kahramanmaraş romatoloji doktorları / Necip Fazıl Şehir Hastanesi Bölümleri ve Doktorları

Kahramanmaraş Romatoloji Doktorları

kahramanmaraş romatoloji doktorları

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları ile ulusal ve uluslararası platformda sağlık hizmeti sunmaktadır. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi alanının başarılı doktorları ile hizmet vermektedir. Bilimsel ve teknolojik gelişmeler ışığında, modern tıbbın ulaştığı en üst düzeyde sağlık uygulamalarını takip ederek yapılan çalışmalar sayesinde hasta memnuniyeti oldukça fazladır.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde son teknoloji ile üretilmiş tıbbi cihaz ve ekipmanlar kullanılmaktadır. Uygulamalar profesyonel ellerde uzman doktor kadrosu ile gerçekleştirilmektedir.

Sizler için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları, Romatoloji Nedir? Romatoloji Hangi Hastalıklara Bakar? Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları Yorumlar ve Şikayet,Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji DoktorlarıRandevu, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Kliniği İletişim ve Adres Bilgilerini araştırdık.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları

Son teknolojiyle donatılmış birimleriyle hizmet veren Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi &#;Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi&#;dir. yılında Devlet Hastanesi adı ile hizmet veren hastane 50 yatak kapasitesine sahipken Şehir Hastanesine dönüştürüldükten sonra 7 hizmet binası, polikliniği, 25 ameliyat odası, yatağı, yataklı yoğun bakım ünitesi, 35 yataklı hemodiyaliz ünitesi, uyku laboratuvarı, yanık tedavi ünitesi, anjiyo ünitesi, modern sterilizasyon ünitesi, tıbbı genetik laboratuvarı, diyabetik ayak ve yara bakım üniteleri ile hastalarına hizmet vermektedir.

Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet binası ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek hizmet binası olarak Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Romatoloji, eklemler, yumuşak dokular, kalıtsal bağ dokusu, otoimmün hastalıkları, gibi hastalıklar ile ilgilenen iç hastalıkları ve pediatri alanında alt uzmanlık alanıdır. iltihabi hastalıklar ve diğer kas iskelet sistemi hastalıkları ile uğraşan Romatoloji bölümü romatizmal rahatsızlıkların teşhis ve tedavisini üstlenmektedir. Romatoloji bölümünde görev yapan uzman doktorlara ise Romatolog denilmektedir. Romatologlar 6 sene tıp eğitimi sonrasında 4 sene iç hastalıkları ve 3 sene Romatoloji Uzmanlığı eğitimi alırlar.

Romatizmal Hastalık Çeşitleri;

  • Akut
  • Kronik ve iltihaplı
  • İltihapsız

  • Artrit (eklem iltihabı)
  • Sabah saatlerinde eklemlerde oluşan sertlik
  • Eklem ve kemiklerde şişme
  • Eklemde hareket kaybı
  • Eklemlerde hareket kısıtlılığı
  • Kalça ağrısı
  • Kas ağrısı
  • Nörolojik şikayetler
  • Böbrek fonksiyonlarında azalma
  • Nefes darlığı
  • Vücudun farlı bölgelerinde görülen sertlik
  • Cildin güneşe karşı duyarlılık göstermesi
  • Cilt altında beze oluşumu
  • Uzun süreli yüksek ateş
  • Güçsüzlük
  • Gözlerde oluşan iltihaplanma
  • Görme yetisinin bozulması veya kaybolması

  • Romatoid artrit
  • Gut
  • Ailevi akdeniz ateşi
  • Sedef romatizması
  • Behçet hastalığı
  • Sistemik lupus eritematozus (SLE)
  • Ankilozan spondilit
  • Skleroderma
  • Çocukluk çağında başlayan romatizmal hastalıklar
  • Sjögren sendromu
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları

– Ailevi Akdeniz Ateşi

– Romatoid artrit (RA)

– Lupus

– Spondiloartropatiler – ankilozan spondilit (AS) ve psoriatik artrit (PsA)

– Osteoartrit

– Skleroderma

– Vaskülit

– Enfeksiyöz artrit

– Juvenil idiyopatik artrit

– Polimiyalji romatika

– Behçet Hastalığı

-Sjögren sendromu

Yumuşak Doku Hastalıkları 

– Fibromiyalji

– Bel ağrısı

– Tenis veya golfçü dirseği

– Olekranon bursit

Eklem Hastalıkları

 Akondroplazi

– Ehlers-Danlos sendromu

– Aşırı uzayabilir eklemler

– Marfan sendromu

Kemik Hastalıkları

– Fluorosis

– Osteoporoz

– Osteomalazi

– Renal osteodistrofi

– Raşitizm

Romatoloji bölümünün tedavi ettiği bazı rahatsızlıklardır.

Uzm. Dr. Muhammet LİMON / Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktoru

Tıp Fakültesi: Atatürk Üniversitesi,

Uzmanlık: İç Hastalıkları, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Siz değerli ziyaretçilerimizhakkındaki görüşlerinizi altta bulunan yorumlar kutusuna yazarak konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen diğer ziyaretçilerimize yardımcı olabilirsiniz.

Merkezi Hastane Randevu Sistemi ( MHRS), tarafından oluşturulan online randevu sistemi ile veya numaralı hattı arayarak  Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları ve tarih seçiminden sonra hafta içi her gün randevu alabilirsiniz.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Ana Hizmet Binası
ADRES: 
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi
               Gaziantep Yolu Km Karacasu Kırım Mah.
               Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ
              funduszeue.info

Tel: + 28 00
Fax: + 51 05
E-Mail: [email&#;protected]

Bir diğer makalemizde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Üroloji Doktorları, Üroloji Nedir? Üroloji Hangi Hastalıklara Bakar? Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Üroloji Doktorları Yorumlar ve Şikayet, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Üroloji Doktorları Randevu, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği İletişim ve Adres Bilgileri yer almaktadır.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları RANDEVU AL

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları Yorumlar ve Şikayetler

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Romatoloji Doktorları İletişim & Adres

Necip Fazıl Şehir Hastanesi

Gastroenteroloji , Nöroloji , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları , Hematoloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Dermatoloji , Romatoloji , Nefroloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyasyon Onkolojisi , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Kulak Burun Boğaz , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Çocuk Endokrinolojisi , Çocuk Nörolojisi , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Çocuk Cerrahisi , Tıbbi Genetik , Çocuk Gastroenteroloji , Tıbbi Onkoloji , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Çocuk Kardiyolojisi , Çocuk Nefrolojisi , Gastroenteroloji Cerrahisi , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Hakkında

Adres:

Mimarsinan Mh, Aladdin Özdenören Cd. / Kahramanmaraş

Yol tarifi, adresi nerede?

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi, ilk olarak kiralanan bir binada 25 yataklı olarak hizmete başlamıştır. İlk resmi binası yılında yataklı bir hastane olarak yapılmıştır. yılında ise yataklı ilave bir doğumevi inşaatı ile birleştirilerek yataklı devlet hastanesine dönüştürülmüştür. yılında yataklı binaya yatak ilavesi yapılarak yataklı hastane olarak halka hizmet vermeye başlamıştır. yılında diyaliz ünitesi hastane bünyesine dahil edilmiştir. yılında 9 bin metrekare kapalı alana sahip ek binası hizmete girerek, toplam yatak kapasitesi ile hizmet vermiştir.

Hastanenin yatak kapasitesi ile Kahramanmaraş il merkezinde toplam 6 noktada sağlık hizmeti sunulmaktadır. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, Yenişehir Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından tarihinde alınan karar gereği birleştirilerek Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi adı altında hizmet vermeye başlamıştır. 24 saat kesintisiz hizmet verilen acil serviste 3 ayrı nokta bulunmaktadır.

Kalp ve damar tıkanıklığının açılabilmesi için 24 saat anjiyo uygulaması başlatılmıştır. Hastanede 16 yataklı koroner yoğun bakım, anjiyo ünitesi ve kardiyoloji servisinde bu hizmet sürdürülmektedir. Evde sağlık ek hizmet binası bulunan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde, yaşlı ve yatağa bağımlı hastaların tedavisi evden sürdürülmektedir. Gebe okulu eğitimi veren hastanenin, eğitimlerine internet sitesi üzerinden ulaşılmaktadır. Hastaneden randevu almak için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ya da iletişim numarası üzerinden randevu alınmaktadır. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nin laboratuvar sonuçlarına ulaşmak için internet sitesinde bulunan “online laboratuvar” kısmı kullanılmaktadır.

Op. Dr. Ersin Ekici
Ortopedi ve Travmatoloji,
Op. Dr. Mehmet Değirmenci
Op. Dr. Mehmet Değirmenci
Uzm. Dr. Gökhan Tireli
Uzm. Dr. Hacı Gökhan Apucu
Uzm. Dr. Hacı Gökhan Apucu
Uzm. Dr. Veli Sudutan
Uzm. Dr. Aslı Yaylalı
Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite,
Uzm. Dr. Asiye Gül
Uzm. Dr. Özge Öz
Uzm. Dr. Ahmet Salan
Uzm. Dr. Mesude Atlı
Uzm. Dr. Özkan Güngör
Op. Dr. Yüksel Baştürk
Uzm. Dr. Zeren Özgen
Op. Dr. Ömer Kulaklı
Uzm. Dr. Elif Biter
Uzm. Dr. Cemile Buket Tuğan Yıldız
Uzm. Dr. Cemile Buket Tuğan Yıldız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası