elazığ ankara bilet / Elazig-Ankara Uçuşları, Elazig-Ankara Uçuş Takvimi | Trip.com

Elazığ Ankara Bilet

elazığ ankara bilet

Elazig Kalkışlı ve Ankara Varışlı Uçuşlar

  • When are flight tickets from Elazig (EZS) to Ankara (ANK) the cheapest?

    Airlines adjust prices for flights from Elazig to Ankara based on the date and time of your booking. By analyzing data from all airlines, on Trip.com, you can find the cheapest flight prices on Tuesdays, Wednesdays, and Saturdays.

  • How much is flights from Elazig to Ankara?

    According to Trip.com's data,The cheapest flights from Elazig to Ankara found was TRY3,090.

  • How long is the flight from Elazig to Ankara?

    It takes about 1 hour 15 minutes to fly from Elazig (EZS) to Ankara (ANK).

  • What is the transportation method from the main airport to downtown in Ankara?

    • The distance from Esenboga Airport to downtown is about 25km, by taxi about 40 minutes.
  • What are the most popular airlines that fly from Elazig (EZS) to Ankara (ANK)?

    Airlines with flights from Elazig (EZS) to Ankara (ANK): Turkish Airlines.

  • What's the most popular airline for direct flights from Elazig (EZS) to Ankara (ANK)?

    Turkish Airlines operates 1 direct flights from Elazig (EZS) to Ankara (ANK).

  • How many airports in Ankara (ANK)?

    There are 2 airport(s) in Ankara (ANK): Esenboga Airport and Etimesgut Air Base.

  • Elazığ - Ankara Otobüs Bileti

    Otobüs Seyahati Hakkında

    Otobüs Seyahati İpuçları

    Yurtdışındaysanız bulunduğunuz yerlerin yerel dillerine çalışın. Sadece Elazığ - Ankara otobüs yolculuğu boyunca faydalı olması için değil aynı zamanda kendi dillerini konuşma çabanıza değer veren ana dilini konuştuğunuz insanlara karşı da sevimli olmuş olacaksınız.

    Otobüsünüz kalkış noktasından ayrıldığı anda geziye başlayın. Eğer Elazığ - Ankara gece otobüsündeyseniz rahat olun ve gece manzarasının keyfini çıkarın.

    Otobüsler enerji tasarrufludur. 100 km üzerinde bir yolcu taşıyan bir otobüs sadece 0.6-0.9 litre yakıt alır. Bunu yüksek hızlı trene gereken 2.6 litre uçak ile 6.6 litre ve gazlı araba ile 7.6 litreyle karşılaştır ve Elazığ - Ankara arası açıkça otobüs ile ulaşımınız çevreye daha duyarlı bir seçenektir.

    Elazığ - Ankara otobüs seyahati için bir müzik listesi yapın ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

    Biliyor muydunuz?

    Herkes için ulaşım anlamına gelen 'otobüs' kelimesi, Latincede 'tümü için' anlamına gelen 'Omnibus'un kısaltmasıdır.

    Kuzey Amerika'da otobüslerin %80'inin WiFi ve elektrik prizleriyle donatılmış olduğunu biliyor muydunuz? 2014 yılından bugüne, otobüs yolcularının %60'ı otobüse binmek için elektronik cihaz kullanmıştır.

    Almanya'da bazı otobüs firmalarının yolcularına gittikleri yere göre düşük maliyetli atıştırmalıklar ve bölgesel bira teklif ettiklerini biliyor muydunuz? Şerefe!

    Elazığ - Ankara Uçak Bileti Ara

    Kent merkezine yakın konumda bulunan Elazığ Havalimanı’na şehrin merkezinden otobüs, taksi, araç kiralama ve yolcu servisleri ile ulaşım imkanı bulunduğu gibi, özel araçlarınızla da karayolu üzerinden havalimanına ulaşabilirsiniz.

    Taksi

    Şehir merkezinden Elazığ Havalimanı’na gitmek için taksiler ilk seçeneğiniz olabilir. Kent merkezindeki her noktadan kolayca çağırabileceğiniz taksiler sayesinde Elazığ Havalimanı’na gitmeniz oldukça kolay. Hem hızlı hem güvenilir bir yolculuk yapmak için taksiler sizin için ideal olacak.

    Otobüs

    Elazığ Havalimanı’na şehrin merkezinden ulaşımınızı otobüsler ile sağlayabilirsiniz. Otobüsler ile yaklaşık 30 dakika süren bir yolculuğun ardından kendinizi havalimanında bulabilirsiniz. Ayrıca otobüslere uçak hareket saatinden 2 saat önce binmeyi de unutmamak gerekiyor.

    Araç Kiralama

    Terminal binasında araç kiralama hizmeti sunan ofislerin bulunmasının yanı sıra, şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden de kiraladığınız araçlar ile havalimanına gidebilirsiniz. Europcar, AVIS ve National Car Rental gibi firmaların merkez ofislerinden kiralayabileceğiniz araçları, havalimanına ulaştıktan sonra, havalimanı binası içerisindeki ofislerine bırakabilirsiniz.

    Yolcu Servisi

    Elazığ Havalimanı’na şehir merkezlerinden ulaşmak için kullanabileceğiniz bir diğer araç yolcu servisleri. THY, Anadolujet, Pegasus, Onurair ve Bprajet firmalarının yolcularına özel otobüs servisi hizmetleri bulunuyor. Bu firmaları kullanarak Elazığ Havalimanı’na ulaşma fırsatınız bulunuyor.

    Havalimanı Bilgileri

    Büyüklük olarak küçük sayılabilecek Elazığ Havalimanı’nda, İç Hatlar ve Dış Hatlar terminalleri tek bina içerisinde hizmet veriyor. Terminal içerisinde, özel mescit yeri, engelli asansörü, ankesörlü telefon, bebek bakım odası, silah teslim yeri gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak yerler bulabileceğiniz gibi, yeme içme ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz iki adet kafe ve bar, üç adet büfe bulunuyor.

    Bunların yanı sıra sağlık birimi ve hediyelik eşya reyonu da mevcut. Elazığ Havalimanı, aynı zamanda 2015 yılında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Yeşil Kuruluş” unvanı verilen havalimanları arasında yer alıyor.

    16 Şub 2017 Tarihinde Güncellenmiştir.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası