gümüşdere mahallesi baykuş plajı sarı çiçek sk 34450 sarıyer istanbul / İstanbul Plajları - İstanbul’da Denize Girilecek En Güzel Yer

Gümüşdere Mahallesi Baykuş Plajı Sarı Çiçek Sk 34450 Sarıyer Istanbul

gümüşdere mahallesi baykuş plajı sarı çiçek sk 34450 sarıyer istanbul

Baykuş Plajı Kilyos &#; Sarıyer / İstanbul

Bugünkü yazımızda Kilyossahilinde bulunan Baykuş Plajı Kilyos’u sizlere tanıtacak merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Biz tatilciler, kış ve yaz tatil fırsatlarını her an değerlendirmek isteriz. Bu yüzden, kışın yağan kar ile, en yakın dağ tesislerine, sıcaklar ile birlikte koylara ve beachlere akın ederiz.

Yaz mevsimi yükselen hava sıcaklığı ile bizlere göz kırptı bile. Çoktan tatil planları yapıldı, erken rezervasyon ödemeleri tamamlandı ve sayılı günler geçiyor. Peki, günübirlikçi tatilciler bu yaz ne yapacak?

Kısa bilgi: Kilyos&#;da bulunan diğer plajları da merak ediyorsanız; Kilyos Plajları listemize de mutlaka bir göz atmanızı öneririm.

Baykuş Plajı Kilyos

Kilyos Gümüşdere köyü tesislerinde yer alan Baykuş Plajı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde hizmet veren bir plajdır. Kilyos’un sahillerine akın eden Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencileri, gerek bahar şenliklerinde gerekse de tatil dönemlerinde tatil rotalarını buraya çeviriyor.

Plaj, Kilyos’un en temiz sahillerinden birisi olup, araba kapasiteli otoparkı ve yaklaşık 1 km’lik bir alanda hizmet vermektedir. Büyük organizasyon zamanlarında görsel şölen ve büyük eğlencelere şahit olduğumuz Baykuş Plajı’nda tatil yapmak, her sene vazgeçilmezler arasında.

Baykuş Plajında Neler Var?

kişilik cafe

Şezlong ve şemsiyeler

Duşakabin ve giyinme odaları

Cankurtaran

Çimenlerde çadır keyfi tüm fiyata dahil hizmetler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Baykuş Plajı Kilyos Giriş Ücreti Nedir?

Giriş ücretleri öğrenci veya misafir girişine göre değişiklik göstermektedir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerine hafta içi 30 TL, hafta sonu ise 40 TL’dir. Diğer üniversite öğrencilerine hafta içi 40 TL iken, hafta sonu 60 TL olarak giriş ücreti belirlenmiştir. Ziyaretçi olarak giriş ücreti de 60 TL hafta içi, 80 TL’de hafta sonu fiyat olarak verilmektedir. Çadır sunması ise öğrenciler tarafından asıl tercih edilme sebebi. Çadır ücreti 30 TL, iki kişilik ise 60 TL’dir.

Baykuş Plajı Fotoğrafları

Baykuş Plajı Kilyos’a Nasıl Gidilir?

Adres: Gümüşdere Mahallesi, Sarı Çiçek Sk

Nasıl Gidilir: Belediye otobüsleri ile Baykuş Plajı Kilyos’a ulaşım için; Yenikapı – Hacı Osman metro(M2) ile Hacı Osman durağında inmek sureti ile, Hacıosman Metro – Zekeriyaköy / Kısırkaya obüsüne binerek, Polis Okulu durağında funduszeue.info için tıklayın.

locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
locIstanbul, Turkey
Dorock XL Venue- Fitaş Sahnesi
locIstanbul, Turkey
prev

&#;stanbul Avrupa yakas&#;n&#;n Karadeniz’e aç&#;ld&#;&#;&#; yerde bulunan Kilyos, &#;stanbul’a yak&#;nl&#;&#;&#; sebebiyle, hafta sonu denize girmek isteyen &#;stanbullular, özellikle Avrupa yakas&#;ndakiler için ilk akl&#;na gelen destinasyonlardan.

&#;stanbul’un en uzun ve en temiz sahil &#;eridi unvan&#;na sahip Kilyos deyince ilk akla Kilyos Plajlar&#; geliyor. Kilyos’ta halk plajlar&#;n&#;n yan&#; s&#;ra beach club olarak isimlendirilen ve giri&#; ücreti ödeyerek girebilece&#;iniz pek çok plaj bulunuyor. Bu plajlarda yüzme, güne&#;lenme ve yeme içmenin yan&#; s&#;ra deniz sörfü, uçurtma sörfü (kiteboard) gibi su sporlar&#; imkanlar&#; da mevcut. A&#;a&#;&#;daki listede T&#;rmata Beach, Milyos Beach, Uzunya Beach, Zu&#;a Beach, Solar Beach, Burç Beach ve Bayku&#; Plaj&#; gibi en popüler plajlar ve güncel giri&#; ücretleri yer al&#;yor.

K&#;LYOS’A NASIL G&#;D&#;L&#;R?

Avrupa yakas&#;nda oturanlar hafta sonlar&#; deniz tatili yapabilece&#;i en yak&#;n yer olan Kilyos &#;stanbul Avrupa yakas&#;n&#;n Karadenizle bulu&#;tu&#;u noktada yer al&#;yor. &#;ehir merkezine yakla&#;&#;k 30 km metre mesafade olan Kilyos’a Bahçeköy orman yolu içinden geçilerek ula&#;&#;l&#;yor. Kilyos yolu üzerindeki ormanl&#;k alanlarda plaj dönü&#;ü u&#;rayabilece&#;iniz et mangal veya kiremitte alabal&#;k keyfi için mola verebilece&#;iniz k&#;r lokantalar&#; da bulunuyor. Kilyos’a toplu ta&#;&#;ma ile gitmek için Metro’dan Hac&#;osman dura&#;&#;nda inip no’lu &#;ETT otobüsüne binmeniz gerekiyor.

 

1 – TIRMATA BEACH

ki&#;i kapasiteli plaj&#; araçl&#;k otopark&#; ile T&#;rmata Beach Kilyos plajlar&#; aras&#;nda geni&#; alan&#; ile dikkata çekiyor. Plajdan faydalanacak olan misafirlerden en az birinin bayan olmas&#; zorunlulu&#;u ile aile konseptini ön plana ç&#;karmas&#; T&#;rmata’y&#; di&#;er plajlardan bir ad&#;m öne ç&#;kar&#;yor. Bünyesinde bulunan restoran&#;n fiyatlar&#;n&#;n çevredeki benzerlerinden uygun olmas&#; bu plaj&#;n di&#;er bir avantaj&#;. . T&#;rmata Beach’in güncel giri&#; ücreti hafta içi nakit TL/kredi kart&#; TL, hafta sonu nakit TL/kredi kart&#; TL. ya&#; aras&#; 1 çocuk ücretsiz.  ya&#; aras&#; çocuk ücreti %50 indirimli. Fiyata &#;ezlong, &#;emsiye, du&#;, WC ve otopark ücreti dahil. Bayram, tatil ve resmi tatillerde hafta sonu uygulamas&#; yap&#;l&#;yor.

K&#;LYOS TIRMATA BEACH

Adres: Kumköy, Kilyos Cd. No, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0 28 61

 

2 – M&#;LYON BEACH (ESK&#; BABYLON K&#;LYOS)

Babylon Kilyos’un el de&#;i&#;tirmesi ile Milyon Beach olarak hizmet vermeye ba&#;layan plaj, geni&#; çim alan&#;, temiz plaj&#;, rengarenk minderleri ve ba&#;ar&#;l&#; müzikleri ve gün boyu süren aktiviteleri ile dikkat çekiyor. Mekan sabahlar&#; kahvalt&#; mekan&#;, ö&#;len ve ak&#;am yemeklerinde ise bal&#;k restoran&#; olarak hizmet veriyor. Tavla, kutu oyunlar&#;, satranç, lego,futbol, voleybol gibi aktiviteler keyifli bir gün geçirmenizi sa&#;l&#;yor. Giri&#; ücreti hafta içi , hafta sonu TL olan Milyos Beach’te 8 ya&#; üstü çocuklar tam ücrete tabiyken, ya&#; için ücret talep edilmiyor. Fiyata &#;ezlong, &#;emsiye, du&#;, WC ve otopark ücreti dahil.

kilyos_plajlari_babylon

M&#;LYON BEACH

Adres: Demirci, Kilyos Cd. No, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0 03 68 / 0

 

3 – UZUNYA BEACH

Kumsaldaki restoran&#;nda servis ettikleri taze bal&#;klar&#; ve köy kahvalt&#;s&#; ile ön plana ç&#;kan Uzunya beach kamping alan&#; ve do&#;a yürüyü&#; imkan&#; ile de dikkat çekiyor. araçl&#;k otoparka sahip Uzunya’n&#;n kendine özel korunakl&#; bir koyda olu&#;u da benzerlerine göre fark yarat&#;yor. Güncel plaj giri&#; ücreti ki&#;i ba&#;&#; hafta içi , hafta sonu TL. ya&#; ücretsiz, 12 ya&#; üstü tam ücret al&#;n&#;yor. Uzunya Beach’de TL kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda kart sahibi ile birlikte 1 yeti&#;kin ve 2 çocu&#;un da girebilece&#;i sezonluk kart da sat&#;n almak mümkün. Plaja d&#;&#;ar&#;dan yiyecek ve içecek getirilmiyor.

kilyos_plajlari_uzunya

UZUNYA BEACH

Adres: Demirci Köy Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0 07 33

 

4 – SOLAR BEACH THERAPY

Ad 20

‘Kentli insan için kentte tatil’ konseptinin standartlar&#;n&#; yeniden belirleyen Solar Beach tatil, deniz, güne&#; ve sporu ayn&#; çat&#; alt&#;nda sunuyor. Solar Beach 1 kilometreyi a&#;an geni&#; kumsal&#;, ki&#;ilik deck ve plaj&#;, restoranlar&#;, barlar&#;,  partileri ile &#;stanbullulara konforlu bir yaz tatili ya&#;atmay&#; vadediyor. Solar Beach, yeni hizmete giren sörf kulübü, aroma terapi güzellik merkezi, evcil hayvan merkezi, sa&#;l&#;k merkezi, gym, marketler, ma&#;azalar ve defilelerin yan&#; s&#;ra atölye çal&#;&#;malar&#; ve jet ski &#;ampiyonalar&#; gibi düzenledi&#;i etkinlikler sayesinde de kentin e&#;lence ve olanaklar&#;ndan vazgeçmeden kentten uzakla&#;mak isteyenler için ideal bir tatil f&#;rsat&#; sunuyor. Ki&#;i ba&#;&#; giri&#; ücreti hafta içi TL, hafta sonu TL. ya&#; ücretsiz. 7 ya&#; üstü tam ücrete tabi. Ücretlere &#;emsiye, &#;ezlong, du&#; ve wc kullan&#;m&#; dahil. Solar Beach’e d&#;&#;ar&#;dan yiyecek ve içecek getirilmiyor. Bünyesinde restoran mevcut.

SOLAR BEACH THERAPY

Adres: Kumköy, Kilya Cad. No 32/34, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0 / 0

 

5 – ZU&#;A BEACH K&#;LYOS

Geni&#; kumsallardan ziyade platform plajlar&#; tercih edenlerin Kilyos’ta bulacaklar&#; nadir plajlardan biri olan Zu&#;a Beach Kilyos sadece ki&#;i kapasiteli butik ve mütevazi bir plaj. Kumköy mevkiinde yer alan Zu&#;a ayn&#; zamanda kahvalt&#; mekan&#; ve restoran olarak da hizmet veriyor. Plajdan faydalanabilmek için yaz&#; itibariyle hafta içi TL, hafta sonu ise TL ödemeniz gerekiyor. &#;skele özelinde fiyatlar ise hafta içi TL, hafta sonu TL olarak belirlenmi&#;.

ZU&#;A BEACH K&#;LYOS

Adres: Kumköy, Tahsiliye Cad. No:5, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0 ()

 

6 – BAYKU&#; PLAJI

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kilyos Gümü&#;dere köyü tesislerinde faaliyet gösteren BAYKU&#; PLAJI  Kilyos’ta ailece gidip deniz ve güne&#;in tad&#;n&#; ç&#;karabilece&#;iniz nezih plajlardan biri. Bayku&#; Plaj&#; kumsal&#;, oldukça geni&#; güne&#;lenme teras&#; ve aperatif yiyecekler sat&#;n alabilece&#;iniz kafe restoran&#; ile sabah saatlerinden gün bat&#;m&#;na kadar aç&#;k bulunuyor. Özellikle Mimar Sinan Üniversitesi’ne destek misyonunun bir parças&#; olarak benzerlerinden ayr&#;lan Bayku&#; Plaj&#;, hem Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mensuplar&#; ve mezunlar&#;na hem de d&#;&#;ar&#;dan gelen misafirlere hizmet veriyor. Bayku&#; Plaj&#;’na giri&#; için hafta içi ve hafta sonu ki&#;i ba&#;&#; TL, ö&#;renciler için ise TL ödemeniz gerekiyor. ya&#; çocuklar ücretsiz.7 ya&#; üstü tam bilete tabi. Giri&#; ücretine &#;ezlong, &#;emsiye, du&#;, kabin dahil. Otopark ücreti 50 TL

BAYKU&#; PLAJI

Adres: Gümü&#;dere Mahallesi, Sar&#; Çiçek Sk., Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon:

 

7 – BURÇ BEACH

Bo&#;aziçi Üniversitesi Mezunlar Derne&#;i taraf&#;ndan i&#;letilen BURÇ BEACH, y&#;l&#;ndan beri Bo&#;aziçi Üniversitesi Kilyos Sar&#;tepe Kampusu’nda faaliyet gösteriyor. Hem Bo&#;aziçi mezunlar&#;na hem de d&#;&#;ardan gelen misafirlere hizmet veren tesis, ço&#;unlukla Bo&#;aziçi mezunlar&#;n&#;n olu&#;turdu&#;u kaliteli bir kitleye sahip oldu&#;u için nezih ortam arayan aileler taraf&#;ndan özellikle tercih ediliyor. Burç Beach’de  ister kumsalda &#;emsiyelerin alt&#;ndaki &#;ezlonglarda ister güne&#;lenme teras&#;ndaki minderlerin üzerinde plaj keyfi yap&#;labiliyor. BURC Beach Kilyos’ta kite board, katamaran, wind surf gibi su sporlar&#;n&#;n yan&#; s&#;ra beach volley ve beach soccer imkanlar&#; da bulunuyor. BÜMED üyeleri için hafta içi giri&#; ücretinin TL, hafta sonu giri&#; ücretinin TL oldu&#;u Burç Beach için d&#;&#;ar&#;dan gelen misafirlerin hafta içi TL, hafta sonu TL ödemesi gerekiyor. Bu fiyata &#;ezlong, &#;emsiye ve otopark ücreti dahil. ya&#; ücretsiz. Mezunlar Derne&#;i yönetimi el de&#;i&#;tirdi&#;i için art&#;k Burç Beach’te alkollü içecek sat&#;&#;&#; yap&#;lm&#;yor.

BURÇ BEACH

Adres: Gümü&#;dere, Sar&#;tepe Kampüsü, Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon: 0

 

8 – BAMBOO BEACH

Kilyos’taki di&#;er alternatiflere göre daha gösteri&#;siz ve mütevazi olan Bamboo Beach fiyat anlam&#;nda da daha uygun. yaz&#; itibariyle ki&#;i ba&#;&#; hafta içi TL, hafta sonu ise TL ödemeniz gerekiyor. ya&#; ücretsiz. Giri&#; fiyat&#;na &#;ezlong ve &#;emsiye dahil. Gün boyu otopark ücreti 40 TL. Plaj ve saatleri aras&#;nda hizmet veriyor.

K&#;LYOS BAMBOO BEACH

Adres: Kumköy, Tatl&#;su Cd., Sar&#;yer/&#;stanbul

Telefon:0 () 95 53

 

&#;stanbul’da Denize Girilecek Yerler, Plaj Giri&#; Ücretleri

 

Yorumlar

Giriş haftasonu Öğrenci 25 TL Tam 40 TL bölgedeki diğer beachlere göre daha uygun. Ulaşımı da basit (Hacıosman metrodan no'lu otobüs kapısında indiriyor.) İçerideki yiyecek içecek fiyatları İstanbul'daki ortalama bir kafe ile yakın fiyatlarda (Örn; Kola 5 TL, Hamburger 8 TL, Patates tabağı 7 TL, Köfte ekmek 15 TL). Kafeterya kısmı oldukça güzel geniş ve ferah. Duş ve tuvaletler temiz. Denizi klasik biraz dalgalı fakat girilmeyecek gibi değil gayet rahat bir şekilde girebiliyorsunuz ve oldukça temiz. Plajı güzel ve temiz. Kumda güneşlenmek istemiyorsanız yukarılarda ahşap zeminli balkonlarda da şezlong ve minder mevcut. Personellerle ilgili olumsuz yazılar var fakat katılmıyorum her şey sizde bitiyor. Biz ilk kez gittik ve çok memnun kaldık. Beklediğimizin üzerinde çıktı umarız fiyatları da arttırmazlar, bizi en çok çeken şey fiyatların uygun olması oldu. O bölgede gideceğimiz yer yine burası olacak
5 6 yıl önce ()

Harika plaj
5 6 yıl önce ()

Giriş haftasonu öğrenci 25, normal Içerisi çok güzel, yiyecekler uygun fiyatlı ve kaliteli. Yemek yeme yerleri geniş ferah. Çadır kurma alanı var, umarım bozulmaz bu şekilde devam eder.
5 6 yıl önce ()

Plaj güzel deniz temiz fakat girişte yiyecek sokmak yasak diye terörist arar gibi arıyorlar.
5 6 yıl önce ()

Tadilattan sonra çok güzel olmuş. Çadırlar kiralanabiliyor, isterseniz kendi çadırınızı da getirebiliyorsunuz. Bungalov'lar yapmışlar yeni onlarda da kalınabiliyor. Mutfağı var kahvaltı ve hamburger patates kızartması gibi yemekleri burada yiyebilirsiniz, fiyatları oldukça uygun. Plajı temiz.
5 7 yıl önce ()

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası