayrıca, tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, Trabzon’da bulunan araç kiralama şirketlerinden de hizmet alabilirsiniz. En uygun Trabzon uçak bileti fırsatını yakalamak için ucakbileti.com üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. Ucakbileti.com olarak şimdiden iyi uçuşlar dileriz.

Atatürk Havalimanından Ulaşım   

Otobüs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren TH-1 Taksim – Atatürk Havalimanı ve YH-1 Yenikapı İDO – Atatürk Havalimanı güzergâhını izleyen özel halk otobüslerine binerek Atatürk Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.  TH-1 numaralı otobüs, her yarım saatte bir Abdülhak Hamit Caddesi üzerinden kalkış yapmakta ve Şişhane, Unkapanı, Zeytinburnu, Yeşilyurt güzergâhını izleyerek Atatürk Havalimanı’na ulaşmaktadır. Hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişmekle birlikte; ortalama 1 saat 45 dakika gibi bir sürede havalimanına ulaşım sağlanmaktadır. TH-1 numaralı otobüsün ulaşım ücreti 11 TL’dir.     
YH-1 numaralı otobüs ise Yenikapı Sahil durağından kalkarak; Aksaray, Ulubatlı, İncirli, Şirinevler güzergâhını izleyerek Atatürk Havalimanı’na ulaşmaktadır. Hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişmekle birlikte; ortalama 1 saat 30 dakika gibi bir sürede havalimanına ulaşım sağlamaktadır. YH-1 numaralı otobüsün ulaşım ücreti 5,50 TL’dir.

Atatürk Havalimanı’na ulaşım için bir diğer seçenek de HAVABUS servisleridir. Taksim Divan Otel’in karşısında yer alan kalkış noktasından hareket eden servisler, Taksim-Aksaray Sahil Yolu-Atatürk Havalimanı güzergâhını izleyerek Atatürk Havalimanı’na her yarım saatte bir ulaşım sağlamaktadır. Sefer süresi ortalama 40 dakika olup, trafik ve hava durumuna göre değişiklik gösterebilir. HAVABUS Atatürk Havalimanı servis bilet ücreti 12 TL’dir.     
Anadolu Yakası’ndan Atatürk Havalimanı’na ulaşım sağlamak istiyorsanız;     
Kadıköy’den hareket eden 500A numaralı otobüse binerek, Ulubatlı durağında iniş yapıp YH-1 otobüsüne aktarma yapabilirsiniz. 10,10 TL ücretle, ortalama 3 saat gibi bir süreyle Atatürk Havalimanı’na ulaşmış sağlayabilirsiniz.  

Metro

İstanbul’un her yerine ulaşım sağlayan metro seçeneği ile Atatürk Havalimanı’na ulaşım oldukça kolay. Avrupa yakasından; M2 Hacıosman – Yenikapı Metro Hattı üzerinden herhangi bir durakta metroya geçiş yaparak son istasyon olan Yenikapı Metro İstasyonu’ndan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı Metro Hattı’na aktarma yapabilirsiniz. M1A  hattına aktarma yaptıktan sonra M1A  kodlu metroya binerek Atatürk Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Metro seçeneğinde tam bilet kullananlara aktarma ücretiyle birlikte 3,95 TL, öğrencilere ise 1,65 TL’dir.    
Anadolu Yakası’ndan Atatürk Havalimanı’na ulaşım sağlamak istiyorsanız;    
M4 Kadıköy – Tavşantepe Metro Hattı üzerinde bulunan Ayrılık Çeşmesi İstasyonu’ndan Marmaray’a aktar yaparak Marmaray Yenikapı İstasyonu’ndan tekrar M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro Hattı’na aktarma yaparak Atatürk Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

Taksi

Atatürk Havalimanı’na ulaşmak için bir diğer alternatif seçenek ise taksidir. Merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Taksim’den Atatürk Havalimanı’na 50-55 TL ücretle ortalama 40 dakika içerisinde, Fatih’ten Atatürk Havalimanı’na 30-35 TL ücretle ortalama 25 dakika içerisinde, Kadıköy’den Atatürk Havalimanı’na 75-80 TL ücretle ortalama 50 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)

 

Sabiha Gökçen Havalimanından Ulaşım

Otobüs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren E-3 4. Levent Metro - Sabiha Gökçen Havalimanı, E-9 Bostancı - Sabiha Gökçen Havalimanı, E-10 Kadıköy - Kurtköy - Sabiha Gökçen Havalimanı, SG-1 Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı, E-18 Altunizade – Ümraniye - Sabi ha Gökçen Havalimanı, SG-2 Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı ve 132 H Pendik YTH - Sabiha Gökçen Havalimanı güzergâhlarını izleyen özel halk otobüslerine binerek Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Ortalama ücret ve süre için lütfen İETT internet sayfasını kontrol ediniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım için bir diğer seçenek de HAVABUS servisleridir. Taksim Divan Otel’in karşısında yer alan kalkış noktasından hareket ederek Taksim – Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü - Tem Bağlantı Yolu - Sabiha Gökçen Havalimanı güzergâhını izleyen servisler, Sabiha Gökçen Havalimanı’na her yarım saatte bir ulaşım sağlamaktadır. Sefer süresi ortalama 1 saat 30 dakika olup, trafik ve hava durumuna göre değişiklik gösterebilir. HAVABUS Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı servis bilet ücreti 15 TL’dir.     
Anadolu Yakası’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na HAVABUS servisleriyle ulaşım sağlamak istiyorsanız;     
Kadıköy Rıhtım İETT otobüs duraklarından hareket eden HAVUS servislerini kullanabilirsiniz. Kadıköy - Yeni Sahra - Tem Bağlantı Yolu - Sabiha Gökçen Havalimanı güzergâhını izleyen servisler, Sabiha Gökçen Havalimanı’na her yarım saatte bir ulaşım sağlamaktadır. Sefer süresi ortalama 1 saat olup, trafik ve hava duruma göre değişiklik gösterebilir. HAVABUS Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı servis bilet ücreti 10 TL’dir.

Metro

Avrupa Yakası’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak için M2 Hacıosman – Yenikapı Metro Hattı’nı kullanarak Yenikapı İstasyonu’ndan Marmaray’a aktarma yapabilirsiniz. Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağından M4 Kadıköy – Tavşantepe Metro Hattı’na aktarma yaparak Tavşantepe durağından inip E-9 Bostancı – Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca 2018 yılında tamamlanması planlanan M4 Kadıköy – Tavşantepe Hattı’na ek olarak yapılan Sabiha Gökçen Uzatması yakında metro ulaşımını daha da kolaylaştıracaktır.    

Taksi

Sabiha Gökçen Havalimanı’na bir diğer ulaşım seçeneği ise taksilerdir. Merkezi noktalardan taksiye bindiğinizde; Kadıköy’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na 75-80 TL ücretle ortalama 40 saat içerisinde, Maltepe’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na 50-55 TL ücretle ortalama 40 dakika içerisinde, Sultanbeyli’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30-35 TL ücretle ortalama 20 dakika içerisinde, Taksim’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na 90-95 TL ücretle ortalama 45 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. (Ücretler ortalama rakamlardır, referans almayınız.)    

Diğer Alternatifler

Tüm bu ulaşım seçenekleri dışında, İstanbul’da bulunan araç kiralama şirketlerinden de hizmet alabilirsiniz.
En uygun İstanbul uçak bileti fırsatını yakalamak için ucakbileti.com üzerinden yapacağınız sorgulamayla tüm havayollarını karşılaştırabilir ve size en uygun bileti hemen satın alabilirsiniz. Ucakbileti.com olarak İyi uçuşlar dileriz.

 

 

İstanbul - Rize Uçak Bileti

İstanbul - Rize ucuz uçak biletleri


İstanbul - Rize en ucuz fiyattan mı satın almak istiyorsunuz? İstanbul — Rize için direk seferlerin fiyatını 750 havayolu şirketi ve acenta arasında kıyaslıyoruz. İnternet üzerinden en uygun indirimlerden yararlanma, promosyonlardan haberdar olma ve low-cost havayolu şirketlerinin en uygun fiyatlarından yararlanmak varken neden? arama yapmak için boşa zaman harcarsınız ki? İstanbul — Rize için tüm seferleri kıyasladıktan sonra elbette sizin için en uygun seferlerinizi çok hızlı bulacaksınız.
Bunun için seyahat tarihlerinizi belirttikten sonra o tarihler için uygun biletleri bulabileceksiniz. Online bilet almak için sadece uçuşunuzun tipini, yolcu sayısını, sınıfını ve seyahat tarihlerinizi sisteme girmeniz yeterli olacaktır. Daha sonra biletinizin ödeme sayfasına geçerek işleminizi tamamlayınız. E-posta adresinize siparişinizin bilgileri gelecektir.

İstanbul - Rize uçak bileti fiyatları


İstanbul - Rize uçak biletlerini fiyatı nedir ve nasıl daha uygun alabilirim? Sizin bu güzergah için en uygun fiyat takviminden alınmış birkaç tavsiyemiz elbette mevcut:
1) Biletin fiyatları uçacağınız aya göre değişmektedir. Birinci ve business sınıfı uçuşlarınızı önceden almanızı tavsiye ediyoruz. Tabii ki ekonomi sınıfı için de biletinizi 2 ile 4 ay önceden almanız ve geç kalmamanızı tavsiye ediyoruz.
2) IST - RZV uçuşları için en uygun uçak biletlerini Çarşamba ve Perşembe günleri için bulabilir ve genellikle hafta sonları daha pahalı olmaktadır.
3) Hemen gidiş-dönüş bileti almanız daha sonrasından gidişi ve dönüşü ayrı ayrı almanızdan daha avantajlıdır.

İstanbul Rize seyahati rezervasyonundan önce faydalı bilgiler

Servisimizde öğrenebilecekleriniz:
  • Mesafe ve uçuş zamanı (İstanbul – Rize arası seyahat süresi ne kadar?)
  • Hangi hava yolu şirketleri İstanbul – Rize için direk uçuş gerçekleştirmektedir?
  • Hangi havayolu şirketlerinin İstanbul – Rize için biletleri daha ucuz?
  • İstanbul – Rize uçuşu kaç saattir?
  • Hangi İstanbul havalimanlarından Rize ulaşımı sağlanmaktadır?

İstanbul - Rize arasındaki mesafe ne kadar?

İstanbul - Rize arasındaki mesafe 6146 km.

İstanbul - Rize şehirleri arasında kaç tane havayolu şirketi uçuyor?

İstanbul - Rize? Güzergahında 2: Pegasus Airlines, Turkish Airlines.

İstanbul - Rize seferleri hangi şehirlerden gerçekleşmektedir?

İstanbul şehrinden: Atatürk Havalimanı , Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı. Rize şehrine - Rize–Artvin.

Seferi yapan uçak şirketleri
Emirates AirlineQatar AirwaysSingapore AirlinesKorean AirEtihad AirwaysCathay PacificAir AstanaVirgin Atlantic AirwaysTurkish AirlinesAir New Zealand

İstanbul ve Ankara'dan Rize-Artvin Havalimanı'na haftanın 7 günü sefer

K2538 uçuş koduyla havalanan Airbus A330 tipi ''Rize-Artvin''’ isimli uçak, Rize-Artvin Havalimanı'na indi.

"Dünyanın kapılarını Anadolu’ya açmanın sevincini yaşıyoruz"

Açıklamada, uçuşların başlamasına ilişkin görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, şunları kaydetti:

''Türk Hava Yolları olarak bugün, ülkemizin küresel havacılık endüstrisindeki yükselişine bir katkı daha sağlıyoruz. Dünyanın kapılarını Anadolu’ya açma ve hava yolunu halkın yolu yapma çalışmalarımızın neticesiyle Rize-Artvin Havalimanı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Rize ve Artvin'in doğal güzellikleriyle dünyanın bu güzelliklere olan ilgisini buluşturmayı hedefleyen uçuşlarımız ile bölgenin ekonomik ve kültürel kalkınmasına ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Yeni havalimanının ülkemize hayırlı olmasını diliyor, ülkemizin havacılık sektöründeki yükselişine liderlik yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen herkese bu yatırım için teşekkür ediyorum."

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

İstanbul Havalimanı'ndan her gün karşılıklı sefer

Bugün itibarıyla İstanbul Havalimanı ile Rize-Artvin Havalimanı arasında karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar, haftanın 7 günü düzenlenecek. Seferler, İstanbul Havalimanı'ndan saat 12.00'de, Rize-Artvin Havalimanı'ndan ise saat 15.05’te yapılacak.

AnadoluJet de Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından Rize-Artvin Havalimanı'na haftanın 7 günü sefer düzenleyecek.

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]

Uçuşlar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 14.30'da, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan 16.35’te, Rize-Artvin Havalimanı'ndan ise 18.40'ta yapılacak.

İstanbul Rize Uçak Bileti

Yıllar boyunca üzerinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan İstanbul gerek doğası gerek bu tarihi yapısıyla ziyaret edenleri büyülemektedir. Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında gezmek için daha uygun olsa da senenin her döneminde sizi kendine hayran bırakacak farklı güzelliklere sahiptir. İstanbul’da anadolu ve avrupa yakasında birer tane olmak üzere toplam iki havalimanı bulunmaktadır.

 

 

 

Sitemiz üzerinden en uygun İstanbul uçak bileti karşılaştırması yapabilir ucuz biletleri kolayca alabilirsiniz. Anadolu yakasına gelmeyi düşünenler burada bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacaklardır. Sabihan Gökçen Havalimanı ismini ilk kadın pilotumuz Sabiha Gökçen’den almaktadır. İç ve Dış Hat terminalleri bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra şehir merkezine veya merkezi noktalarına ulaşım için birden fazla seçeneğiniz bulunmaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Havataş seferleri ile Kadıköy, Taksim ve Yeni Sahra’ya gidebilirsiniz. Belediye otobüslerini kullanarak E3 ile 4. Levent, E9 ile Bostancı, E10 ve E11 ile Kadıköy, E18 ile Altunizade-Ümraniye, 16S İle Uzunçayır Metrobüs Durağı, KM20 ve KM22 ile Pendik Kartal duraklarına ulaşabilirsiniz. Bir diğer seçenek olan Taksi pahalı bir ulaşım aracı olmasına rağmen tercih olarak akılda kalması gerekenlerdendir.

 

 

 

 

İstanbul Avrupa Yakasında Bulunan İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen yolcular şehir merkezine ulaşım için Havataş, Metro, Belediye Otobüsü ve Taksi seçeneklerini değerlendirebilirler. Havataş ile Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı olarak Taksim ve Yenikapı’ya servisler düzenlenmektedir. Metro seçeneğini kullanarak Yenikapı’ya gidebileceğiniz gibi belediye otobüsleri TH-1 ile Taksim YH-1 ile Yenikapı’ya gidebilirsiniz.

 

 

İstanbul’a geldiğinizde zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Gezilecek yerler konusunda zengin bir içeriğe sahip olan İstanbul 2015 yılında yerli ve yabancı toplam 12,5 milyon kişi tarafından ziyaret edildi. İstanbul’un en çok gezilen yerleri kısaca değinmemiz gerekirse;

 

Topkapı Sarayı; Konumu ve mimarisi itibariyle dünyanın en güzel saraylarından olan Topkapı Sarayı 1924 yılından beri müze olarak hizmet vermektedir. Yüzyıllar boyunca Osmanlı Devleti Topkapı Sarayı’ndan yönetilmiş büyük Osmanlı hazineleri bu sarayda yer almıştır. Ziyaretinizde Harem, Kutsal Emanetler, Bağdat köşkü ve Divan-ı Humayun’u ziyaret edebileceğiniz gibi Osmanlı hazinelerini özellikle paha biçilemeyen Kaşıkçı Elmasını Topkapı Sarayı’nda görebilirsiniz.

 

Sultan Ahmet Camii; 20binden fazla iznik çinisi ile bezenmiş olan camii avrupalılar tarafından Mavi Camii olarak adlandırılmaktadır. 6 minaresiyle de bilinen camii mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir.

 

Ayasofya Müzesi; Ayasofya müzesi doğu roma zamanında kilise olarak yapılmış olup aynı yerde üç kez inşa edilmiştir. İlk kez İmparator Konstantios tarafından 360 yılında inşa edilen 404 yılında çıkan ayaklanma ile yıkılmıştır. 415 yılında İmparator II. Theodosios tarafından yeniden inşa ettirilmiştir. 532 yılında çıkan “Nika İsyanı” ile tekrar yıkılan kilise 537 yılında tamamlanıp tekrar ibadete açılmıştır. Kubbesinin yerden 55,6 metre yükseklikte olması ve heybetli yapısı ile günümüze kadar ulaşan benzersiz yapılardan biridir.

 

Yerebatan Sarnıcı; Doğu Roma imparatoru tarafından sarayın su ihtiyacını karşılamak için yaptırılan Yerebatan Sarnıcı 336 adet sütunu ve özel ışıklandırması sayesinde çarpıcı bir atmosfer yaratmaktadır. Günümüzde su içerisinde bulunan balıkları ziyaretçileri tarafından ilgi ile karşılanırken dilek havuzu ve medusa başlı sütunları fotoğraf severler tarafından da ilgiyle karşılanmaktadır.

 

Galata Kulesi; İlk yapılış amacı fener olarak düşünülse de ilerleyen yıllarda gözlem evi, yangın kulesi, zindan ve rasathane olarak kullanılmıştır. Günümüzde restoran olarak hizmet veren kulenin manzarası eşsizdir.

 

Kapalı Çarşı; 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet Han emri ile inşa ettirilen çarşı 64 cadde ve 4000 dükkandan oluşmaktadır. İstanbul’un simgelerinden olan kapalı çarşı yaz aylarında günlük 250 ile 400bin kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Kapalı Çarşı’dan özellikle halı-kilim, deri, gümüş, altın, çini, bakır, tekstil, çanta ve hediyelik eşyalar tercih edilmektedir.

 

Kız Kulesi; İstanbul’un simgelerinden biri olan kız kulesi hakkında bir sürü hikaye anlatılmaktadır. Sizde İstanbul ziyaretinizde Kız kulesini ziyaret edip bu hikayeleri yerinde dinleyebilirsiniz.

 

Dolmabahçe Sarayı; Sultan Abdülmecit tarafından 1956 yılında yaptırılan Saray İstanbul Boğazının güzelliklerinden yararlanmayı sağlamaktadır. Dolmabahçe Sarayı’nda yapılan turlara katılıp bu eseri mutlaka görmenizi tavsiye ederiz.

 

İstiklal Caddesi; Taksim Meydanı’ndan Beyoğlu Tünel’ine kadar uzanan cadde istanbulun en ünlü ve hareketli caddelerinden birisidir. Araç trafiğine kapalı olan caddede nostaljik tramway ile cadde boyunca gidebilirsiniz. Cadde üzerinde bulunan cafe, sinema, restoran, mağaza, galeri, bar gibi noktalarla her kesimden insana hitap etmektedir. Özellikle cadde üzerinde müzik veya çeşitli etkinlikler gerçekleştiren sokak sanatçıları gezinize renk katacaktır.

 

Haydarpaşa Tren Garı; Türk filmlerinde İstanbul’a gelen herkesin ilk olarak gözüktüğü bu yeri eminiz sizde ziyaret etmek istersiniz.

 

 

İstanbul gezilecek yerler konusunda sizi haliyle mutlu edecektir. İstanbul lezzetlerine de kısaca değinmek gerekirse hiç gelmemiş olsanız bile şarkılara konu olan boğazda balık ekmek yemek sizin de aklınıza kazınmış olmalıdır. Çok uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz bu lezzet emin olun sizi pişman bırakmayacaktır. Ortaköye uğradığınızda etrafınızda bulunan her dükkanda kumpir satılması bir tesadüf gelebilir ama öyle değil. Kumpiri ile meşhur olan ortaköyde birbirinden çeşitli seçeneklerle dilediğiniz kumpiri yiyebilme imkanı bulacaksınız. Halka ve şambaba tatlıları küçük sokak arabalarında çokça rastlayacağınız İstanbul lezzetlerindendir. İstiklal caddesinde bir klasik olan ıslak hamburgerler eğer daha önce tatmadıysanız sizi şarşırtacak bir lezzet ile damaklarınıza bayram ettirecektir.

 

İstanbul’a gezisi için ayırmanız gereken süre size bağlı olarak değişecektir. Yedi tepe üzerine kurulmuş olan bu şehir; müzeleri, çarşıları, tarihi yapıları, kendine has lezzet noktaları ve doğal güzellikleri ile sizi büyüleyecektir. Sizde en kısa zamanda İstanbul uçak bileti alarak bu güzellikleri ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde yapacağınız arama ile kolayca en ucuz istanbul uçak bileti hangisi olduğunu görebilir ziyaretiniz için ulaşım masrafını en aza indirebilirsiniz. Hepfly olarak sizlere keyifli bir İstanbul gezisi dileriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası