arda turan özlem şahin / Arda Turan ve Berkay Şahin davasında Burak Yılmaz ifade verdi! - Magazin Haberleri

Arda Turan Özlem Şahin

arda turan özlem şahin

Arda Turan davasında flaş gelişme! Özlem Şahin&#;e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

Futbolcu Arda Turan'&#;n, &#;ark&#;c&#; Berkay &#;ahin'in e&#;i Özlem Ada &#;ahin'e tacizde bulundu&#;u iddias&#;yla yarg&#;land&#;&#;&#; davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmas&#;n&#;n ard&#;ndan yeniden yarg&#;land&#;&#;&#; davada ikinci kez beraat karar&#; verildi.

Arda Turan hakk&#;nda, &#;ark&#;c&#; Berkay &#;ahin'in e&#;i Özlem &#;ahin'e kar&#;&#; cinsel tacizde bulundu&#;u iddias&#;yla yarg&#;land&#;&#;&#; davada verilen beraat, istinaf mahkemesi taraf&#;ndan Ocak 'de bozuldu ve yeniden yarg&#;lama ba&#;lad&#;.

Ekran görüntüsü

&#;stanbul Emirgan'daki bir e&#;lence mekan&#;nda 10 Ekim 'de futbolcu Arda Turan ile &#;ark&#;c&#; Berkay &#;ahin aras&#;nda ya&#;anan kavgaya ili&#;kin dava, 11 Eylül tarihinde karara ç&#;km&#;&#;t&#;.

&#;stanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakk&#;nda Özlem &#;ahin'e yönelik "Cinsel taciz" suçundan beraat karar&#; vermi&#;ti. Mahkeme, Arda Turan'a "Korku kayg&#; veya panik yaratacak &#;ekilde silahla ate&#; etmek", "Ruhsats&#;z silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlar&#;ndan ise toplam 2 y&#;l 8 ay 15 gün hapis cezas&#; vermi&#;ti.

Ekran görüntüsü

ARDA TURAN-BERKAY KAVGASINDA NELER OLDU?

Arda Turan Berkay kavgas&#;nda neler oldu, kim ne dedi? &#;&#;te Arda Turan ve Berkay kavgas&#;nda taraflar&#;n aç&#;klamalar&#; ve geli&#;meler:

BERKAY'IN E&#;&#; ÖZLEM ADA &#;AH&#;N AÇIKLADI

&#;lk aç&#;klama tacize u&#;rayan Özlem Ada &#;ahin'den geldi. &#;ark&#;c&#; Berkay’&#;n e&#;i Özlem Ada &#;ahin geçen gece Emirgan’daki bir gece kulübünde ya&#;anan olayla ilgili konu&#;mu&#;, mekanda arkada&#;lar&#;yla e&#;lenen Ba&#;ak&#;ehirli futbolcu Arda Turan’&#;n, kendisinin koluna dokunarak, “Evli olmasam seni kaç&#;rmazd&#;m. Çok güzel k&#;zs&#;n” dedi&#;ini söylemi&#;ti.

Turan’a “Ne diyorsun kendine gel” diye seslendi&#;ini aktaran &#;ahin, bunu e&#;i Berkay’&#;n duymas&#; üzerine Turan’&#;n kula&#;&#;na e&#;ilip, “E&#;imi gönderiyorum &#;imdi erkek erke&#;e konu&#;aca&#;&#;z” dedi&#;ini aktarm&#;&#;t&#;. Bundan sonra Turan’&#;n Berkay’a sald&#;rd&#;&#;&#; öne sürülmü&#;tü.

ARDA TURAN NE DED&#;?

Bu aç&#;klaman&#;n üzerine ise Arda Turan canl&#; yay&#;nlara ard&#; ard&#;na aç&#;klamalar gönderdi. Arda Turan'&#;n aç&#;klamas&#; ise &#;öyleydi:

"O han&#;mefendi ve arkada&#;lar&#; yan masam&#;zda e&#;leniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yan&#;ma gelip 'Kaptan seninle yar&#;n görü&#;elim mi' dedi. 'Tamam Berkay, konu&#;al&#;m' dedim. Önce &#;akala&#;&#;yor sand&#;m. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra 'sana ne oluyor' dedim, kafay&#; koydum.

O ana kadar neden kavga etti&#;imizi bile bilmiyordum. Olay&#;n detaylar&#;n&#; Asl&#;han'dan ö&#;rendim. Onu da Özlem aram&#;&#;. Duyduklar&#;m kar&#;&#;s&#;nda &#;oke oldum. Berkay'&#;n e&#;iyle aram&#;zda hiçbir sohbet olmad&#;.

Hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'Ben kimsenin kar&#;s&#;na, k&#;z&#;na bakmam. E&#;er bu iftiraya inan&#;yorsan bana s&#;k' dedim. Hastanede 'bir yanl&#;&#; anla&#;&#;lma olmu&#;' dedik. E&#;iyle ve Berkay ile sar&#;larak, helalle&#;erek ayr&#;ld&#;k.

Sabah uyand&#;&#;&#;mda Berkay ve e&#;inin bu aç&#;klamalar&#;n&#; okudum. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlats&#;n.”

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Arda Turan ve Berkay'ın eşi Özlem Şahin arasındaki davada yeniden karar verildi: Gece kulübünde ortalık karışmış, hastanede silah patlamıştı

Futbolcu Arda Turan’ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.

Turan'ın beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yapılan yargılamada Arda Turan'ın “cinsel taciz” suçundan ikinci kez beraat kararı verildi.

SAVCI BERAAT İSTEDİ
Davanın İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmasına Arda Turan, berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin katılmadı. Tarafları avukatlarının temsil ettiği duruşmada ilk olarak esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Duruşma savcısı açıkladığı mütalaada, yeniden yapılan yargılamada, “cinsel taciz” suçunun işlenip işlenmediğine dair delil yönünden bir değişiklik olmadığını vurguladı. Suçlama hakkında kesin ve inandırıcı değil olmadığı belirtilen mütalaada, arda turan hakkında beraat kararı verilmesi talep edildi.

Mahkeme açıkladığı kararında Arda Turan’ın, “cinsel taciz” suçunu işlediğinin kanıtlanamadığını belirterek beraat kararı verdi.

NE OLMUŞTU?
Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 'de Arda Turan'ın Özlem Şahin'i omzundan dürterek "Güzel kadınsın. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım" diyerek cinsel tacizde bulunduğu, daha sonra Arda Turan ile Berkay Şahin arasında kavga yaşanmasına ilişkin davada, 11 Eylül tarihinde karara çıkmıştı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik "Cinsel taciz" suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Ancak bu suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmişti. Berkay Şahin'in Arda Turan'a karşı hakaret suçundan tepki olarak işlenmesi sebebiyle ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmişti. Karar sonrasında Berkay ve eşi Özlem Şahin avukatları aracılığıyla "Cinsel taciz" yönünden verilen beraat kararına itirazda bulunmuştu. İtirazı değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi de yerel mahkemenin kararının bozulmasına hükmetmişti. 

Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın davasında son dakika gelişmesi: Berkay Şahin'in eşi &#;zlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın davasında son dakika gelişmesi Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi &#;zlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada karar a&#;ıklandı. Mahkeme Arda Turan'ı, "cinsel taciz" su&#;undan beraatine karar verdi. B&#;ylelikle Arda, ikinci beraat etmiş oldu. Ge&#;tiğimiz haftalarda Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin tanık olarak ifadesi alınamayan futbolcu Burak Yılmaz'ın ara celsede ifade verdiği ortaya &#;ıktı.

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Arda Turan ile şarkıcı Berkay’ın davasında son dakika gelişmesi: Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılanması yapıldı.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay’ın davasında son dakika gelişmesi: Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

İKİNCİ KEZ BERAAT ETTİ

Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Arda Turan'ı, "cinsel taciz" suçundan beraatine karar verdi. Böylelikle Arda, ikinci beraat etmiş oldu.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay’ın davasında son dakika gelişmesi: Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

NE OLMUŞTU?

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 'de Arda Turan'ın Özlem Şahin'i omzundan dürterek "Güzel kadınsın. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım" diyerek cinsel tacizde bulunduğu, daha sonra Turan ile Şahin arasında kavga yaşanmasına ilişkin davada, 11 Eylül tarihinde karara çıkmıştı.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay’ın davasında son dakika gelişmesi: Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Turan hakkında Şahin'e yönelik 'Cinsel taciz' suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a 'Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek', 'Ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'Kasten yaralama' suçlarından da toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti. Ancak bu suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmişti.

Arda Turan ve Berkay Şahin davasında Burak Yılmaz ifade verdi!

Arda Turan ile Berkay Şahin'in yılında yaşadıkları kavga nedeniyle karşılıklı müşteki-sanık olarak yargılandıkları davada, Turan’a 'cinsel taciz' suçundan verilen beraat kararının bozulmasının ardından yeniden yapılan yargılamanın görülmesine devam edildi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya Arda Turan, Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin katılmadı. Duruşmada futbolcu Burak Yılmaz’ın celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı.

Burak Yılmaz, tartışma anını görmediğini belirterek, “Mekanda eğleniyorduk. Hatırladığım kadarıyla bir arbede olayı oldu. Berkay’a yardımcı oldum, dışarı çıkardım. Mekan çok kalabalıktı. Ayrıca Arda’nın Özlem Hanım'la diyaloğuna şahit olmadım. Arda ile Berkay arasında saniyelik bir konuşma geçti. Ancak uzak olduğum için ne konuştuklarını duymadım. Sonra bir anda arbede oldu. Berkay’ın burnu kanadı. Dışarı çıkardım. Sonra korumaları geldi. Birisi 'Silahımı getirin' diye bir şey söyledi ancak kim söyledi hatırlamıyorum. Sonra ben de Arda’yı alıp oradan çıkardım” dedi.

 Mekanın çok kalabalık ve karanlık olduğunu dile getiren Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

 Arda mekana gelince yanıma geldi. Yaklaşık dakika sonra Berkay, Arda’nın yanına geldi ve bu arbede olayı oldu. Berkay ve Özlem Hanım dışarıdaydı, biz içerideydik. Bulunduğum yerden onları görme şansım yoktu. Arbede olayı sırasında Özlem Hanım'ın Berkay’ın yanında olup olmadığını hatırlamıyorum. Ancak Berkay’ı dışarı çıkardıktan sonra yanına geldi. Herhangi bir fiziki ve psikolojik anormallik görmedim kendisinde

Duruşmada ayrıca Berkay Şahin’in asistanı Onur Ürkmez de tanık olarak dinlendi. Olay günü gece kulübüne birlikte gittiklerini anlatan Ürkmez, “Özlem Hanım iç taraftaydı, Berkay Bey ise dışarıda arkadaşlarıyla birlikteydi. Ben de dış tarafta duruyordum. Bir ara Özlem Hanım'ın tedirgin bir şekilde Berkay Bey'in yanına geldiğini gördüm. Birbirleriyle bir şeyler konuştular. Sonra ikisi birlikte içeri girdi. Bir süre sonra Berkay Şahin’in dışarı çıktığını gördüm, bağırıyordu. Elindeki bardağı yere attı. Burnu kanıyordu. Bu sırada Özlem Hanım'ın içeride olduğunu gördüm. Hemen içeri gidip onu aldım. Özlem Hanım'ı taksiye bindirip, eve gönderdim. Sonrasında Berkay Bey'le birlikte hastaneye gittik” şeklinde konuştu.

Alınan beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, taraf avukatlarına son beyanlarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası